734
Rapidshare autómata letöltő FREE USER-eknek
  • Desiderata #734
    DWP Prémium generátor, ezt használja valaki?
    elvileg: "A programmal különböző fájlmegosztókról tölthettek le ingyen, teljes sebességgel"
  • sztakiba
    Sziasztok.

Mára ennyit. :lol: Jó éjt. bay dj.staccato
  • sztakiba

Riccardo Campa 2010 maxi

Alan Cook
    [url[http://www.easy-share.com/1916060263/Alan_Cook_-_Don_039_t_Give_Up_%28Maxi-Single%29_%282010%29_%5BMP3%5D_ES_3611457.rar[/url]
    Lotuz

Rio amp Mars
    [url]http://www.easy-share.com/1916079872/Rio_amp_Mars_-_2_Singles_%281994%291995_%5BMP3%5D_ES_3613068.rar
    jelentkezem...
  • sztakiba
    SpaceMix

• Noodlee

Nincs mit :)
  • Desiderata #729
    basszus, nem hiszem el, ezért nem tudtam használni már egy hete, köszi újból :)
  • Noodlee
    Napok óta nem indítottam el, de most megnéztem.
    Jelentem nálam mindenhonnan tölt.
  • Noodlee
    #724 ?
  • Desiderata #726
    JDownloaderem napok óta áll, nem tölt semmit pedig ott a sok letölteni való több szerverről is
    mitől lehet ez?
  • Desiderata #725
    igen, az volt a gond
    nincs olyan amiben proxy szerver funkció is van? és akkor lehetne párhuzamosan többet tölteni
    nekem sajnos fix az IP-m ezért 1 órát kell várnom minden letöltésnél :/
  • Noodlee
    Lehet, hogy a play gombot meg kell nyomni.
    Nekem gond nélkül tölt.
  • Desiderata #723
    feljön egy update ablak és kilép
  • Desiderata #722
    nekem ez nem akar tölteni, miért? nem töltöttem az IP-mel
  • Noodlee
    JDownloader
    Mindent tud, amit kell.
    A lehető legjobb, amivel eddig találkoztam.
  • djlatino
    nekem ujjabban nem müködik. miota a rapid pofája megváltozott. müködik egyáltalán valakinek?
    vagy van valami hasonlo progi amelyik müködik is?
  • qtab986
    OFF
    Hogyan kell jól keresni, hogy valamit megtaláljak? Fájlmegosztókra feltöltött filmet, könyvet. Elég egy olyan oldalon, mint a www.filecrop.com, vagy több ilyen oldalt is meg kell nézni, vagy a google-t kell használni? Pár módszert már próbáltam, de nem érzem, hogy jól csinálnám. Voltak dolgok, amiket a google-al találtam csak meg, de addig az is rengeteg keresőoldalra vitt el, ahol az oldal tetején a keresett film címe volt, de alatta olyan filmek letöltőcímei sorakoztak, amiknek a címei csak hasonlítottak a keresettre. Valamilyen kulcsszót kell beírni a google keresőbe, mint +"Direct Links"?
    THX!
  • Jakuza001
    Direct kapcsolatnal lehet a modem IP-jet valtoztatni egy szimpla batch filevel, letrehozol mondjuk egy reconnect.bat filet es az adatokat beleszerkezted, ami igy nez ki.

@Echo Off
    color A
    @Echo Reconnecting (IP switch) ... please wait ...
    echo.
    rasdial "Kapcsolat neve" /disconnect
    @echo DialUp disconnected, will reconnect in 8 second
    echo.
    ping 1.1.1.1 -n l -w 8000>NUL
    rasdial "Kapcsolat neve" felhasznalonev jelszo
    exit

A kacsolat nevehez a letrehozott kapcsolatod nevet kell beirni, amivel betarcsazni szoktal, a felhasznalonevhez es jelszohoz termeszetesen a betarcsazashoz szukseges adatokat adod meg, mint pl:

