CoD és Sacred 2 novemberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#szomoru1>#szomoru1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
Tisztelt Ötvös Tibor!
Tájékoztatom, hogy a Sacred 2: Fallen Angel pc-s verziója NEM novemberbe, hanem október 2-án és 3-án jelenik meg. November 6-án és 7-én a konzolos verziók, tehát az Xbox 360 és PS3 jelenik meg.
Ismét azt tanácsolom - mint azt már többször tettem -, hogy a pontosabb információkért keresse marketinges kollégánkat vagy látogasson el az Ascaron oldalára, mert a nyitólapon egyértelmûen fel van tüntetve.
Üdvözlettel: T.G.
Tájékoztatom, hogy a Sacred 2: Fallen Angel pc-s verziója NEM novemberbe, hanem október 2-án és 3-án jelenik meg. November 6-án és 7-én a konzolos verziók, tehát az Xbox 360 és PS3 jelenik meg.
Ismét azt tanácsolom - mint azt már többször tettem -, hogy a pontosabb információkért keresse marketinges kollégánkat vagy látogasson el az Ascaron oldalára, mert a nyitólapon egyértelmûen fel van tüntetve.
Üdvözlettel: T.G.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
én sacredet jobban élveztem mint a diablot, bár egyik se volt olyan nagy játék számomra. ez a Sacred 2 viszont jónak néz ki.
CoD részek közül meg eddig ezt várom a legjobban =) iszonyat feel
CoD részek közül meg eddig ezt várom a legjobban =) iszonyat feel
jöhet akármilyen játék,mint a diabló,semmi nem übereli,most is elõvettem a 2-õt és tolom.Majd ttalán a 3-rész.
Kipróbáltam a Two worldst jó játék de kevés a harc,Legend hand of god,ramaty,
Warcraft gyerekes graf,Sacred 1 az se vmi nagy etwas,talán még a Titan Quest volt
ami a Dióval lehet egy kalapba említeni...
Kipróbáltam a Two worldst jó játék de kevés a harc,Legend hand of god,ramaty,
Warcraft gyerekes graf,Sacred 1 az se vmi nagy etwas,talán még a Titan Quest volt
ami a Dióval lehet egy kalapba említeni...
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz