1169
-
simon7108 #209 hát az most épp nincs fenn:Dde azért kiváncsi lennék,hogy miért nem tudok felmenni mozzilával:Spedig eddig simán ment:(és ráadásul még az MSN re sem tudok felmenni-.- -
#208 próbáld másik böngészővel, nekem chromeal simán belép most -
simon7108 #207 őőőőőő nemXDde ha felrakom attol még a mozzila nem fogja sztem megnyit a LIVE accomat:(de miért nem tudok bejelentkezni?az exploreral mukodik de ott is emgkérdezett valami vagy 100x amire végre fellépett:S -
#206 felraktad a GearsPC_TU3_CD_Projekt patchet? -
simon7108 #205 mármint a livera sem tudok fellépni alatt azt értettem,hogy a bongészombol:/ -
simon7108 #204 sziasztok ma vettem meg a Gears Of War-t feltelepitettem de amikor be akarnék lépni a LIVE accomra akk valamit kiir és nem enged online modba:(
és a live ra sem tudok fellépni ezt irja:
"A biztonságos kapcsolat sikertelen
A login.live.com érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ.
A tanúsítvány nem érvényes eddig: 2009. 06. 16. 2:00.
(Hibakód: sec_error_expired_certificate)"
valaki tudja mi lehet ez?amielott feltettem a GOW ot azelott simán tudtam LIVE on multizni a GTA 4 el de valami lett:(pls help!
elore is thx. -
#203 ok -
#202 ték. -
#201 ? -
#200 -.- -
#199 Ezt szerintem minden LIVE felhasználó észreveszi automatikusan. -
Csokis #198 Új kliens jelent meg a Games for Windows Live-ból (3.0 verzió). Letöltés, KATT! -
PunkZoli #197 nálam is ugyanez volt, eltűnt még az az acsi is amit a játék végigjátszásárért kaptam... szutyok szar -
#196 Úgy érted, ha van 400 G pontod, ha szerzel egy új achievementet, egy régi visszazáródik? :O
Nem hallottam még ilyet :/ -
#195 valakinek volt még olyan, hogy eltűntek az acsívmenjei GTA4 ben?
400 felett, ha megcsinálok egy újat, egy régi eltűnik :\ -
#194 Sajnos ez nem így van!
GTA IV bemegyünka seróra az egyiket beengedi másik meg lefagy a LOADING-nál!
Amikor meg kilépek meg vissza a játékba akkor már egy Unable... felirat jeelnik meg, de én is emgszeretném változtatni, mert a FlatOut-nak is a saját kódja van így a GTA IV-et sajátítani szeretném :-) -
#193 Nálatok szerintem könnyebb megoldani a problémát, mert pl felmentek egyszerre LIVE-ra, és aki utolsónak lép fel, annál felajánlja a LIVE automatikusan másik CD kulcs beírását. Vagy tévedek? -
#192 Én is vmi ilyesmit kérdeznék:
Gears of War-os kódom van amit GTA IV-hez használok, viszont komámnak is megadtam a Gears of War-os kódot és tegnap tudtunk ketten játszani, de asszem a LIVE updete letiltotta, így csak az egyikünk tudd egyszerre játszani. Namost akkor átszeretném írni eredeti kódot a GTA IV-ben a komámnak meg odaadnám aGears of War-os kódot GTA IV-nek, hol tudom ezt megtenni? -
#191 Köszi! Még egy valami érdekelne.
Van arra mód, hogy LIVE-on egy eredeti CD kulcsot átírjunk egy másik eredetire?
Mert kipróbáltam, hogy egy másolt, LIVE-os játékom felenged-e online, ha megadom neki egy másik eredeti játékom LIVE kódját. Elfogadta. :P
De ha mégis megvenném azt a másolt játékot, akkor inkább átírnám az annak a kézikönyvében található kódra. -
ldavid #190 http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Points -
#189 Ennyire sajnos nem vagyok benne. És kb 800 M$p az kb hány dollár? -
#188 a gamerscore csak egy szám, semmi érdemlegeset nem csinálhatsz vele.
microsoft pontot pénzért lehet venni, a mi live-mentes országunk esetében pedig előre fizetett kártyákkal.
erre xbox360 topicban iceákos hírdetései szoktak lenni a legjobb ajánlatok általában. -
#187 Hallottam, hogy név szerkesztéshez 800 Microsoft pont szükséges. Ha nekem van x mennyiségű G pontom, akkor abból vonna le 800-at? :S -
#186 Ja, akkor téma lezárva :DDD -
#185 achievementek megmaradnak, ahhoz nem kell semmit menteni. -
#184 A LIVE profilnak nincsen köze a játékok elmentéséhez (szvsz). Azok engem nem érdekelnek. Pl a Gears of War-om egyszer lefagyott és magával vitt minden elmentést, mindent újra kellett kezdenem, de attól pl a LIVE achievementjeim megmaradtak a játékkal kapcsolatban. Engem csak a LIVE érdekelne. De am gyanús, hogy a LIVE érdekében nem is szükséges mentenem semmit sem, mert a weboldalon ugyanúgy megtekinthetem a profilomat achievementekkel, mindennel együtt. Szóval valszeg egy távoli szerver tárolja a cuccokat. Nem hiszem, hogy a gépről szedné össze az adatokat a weboldal.
Persze pl GTA 4-nek mindenképp kell a mentések kimásolása mellett xlive mappa kimásolás, ha használni akarjuk még valaha a mentésinket. -
#183 nagyon körülményes menteni, valószínüleg bukni fogod a mentéseket ha új windowst raksz fel, több helyen fájlok, registryben is vannak bejegyzései ami fontosak, el van ez rontva eléggé
minden játékra külön keress rá googlen (sg fórumban 95% törttel játszik és offline profil mentéseit fogja elmondani), az a legbiztosabb, de úgy is lesz vmi gondja. Inkább játszd végig amit akarsz aztán formázz, vagy upgradeld a windowst ha lehet valami újabb/nagyobb változatra, akkor nem vész el. -
#182 Lehet biztonsági másolatot készíteni a LIVE profilomról vagy nem szükséges, mert online menti a dolgokat? Mert én pl az xlive mappára gondoltam, hogy időközönként kimentem, ha egyszer netalán elk*ródna. Szükséges még egyéb mappát kimenteni (persze, csak ha szükséges) vagy elég csak ezt? -
Mlaci14 #181 Segítsetek kitölteni a regisztrációt a game mindig azt irjha hogy region....... PLS valaki segítsen MSN:[email protected]
Kérlek segítsetek! -
#180 Ha nem vagyok bejelentkezve LIVe-on és úgy gyűjtök achievementeket, akkor azokat megjegyzi, ha legközelebb bejelentkezek? -
#179 http://zip4.usps.com/zip4/citytown.jsp -
#178 Akármit irok be címnek, sosem jó a ZipCode :S azt a fake cuccot is használtam -
#177 Mi értelme ennek? Létrehoztam 1 akontot. Mit csináljak utána?
Van origiba GOW-om, Lost Planet-em. Játékon belül nem enged fel a live-ra. -
Mlaci14 #176 Segítsetek már nekem is! -
Föcsök #175 Bocsi, időközben rájöttem. Jól gondoltam, de az Everest megerősített.
-
Föcsök #174 Azt hiszem 32-es, de honnan tudhatom biztosra? :égő fej: -
#173 *bit -
#172 Amelyik bet verziójú a Windowsod, azt szedd le. -
Föcsök #171 Annyit tudok hogy a szervizcsomagom 3-as -
Föcsök #170 Köszi szépen! Ez a 32 meg 64 bit micsoda? Mivel másabb?