rasdial "T-Online" [email protected] ezittazenjelszavam

Ha olyan programot hasznalsz, amivel kulso parancsokat is meglehet adni, a kapcsolat ujratarcsazashoz, mint pl az RDesc vagy a JDownloader, egyszeruen csak megadod a batch filet es az kapcsolodik ujra, ha nem fix ip-d van.
  • greg benz
    Ez nem valami kamu szarság?eléggé olyan szaga van
  • RaSh01
    Hali. Ezen a linken 30 nap ingyen prémiumot kaphatsz: Rapid premium
  • Soundmixerz
    hát én nem is tom mit mondjak erről a progiról: én ebből annyit szűrtem le, h azért lett csinálva ez a kis letöltő, h ne kelljen a linkeket innentől oda rakosgatni. mert ezzel gyak. sem a letöltés sebessége nem gyorsult fel (itt 32 KB/s-mal tölt O.o, pedig 10Mbites netkapcsolatom van), sem pedig az időkorlátot nem lehetett eltűntetni, ugyanúgy várni kell 15 percet 2 download között (rapidshare esetén). csak premium acc-cal lehet fullal tölteni akárhogy, free userrel nem. akk mégis hogyan lehetne azt megoldani h acc nélkül tudjak több szálon, teljes sebességgel szakítani a netről RS-linkekből? mert a 2.0-ás verz.-zel tudtam 3-at egymás után letölteni (aztán már csak 2-t), de aztán megint bedöglött...

ezt magyarázd meg nekem plz ^^
  • MrPamacs
    Lehet frissíteni 3.18-ra, pár ujdonság lett benne és hibák javítása.
  • MrPamacs
    Fejlesztés közben vettem észre hogy néha a progitól "felakad" a rapidshare. Ami annyit jelent hogy ha megy a progam és tölt le például rapidról, akkor firefoxba bemásolva a programba felvett egyéb linkeket a böngésző felajánlja a letöltést,korlátlan számú szálon tölthetünk még le, tejes sebességgel.

Ezek a jelenségek UPC-s (fix IP-s) netnél fordultak elő!

Íme egy kép a letöltésről:

• DRFlame
    Több kommentemben is leírtam, hogy jó szándékkal tanácsot akartam adni, és semmi több.
    Azért kezdtem el vitatkozni, mert cserébe a hozzáértésemet és egyátalán az általános tudásomat támadtad.

És azért ide írok, mert publikusan támadtál, publikusan védem meg magam.
  • MrPamacs
    Nem értelek? Most tulajdonképpen mi akarsz elérni? Térjek át arra? Vagy azt szeretnéd h szedjek ki minden reklámot és egyebet a progiból? Miért? Talán mert felhasználóbarátabb a progim és használnád? Vagy a nyílt forráskódot akarod elérni? Vagy csak simán szeretsz vitázni az emberekkel?

Bocs h ha már beleöltem elég sok munkaidőt (többet mint a másik program fejlesztői, és ezzel ne vitázz légyszives mert ott team dolgozik így eleve kevesebb feladat jut egy emberre) szeretnék valamit viszont látni. Nem feltétlenül anyagi javakat.

Hát nem tom, amikor uj frissítés van a JD-ben akkor egy ok és ujdonságok gomb van, mind a 2-re a weblapjukat hozza be.

Az igaz h többet ismer, de pl hova tudsz megadni megjegyzést? pl jelszót vagy bármit az adott letöltéshez? Ezt lementi a letöltött fájl mellé? Meg ez a linkgyűjtő...ingen felhasználó barát add hozzá, aztán lépj be aprogiba megint h melyik kerüljön át a listába... Aztán ott van h ha lőjön a captha-s ablak nem lehet bezárni a progit, picit idegesítő,lehet h csak nekem.És ezeket csak így elsőre. Nem azt mondom h nálam nincsenek problémák, mert vannak.

Zárszóként, sok sikert a JD használatához, légyszíves ide többet ne írj, ne ezzel legyen tele a fórum, ha szeretnél válaszolni beszéljük meg privátban, de ez nem erre van!
  • DRFlame
    A téma nagy részét átlátom. Lehet, hogy nem tudom, hogy pontosan milyen http kérések mennek a háttérben egy-egy ilyen megosztó oldalon, és ezeket biztos jobban tudod nálam, de az hogy "fogalmam nincs", meg "nem látom át a dolgokat" az nagyon durva túlzás.

Tanácsot adtam, és nem oktattalak ki. Ha nem tetszik írd azt, hogy "OK, de én máshogy gondolom, szerintem meg ez a jó stratégia" És ezt szó nélkül elfogadtam volna.
    Ehelyett azt kaptam, hogy "használj külföldit, támogasd őket. Magyar mentaláitás...", meg hogy fogalmam nincs a dolgokról.

Egyébként webes alkalmazások fejlesztésével és supportjával foglalkozom. És elég alapos hálózati ismeretekkel rendelkezem. Delphiben is fejlesztettem régebben, bár abban biztos nagyobb tudással rendelkezel, mint én.
    Úgyhogy a te hasonlatoddal élve, én is fogorvos vagyok, és adhatok tanácsot a másik fogorvosnak.

