1669
Flame On
-
#149 Veled semmi bajom, csak tudod a hozzáállás....
"a többiek szidták az xboxot azért írtam én azt hogy a ps3 szar" - Ez mindent elmond. Én azt mondom fekete, te azt mondod fehér.... -
Skyline #148 Elég csekély az esélye,mindenesetre ha sikerült 2szer elbaxni gratulálok a boxhoz azzal biztos nagyobb szerencséd lesz ha a két gép hibaarányait nézzük
Egy mezei nyúlgerinc féreg vagy és ezt ki is fejtetted azáltal hogy olcsóbbnak számolod a lewarezolt kis 360 játékaidat...
Számodra semmimástól nem lett szar a ps3,az egyetlen valós ok hogy egy ugyanolyan kis idióta warezhuszár vagy mint az itt fórumozó hadiszamarak kb 90%-a a játékosok fórumában,és mivel ps3-ra meg kell venni a játékot,kapásból szar...:)
Most jöhet a következő mondat: "szerinted az én konfigom mellett nemtehetem meg hogy megvegyem blabla"...Nem,mert ahogy sajátmagad kifejtetted,nyúlgerinc warezféreg vagy aki szarik bele a játékvásárlásba,és mindent lewarezol. PONT:)
Én húztam war... -
Chris Lowe #147 No akkor danikának üzenném, hogy nem csak fekete és fehér van a világon. Gondolok itt arra, hogy léteznek emberek akik belesz×rnak abba, hogy milyen konzol duruzsol a szobában és egész egyszerűen csak játszanak. Aztán vannak olyanok is akik tudják, hogy sony van a szobában direkt ezt vették mert vannak rá olyan játékok amikkel régebben szeretett játszani ps1,ps2-őn de ettöl függetlenül sz×rnak a sonyra és a fanboykodásra. Aztán van olyan is aki csúcsfanboy ilyen-olyan irányban és ezt még élvezi is, mert mindig talál pár hozzá hasonló ba×mot akikkel jól eltölti a fölös idejét.
Szóval akkor kedves danika....csak Neked csak most gyorsba írd be a kedvencekhez ezt az oldalt. -
#146 a többiek szidták az xboxot azért írtam én azt hogy a ps3 szar, ÉS A GÉPEMET NEM BASZTAM EL te agyhalott, hanem magától ment tönkre -
#145 igen, többször elpróbáltam :D -
#144 Ilyet hol láttál leírva??? Paranoiás-e vagy? -
#143 Már nem azért, de attól, hogy elbasztad a PS3-ad az még nem azt jelenti, hogy az összes többi gép szar. Én is csalódtam már márkában de nem mentem hirdetni az igét a fórumokon.... -
#142 nem érdekel mit gondolsz én leírtam valamit te belepofáztál, úgyvan ahogy mondom, ha vissazolvasnál látnád hogy valaki írta hogy 1,5 hónapig volt szervízbe neki a gépe,egy alkalommal de nekem kétszer te és összesen kb, 2,5 hónap nekem akkor még elég hamar megcsinálták, szerinted én írtam hogy rögtön egymás után ment tönkre? egy jódrabig bírta de azért 3 hónap múlva újra az elég szar, amúgy meg kár az időmet rád pazarolnom nem érsz te annyit, miért szerinted nem baszódhat el valami kétszer ugynanzzal a hibával? -
#141 "Goblin is egy hazug disznó"
ezt remélem buzisan affektálva elő is adtad mielott leirtad :DD -
Skyline #140 Egyébként senki nem állította hogy hibátlan/nem tud meghibásodni de ki ne találjuk hogy a microsoft gép meghibásodási aránya kisebb a ps3-énál mert szerintem akkor nincs is értelme tovább irogatni:D
-
Skyline #139 Olvasófejcserével? -
Skyline #138 Ps2-ben nem volt minőségi olvasófej?:)
Na a másik...:D
a 390004-es szériás ps2-esemet kb megjelenéskor vettem,másfél éve adtam el kutyabaja nemvolt...5000004-es széria még korrektebb volt...Ha jólemléxem a szürke ps2-k meg 1 széria volt amibe szart raktak:)
Na de én takarodom innen mert fanboi megszállás van:D
-
#137 Jah, Goblin is egy hazug disznó, mert neki is másfél hónapig szervizelték a gépét... Az egy dolog hogy a PS3 vásárlás már eleve feltételez néminemű agysorvadást, de azért ennyire nem kéne agyhalottnak lenni... -
#136 Nem csoda, a PS2-ben se volt valami minőségi olvasófej, úgy látszik ez hagyomány a Sony-nál.
