1669
Flame On
  • arty
    filmnézésre csak a ps3 alkalmas, ha vesz hozzá bluray filmeket :) (mkv és társaira mindkettő csak kompromisszumok árán, pécé segítségével "jó")

gametrailers.com -on nézzetek át pár játék review-t/tesztet, ott platformra bontva is lehet listáztatni. ha megfogja vmelyik, azt a gépet kell venni ;)
  • Rowlend
    Film nézésre meg valami jó exkluzív játékokra :)
  • FlyHigh
    Lesz nekem még saját boxom is, egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy én újra 60e forintért vegyek vga-t. pc exkluzív oldala engem nem hat meg, szóval jaaa...Jó lesz ez töltögetős-msn-es gépnek majd.
  • FlyHigh
    ezért írtam le párszor már, hogy döntse el mikkel akar játszani. Kompromisszumokat kell kötni. Írta, hogy gyenge a PC, már nem tűnik olyan egyértelmű befutónak a PS3.
  • arty
    és ha ps3-on ronda/szaggat és ez őt zavarja? ;)

ezért felesleges BÁRMIT ajánlani neki, amig nem tudjuk pontosan mit is játszana rajta... pl ha jön az asassins creedet, fifát, nfs-t trió, akkor is a ps3-at ajánlanád?

vagy ha csak verekedőseket a szomszédjával?

stb stb stb
  • FlyHigh
    ja igen, a ps3 joy véleményem szerint egy szutyok, xboxé meg egy álom. Nem árt vétel előtt megtapizni, ez olyan mintha telefont vennél.
  • FlyHigh
    Jó figyelj, nekem mindegy, nem érdekem egyik gép mellett sem kampányolnom, nekem ésszerűbbnek tűnt PS3-at venni PC mellé, másrészt meg az exkluzív vonala engem jobban vonz. Volt nálam xbox kölcsönbe, vannak exkluzív címei, amik jók, de véleményem szerint nem annyira mint a PS3-é.
  • Totti5
    Igen, amivel te egy szuszra le is söpörted a X360 játékokat a porondról. Szerinted miért kezdtem az egészet azzal hogy "PS3", ugyan oda kötöttél ki te is.
  • FlyHigh
    és PS3-on? Azt írtam, hogy PC mellé mit érdemes venni.
  • arty
    egyedül? vagy multiban? mi a kedvenc játéka?

a feltett kérdésedre nem lehet egykönnyen felelni, mert nincs exakt válasz :) mindenkinek más a jó/jobb
  • FlyHigh
    Ez nem ilyen egyszerű, hogy vegyen PS3-at, nézze meg, hogy melyik játékok érdeklik.
  • arty
    a red dead redemption elmegy egy erős pécén? kiragadhatnék BÁRMIT, de gondolkozz már el kicsit ...
  • Totti5
    Na látod ezért felesleges beszélni róla. Vegyen PS3at és kész.
  • Rowlend
    Szerintem ő inkább csak játszani.Egyébként elég gyenge gépe van persze nem is nagy játékos meg hát már a 30-on túl van :D
  • FlyHigh
    Mindenki azt vesz amit akar, nekem ez így ésszerű.
  • FlyHigh
    Az értelmesebb multi címek közül melyik a fosport PC-re? Ami meg csak konzolra van, az megy a PS3-on is.
  • Totti5
    Elég csak kiindulni Tinman kolegából akinek van pécéje és boxot vett és folyamaotsan játszik megállás nélkül, mert VAN MIT, amit pécén NEM TUD, mert NINCS RÁ, vagy olyan FOSPORT amit NEM ÉRDEMES.
  • Totti5
    És mi a helyzet sok exel és a rakat konzol only játékkal? azzal hogy játszik pécén? gondolkozzunk már egy kicsit.
  • FlyHigh
    Nagyjából. Multiplatból úgy is a legszebbet PC-re kapod, egy közepes gép meg mindennel elbirkózik jobb minőségben, mint a box.
  • Totti5
    Semmi. Minden ami boxra van van pécére is.

