Sikeres GTA-év
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha multizni akar de nem tud, utána néz a neten - ha nem akar, játszik szingliben
Ami nagyon tetszik az az, hogy a gyilok elött nincs monologizálás. Ha ki akarnak nyírni valakit kinyirják nem pofáznak elõtte hosszú perceket, hogy most ezt miért is. Ez mindig idegesített az amcsi produkciókban.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A korábbi live-es játékoknál más hibák is voltak (kifagyás 1 perc után, mentési probléma, stb.), bár gondolom ezeket már kijavították.
De a legnagyobb baj, hogy Mo-ról elvileg nem elérhetõ a live, amit ugye ki lehet játszani amcsi cím regisztrálásával, de sokan nem tudnak róla, csak aki forumozik. (megpróbál regelni és kiírja, hogy a szolgáltatás nem elérhetõ a területérõl).
Én sokkal jobban szeretem a normális szerver keresõs játékokat, amiben LAN lehetõség is van.
Habár a Live-os megoldásért én se vagyok túlzottan oda. Fõleg ha a végén kitalálják h fizetõs lesz mint a Wow. Akkor forintot nem fizetek érte. 😉
shaken, not stirred
Gondolom LAN se lesz benne (ha jól tudom x360-on sincs system link lehetõség).
A live miatt szerintem legalább 50%-al kevesebben fogják megvenni (én legalábbis ismerek párat, akik ez nélkül megvették volna).
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként én sem értem, hogy ide miért csak ezek a durvább animék jutnak el, pedig nagyon jó animék is vannak, amik egyáltalán nem durvák...
Szerintem ezek a durvább cuccok inkább csak nyugaton lehetnek népszerûek, legalábbis ahogy nézegetem a japáni nézettségi toplistákat nem az ilyenek vannak elõl...
A
cenzúrára visszatérve: a San Andreas-t is megvagdosták, nem valószínû, hogy ezt meghagyják
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hol tudom mukodokepesen letolteni a gtat,tud valaki tanácsot adni?
aki elolvassa fasz
aki elolvassa fasz
aki elolvassa fasz
A
A
november végülis tényleg egy éven belül van xD
A
Nem annyira jó ennek a multija,hogy a sok vérpisti megvegye.