Deer Hunter 2008

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=Robika0217&id=1293470609
üdv nézz be a fórumomba ami nemrég indult és vadász játékokkal foglalkozik!

robi11
ha majd lesz vaki válaszolhatna:D
hogy a picsába lõjek le messzirõl állatot??
mert 400yard a max de úgyse lövi le vidikbe meg ahonnan lõ döglik az állat:D

:vloz()
javascript:vloz()
támaszd fel
Rash87
Bizony :)

Glory, Glory Man. United!

robi11
kihalt a fórum??:S

Falcon87
Már írtam a topikjába

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

A deer hunter 2005 ben hogyan lehet a vadaszt fejleszteni?
Falcon87
Vedd meg, és kiderül...

cs

mi a produck kód a játékhoz??

Kösssz
Falcon87
Mivel magyarországon nincsenek természetes ragadozók, ezért muszály valaki(k)nek szelektálni a beteg, sérült, selejt állatokat, hogy ne fertõzzék meg az egészséges állományt. És ha annyira nem tetszenek a puskák, próbálj majd meg saját kézzel, vagy késsel megölni például egy vaddisznót. Természetesen ezzel sokkal több fájdalmat okozál neki, mintha egy lövéssel leterítenéd. Ez nem egy párbaj ember és állat között, ezzel a tevékenyésggel a vadász gyakorlatilag megóvja a természetet. Egyébként, amit még le tudnék írni, azt olvasd el garaib hozzászólásában, leírta a lényeget. Remélem sikerül majd átgondolnod a dolgot, és gyökeresen megváltozik a véleményed a vadászokról. Mi nem mészárosok vagyunk, hanem a "természet védõi" :)

Szia!

A vadászat nem errõl szól, akár hiszed akár nem egy igazi vadász szereti és tiszteli a természetet. Egy jó vadász igyekszik úgy eltalálni a vadat, hogy ne érezzen fájdalmat. Nyáron az aszályos idõszakokban itatókat készítenek, gondozzák a vadföldeket, télen élelmet biztosítanak számukra. A vadászok összeszedik a szemetet, amit az olyan emberek dobálnak el, akik nem tisztelik a természetet. Egy jó vadász, ha elejt egy vadat, akkor megadja a megfelelõ végtisztességet. Egy jó vadásztársaság mindig csak annyi és olyan vadat lõ ki, amit a vadgazdálkodási elõírások engedélyeznek.

Üdvözlettel,
Willenbrock
Szörnyû ez a sok mészárlás.Mi az élvezet abban ha szenvedést okozhatunk egy állatnak ezenkívül nem valami sportszerû mert a vad eleve hátrányban van.

Kovács Erix
Nem már nem is magyarositás kéne hanem valami kiegészités pálya meg új vadász puska tudsz adni linket nagyn meg köszöném:)

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

gerypapa95
nem értem amúgy ! hallod minek neked magyarositás , de most komolyan ? te csak magyarul tudsz lõni meg célozni vagy mi ? <#wilting>

&#9733; G E R Y &#9733;

nem tudjátok honnan lehetne letölteni?
Kovács Erix
Üdv valaki tud adni nekem linket ahonan tudok leszedni uj puskákat meg pályákat elöre is köszönöm?!

Falcon87
Frissítsd a drivert, vagy rakd újra a játékot, esetleg mindkettõ :)

Üdv mindenkinek! Általános problémával küszködök, letöltöttem a játékot és nem indul. Rendszerkövetelmények megvannak. A sikertelen indításra mindíg készít nekem egy log fájlt. 3 dolog mellett szerepel az error:
Surface shader could not locate FX files
Could not add surface shader to the engine.
Could not init database.
Mi lehet a probléma? Aki tud pls segítsen!

nincs

Kovács Erix
Üdv!
Újj vagyok most szedtem le a gamét azt szeretném kérdezni hogy van a gaméhez MAGYAROSITIÁS??Elöre is köszönöm bocs ha hülye kérdés de naon fontos lenne:)
Léci sürgös lenne!

