1169
  • zomgzerg
    click here bazmeg
  • Bence94
    üdv amikor bejelentkezek ezt írja ki nekem: mi a baj? van valami köze, hogy nekem gmail-es a címem?
  • lipovics
    Ugyanez a hiba van nekem is :(
  • ldavid
    a nevedet pl. spice1
  • Spice1
    a Your Gamer Profile alatt a "Gamertag" mezőbe mit kell irni?
  • Hunter of Deer
    az miert van ha csinaltam egy live accot meg egy social klubbost es mikor hozza akarom adni az SChez a liveot ezt irja ki:
    A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.
  • ldavid
    nem tudom, ha nem jó, majd a játékban /vagy a telepítővel/ csinálsz másikat
  • Bence94
    van esélyem rá ?
  • ldavid
    nem, simán regisztrálhatsz, ahogy írtad még magyar felület is van hozzá
    de majd holnap meglátod jó-e
  • Bence94
    nem úgy volt, hogy regisztrálni nem tudsz mert azt írta ki sajnáljuk ebben az országban nem érhető el? majd holnap gta 4-el kiderül.
  • ldavid
    lehet magyar adatokkal regisztrálni, csak játszani nem biztos, hogy fogsz tudni
  • Bence94
    jéééé betudtam írni a saját magyar címemet és elfogadta!
  • Bence94
    üdv az lehet, hogy én tudtam regisztrálni magyarul? felmentem a gfwl oldalra onnan pedig kiadott egy magyar regisztrációs űrlapot megcsináltam ott volt pedig a magyarország és kész .betudtam lépni az xbox oldalra is nem kért tőlem semmi lakcímet.vagy mégis kell majd?
  • mama 2
    Ja szóval akkor most, hogy ezt megcsináltam ami a kéoen van akkor az összes Rockstaras játékot hozzácsatoltam a Live fiókomhoz? Fasza:D.
  • ldavid
    a Rockstar Social Club a Rockstar játékokhoz készült, nem kizárólag a GTA4-hez
  • mama 2
    Ezt már megcsináltam. És akkor ennyi volt? De honnan tudom meg hogy a GTAIV-et csatoltam hozzá?:D
  • PunkZoli
  • mama 2
    Hiába kattintok a profilomra, ott csak a képet, meg az adatokat tudom változtatni. Semmi GTAIV-el kapcsolatos dolog nincsen ott:S.
    Képekkel tudnád illusztrálni hogy kell?:D
    Kösz!
  • Carlos
    Amikor fentvolt, akkor nem tudtam. Rákattintottam, vacakolt valamit, majd nem történt semmi... :(
  • PunkZoli
    azt jobbrafent tudod a profilodnál social klubbon hozzárendelni
  • mama 2
    Hali. Regisztráltam Liveon, akkor Social Clubon. Megkaptam a visszaigazoló levelet, rákattintottam az aktivációra, viszont nem váltott át az 5. lépésre ahol elvileg a Social accomho kéne hozzácsatolni a live accomat.
    Csak bejött a belépés képernyő és annyi. Ilyenkor mi van?(GTAIV miatt akarnék regelni).
    Köszi!!
  • PunkZoli
    a játékon belül be tudsz lépni a live os accodra?
  • Carlos
    Hogy lehet játékot hozzáadni az accomhoz?
    (valid Fallout 3 PC-re)
    Csakmert installnál nem látok ilyet, a profilomnál meg nem találtam add productot. Vagy hasonlót.
  • Máté94
    Your request could not be authenticated. Your account has not been validated
    ????????????
  • Máté94
    MIndegy megoldottam már csak social clubra nem lehet mert nem küld visszaigazólo levelet.
  • PunkZoli
    lehet a korodnál nem 18 felettit írtál be? lehet érdemes behazudni ,hogy korábban születtél

parent accról nem is hallottam :D
  • Máté94
    Mit csináljak,hogy ha valami parent accountot akar velem csináltatni?:(
  • PunkZoli
    a gamer tag ami a játékban a nicked lesz szerintem, és betüket számokat tartalmazhat, nem kezdődhet számmal
  • zzeN
    nem kezdődhet számmal a neved gondolom...
  • Attelee
    Na már el is akadtam!

Valami Gamertag-ot kell beirnom de ezt kapom :Gamertags can only contain letters, numbers, and spaces, and can't begin with a number.

Mit kell ide irni?
  • Attelee
    Sziasztok!
    Engem is érdekelne ez a dolog a GTA4 miatt!
    Playstation3-on is hasonlo a helyzet a STORE-hoz,és ott már sikerült csinálnom egy accot!
    Ezt viszont nem nagyon vágom!Még olvasom a FAQ-t,de nem értem h a játékon belül majd hogyan is fog ez kinézni!
  • bertino
    sok a warez nálunk, érthető okokból.
  • PunkZoli
    remélem ha a gta kijön csiszolnak a pc-s live on... plusz az milyen hányadék már hogy nem lehet magyarra regelni....
    amúgy, ha beregelem más országra, később meg lehet változtatni?
  • BiG G
    leginkább sehogy :)
  • RYO21
    arra kellen rájönni hogyan lehet clone játékkal LIVE-on játszani...
  • bertino
    oda is írd be mindenképp szerintem.
    én is mindkettőhöz bepakoltam :)
  • BiG G
    remek, jó tudni :) akkor ugye nem gond, ha a rockstar social club-os account-összefűzésnél az xbox gamertag-nél jelenik meg a nevem, és nem a games for windows live-nál?

[biztosra akar menni :)]
  • bertino
    xbox live = windowslive = games for windows live :)
    ez a 3 ugyanaz.
    egy profil, 3 platformon.
    mindegyikbe ugyanazzal tudsz bejelentkezni.
  • BiG G
    ééés most sikerült a games for windows live-ról eljutva egy ugyanolyan másik xbox-os szart csinálom :| ez a kettő most egyet jelent, vagy én kúrok el nagyon valamit?
  • BiG G
    már rájöttem a hibámra. a bannerban lévő account létrahozása linket követtem és valahogy sikerült xbox gamertag-et csinálom -.-