Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Igen látványosan.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Igaza van. A graf ugyan az minden esetben, csak a kijelzõ nem tudja megjeleníteni azt a felbontást és ezzel együtt te lemaradsz a részletekrõl és a tû éles látványról.

zsolt515
Most akkor látványosan sokkal rosszabb lesz a grafika bármelyik konzolnál?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Tehát akkor röviden és tömören ugye... <#papakacsint>
Ha rosszabb-kissebb felbontásban játszol egy HD megjelenítõre tervezett játékkal régi CRT tv-n,ami így elveszti részletgazdagságát,ergo egy rakás szar úgy fog kinézni,akkor az ugyanolyan jól néz ki mintha egy normális HD kijelzõn néznéd ugyanazt a játékot?
Na ne már... <#falbav>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Noffene...
Hát ez erõsen ízlésfüggõ,de nekem szebb a Box képe VGA kábellel mint HDMI-vel.
Az meg hogy most mekkora kijelzõn játszik két dolog határozza meg,a szobája mérete,valamint a pénztárcája vastagsága.
A többi sem hülyeség,próbáltam már SD tv-n mindkettõ konzolt,kiábrándító.
De nyugodtan foglald össze még kétszer akár amit leírtam Én is...jah persze szigorúan kivéve belõle a hülyeségeket,és leegyszerûsítve.Pffff... <#taps>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!

Totti5
Leegyszerûsíteném és kivenném a hülyeségeket abból amit írtál.

PS3 - kevesebb lehetõség, kevesebb támogatás, de a legjobb élmény csak és kizárólag egy minél nagyobb HDTV HDMIn.
X360 - teljes körû támogatás, szinte mindenre rá lehet kötni, de a legjobb élmény csak és kizárólag egy minél nagyobb HDTV HDMIn.

Tévedésben élsz, a grafika abszolút nem lesz rosszabb. Gondolod, hogy a konzol felismeri az sd tévét és betölt egy rosszabb grafikát?

Papesz

A 30 éves Orion TV is kezeli az RGB-t. De megint másodlagos dolgokkal foglalkozol. Tuner boxot lehet kapni 7-8 eFt-ért is és akkor tök mindegy milyen monitorra dugsz rá mit és mennyit, csak átkapcsolod és PC helyett már a konzol képe megy a monitoron.
Te tudod...
De CRT tv-hez HD konzolt venni felesleges....hogy némi képzavarral éljek:
kihúzod az élmény méregfogát! <#idiota>

zsolt515
Nekem egy ASUS 222D monitorom van de erre a gép van rákötve... még egy monitort biztos nem veszek ennyibõl megvárom még a régi tv-m elromlik aztán veszek egy másikat...:D
Amugy ilyen típusú tv-n fogom használni: Samsung cw29m166t és ha xboxot veszek a tv kezeli az RGB-t

Sokkal.
Mosottas képe lesz,felíratokat nem fogod tudni némely játéknál elolvasni.
HDTV Ps3-hoz ajánlott inkább,ott a HDCP szabvány miatt nagyon nem mindegy milyen monitort veszel.
XBox360-hoz VGA kábellel bármilyen monitor mûködik,még az ezeréves CRT is.
És VGA-val még a képe is szebb lesz.

azt adnak hozzá:D

Semennyivel. A felbontás gyengébb.

Papesz

zsolt515
Mennyivel rosszabb hagyományos tv-n a Ps3-om grafikája?
Xbox-ról tudom h SCART csatlakozót kell hozzá venni és úgy sokkal jobb?

NEXUS6
Mindkét konzolt tudod hagyományos Tv-n is használni, de szerintem érdemes erõsen gondolkodni egy HDTV-n, vagy legalább egy monitoron!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zsolt515
nekem sima tv-m van és ahhoz hogy rendes grafikája legyen rgb scart kébelt vagy full hd-s tv-t kéne vennem xbox-hoz
Ps3-nál ez mind1 vagy ott is vannak ilyenek?

Szinte minden! Amit viszont érdemes átgondolni, az a játék kínálat. A többi csak üres fröcsögés. Ez egy jó kis olvasmány lesz a témában.
zsolt515
Én is a 2konzol közül vmelyiket szeretném venni..csak nem tom h melyiket...
Mi a különbség a kettõ között?

arty
Cél november környéke. Már várom :) Addig játékokat szerezgetek hozzá :)

Forza.

FlyHigh
Mikor veszel ps3-at vagy már találtál?<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

arty
ezt bevezették
extra szolgáltatásért extra dij

alapvetõ funkciok ingyenesek

Forza.

Errõl beszélek:
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/fizetosplaystationnetworkalathataron

Hát remélem a PSN nem lesz ilyen elõfizetés a mutli használatért, nagyom remélem! :-)

NEXUS6
Ez nem ér!
Ez övön aluli volt!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

arty
Nem, ez az utolsó csepp volt.

