438
-
keridenes #38 A honlapon, a Download menüpont alatt. -
MelWin #37 Honnan? -
keridenes #36 Lehet valami Desktop Deer Hunter-t letölteni, nemtom mi az, letöltöttem de nem tom hogy működik. -
MelWin #35 Jelenleg nem igazán műxik az oldal, talán majd később... -
keridenes #34 lehet hogy 14.-jén jelenik meg (Atari honlapján ez áll)
szóval lehet hogy nem lesz szülinapi ajándékod, de reméljük hamar megjelenik. -
keridenes #33 DHT
Itt találhatóak képek. 3 Előzetes (ajánlom ezeket)
Ajánlott rendszerkövetelmény:
Windows XP/ Vista operációs rendszer
Pentium D - 2.4 GHz vagy jobb
1 GB RAM Windows XP-nél (2 GB RAM ha Vista-d van)
1.20 GB szabadhely
256 MB videókártya shader model 2.0 támogatással.
-
MelWin #32 Sűrű lesz ez az október (szerencsére). Deer Hunter Tournament, The Hunter béta... Csupa nekem való jóság :) -
#31 OKTÓBER 12?! AKKOR VAN A SZÜLINAPOM XD! -
keridenes #30 én pedig írtam megint XD.
-
MelWin #29 Én pedig igyekeztem megválaszolni a kérdéseidet :) -
keridenes #28 szééép, írtam is rá kommentet YouTube-n ^^. -
MelWin #27 Ha már DH2005... :) első videjó -
MelWin #26 Igaz, dh2005 is ott van :) The Hunter megjelenése "egyszer csak" kategória, abban reménykedek, hogy talán már idén lesz belőle béta. A gépigény meg... hmmm... Ha tényleg így néz ki, és ezek nem szénné renderelt képek, akkor nagyjából olyan gép kell neki, amin a Crysis elfut. Feltéve, hogy legalább annyira lesz optimalizálva a játék, mert ha nem, akkor durvan karomkodunk :) -
keridenes #25 22 nap, 15 óra, 29 perc a megjelenésig (október 12 éjfél) -
keridenes #24 nekem bejön a "The Hunter", csak kérdem: Mekkora lesz a gépigénye és mikor fog megjelenni?
ui.: ha a DHT mégsem váltaná be a hozzá fűzött reményeket még mindig ott a Deer Hunter 2005. ^^ -
#23 ÁÁ!
Végre valami ötlet a játékpiacon!Ritka dolog... -
MelWin #22 Igenigenigen! Ez gyönyörű! Ha DH Tournament nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, akkor majd ez... :)the hunter -
MelWin #21 Pontosan még 23 nap 6 óra és 53 perc van hátra megjelenésig :) -
#20 Asszem októberben jön.Hurrá! -
MelWin #19 Igen. Ha már a hunters sense és az adrenaline mode Cabela's jelleget ad a játéknak, akkor beleraknak egy kis Dangerous Huntot is :) -
W B #18 most akkor medvére is vadászhatunk? szal kipurcanhatunk? -
MelWin #17 Nem baj az, ha kicsit Trophy Hunter szerű lesz :) Igencsak elégedett lennék egy Deer Hunter 2005 & Trophy Hunter keverékkel, szerintem ezek minden idők legjobb vadász játékai. -
#16 Ha már DEER Hunter,maradhattak volna a címen belül :) -
MelWin #15 Ui.: IGN legalább ebben a témában megnyugtatott: "Developed by: Southlogic Studios" -
MelWin #14 IGN-en olvastam: "Improved mechanics: Hunters sense, adrenaline mode and stealth to sight in and shoot elk, moose, red stag, mule, deer, cape buffalo, caribou, cougar, wild boar, kudu and grizzly bear"
Minek bele ez a Cabela's marhaság? Hunters sense és adrenaline mode? Na mindegy... Viszont vannak új képek is. IGN -
keridenes #13 a hivatalos holnap szerint a SouthLogic fejleszti, de ha nem is ő, reménykedjünk hogy lesz olyan jó (vagy jobb) mint a DH2005 (nehéz lesz felülmúlni :D) -
MelWin #12 Gamespot szerint az Atlus Co. fejleszti, nem a Southlogic, félő, hogy közel sem lesz olyan, mint a DH2005. -
#11 Fos.
:)) -
#10 az a hánting ánlimited kétezer nemtom mennyi volt :D -
keridenes #9 nem hiszem, 2x is rákerestem
-
#8 Nem nyitottak már ezt egyszer meg?
Csak kérdezem. -
keridenes #7 jah hogy úgy deer hunterezo, bocsi, félreértettem =) de mostmár maradjunk a témánál. -
keridenes #6 Deer Hunterező nyitotta, ugyanis én is nagyon sokat játszottam a 2005-tel annak idején, most már inkább takarítom a helyet a DH Tournament-nek.
illetve ittvan néhány xbox360-as kép:
Xbox-os képek -
#5 huhh már megrémültem hogy deerhunterezo nyitotta, de mégsem :D -
#4 Remélem olyan jó lesz,mint a 2005 :) -
Gaborkik #3 a 2005-el mennyit toltam ... hú de jó volt , kicsit sajnáltam h nincs 2006 , mondjuk elég uncsi hogy csak az őz típusok vannak és a kis mókusok meg nyulak semmit sem érnek , bár amikor szépet lősz és mutatta a golyót az tetszett naon :D biztos jó lesz ez is -
keridenes #2 Elnézést a hibáért, a képek ezen a linket láthatóak:
Deer Hunter Tournament Képek -
keridenes #1 Deer Hunter Tournament
Platformok: Xbox360, PC
Megjelenés: 2008. Október 10.
Hivatalos honlap: DeerHunterTournament
Néhány kép:
Xbox-os előzetes:
YouTube - Deer Hunter Tournament trailer