1669
Flame On
-
Zóanagyvarázsló #229 Én viszont nem vegytiszta fröcsöügéssel találkoztam, ahogy te azt előadod. Ha annyira egyértelműek a tények, akkor nyilván csuklóból korrigálhattál is volna, nem pedig csípőből a nyilvánvalóan jogos részek esetleges elismerését megkerülve inkább támadólag elintézed az ügyet egy lenéző mondattal. Ezzel te sem alapoztál komoylabb érvekre, sőt... -
Olcadan #228 Ps3-on játszanék heavenly sworddal,uncharteddel,soul calibur 4-el,viking battle for asgarddal,Army of twoval,Beowulffal,Devil my cry 4-el,illetve The bourn conspiracyval.Most csak ennyi jut eszembe.XD -
#227 "Miért, szerinted mit jelent? Komolyan kíváncsi vagyok..."
Most ezt komolyan nekem kéne elmagyaráznom? Holnap úgy is suli, kérdezd meg a tanító nénit..... -
#226 "nem multiplatform játékok címére gondolok, értelemszerűen.."
Miért nem? Ha beteszek egy multiplatform játékot akkor kiírja, hogy bocs de ezt nem akarom elindítani? Vagy szerinted csak az exkluzív játékok miatt vegyek PS3-at? Hagyjuk már ezt a hülyeséget. A multiplatform címek ugyanúgy megérik a pénzüket mint 360-on, nem értem miért az exkluzív címekre hegyezed ki a dolgot. Ha valaki csak multicímekkel akar játszani a PS3-omján akkor az nem is igazi gamer vagy mi?
Te azt kérdezted, hogy mivel szeretnék játszani PS3-on, ha lenne gépem kapásból fel tudnék sorolni vagy 3 db multicímet amivel szertnék. Kit érdekelnek az exkluzívok, engem hidegen hagynak (God of War kivételével). -
Olcadan #225 Tök jó azt olvasni hogy fikázzátok egymást!Én ugy vok vele,edig ps2-öm volt,most meg xbox360-nat vettem,az egyik haverom ps3 megnéztem a grafikát semmi különbség.Nem értem mért csak 2 játékot sorolnak fel god of war-ez jo játék hanem a legjobb ami készült valaha,illetve mgs azis jo játék a maga műfajába.Én ugy vok vele hogy amelyiket kilehet flashelni azt veszem meg,nem érdekel hogy ps3 v.xbox360,az a lényeg hogy mind a kettő konzol és kiváló játékélményt nyujt,nekem ez a fontos. -
#224 Hallgatlak, te mivel játszanál a ps3-on? (nem multiplatform játékok címére gondolok, értelemszerűen..) -
#223 Miért, szerinted mit jelent? Komolyan kíváncsi vagyok...
Én csak azt sajnálom, hogy se a 'tény', se az 'érv' szó jelentésével nem vagy tisztában, fröccsögni bezzeg kiválóan tudsz. -
#222 "ha se god of war, se mgs, akkor minek neked ps3?
GT5?"
Mintha csak ez a 3 játék lenne arra a szerencsétlen gépre. -
#221 Jah, hogy szerinted ez ezt jenenti, pfff már mindent értek....
Mindenesetre sajnálom, hogy te így látod. -
#220 Flame On = tények elferdítése, fröccsögés érvek nélkül
Ahhoz képest, hogy nem tudod értelmezni, kiválóan valósítod meg a topik alcímét. -
#219 ha se god of war, se mgs, akkor minek neked ps3?
GT5? -
#218 Nem tudom hogy vagy vele, de én nem látom a "tények elferdítése, fröcsögés érvek nélkül" feliratot a bannerban (sem a címben). -
Zóanagyvarázsló #217 ezt nem én mondom hanem az áprilisi gamestar írta
:DD -
Zóanagyvarázsló #216 Tőlem kiplakátolhatod a szobádat "PS3 szar" táblákkal is, de a napi PS3 bashing kényszeredet ne itt éld ki légyszives.
Mi is a topik címe, célja? -
marcinger #215 Nekem az Mgs 4 nem jött be, igaz, hogy csak videokon láttam. Ha lenne fölösbe pénzem megveném de nem érzem létszükségletnek. A gow viszont egyáltalán nem jön be. -
#214 "A Ps3 melett döntöttem mert:van bluray olvasója, és bivaj erős a hardware(ezt nem én mondom hanem az áprilisi gamestar írta."
Nekem két okom lenne a ps3-ra.
