1669
Flame On
-
#1629 Ha jól látom, ezen csak VGA bemenet található. Xboxot vegyél, ha kijelzőre nem akarsz költeni. -
Papesz #1628 Egyik sem ad jobb grafikát a másiknál. A felbontás a lényeges, próbáld már megérteni.
Azokra hallgass, akik minél nagyobb tévét javasolnak. -
#1627 Most akkor monitor ad jobb grafikát vagy a tv...? -
#1626 Főleg, hogy egy hd ready lcd tvt olcsón már be lehet szerezni. Ami a nem mindegy, hogy ezzel a ps3+x360 látványának maximumát lehet élvezni. -
#1625 ILyen monitorom van: Gyártó: Asus
Modell: VH222D
Tulajdonságok:
Képernyő
•Szín : 16,7 millió szín
•Pontméret: 0,248 mm
•Felbontás: 1 920 x 1 080 pixel (Full HD)
•Fényerő: 300 cd/m
•Kontraszt: 20 000:1 (dinamikus)
•Vetítési szög: 170 : 160
•Válaszidő: 5 ms
További jellemzők
•Videó bemenet /Típus: 1 x VGA
•Frame Rate: Vertikális: 50 - 75 Hz
•Horizontális: 30 - 83 kHz
•Maximális fogyasztás: 55 Watt
Tv-t nem írnám le mert egy nagy szar...xD -
tihibaby #1624 Azt hiszem abban mindannyian egyetérthetünk egy dologban,mint jótanácsként:
Ha XBox360-at,ha Ps3-at veszel,érdemes egy HD kijelzőre kötni,hogy igazán ki is élvezd a látványt.
Én nem ragoznám tovább. -
tihibaby #1623 Akkor farkába harap a kígyó. -
Papesz #1622 Nem, nem fog ugyanolyan jól kinézni. De ahogy azt lentebb Totti is írja, ennek az égvilágon semmi köze nincs a grafikához. A felbontáshoz viszont annál több. -
#1621 milyen monitorod van?
milyen CRT-d? (ennek nem akarok utánaguglizni, azt ird le, h mennyire jó cucc? 100hz, 16:9-es lapos félmilliós? :)) ) -
#1620 A képminőség rosszabb, hisz pont ez az egyik alapvető különbség a CRT és a LCD teknó közt... -
#1619 Igen látványosan. -
#1618 Igaza van. A graf ugyan az minden esetben, csak a kijelző nem tudja megjeleníteni azt a felbontást és ezzel együtt te lemaradsz a részletekről és a tű éles látványról. -
#1617 Most akkor látványosan sokkal rosszabb lesz a grafika bármelyik konzolnál? -
tihibaby #1616 Tehát akkor röviden és tömören ugye...
Ha rosszabb-kissebb felbontásban játszol egy HD megjelenítőre tervezett játékkal régi CRT tv-n,ami így elveszti részletgazdagságát,ergo egy rakás szar úgy fog kinézni,akkor az ugyanolyan jól néz ki mintha egy normális HD kijelzőn néznéd ugyanazt a játékot?
Na ne már... -
tihibaby #1615 Noffene...
Hát ez erősen ízlésfüggő,de nekem szebb a Box képe VGA kábellel mint HDMI-vel.
Az meg hogy most mekkora kijelzőn játszik két dolog határozza meg,a szobája mérete,valamint a pénztárcája vastagsága.
A többi sem hülyeség,próbáltam már SD tv-n mindkettő konzolt,kiábrándító.
De nyugodtan foglald össze még kétszer akár amit leírtam Én is...jah persze szigorúan kivéve belőle a hülyeségeket,és leegyszerűsítve.Pffff... -
#1614 Leegyszerűsíteném és kivenném a hülyeségeket abból amit írtál.
PS3 - kevesebb lehetőség, kevesebb támogatás, de a legjobb élmény csak és kizárólag egy minél nagyobb HDTV HDMIn.