A jdownloadert év eleje óta használom, és egyszer nem hozta be az oldalt, pedig volt frissítés. (most akkor ki nem lát mit?)

Azt állítod, hogy nem látok a dolgok mögé...
    Én azt látom, hogy van a te programod ami lényegesen kevesebbet tud mint a jdownloader, és x időnként piszkálja is a felhasználót. Ezzel szemben a másik program sokkal több helyet ismer, és békén hagyja a felhasználót. És azt reméled, hogy az emberek a te programodat választják.
    Mondd meg hogy miért válassza a felhasználó a te programodat. Mi az a valami amit ha látnék (de úgy tűnik "nem látok") akkor a te programod mellett döntenék?

Ezen most nem lovagolnék, ha nem vádoltál volna be azzal, hogy fogalmam nincs a dolgokról. Azért ez egy elég erős állítás ahhoz, hogy indokolatlanul helyt álljon.

Az hogy te egyedül fejlesztesz, a másikat meg csapat csinálja, szerinted mennyit számít abban a kérdésben, hogy ki melyik programot választja?
  • MrPamacs
    Csak h ne a "vitázás" miatt szaladjon a fórum:
    Az uj 3.16-osban ami nemsokára kijön abban már benne lesz a Storage.to oldal kezelése is, valamint feltettem ide egy írást egy igen érdekes dologról (rapid megker(g)ülése a progi miatt).

Ha esetleg másnál is fenn áll ez a dolog az jelezze legyen szÍves.
  • MrPamacs
    Az a baj h Te nem látod át a dolgokat, neked CSAK az számít h ingyenes legyen és ne kelljen "kattintani" párat, ezért is pártoltál át más programra. Ehhez jogod van de légyszives ne oktass ki h mit és hogyan csináljak, mert nem látsz a dolgok mögé. Más az ha olyan problémát jelzel h ez meg ez nem működik a programban és más az ha meg akarod határozni h mit hogyan csináljak meg!
    Ha elmegyek a fogorvoshoz akkor ezt mondom meg neki h fáj a fogam, nem pedig azt h hogyan tömje be!
  • DRFlame
    Én azt hiszem elég korrekt módon írtam meg az építő jellegű kritikámat, a te válaszaid viszont kevésbé korrektek. Már sajnálom, hogy segíteni akartam.

Ez a legutóbbi válaszod pl elég tipikus:
    How to Win Any Argument On the Internet
    (3-as pont)
  • MrPamacs
    Mondtam, én nem vitázok veled, főleg nem olyan dologról amiről fogalmad sincs.
  • DRFlame
    Hagy ne legyek én a rossz azért, mert azt a programot választom amelyik nem basztat 2 naponta, és még ráadásul jobb is. És ezen felül még meg is írom neked, hogy szerintem miért rossz a stratégiád. Szerinted ezt rossz szándékkal tettem? (Magyar mentalitás...)

Egyébként te nem érted, hogy én mit mondok. Az én javaslatom az, hogy vagy csinálj egy profi programot, ha kell keress csapatot, vagy ha nem tudod felvenni a versenyt (márpedig nem tudod, te is mondtad), akkor felejtsd el. Ha hobbiból csinálod, oszdd meg ingyen, és fogadd el, hogy kevesen nyomják a donate-t. Mert ahogy te csinálod, el fogod veszíteni a felhasználókat, és az szerintem még rosszabb, mintha ingyen csinálnád.

Mégegyszer mondom, ez az én véleményem/javaslatom. És nem bántani akarlak vele.

Van nekem is hobbim, és én is osztok meg saját "terméket" az interneten, és teljesen ingyen teszem, csak azért, mert jól esik a visszajelzés, hogy ha valakinek tetszik amit csinálok. Tudom, hogy ha pénzért csinálnám, akkor minimális bevételhez jutnék, de elveszteném a közönségemet, és annyit nem ér.
  • MrPamacs
    Egy másik igen jó példa: AVAST, ingyenes magyar fejlesztésű, viszont ha a prof részét akarod használni azért fizetni kell. Itt ugyan az van, ingyenes a progi de ha azt akarod h ne kelljen kattintani 2 naponta 1-et ahhoz támogatni kell egyszer.

Részemről itt zárva a téma, nem tépem a számat tovább neked, ha nem tetszik használj mást.
  • MrPamacs
    És náluk a router "kezelés" hol van? Honlapon.... Mellesleg minden xarnál, pl frissítésnél behozza a program a honlapjukat! Ennyit arról h nem jár fel a user...