1. mgs4
2. gow3
Sajna egy játék miatt meg nem veszem meg, annyira jól nem állok! -
#213 Nos íme!
Erről van itt nagybaszó!
Lehet akármi a gépben nem az a lényeg. Lehet itt vitatkozni mindenféle technikai dolgon, meg mi lett volna ha-n, meg szegény programozó mennyit szenved a hardverrel. És? Ki nem xarja le?
Röhejes volt, amikor az egész Világ azt magyarázta annak a néhány százezer embernek, aki megvette a Lair-t, hogy milyen irányíthatatlan és fos a gém. Ha lett volna eszem egyetlen szót nem vesztegetek olyanokra, akik nem is látták élőben, csak csípőből fikáztak.
A lényeg az, hogy minden gép kompromisszum, de olyan gépet/gépeket kell választani, aminél nem érezzük úgy, hogy ez megakadályozza, hogy egy jót játszunk.
:) -
marcinger #212 Na emberek most leírom életem leghoszabb kommentjét benne, hogy pontosan mit is gondolok a két rivális konzolról. Tavaj nyáron vettem meg az első komolyabb konzolomat a Nintendo Wii-t. Elég jó kis gép volt haverokkal sokat teniszeztünk. Nekem kedvenc játékom a Resident Evil 4 volt. 9-szer vittem végig volt olyan, hogy egy nap 2-szer is. Aztán tavaj decemberben X-Box 360 vásárlásra adtam a fejem. Sokat gondolkodtam, hogy milyet is vegyek. Elöször Core packet szeretem volna amit ki is akartam flasheltettni.Rendeltem is egy 256os memkarit, hogy legyen majd a Corehoz, de aztán az Arcade mellett döntöttem. Utólag kiderült jól mert már 175 wattos volt és nem melegedett túl. Végül nem lett flash mert az X-Box Live annyira megfogott, hogy nem lett volna annyi pénz, hogy én flasheltesem a gépet. Az X-Box 360 egy remek konzol! Én nagyon szerettem de a legnagyobb probléáim a következők voltak: nincs beépített wifi(külsöt igaz, hogy lehet venni de egy vagyon),a gép elég hangos. Más próblémám és rossz tapasztalatom nem volt vele. Aztán úgy másfél hónapja eladtam a gépet. Azért mert azt hittem, hogy jönni fog bluray olvasó és majd vennem kell hozzá. Mint kiderüt nem így lett. A Ps3 melett döntöttem mert:van bluray olvasója, és bivaj erős a hardware(ezt nem én mondom hanem az áprilisi gamestar írta. Nekem nagyon bevállt a gép nagyon csendes és faszák a bluray filmek. Amit sajnálok, hogy nincs az két játék ami boxon volt. 1 a Halo 3om ami szerintem az Fpsek királya, egy játék se kötött le úgy multiba mint a Halo. A másik a Dead Rising aminek vmi hihetetlen a története. Végül is nem bántam meg a Playstation 3om vásárlást és ha úgy adodik veszek a Boxot is mellé. -
marcinger #211 Mellesleg megjegyzem nálam a Gt5p frisitése a kb 10 perc instal után 20 perc volt. -
#210 szerintem én is eladom a boxot, mihelyt meglátom a többlemezes forzát :D
méghogy a karrier felénél lemezt cseréljek??!?!?! hát mi vagyok én jukebox b+ ? :D
viszont hazaérek a forza3-al, egyből beteszem és megnézem. aztán ha egyszer ugy hozza a kedvem, felinstallálom = hopp, nincs lemezcsere onnantól.
ps3 tulaj izzadó tenyérrel hazaér, gt5 korong be... kötelező 15 perc install :D 2009-ben :D -
#209 te meg ha nem szeretsz olvasni, ne forumozz ;) -
#208 Abban a Forza Motorsport 3-ban, ami most már jó eséllyel hamarabb jön ki, mint a GT5? LOL :D -
#207 Csak azokra a mondatokra reagáltam, amik tárgyi tévedést/ferdítést tartalmaztak -
marcinger #206 És ay xbox nagyon nagy elönye a dvd olvasó. Majd cserélgethetitek a dl lemezeket a forza motorsport 3ban. -
#205 Le lehet állni az ilyen IDIÓTA hosszú hsz-ekkel. Mit akarsz ezzel elérni? Tőlem kiplakátolhatod a szobádat "PS3 szar" táblákkal is, de a napi PS3 bashing kényszeredet ne itt éld ki légyszives. -
#204 Jó hát győztél!;DDD
(Úgy értem nekem nincs akkora türelmem, hogy minden egyes mondatot kivesézzek;)))
És akkor most gyakorlatban nézzük milyen a széthekkelt PS3 garafika:
Heavy Rain - exkluzív
Pure - multiplatform
-
#203 "Bár igazság szerint nem látjátok azt, hogy azáltal, hogy egy a normál, általános magokkal rendelkező CPU-tól eltérő, a GPU-khoz is hasonlító processzort raktak a gépbe, sokkal nagyobb flexibilitást adtak a rendszernek viszonylag költséghatékonyan."