Elképesztő...
  • FlyHigh
    gyenge mellé mi értelme lenne, diavetítés az nem játék.
  • FlyHigh
    Áruld már el, hogy mi értelme van pc mellé boxot venni?
  • arty
    és gyenge/erős pc mellé?
  • Totti5
    Erről beszélek, jön a pécé mellé mi dukál bullshit.
  • arty
    halózni akar vagy godofwarozni?
  • FlyHigh
    Mondjuk ez mindenki magának el tudja dönteni könnyen, megnézi mire mi van, kell-e blu-ray vagy nem, stb. Közepes PC mellé viszont PS3 dukál.
  • Totti5
    Ugyis rábeszli az SDF, akkor meg minek a flém?
  • FlyHigh
    Szedsz valamit?
  • Totti5
    PS3
  • Rowlend
    Ismerősöm most venne konzolt magának és engem kérdezett hogy, szerintem Ps3 vagy az új Xbox slim legyen de én annyira nem értek hozzá úgy hogy, gondoltam megkérdezem itt. Szerintetek? :)
  • arty
    (xboxon az ISO-t modosítgatták, kiírták dual layerre és hent... egy ideig, aztán -> ban)
  • Totti5
    Yutub nem dobta ki nekem, de mind1 is. A köv pecsben gndolom ezt a kiskaput is becsukták. Ezért nem lehet csítelni konzolon semmiben, hacsak gyárilag nem lehet előhozni valami bugot.
  • arty
    xboxon is meglehet, de online ezek nem használhatók ...
  • Totti5
    Azt írja hogy ne ápdételd le a gémet ergo ne menj online, vagyis ezzel nem tudsz online játszani. Ez megint csak a PS3 balfasz felépítése hogy egyátalán ilyet meglehet vele csinálni.
  • NEXUS6
    "... tehát fizikai képtelenség a csít"

Most erre mit mondjak!?
    Ezt most tréfának írtad? Mert akkor jó poén volt, mert viccnek kicsit dúrva.
    Csak írd be a youtube-ra, hogy cod4 cheats ps3 és EZT kapod, vazze!

Mit gondolsz miért játszok inkább PC-n COD-ot, hát csak azért amit ott is látsz.
    Arányaiba és hatását tekintve jobb a PC helyzet, 50 ember között az az 1-2 csíter nem tud annyi kárt okozni, mint 18 között.

Amúgy egeret én is használtam, nem nagy szám, max snipernél jó. Közelharcban a kontroller megüti, márpedig sok fraget csak a "berohanok a tömegbe, martyrommal magamra robbantok mindenkit" módszerrel lehet elérni. A konzolos alap célzásrásegítés nagyjából elveszi az egér minden előnyét.
  • Totti5
    Max kontroller emuláló egérrel tudnak egy kis előnyre szer tenni, de máshogy nem lehet csalni. Nem tudsz a konzolba ratékat irogatni, nem tudsz grafót butítani, nem tudsz háttérprogikat futtatni, tehát fizikai képtelenség a csít. Ha szarrá lőnnek az csak skill. Akik napi 24/24 órában CODoznak éveken át azoktól nem csoda hogy kontrollerrel is fél kézel osztja a fejeseket.
  • NEXUS6
    Viszont ha 2-3 év múlva előveszed a gámét és felrakod egy erősebb vasra akkor leesik az állad és végig nyomod mégegyszer.

De nem akarok ebbe a konzol-PC háborúba belemenni. Tényleg mindkettőnek megvannak az érdemei. A konzolos gámék rendesen vannak optimalizálva, a PC-s játékok meg újgazdagék zsebéhez.
  • NEXUS6
    Bocseszka, de PS-en több csíterrel futottam össze mint PC-n!

Akkor xar a 30-60 közötti ingadozás, ha az a 30 is 45-nek meg 15 nek az átlaga. Nálam szerencsére nem akadozik a kép, ha leesik 35 körülire akkor az tényleg annyi és nem 10 meg akármennyi átlaga, nem akadozik.
  • szabii98
    Na ezért szeretem a konzolt.PC-n állítanod kell ha a géped nem bírja, konzolon meg még a 2020ban is maxon játhatsz.
  • arty
    "az még mindig a PC-vel jár a legjobban"

feltéve, hogy nem zavarják a csíterek :D

a 30-60fps közötti ingadozás pedig SZAR, rosszabb mint a fix30+blur, gyűlölöm. az mw2 kampányt is inkább boxom toltam végig, mert ott sokkal konstansabb az fps, még akkor is ha rondább - pécén nem visz rá a lélek, hogy valamit butitsak, ne ugy játszam, ahogy a fejlesztők eltervezték. xboxon legalább "maxon" játszok. pszichologia, tudom, leszarom, ezvan.