X360 - teljes körű támogatás, szinte mindenre rá lehet kötni, de a legjobb élmény csak és kizárólag egy minél nagyobb HDTV HDMIn. -
Papesz #1613 Tévedésben élsz, a grafika abszolút nem lesz rosszabb. Gondolod, hogy a konzol felismeri az sd tévét és betölt egy rosszabb grafikát? -
Akey #1612 A 30 éves Orion TV is kezeli az RGB-t. De megint másodlagos dolgokkal foglalkozol. Tuner boxot lehet kapni 7-8 eFt-ért is és akkor tök mindegy milyen monitorra dugsz rá mit és mennyit, csak átkapcsolod és PC helyett már a konzol képe megy a monitoron. -
tihibaby #1611 Te tudod...
De CRT tv-hez HD konzolt venni felesleges....hogy némi képzavarral éljek:
kihúzod az élmény méregfogát! -
#1610 Nekem egy ASUS 222D monitorom van de erre a gép van rákötve... még egy monitort biztos nem veszek ennyiből megvárom még a régi tv-m elromlik aztán veszek egy másikat...:D
Amugy ilyen típusú tv-n fogom használni: Samsung cw29m166t és ha xboxot veszek a tv kezeli az RGB-t -
tihibaby #1609 Sokkal.
Mosottas képe lesz,felíratokat nem fogod tudni némely játéknál elolvasni.
HDTV Ps3-hoz ajánlott inkább,ott a HDCP szabvány miatt nagyon nem mindegy milyen monitort veszel.
XBox360-hoz VGA kábellel bármilyen monitor működik,még az ezeréves CRT is.
És VGA-val még a képe is szebb lesz. -
BlackWolf #1608 azt adnak hozzá:D -
Papesz #1607 Semennyivel. A felbontás gyengébb. -
#1606 Mennyivel rosszabb hagyományos tv-n a Ps3-om grafikája?
Xbox-ról tudom h SCART csatlakozót kell hozzá venni és úgy sokkal jobb? -
#1605 Mindkét konzolt tudod hagyományos Tv-n is használni, de szerintem érdemes erősen gondolkodni egy HDTV-n, vagy legalább egy monitoron! -
#1604 nekem sima tv-m van és ahhoz hogy rendes grafikája legyen rgb scart kébelt vagy full hd-s tv-t kéne vennem xbox-hoz
Ps3-nál ez mind1 vagy ott is vannak ilyenek? -
Akey #1603 Szinte minden! Amit viszont érdemes átgondolni, az a játék kínálat. A többi csak üres fröcsögés. Ez egy jó kis olvasmány lesz a témában. -
#1602 Én is a 2konzol közül vmelyiket szeretném venni..csak nem tom h melyiket...
Mi a különbség a kettő között? -
#1601 Cél november környéke. Már várom :) Addig játékokat szerezgetek hozzá :) -
#1600 Mikor veszel ps3-at vagy már találtál? -
#1599 ezt bevezették
extra szolgáltatásért extra dij
alapvető funkciok ingyenesek -
Norexka889 #1598 Erről beszélek:
http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/fizetosplaystationnetworkalathataron -
Norexka889 #1597 Hát remélem a PSN nem lesz ilyen előfizetés a mutli használatért, nagyom remélem! :-)
-
#1596 Ez nem ér!
Ez övön aluli volt!
-
#1595 Nem, ez az utolsó csepp volt.
A topik pedig zárható, xboxot nem érdemes venni. -
#1594 Ez az össz ok? -
#1593 A mai naptól senkinek nem ajánlok xboxot, ps3-at annál inkább.
Az ok. -
#1592 PS3 vagy x360 nekünk végünk!
A kínai pandamaci megmozdult!
-
#1591 Majdnem dupla annyit keres mint én :D Gondolom lesz keret rá
#1589: Köszi, akkor majd megnézegetjük :) -
#1590 csak a box törhető, ha warez szempont.