Pont az ellenkezője igaz, nem is tudom, hogy vagy képes ilyet leírni... Van egy méregdrága processzor, ami igazából egyfajta feladatra nagyon jó (stream processzorként használva), egyébként meg az egyetlen gyenge PPC magjával harmatos minden másban. Az X360 3x2 általános célú hardver threadje sokkal flexibilisebb és olcsóbb megoldás.
"Vegyünk pl egy stratégiai játékot, ahol nagy számítási teljesítményre, de sokkal összetetteb kódra, elágazás vizsgálatra van szükség, általában gyengébb grafikai megjelenítés mellet. A cell ezt is el tudja látni, amíg azért ilyet nem igazán lehetne hatékonyan a GPU-ra átírni."
Miért is kéne GPU-ra átírni? A mai játékok többnyire nem CPU limitáltak, főleg a többmagosak. Ráadásul ilyen általános célú feladatoknál a CELL egyáltalán nem gyorsabb a hagyományos processzoroknál, sőt... Igazából a legtöbb játéknak nem is igazán lenne szüksége az SPU-kra, ha nem kéne besegíteni velük a gyenge RSX-nek. Esetleg még nagyon intenzív fizikai számításoknál jöhet jól az SPU-k használata, de igazából arra is elég lenne +1 PPC mag.
"A PS3 átlagos kiaknázható teljesítménye tehát az X fölött van, miközben 1-2 éven belül előállítási költségei a töredékére esnek."
Nincs fölötte, és az X360 előállítási költsége ugyanolyan ütemben, ha nem gyorsabban csökken... elég csak ránézni a két konzol árcédulájára.
"Nézzük meg mikor jön PS3-ból a slim verzió és mikor az X360-ból, ha lesz ilyen egyáltalán."
Ha az X360-ból nem jön, az csak azért lesz, mert az MS továbblép az új generációra (nagyon helyesen, mert röhejes a gondolat, hogy ezekkel a konzolokkal kéne kihúzni még 10 évet a HD érában, amik még a 720p-vel is szenvednek...)
"Viszont a kiadók/fejlesztők szempontjából üzletileg jelenleg még mindíg nem biztos, hogy ideáls a dolog."
Főleg, hogy a Sony SDK-i messze elmaradnak a Microsoftéitól... Amúgy kb. mindegy, a fejlesztő arra fejleszt, amire fejlesztenie kell, max. a hardverhez butítja a cuccot.
"A jelenlegi olcsó hardverek esetében sokkal ideálisabb lenne egy erős CPU, meg egy erős GPU, sok memcsi aztán csókolom.
Ez a PC-nél így is működik, és valahogy így készültek a Boxok is."
Nem is értem mi ezzel a baj... Egy autóhoz is kell egy jó karosszéria, jó futómű, meg egy erős motor. Persze biztos lehetne más úton is elindulni csak ne csodálkozzunk, ha szar (se) lesz belőle...
"Mint írtam, külön külön erős a rendszer, egész addig amíg el nem avaul, de aztán gyak nem tudod az egységeket redundáns módon használni, nem tudod támogatni az egyikkel a másikat, ha az kifogyna a szuszból"
Ez azért nem teljesen igaz. Az igazság az, hogy egy jól megtervezett hardvernél ennek nincs értelme, mert minden elem egyszerre éri el a teljesítményének a határait a saját feladataival. Az, hogy a PS3-nak a GPU-ja már a megjelenésekor elavult volt, és emiatt az SPU-kkal kell trükközni, az nem redundancia, hanem komoly tervezési hiba. Főleg, mert ezek a trükközések a közhiedelemmel ellentétben nem hoznak komoly teljesítménynövekedést, csak épp hogy versenyképessé teszik némileg a konzolt a felannyiba kerülő konkurensével szemben.
"Persze ez egy tanulási folyamat és a kiadók/fejlesztők részéről is erőfeszítéseket követel, amit ha elég gépet adnak, kialakul a megfelelő bázis, meg is tesznek."