és mér?:D
Falcon87
ja .D

most mér? ami sz*r az sz*r. csak megpróbálnám kicsit érdekesebbé tenni.
amúgy leginkább mászkálni szoktam. de sajnos ki kell mondani ez a játék nem lett akkora siker mint az elõdje. amúgy meg bûn a cheatelés vagy mi? :D
Gando
akkor ne csalizz hanem mászkálj azért teremtette isten a két lábad :D és úgy kevésbé lesz unalmas...

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Falcon87
<#banplz>

Helloka. cheat mikor lesz ehhez? már kezdem unni ezt a vackot. túl sok a felesleges állat benne, nemigaz hogy szarvast csaliztatok és elk meg pulyka jön oda.
Falcon87
Nekem is megjött, le is húztam. Nem akarok csúnya lenni, de szerintem... méltó ellenfele a dh-nak :

Falcon87
aztaaaaa

Most jött meg a letöltési kód a TheHunter béta tesztre <#vigyor2> ... húzom is lefelé ezerrel, majd beszámolok <#taps>
Falcon87
de az állatok ezerszer szebbek

Falcon87
Pontosan. Egyetértek. A grafika szerintem túl... Darabos, vagy nem is tudom. A 05-ben jobb.

az állatok grafikája jobb mint a 2005ben. a növények és a táj rosszabb. összességében véve sztem a 2005 hangulatosabb és jobb ujátékélmény, de a 2008ban a trophy room és a szarvasgyûjtés izgalmasabb az élethû kidolgozottság miatt.
hali kinek van msn je akinek van akkor az vegyen fel lécci. FALCON87 ha van neked akkor te biztos fegyél fel oké na hello

itt a cím [email protected] kösz ha valaki felvesz !!
Falcon87
Az elõbb írtam le.

csá valaki mondja el hol tom letolteni a deer hunter 2008 cat mert kéne nekem. na csá
Falcon87
A grafika rosszabb mint a 05-ben? Lehet, hogy nem egy fõnyerremény, de akkor is szebb.

Falcon87
1.) Kilépsz a vadászatból.
2.) Isohunt.com (de ezt nem én mondtam)

csá szeretném kérdezni deer hunter 2005 le lovom a 3 db ami kell és uttána mit csináljak

és valaki megmondaná hol tom letolteni a deer hunter 2008 cat mert a 2005 jó de kiváncsi vok a 08 ra
koszonom a segítséget
írjatok
és nagyon várom a The Huntert. :o)
Személyes véleményem a játékról, a normál szarvasok mint a whitetail, mule, blacktail szerintem jól sikerültek.
Sokkal nehezebb becserkészni õket, mint a 2005ben. Jönnek mennek bejárják az egész térképet, nehéz õket követni, még akkor is ha nem veszik észre a vadászt.
Tetszik még, hogy a szarvasok nem egyenes irányba haladnak, ilyen szempontból a 2005ben kiszámíthatóbbak voltak.
A fegyverek jobban sikerültek mint az elõzõ részben, végre már van véletlen szórása a puskáknak, csak sajnos kicsi a választék.
Szerintem a grafika az sokkal rosszabb mint a 2005ben.
A többi vad(elk, jávorszarvas, medvék, stb.) mozgása, intelligenciája nem jött be.
Tournament rész tetszik.
Falcon87
Minek? :D

senki nem játszik evvel a sz@rral? ://
vagy mérnem írtok?
Falcon87
<#hehe>

feltéve ha elindul a gépemen xD
Visitor
személyeskedtél úgy látom

THE HUNTER coming soon ^^

mi ez a hülye büntetõpont??
Majd a The Hunter odabasz!!
lõttetek már valami nagyot, szépet vagy különlegeset?
töltsétek fel kedvenc trophyjaitokat kivi vagyok kinek mije van :)
Oldal 1 / 9Következő →