Nálunk kb 10 sixaxis-ból eddig 2 szart be pár hónapon belül, ez se valami jó arány... -
Skyline #135 Stílus,aláírás,érvek,keresztbeírás magaddal és az hogy 2.5 hónapig volt szervízben a géped olvasófejcserével,persze kapásból kétszer...Mondom,takarodj,nevetséges -
#134 akkor azt mondd meg hogy miért is vagyok én kamugép?
mit nem hiszel el hogy az a csodálatos ps3 nem tud elbaszódni? vagy mi?
mindkétszer az olvasófej szart be, nem értem hogy ebből mit nem hiszel el te szánalom -
Skyline #133 Bőven idegesítőek az ilyen kamugépek mint te de nemérdekel irogasd a hülyeségeidet,és értettem nagyjából a játékok olcsóbbat jelzőt ezért is írtam: warezhuszár..:)
Faszkalap -
#132 vegyél vissza én nem szidtalak, ez így van ahogy leírtam, én nem írtam hogy nincs winyó, úgyértettem hogy az xboxé jóval kisebb, azt tudom hogy az eredeti játékok kb. egy árban vannak de nincs eszed hogy felfogd hogy mire értettem, ennyi ésszel hogy maradsz életben? -
Skyline #131 Napersze,én meg iwiwen bejelöltem Bin Laden-t,elfogadta és azóta 2-3 havonta együtt sörözgetünk a dunaplázában
A játékok a konzolos boltokban kb egy árban vannak a vinyó nélkül meg biztos élmény a 360 faszkalap,warezoljál csak de hülyeséget ne ugass takarodj inkább szeva -
#130 miért szerinted mit kellet volna írnom amikor már kétszer összefosta magát a ps3, összesen kb. 2,5 hónapig volt szervízbe, oszt eladtam a gecibe, vettem egy X360-at és szerintem sokkal jobb, én lefosom a bluréjt meg a vincsesztert, én csak jáccodok, amúgy meg X360-ra a játékok is olcsóbbak -
Skyline #129 Irányvissza játékosok fóruma warezbetyár iqhuszár "barátom" -
Skyline #128 Azért aki kijelenti hogy a box a hd install után halk lett az alapjáraton is hazudik,a box gyári hűtése ugyanolyan gangos marad,tény halkabb lett a gép maga,de még mindig bőven hangosabb az ősrégi 300-as celeronom gyári hűtőjénél...Persze biztos a boxommal van a baj
A multiplatform címekre meg továbbra is: az újak szinte 1:1 ugyanazok egyiken sem szebb egyiken sem fut jobban sőt mercenaries 2 ps3-on hajszálfasszal szebb és nem szaggat,ellentétben a boxos változatot a boltban beszaggattattuk
-
#127 konzolokszervize.hu bár nem sokat tudni róla -
#126 de legalább kicserélték :) új boxod remélem jó! -
#125 elég gyász volt az a 1,5 hónapos szerviz...csak nekem van olyan szerencsem hogy alafussak a ps3 max 5%-os meghibasodasi aranyanak...
vajon megusznam a box 15-30%-os elhullását? -
#124 ilyen hülye topikot, na mindegy az a lényeg hogy a ps3 egy nagy rakás lószar -
#123 Sajnos nem kerüli el azt sem! -
tyrant71 #122 ja, hogy már szervizelni kellet a ps-t...
de erről goblin is tudna mesélni -
#121 a villam csapjon az osszesboxba akkor ha annyira akarod :DD -
#120 Villámcsapás ellen a box nem véd... Persze lehet, hogy PS3-ba még a villámnak sincs gusztusa belecsapni -
#119 ja, hogy már szervízelni kellett a boxot ... -
#118 -
#117 150k 2 évente, ne mond már... én gépemet vettem 160-ért még tavaly nyár elején. Másfél, 2 év múlva veszek bele egy 6*** vagy milyen procit, meg egy 8800 GT videó kártyát, amivel szintén elég lesz egy ideig. Ha ésszel vásárolsz egyáltalán nem kell annyit rákölteni... -
#116 Jaj ez annyira szánalmas már. Driver probléma: 1x volt nekem, 5 percet elvett egy másik feltelepítése. Patchravárás, tudtommal már konzolon is lehet patch, egyébként nem sokszor vártam. Szaggatás, optimalizálatlanság? Nem kell mindent maxra tolni, a játék ugyan az marad. Be lehet állítani hamar, hogy hogyan fut normálisan.