Nincs mit tanulni, a developerek (főleg a first party-k) a konzol megjelenését követően szép lassan összeszedték azokat a trükköket, amivel az SPU-k tehermentesíteni tudják a GPU-t valamelyest (ebből lett a Playstation Edge). Onnantól, hogy ezek némelyike a mérések szerint 1-3%-os teljesítménynövekedést eredményez, látható, hogy nagy áttörésre nem kell számítani...
"Ezek egymásra épülő lépések, amelyeket a Sony valszeg ugyan úgy megtervezett, mint a gépet."
Nem, semmi tervezettség nem volt. Miután kiderült, hogy mennyire versenyképtelen a HW, fogták a first party-k által használt SPU trükköket, összeszedték pánikszerűen egy library-ban, és odaadták a third party-knak. Így elérték, hogy ezekkel az 1-2-5-10%-os teljesítménynövekedést adó trükkökkel alulról súrolja a gép teljesítménye a riválisét. Innentől meg mindenki néz ki a fejéből hülyén...
"Ezért röhejes az a kijelentés, hogy a PS3 ellettqrva, úgy ahogy van!"
Pedig bizony nem kicsit lett elkúrva...
"Aki ilyet mond, az nem látja azt, hogy itt nem egy ballágási búcsú megszervezéséről van szó, ez annál sokkal bonyolultabb, és akik ezt szervezik nem kezdők a szakmájukban, mondhatni a Sony nem ma kezdte az ipart."
Pont ezért szomorú, hogy ennyire futotta tőlük. Gondolom mindenki emlékszik az X360 megjelenése utáni (valahol jogos) fanyalgásra, a fél-nextgen címkére, stb... Akkor mindenki a Sony-tól várta a megváltást (én is), amire a vad 'szuperkompjúter' marketingjük még rá is tett egy lapáttal. Innentől azt hiszem már az is röhejes, hogy egyáltalán felmerülhet a kérdés, hogy melyik konzol az erősebb...
"De végül is. ha a mai PC-s szintet nézzük akkor az X-ben levő hardver kis jó indulattal max az átlagos kategóriába kezd visszacsúszni."
Így van. A PS3-al együtt. Ahogyan a PS2 is ezt tette 3 évvel a premierje után (sőt...)
"Gyak már most is "hekkelni" kell a Boxot is ugyan úgy mint a PS-t, csak ott sokkal kevesebb lehetőséged van erre"
Nincs lehetőség "hekkelni", ahogy PS3-on sincs. Legalábbis nem olyan formában, ahogy Te elképzeled. Ezért sem fog 10 évig kitartani ez a generáció, vagy ha mégis, az elég szar lesz nekünk... -
#202 gt5p nekem igencsak félkésznek tünt, sem törés sem AI nem volt benne, a fizika pedig - állítólag - szintén elég fura. a kocsik viszont szépek és megvan a 60fps magas felbontás mellett is
az a gond, h a gt5-el akkora az elfogultság, h igazi képet akkor kaphatnék, ha lenne ps3-am, viszont amiket videon láttam az ütközésekről, autofizikáról, AI-ról az szörnyű volt - tipikus BETA
(saját tapasztalatom: westend sony szalonjában játszottam kb 10 másodpercet, ott egyedül mentem az idő ellen kb. 3 kanyart, ott persze h semmi negativum nem jött ki - ráadásul a grafikáról sem tudok igazán nyilatkozni, hiszen egy kietlen pálya volt, 0 ellenféllel :) ) -
#201 Na ja de az idő igényeség az is arra igaz, hogy a GT5-nél lemodellezzék azt a több száz kocsit, meg felvegyék a hangjukat, meg törésmodellt csináljanak rá, és ezek igazából nem programozási kérdések. A GT5P-ben bemutatott engine mondhatni 90%-ban kész. Persze lehet hogy políroznak rajta a kóderek, hogy ne unatkozanak amíg a média fájlokat legyártja a team, de akár ezzel az engine-nel is ki lehetne adni, ha már most meglenne az a rengeteg adat.
Szal mondhatni jelenleg sem az engine fejlesztése a problémás, mert ugye a legtöbb cég, főleg amelyik multiplatformot csinál egyszerűen vesz egy UE3 licenszet, csinál hozzá valami látványos pályát néhány dögös objekttel és kész. Az UE3-at meg azért már elég jól optimalizálták PS-re is.