A topik pedig zárható, xboxot nem érdemes venni.

Forza.

FlyHigh
Ez az össz ok?<#vigyor0>

Thrash \'Till Death

arty
A mai naptól senkinek nem ajánlok xboxot, ps3-at annál inkább.

Az ok.

Forza.

NEXUS6
PS3 vagy x360 nekünk végünk!

A kínai pandamaci megmozdult!
<#nyes>

Rowlend
Majdnem dupla annyit keres mint én :D Gondolom lesz keret rá

#1589: Köszi, akkor majd megnézegetjük :)

GET OVER HERE!

Sippie
csak a box törhetõ, ha warez szempont.
arty
filmnézésre csak a ps3 alkalmas, ha vesz hozzá bluray filmeket :) (mkv és társaira mindkettõ csak kompromisszumok árán, pécé segítségével "jó")

gametrailers.com -on nézzetek át pár játék review-t/tesztet, ott platformra bontva is lehet listáztatni. ha megfogja vmelyik, azt a gépet kell venni ;)

Forza.

Rowlend
Film nézésre meg valami jó exkluzív játékokra :)

GET OVER HERE!

FlyHigh
Lesz nekem még saját boxom is, egyre kevesebb esélyt látok rá, hogy én újra 60e forintért vegyek vga-t. pc exkluzív oldala engem nem hat meg, szóval jaaa...Jó lesz ez töltögetõs-msn-es gépnek majd.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
ezért írtam le párszor már, hogy döntse el mikkel akar játszani. Kompromisszumokat kell kötni. Írta, hogy gyenge a PC, már nem tûnik olyan egyértelmû befutónak a PS3.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

arty
és ha ps3-on ronda/szaggat és ez õt zavarja? ;)

ezért felesleges BÁRMIT ajánlani neki, amig nem tudjuk pontosan mit is játszana rajta... pl ha jön az asassins creedet, fifát, nfs-t trió, akkor is a ps3-at ajánlanád?

vagy ha csak verekedõseket a szomszédjával?

stb stb stb

Forza.

FlyHigh
ja igen, a ps3 joy véleményem szerint egy szutyok, xboxé meg egy álom. Nem árt vétel elõtt megtapizni, ez olyan mintha telefont vennél.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Jó figyelj, nekem mindegy, nem érdekem egyik gép mellett sem kampányolnom, nekem ésszerûbbnek tûnt PS3-at venni PC mellé, másrészt meg az exkluzív vonala engem jobban vonz. Volt nálam xbox kölcsönbe, vannak exkluzív címei, amik jók, de véleményem szerint nem annyira mint a PS3-é.

Thrash \'Till Death

Totti5
Igen, amivel te egy szuszra le is söpörted a X360 játékokat a porondról. Szerinted miért kezdtem az egészet azzal hogy "PS3", ugyan oda kötöttél ki te is.

FlyHigh
és PS3-on? Azt írtam, hogy PC mellé mit érdemes venni.

Thrash \'Till Death

arty
egyedül? vagy multiban? mi a kedvenc játéka?

a feltett kérdésedre nem lehet egykönnyen felelni, mert nincs exakt válasz :) mindenkinek más a jó/jobb

Forza.

FlyHigh
Ez nem ilyen egyszerû, hogy vegyen PS3-at, nézze meg, hogy melyik játékok érdeklik.

Thrash \'Till Death

arty
a red dead redemption elmegy egy erõs pécén? kiragadhatnék BÁRMIT, de gondolkozz már el kicsit ...

Forza.

Totti5
Na látod ezért felesleges beszélni róla. Vegyen PS3at és kész.

Rowlend
Szerintem õ inkább csak játszani.Egyébként elég gyenge gépe van persze nem is nagy játékos meg hát már a 30-on túl van :D

GET OVER HERE!

FlyHigh
Mindenki azt vesz amit akar, nekem ez így ésszerû.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Az értelmesebb multi címek közül melyik a fosport PC-re? Ami meg csak konzolra van, az megy a PS3-on is.

Thrash \'Till Death

Totti5
Elég csak kiindulni Tinman kolegából akinek van pécéje és boxot vett és folyamaotsan játszik megállás nélkül, mert VAN MIT, amit pécén NEM TUD, mert NINCS RÁ, vagy olyan FOSPORT amit NEM ÉRDEMES.

Totti5
És mi a helyzet sok exel és a rakat konzol only játékkal? azzal hogy játszik pécén? gondolkozzunk már egy kicsit.

FlyHigh
Nagyjából. Multiplatból úgy is a legszebbet PC-re kapod, egy közepes gép meg mindennel elbirkózik jobb minõségben, mint a box.

Thrash \'Till Death

Totti5
Semmi. Minden ami boxra van van pécére is.

Elképesztõ...