Kit érdekel, hogy multiplatform, meg exkluzív játékok. Eddig is jöttek, és mindig is fognak jönni játékok PC-re, egy idő után valószínűleg jobbak is mint a jelenlegi nextgen konzolokra.
Minden műfajban van rengeteg játék PC-re, amivel bőven el lehet játszadozni. Nektek elvette az eszeteket a nextgen mánia komolyan mondom.
És nem vagyok konzol ellenes, akinek az éri meg jobban (tehát csak játszani szeret, nem ért annyira gépekhez, szoftverekhez, és nem szeretne bajlódni). De miért kell akármilyen vitát is indítani ilyesmivel kapcsolatban, azt soha nem fogom megérteni. Ráadásul ezek az érvek, amiket felhoztok PC ellen...
Konzolon nem nagyon fogok képeket, zenéket, videókat szerkeszteni, honlapot csinálni (utóbbi + Hamachi segítségével privát közösségeket létrehozni, jelenleg Arma és Rainbow Six Vegas 2, régebben GRAW2 -vel volt). Ezek a fő okai, hogy én soha nem fogok konzolt venni (na meg mert főleg FPS kedvelő vagyok, de van kormányom meg gamepadom is egyéb dolgokra...). -
#115 Mint x360 és ex PS3 tulaj, bátran ki merem jelenteni, az én mérlegem az BŐVEN az x360 felé dőlt:
A lényeg:
-számomra jobb létező, és eljövendő exlusive címek (mass e., gow, ninja gaiden 2, lost odyssey, ace combat 6, star ocean 4)
-szolgáltatás. Én nem vártam 2 hónapot a konzolomra (egyes ps3 tulajjal ellentétben), a villámsúlyotta 360-am állapotáról, folyamatosan e-mailben kaptam tájékoztatást!
Annyira nem lényeg, de mégis:
-kifogástalan képmindőség, AA bő nyállal, jobb framerate (észrevehetően)
-észrevehetően szebbek, stabilabb framerate multiplatform játékok esetén
-x360 hangos. volt. egészen a dashboard updateig. FULL HD INSTALL.
-scaler chip, minden játék 1080-ra skálázva jut a képernyőre, a ps 720-ával szemben. A különbség az én full HD kijelzőmön látszik.
- dashboard updta, 16:10 támogatás. Mivel 24" full hd-n nyomom, így 1:1 pixelmapnál nem lesz csík. Ez ps3-on marad.
-jobban bejön a kontroller.
-
#114 az hogy nem sokkal drágább mint egy konzol, nem mondanám... 2 évente 150k új gépre nem játszik :\ -
#113 -
#112 van aki meg warezol és megbújik itt a fórumon... :| -
Skyline #111 Pc-re picivel többet ráköltve mit kozolra adottak a funkciók:
Driverprobléma,patchrevárás,szaggatás,optimalizálatlanság,egyrekesebb game,iszonyatsok tucatszemét játék,néhány korrektebb multiplatform game amivel lehet konzolon is játszani,és évete ritkuló exkluzív minősgéi játékok amik idén számszerit kb 2-3db-ot jeletenek,és közelsem közelítenek meg jópár exkluzív konzol címet...Ezentúl maradt a repülőgépszimuláció,vonatszimuláció,stratégia,onlie rpg (meg nekem a cod4)...Csodás,használd egészséggel:) -
Skyline #110 Mint 360,ps3 tulaj nyugodt szívvel kijelentem,a ps3 felé dől a mérleg (exkluzívok jobbak,multiplatformok újabban szinte 0 különbség),de szeretem midkettőt.:)
Az istall procedúrákról meg anyit hogy 5 percnél többet még 1 játékban sem látam,mgs 4 installideje: 1. max 5 perc...az összes többi 1-2 perc--> ez pont annyi mint felállni és lemezt cserélni boxon..:)
360: hangos (hiába az install a hűtése is hangos,de spec egem nemzavar),rrod félelem (persze felesleges blablabla),fizetős multi,szerintem szebb forma,számomra kényelmesebb joy,több game
Ps3: szappantartó forma (delegalább fekete) ,csöndes, ingyen multi, korrektebb exkluzívok, Br filmek (5 pénz),nagyobb tudású joy (analóg gombok,érzékenyebb finomabb analóg karok,döntögetősdi)...
Wifi számomra mind1 vane, installidőt lemezcserélgetést és egyéb ilyen baromságokat nemirogatok,mert vicc ezen lovagolni:)