271
Jöhetnek a vélemények, akik választás előtt állnak, főleg!:)
  • ForzaInter
  • Fbn Lx
    xD:AS:_D
  • Doomista
    gépészmérnök is nagyon jo szrtm,én csak azt mondom hogy elönyben a technika...én azért választottam,mert krvára szeretem a technikai dolgokat,gépeket,meg ilyeneket :)
  • passatgt
    terpesz
  • autoszimulator
    Nem mindig a megfelelő fizetést kell csak szem előtt tartani ám! Főleg pályaválasztás előtt nem... Inkább azt, hogy mi érdekel, mit szeretsz/szeretnél csinálni... Aztán ha megvan a fő irányvonal, hogy pl műszaki legyen, azon belül informatikus, vagy valamilyen gépész, vagy mérnök, akkor azokon belül már lehet gondolkodni, hogy melyik az, amelyből sok álláslehetőség van, jól is fizet. Persze ez is csalóka lehet, mert lehet most még rengeteg hely van az adott szakmában, mire te odaérsz 10 év múlva, más lesz az állapot.

Mivel gimibe felvételizel, ez még számodra nem égető kérdés, hisz onnan bármerre lehet menni tovább, sőt onnan kell is menni.
  • Fbn Lx
    most mész gimibe és már azon gondolkodsz D:
    elég azt az utolsó héten eldönteni, majd az utolsó héten mégis megváltoztatni a sorrendet :DASd
  • gotchaaa
    Ha nagy leszek, villamosmérnök leszek.
  • degenerator
    ez hülyeség, hogy lébecolhatna. minden nap végén számonkéri az építésvezető, hogy akkor mennyit is haladtunk.

egyébként osztrákiában kőmüveseket keresnek.

a legjobb állás pedig a lőállás:)
  • kemszi2
    én most kezdem miskolcon gépészmérnökként:)remélem jóü lesz
  • 3TOMI3
    Egy kis segítség :)
  • Csirke4
    Hidakat tervez meg gépeket. :D
  • Csesza
    vegyél el valami kőgazdag csajt azt szevasz
  • tigeroo
    vagy mérnök. rájuk nagy az igény és könnyen elis tudsz helyezkedni
  • tigeroo
    amúgy egy jól képzett kőművest kurvajól megfizetnek,viccen kívül!!
    plusz órabérben dolgozik (~gyakorlatilag egész nap lébucolhatsz)
  • dragon11
    akkor végképp nem tom mi leszek..
  • tigeroo
    :DDDDDD
  • rumkola
    Hát igen, kb. ennyi a lényeg.

Pl. Jamaikán strandos fiúnak lenni minimálbérért jobb, mint itthon öltönyös menedzsert játszani félmilláért....
  • rumkola
    pinagyárban próbafasz
  • Doomista
    gépészet szak - CNC programozo.nagyon jol fizetö állás,de vagy 30+ évig kell tanulni mire profi lesz az ember,nahmeg még ottvanak ez elött alapok is [eszerga,marás,stb] szal még jo sok sok söt kbszt sok évig fogok tanulni :D
  • dragon11
    A gépészmérnök pontosan mit csinál? aki felvilágosítana..;-)
  • Monoton
    Olyat pályát válassz amiről tudod hogy szeretni is fogod :) Mert jól hangzik a magas fizetés és a biztos állás, ha naponta úgy érkezel meloba, hogy a Mit keresek itt!

• dragon11
    Értem, gondolom.. én a gépészmérnököt gondolom talán az jó még a Bosch-ba..
  • Vlala #9
    Követelmény: jó jövedelem, biztos állás? 10év távlatából mondom, sokkal többet ér egy nyugodt, stresszmentes hely, ahol nem pusztulsz bele a munkába.
  • Pistike 007
    Erdészmérnök.
    (:
  • bertino
    biztos állást akarsz ?
    indíts egy jól jövedelmező vállalkozást és legyél a főnök, annál biztosabb állás nem létezik.
  • Kaplan
    Meg egy jó nő, egy sportkocsi, és a lehető legboldogabb élet.:)

Sajnos ezekért ha tisztességes akarsz maradni, manapság, itthon, kurvára meg kell küzdeni...

Ettől függetlenül én a bankár lennék a legszívesebben, de ahhoz még hosszú az út előttem.
  • hunbasser
    szerintem legyél miniszterelnök,eléggé jövedelmező
  • tom235
    "a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..:)"

kac kac
  • Goruck
    én most vagyok 12dikes és fogalmam sincs mihez kezdjek...

volt a TV-be 10 legjobb munka és a "legjobb" állás a Lamborghini tesztpilótájának lenni:D
  • bardocz
    Én vegyészmérnököt pályázom meg,matek meg kémia kell hozzá,kémiát szeretem,matek meg megy.És még egyetem is közel lenne.
  • dragon11
    Sziasztok.
    Azért nyitottam a témát, mert többek közt én is pályaválasztás előtt állok, de sajnos nem tudok dönteni.. a követelmény a jól jövedelmezés és a biztos állás legyen..:) nah de nem is 2műszakos.. :D hanem 1 normál.. (most lesz felvételi februárban, gimibe..)

Én gépészmérnökön gondolkodtam, de ha van vlami jobb esetleg!:)

Nagyon köszi.. sztem ez hasznos topik!

UI.: Kereső nem talált ilyesmi topikot, Se Google.