Ötvös Tibor

Ragadozók a Far Cry 2-ben

Ismét érdemleges információk láttak napvilágot a klasszikus Far Cry folytatásából.

Elsőnek álljon itt a legutóbbi hír. A Ubisoft végre hivatalos megjelenési dátumot tapasztott produktumára. Eszerint Európában október 24-én válik elérhetővé a Far Cry 2. Természetesen a szimpla kiadás mellett jön egy gyűjtői változat is, mely számos meglepetést tartalmaz majd.



Ezúttal a megszokott fém helyett fadobozt használnak majd. A csomag tartalmaz egy "Így készült" DVD-t, egy térképet, melyen a játék 50 négyzetkilométerét látjuk, egy koncepciórajzokat tartalmazó képeskönyvet és egy limitált kiadású Far Cry 2 pólót is.

Korábban Patrick Redding az első letölthető extra tartalmakról is nyilatkozott. Állítása szerint később ragadozó állatok is az utunkba kerülhetnek, akik simán az életünkre is törhetnek. Redding arról nem beszélt, hogy pontosan milyen vadakról van szó, ám az afrikai szavanna királya, az oroszlán tuti benne lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #7
    eloregedett erdok?? LOL minel "oregebb" 1 erdo, annal ertekesebb!
    Turistautakon v tanosvenyeken az extrem veszelyt jelento fakat gyujtik be, ill a telepitett erdoknel az arra erett fakat.
  • koschwarz #6
    biztos nem az ősfás parkot vágták ki, hanem a telepített erdőt

    mellesleg ez a letölthető oroszlánok-húzás nem igazán szimpatikus, ezt a ubisofttól nem vártam volna, ez olyan EA-s megoldás.

    alap, hogy ha egy játék az afrikai szavannákon játszódik, akkor legyen meg a az oda való fauna (és flóra).
  • robertone #5
    Az esetek jelentős részében már nem szimpla üzleti alapon döntik el, mikor akarják kivágni, hanem vannak elöregedett erdők, amelyben a fák már kezdenek kidőlni, ez közveszelyes, ilyenkor a tulajdonos szerv vagy személy köteles kivágni az egész területet és újratelepíteni.

    Tudom offtopic de nem vettem a szívemre, hogy ennyire aggódsz, nyugi a világ civilizáltabb felén ezt már szigorú szabályok alapján intézik, szigorú büntetések mellett :-)
  • Sanyix #4
    ejhaa
  • akyyy #3
    ezért kivágni egy fát:(
  • zola2000 #2
    Jó kis játék lesz ez, külön öröm, hogy xbox360on is lesz pályaszerkesztő, méghozzá elég jónak tűnik. Követendő példa.
  • Fbn Lx #1
    a vadállatok extrák lesznek a későbbiekben?
    szerintem egy ilyen környezetben ez lenne az alap.