A konzol meg ugye az a platform, ami változatlan hardver mellett is fejlődik. Az X is fog és a PS is. A kérdés valójában az ütem. Ha a PS-ben több a potenciál, de ehhez sokkal több időre van szükség, akkor bukta a menetet, mert végig az X-Box mögött marad, és mire kijönne a csúcs teljesítmény a gépből addigra itt a klövetkező X és azzal már tényleg nem tud majd versenyezni.
Szal, ha a köv 1-2 évben nincs látványos változás mondjuk a multiplatform játékok területén, akkor marad az érzékelhető X előny, marad a jelenlegi felállás valszeg a piac felosztása tekintetében is: USA a Boxé, Japán a PS-é, Eu kisebb PS előny, de csak annyival ami a nagyobb amcsi piacot valamennyire kompenzálja. -
#200 naja, ps3 oldalon nagyobb az esélye annak, hogy olyat láss, amit előtte nem, mert mondjuk valaki kitalálja, hogyan használja ki a cell összes magját 100%-ra :)
csakhát a realitás elvileg az, h vki 2-3-4 év alatt olcsón szeretne fejleszteni vmit és azt nagy példányszámban, nyereségesen eladni. pl egy gt5 esetén nehéz lesz nyereségről beszélni, ha igazak a pletykák a fejlesztő team létszámáról, fejlesztési időről - ennek megfelelően brutális felbontásban, AA-val, 60fps-el megy. de itt nem is a nyereség a lényeg, hanem h a ps3 eladható legyen általa... nevezzük befektetésnek :)
de hol van erre esély egy multiplatform cimnél, ami kijön X-re és PC-re is? -
#199 Jó hát legyen, nevezzük hekkelésnek a dolgot!;)))
Bár igazság szerint nem látjátok azt, hogy azáltal, hogy egy a normál, általános magokkal rendelkező CPU-tól eltérő, a GPU-khoz is hasonlító processzort raktak a gépbe, sokkal nagyobb flexibilitást adtak a rendszernek viszonylag költséghatékonyan.
Vegyünk pl egy stratégiai játékot, ahol nagy számítási teljesítményre, de sokkal összetetteb kódra, elágazás vizsgálatra van szükség, általában gyengébb grafikai megjelenítés mellet. A cell ezt is el tudja látni, amíg azért ilyet nem igazán lehetne hatékonyan a GPU-ra átírni.
A PS3 átlagos kiaknázható teljesítménye tehát az X fölött van, miközben 1-2 éven belül előállítási költségei a töredékére esnek. Nézzük meg mikor jön PS3-ból a slim verzió és mikor az X360-ból, ha lesz ilyen egyáltalán.
Viszont a kiadók/fejlesztők szempontjából üzletileg jelenleg még mindíg nem biztos, hogy ideáls a dolog. A jelenlegi olcsó hardverek esetében sokkal ideálisabb lenne egy erős CPU, meg egy erős GPU, sok memcsi aztán csókolom.
Ez a PC-nél így is működik, és valahogy így készültek a Boxok is. Mint írtam, külön külön erős a rendszer, egész addig amíg el nem avaul, de aztán gyak nem tudod az egységeket redundáns módon használni, nem tudod támogatni az egyikkel a másikat, ha az kifogyna a szuszból. Persze ez egy tanulási folyamat és a kiadók/fejlesztők részéről is erőfeszítéseket követel, amit ha elég gépet adnak, kialakul a megfelelő bázis, meg is tesznek.
Ezek egymásra épülő lépések, amelyeket a Sony valszeg ugyan úgy megtervezett, mint a gépet. Ezért röhejes az a kijelentés, hogy a PS3 ellettqrva, úgy ahogy van!
Aki ilyet mond, az nem látja azt, hogy itt nem egy ballágási búcsú megszervezéséről van szó, ez annál sokkal bonyolultabb, és akik ezt szervezik nem kezdők a szakmájukban, mondhatni a Sony nem ma kezdte az ipart.
