1169
-
#89 click here bazmeg -
#88 üdv amikor bejelentkezek ezt írja ki nekem: mi a baj? van valami köze, hogy nekem gmail-es a címem?
-
#87 Ugyanez a hiba van nekem is :( -
ldavid #86 a nevedet pl. spice1 -
Spice1 #85 a Your Gamer Profile alatt a "Gamertag" mezőbe mit kell irni? -
#84 az miert van ha csinaltam egy live accot meg egy social klubbost es mikor hozza akarom adni az SChez a liveot ezt irja ki:
A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID. -
ldavid #83 nem tudom, ha nem jó, majd a játékban /vagy a telepítővel/ csinálsz másikat -
#82 van esélyem rá ? -
ldavid #81 nem, simán regisztrálhatsz, ahogy írtad még magyar felület is van hozzá
de majd holnap meglátod jó-e -
#80 nem úgy volt, hogy regisztrálni nem tudsz mert azt írta ki sajnáljuk ebben az országban nem érhető el? majd holnap gta 4-el kiderül. -
ldavid #79 lehet magyar adatokkal regisztrálni, csak játszani nem biztos, hogy fogsz tudni -
#78 jéééé betudtam írni a saját magyar címemet és elfogadta! -
#77 üdv az lehet, hogy én tudtam regisztrálni magyarul? felmentem a gfwl oldalra onnan pedig kiadott egy magyar regisztrációs űrlapot megcsináltam ott volt pedig a magyarország és kész .betudtam lépni az xbox oldalra is nem kért tőlem semmi lakcímet.vagy mégis kell majd?
-
#76 Ja szóval akkor most, hogy ezt megcsináltam ami a kéoen van akkor az összes Rockstaras játékot hozzácsatoltam a Live fiókomhoz? Fasza:D. -
ldavid #75 a Rockstar Social Club a Rockstar játékokhoz készült, nem kizárólag a GTA4-hez -
#74 Ezt már megcsináltam. És akkor ennyi volt? De honnan tudom meg hogy a GTAIV-et csatoltam hozzá?:D -
PunkZoli #73 -
#72 Hiába kattintok a profilomra, ott csak a képet, meg az adatokat tudom változtatni. Semmi GTAIV-el kapcsolatos dolog nincsen ott:S.
Képekkel tudnád illusztrálni hogy kell?:D
Kösz! -
#71 Amikor fentvolt, akkor nem tudtam. Rákattintottam, vacakolt valamit, majd nem történt semmi... :( -
PunkZoli #70 azt jobbrafent tudod a profilodnál social klubbon hozzárendelni -
#69 Hali. Regisztráltam Liveon, akkor Social Clubon. Megkaptam a visszaigazoló levelet, rákattintottam az aktivációra, viszont nem váltott át az 5. lépésre ahol elvileg a Social accomho kéne hozzácsatolni a live accomat.
Csak bejött a belépés képernyő és annyi. Ilyenkor mi van?(GTAIV miatt akarnék regelni).
Köszi!! -
PunkZoli #68 a játékon belül be tudsz lépni a live os accodra?
-
#67 Hogy lehet játékot hozzáadni az accomhoz?
(valid Fallout 3 PC-re)
Csakmert installnál nem látok ilyet, a profilomnál meg nem találtam add productot. Vagy hasonlót. -
#66 Your request could not be authenticated. Your account has not been validated
???????????? -
#65 MIndegy megoldottam már csak social clubra nem lehet mert nem küld visszaigazólo levelet. -
PunkZoli #64 lehet a korodnál nem 18 felettit írtál be? lehet érdemes behazudni ,hogy korábban születtél
parent accról nem is hallottam :D -
#63 Mit csináljak,hogy ha valami parent accountot akar velem csináltatni?:( -
PunkZoli #62 a gamer tag ami a játékban a nicked lesz szerintem, és betüket számokat tartalmazhat, nem kezdődhet számmal -
#61 nem kezdődhet számmal a neved gondolom... -
#60 Na már el is akadtam!
Valami Gamertag-ot kell beirnom de ezt kapom :Gamertags can only contain letters, numbers, and spaces, and can't begin with a number.
Mit kell ide irni? -
#59 Sziasztok!
Engem is érdekelne ez a dolog a GTA4 miatt!
Playstation3-on is hasonlo a helyzet a STORE-hoz,és ott már sikerült csinálnom egy accot!
Ezt viszont nem nagyon vágom!Még olvasom a FAQ-t,de nem értem h a játékon belül majd hogyan is fog ez kinézni! -
#58 sok a warez nálunk, érthető okokból. -
PunkZoli #57 remélem ha a gta kijön csiszolnak a pc-s live on... plusz az milyen hányadék már hogy nem lehet magyarra regelni....
amúgy, ha beregelem más országra, később meg lehet változtatni? -
#56 leginkább sehogy :) -
RYO21 #55 arra kellen rájönni hogyan lehet clone játékkal LIVE-on játszani... -
#54 oda is írd be mindenképp szerintem.
én is mindkettőhöz bepakoltam :) -
#53 remek, jó tudni :) akkor ugye nem gond, ha a rockstar social club-os account-összefűzésnél az xbox gamertag-nél jelenik meg a nevem, és nem a games for windows live-nál?
[biztosra akar menni :)] -
#52 xbox live = windowslive = games for windows live :)
ez a 3 ugyanaz.
egy profil, 3 platformon.
mindegyikbe ugyanazzal tudsz bejelentkezni. -
#51 ééés most sikerült a games for windows live-ról eljutva egy ugyanolyan másik xbox-os szart csinálom :| ez a kettő most egyet jelent, vagy én kúrok el nagyon valamit? -
#50 már rájöttem a hibámra. a bannerban lévő account létrahozása linket követtem és valahogy sikerült xbox gamertag-et csinálom -.-