Érted amit mondok? Én magánszemély vagyok EGYEDÜL fejlesztek, ott csapat van. Hogy venném fel velük a versenyt???

Amúgy meg nem mondta senki neked h használd ezt, nem kötelező, használj külföldit, támogasd őket. Magyar mentaláitás... Ha neked elüldözés az a 2 naponta eltöltött 30 mp (amit mellesleg ki lehet váltani ha támogatsz), akkor nagyon fontos ember lehetsz.
  • DRFlame
    Hát én ebben kicsit kételkedek, mivel ha letöltötted a programot, utána már nem igazán kell látogatnod az oldalt. Persze ettől még nyilván sokan látogatják a forum miatt is, meg az új felhasználók, de az messze nem annyi, mintha a programon belül lenne egy két reklám.

Viszont azt akkor te is belátod, hogy nem tudsz a jdownloaderrel versenyezni. És azzal hogy pénzt akarsz belőle csinálni (így), csak a felhasználókat üldözöd el. Mint ahogy engem is.
    Nem azt mondom, hogy nem érdemelnél érte valamit, de szerintem így nem tudsz versenyben maradni.
  • MrPamacs
    Na akkor vegyük a Jdownloadert.
    Az egy nyílt forráskódú Java-s program. Egy alapcsapat felügyeli a fejlesztést. És itt a CSAPPAT szón van a hangsúly. Valamint azt se felejtsd el hogy az nyílt forráskódú, ami azt jelent h bárki írhat hozzá pl plugint, amit beküld a fejlesztőcsapatnak amit ők vagy elfogadnak vagy nem. És itt a nagy különbség. Mivel az a progi kezel elég sok oldalt így naprakészebb, többen használják, többen mennek fel a honlapra, és az ott megjelenő esetleges google vagy magán hirdetésekből keresnek sokat. Amit persze nem osztanak vissza a pluginfejlesztőknek. A másik hogy valószínűleg nem "hobby" programozók, hanem egy komoly csapat áll mögötte és a program amolyan referencia munka, kár h pluginokat mások írnak nekik.
    Most jöhetne a kérdés jogosan hogy akkor miért nem teszem nyílt forráskódúvá a programot. Tehetném, de nem úgy indult a fejlesztés hogy ez a program nagy közönségnek készül, így elég nagy munka lenne átalakítani ehhez megfelelően. Valamint ez nem JAVA nyelven készül, ennek megvannak az előnyei és a hátrányai is, ebbe most nem mennék bele.
    A másik nagy gond a nyílt forráskóddal a nyelv mint beszélt nyelv. Magyar nyelven ezt nem lehetne folytatni,mivel nem világnyelv, így hibakeresésnél ez igen megnehezítené a dolgot. Angolra meg lefordítani mindent... hát többe kerül a hús mint a leves.
    Remélem így már érthetőbbek az okok.
  • DRFlame
    "Az meg h ők nem kérnek semmit érte attól még van belőle "nem anyagi javuk",és hidd el h sokkal többet keresnek (anyagit) vele mint hinnéd."

Nekem sokkal inkább barátibbnak tűnik az ő megoldásuk, akármi is az.
    Egyébként ők mit csinálnak, hogy reklám nélkül sokat keresnek?
    És te miért nem csinálod ugyanazt?
  • MrPamacs
    Lehet bele írni, van olyan oszlop h megjeyzés, katt kétszer rá és írhatsz az adott sorhoz.

Megjegyzést ugy is hozzáadhatsz h bekapcsolod a beállítások/fájl és link kezelés/A kijelölt szöveg elhelyezése a 'megjegyzés'....

Ez akkor működik ha hozzáadsz sima ctrl+c-vel linkeket majd kijelölöd a szöveget, majd megnyomod a beállított bill kombinációt. Ekkor beteszi a megjegyzés oszlopba a szöveget, ha több link van akkor az elsőhöz teszi be.
  • Noodlee
    Asszem már az előző verzióban is lehetett.
    Talán jobb klikk?
  • greg benz
    Most tényleg faszán működik,meggyőztél:) Már csak azt hiányolom (ami a free rapid downloaderben benne van),hogy lehessen az egyes letöltésekhez megjegyzést írni,amibe pl. beírhatom a rar-hoz a jelszót
  • MrPamacs
    Szóval:

-freewebről
    -datáról

Majd frissíts egyet.
  • MrPamacs
    3.1-es verzió, majd frissíts.