De végül is. ha a mai PC-s szintet nézzük akkor az X-ben levő hardver kis jó indulattal max az átlagos kategóriába kezd visszacsúszni. Gyak már most is "hekkelni" kell a Boxot is ugyan úgy mint a PS-t, csak ott sokkal kevesebb lehetőséged van erre. -
#198 bár már GH megválaszolta, én leegyszerüsiteném:
hogy az MGS4 grafikusai szebbet 'rajzoltak' mint a HALO3 grafikusai az determinálja, hogy a ps3 hardvere jobb?
nexus6: hogy gfx kártya került a ps3-ba az abból is fakad, hogy a cell végül kevesebb maggal és alacsonyabb orajelen került bele :) és még igy is széllel szemben hugy***tt a sony, h az nvidiát választotta az elavult sux gef7-el
persze, csak akkor ha kimondjuk, hogy van létjogosultsága a multiplatform cimeknek, amit HEKKELNI kell ps3-ra, hiszen a jol bevált megoldásokkal a sux gfx chip nem képes mit kezdeni :P -
#197 Addig nincs értelme észt osztani, amíg fingod sincs miről van egyáltalán szó. Az MGS4-et technológiában az Assassin's Creed teszemazt ronggyá veri, de még jócskán sorolhatnám a címeket. Nem is értem, hogy vagy képest egy _technológiáról_ szóló vitában olyan címet felhozni, ami sub-HD felbontásban sem képes stabil 30fps-es képfrissítésre...
A többi meg már csak művészi kivitelezés kérdése, ami többnyire szubjektív, de semmiképp sem hardverfüggő. A Mercenaries 2 NEM szebb PS3-on, főleg nem stabilabb... konkrétan PS3-on recés szar. Maximum 1-2 textúra minimálisan jobb minőségű a hatékonyabb streaming miatt. -
Skyline #196 A lényeg egyébként:
360 sokexkluzív < ps3 kevés,de legalább minőségi exkluzív .:)
De igazából az a baj hogy egyik gép sem kihagyható,mert mindkét gépen vannak musthave exkluzívok:D
Mindenesetre ha csak az exkluzívokat vesszük és azok minőségét akkor sony ül a trónon vastagon az mgs4-el és azt onnan nem löki le semmi:)
-
Skyline #195 Megismtélem amit oly soxor: Jöjj és szólj okoska ha majd boxon lesz MGS 4-et lenyomó játték boxon (és most csak a látványvilágra gondolok,abban van is esetleg esély rá:D )
Ameddig boxon nincs olyan látványvilág/az új exkluzívok nem lennének teljesen ugyanazok (Mercenaries 2 szebb,stabilabb hopp/FU demo alapján gyorsabb látvány majdnem 1:1) addig semmi értelme az észt osztani fejlesztőkém:)
-
Na látom nem veszed te komolyan ezt a témát. -
#193 Nem ad 2x teljesítményt (már ha az X360 teljesítményének kétszeresét érted). Ha sokat szopsz, talán ki lehet hozni belőle annak a 80-90%-át, amit az X360 simán kitol.
Ez az architektúra arról szól, hogy a Sony beleölt egy valag pénzt a CELL-be, ami aztán nem egészen azt hozta, amit vártak tőle, de mégis bele kellett pakolni valamibe, ha már megcsinálták... Így persze normális GPU-ra nem maradt lé. -
#192 Jó csak egy csomó dolgot nem lehetett a fejlesztés elején látni.
És ez az architektúra igen is 2X tejesítményt ad, csak éppen csuklózni kell hozzá! De ezek az előnyök csak évek alatt jönnek ki, ahogy a PS2-nél is.
Tény, egy olyan flexibilis és nagy teljesítményű GPU, mint az X-é, sokkal jobb lenne. De ez az architektúra nem erről szólt és a nagyobb teljesítmény megvan azért. Aztán ráadásul a két csipet is majd egybe tudják építeni, sokkal hatékonyabban fogják tudni az előállítási költségeket is csökkenteni. -
#191 Meg kell hagyni, egyenlőre a sony jóval kevesebb, de szebb és tartalmasabb exlusiveokkal rendelkezik.
(persze rengeteg jó cuccal meg nem, jrpg front stb.)
Mondjuk arra én is kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő, ugyanis mire kijönnek a nagy aduászok, amiket szépre, és jóra akarnak, az ugye rengeteg időt is igényel az elcseszett architektúra miatt, addigra lehet már az MS az új xboxxal rukkol elő, miközben behalászott még 10exclusive címet.. -
#190 A PS3 architektúráját úgy elkúrták, ahogy kell. Nehogy már pozitívumnak kelljen beállítani, hogy a CELL-el kell gagyizni csak azért, hogy legalább megközelítőleg olyan teljesítményt lehessen kihozni belőle, mint egy feleannyiba kerülő gépből... LOL :D Egy kicsivel is jobb GPU sokkal hatékonyabban végezné el azokat a feladatokat, amik a CELL-re hárulnak, merthogy az arra van kitalálva, ellentétben a CELL-el... A Sony sajnos csúnyán benézte, ez van.