Ragadozók a Far Cry 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
eloregedett erdok?? LOL minel "oregebb" 1 erdo, annal ertekesebb!
Turistautakon v tanosvenyeken az extrem veszelyt jelento fakat gyujtik be, ill a telepitett erdoknel az arra erett fakat.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

koschwarz
biztos nem az õsfás parkot vágták ki, hanem a telepített erdõt<#vigyor3>

mellesleg ez a letölthetõ oroszlánok-húzás nem igazán szimpatikus, ezt a ubisofttól nem vártam volna, ez olyan EA-s megoldás.

alap, hogy ha egy játék az afrikai szavannákon játszódik, akkor legyen meg a az oda való fauna (és flóra).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az esetek jelentõs részében már nem szimpla üzleti alapon döntik el, mikor akarják kivágni, hanem vannak elöregedett erdõk, amelyben a fák már kezdenek kidõlni, ez közveszelyes, ilyenkor a tulajdonos szerv vagy személy köteles kivágni az egész területet és újratelepíteni.

Tudom offtopic de nem vettem a szívemre, hogy ennyire aggódsz, nyugi a világ civilizáltabb felén ezt már szigorú szabályok alapján intézik, szigorú büntetések mellett :-)

Sanyix
ejhaa

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

akyyy
ezért kivágni egy fát😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zola2000
Jó kis játék lesz ez, külön öröm, hogy xbox360on is lesz pályaszerkesztõ, méghozzá elég jónak tûnik. Követendõ példa.

A

a vadállatok extrák lesznek a késõbbiekben?
szerintem egy ilyen környezetben ez lenne az alap.