1669
Flame On
-
#1109 Én az Xboxra szavazok!
-
Pupuci #1108 Sziasztok!
A kedvenc öcsém meg akarja lepni magát karácsonyra egy konzollal.
Azt szeretném kérdezni, hogy Xbox360 elite vagy PS3 ?
Én a Blue-ray miatt a Sony gépét javasoltam neki de érdekelne a Ti véleményetek is ;)
Kössz szépen. -
#1107 -
#1106 Mi az hogy, a verba egyenesen a kedvence!
Amúgy meg van a teljes net 4 lemezes kiadásban, ha az kell.
És ne ijesszen meg, hogy a dzsípiesz csak ilyen offroados, de abból viszont a legfullextrásabb GS edition van meg, minden egyes szikla, fűcsomó szerepel benne!
(GS edition az az valami Goat Sheperd kiadás, az valami nagytudású csóka lehet, szerintem)
Ha ez nem jön be, akkor még van Ciprus és Észak-korea DMZ kiadás is, de azt nem merem ajánlani, mert ha azt használta a júzer, akkor eddig mindig olyan helyre lyukadt ki, ahol lőttek. Szal az még nem 100%-os, de a szíájénél levő emberem azt mondta, hogy dolgoznak az ügyön!
-
#1105 :DD
verbáról viszi a háló akármelyik részét? -
#1104 Fleshcsippelés van benne na, hogy érthetően fogalmazzak már!
A mag meg 3450 Ft/db, most akciósan!
És adok mellé egy sárhgakazit is, mert azt is lejácca, van SonicII, meg MárióWord, lehet választani.
Ja és a dzsípieszt is beépítem, ha kell, az kicsit drágább 4000 és nincs vele gond! Viszont egyelőre csak tadzsikisztános offroad mapem van hozzá, de az emberem bármelyik pillanatban ígérte a frissítést, egyelőre Albánia, Licheinstein és Hegyi-Karabah, de folyamatosan bővül!
-
#1103 csippel együtt 9 magos vagy azt nem számoltad? :D -
#1102 Van egy csippelt Ps3-am occsóért, meg is van hekkelve és magból is mind a 9-et használja, akár a Gitárhős alatt is!!!! De extráért még rakok bele néhány magot.
Ugyan itt mák jó árban eladó!
-
#1101 1 "főprocesszor"
6 használható vektorprocesszor
1 hypervisori feladatokat ellátó vektorprocesszor
1 letiltott vektorprocesszor
nnna, számolási módtól függően mindenkinek lehet igaza is vagy éppen tévedhetett is :D -
#1100 upsz és tényleg :)))
jogos! -
#1099 OMG én feladom... -
Sir Ny #1098 -
Sir Ny #1097 7 magoz használhatnak. 9-2 az biza hét. -
#1096 6 dbot használHATNAK csak, remélem azért lassan megérted... -
Sir Ny #1095 működő magból 8 van, nem 7, ahogy állítottad -
Sir Ny #1094 de, benne van a 9 mag. csak egyet nem használnak. pont úgy, ahogy benned is van agy, és te sem használod... -
#1093 mégis miben tévedtem? én működő magokra gondoltam, mást nem is állítottam soha -
#1092 PS3ben NINCS 9 mag. A Cellt lehet hogy ugy fejlesztették hogy tudná, de PS3ban NEM használják sosem használták és sosem fogják, mert 8 db mag van abból 1 tartalák, 1 az oprendszeré és 6 ll a programozók rendelkezésére.
Mellesleg nem gondolni kell hanem tudni, és azt hogy hány mag van benne mindenki tudja aki kicsit is érdeklődik a konzolok iránt mert 50ezerszer el let mondva a PS3 specifikációja és hogy miként működik.
Elhiszem hogy nehéz ezt megérteni, de nem kell hozzá még érettségi sem. -
Sir Ny #1091 a linkelt szövegeid is pont azt bizonyítják, hogy te tévedtél, és hogy nekem van igazam, hogy 9 mag van. ( úgy látszik tényleg le van tiltva egy. fene se gondolta volna ) -
Sir Ny #1090 "az IBM meg teljesen mind1, hogy késziti a cell-t, ha végül a egyik (esetleg épp hibás) mag le van tiltva, a te forrásod egyáltalán nem releváns :P (ill. annyiban igen, h bennevan a mag, csak épp nem funkcionál)"
majd keresek egy olyan szöveget, ahol le van írva, hogy nincs letiltva egy mag sem. különben is, totti az kérte, hogy egy olyan szöveget keressek, ahol leírják, hogy 9 mag van benne. -
#1089 legközelebb az is elég, ha megtanulod használni a wikipediát :D
a legtöbb infohoz van forrás, pl az általam beidézetthez is:
clusterkén használt ps3 - egyetemi projekt ( a clusterről: klikk ) de biztos elnézte és elfelejtett egy SPE-t hasznáálni a projektjében ...
meg a másik "hülye" játékfejlesztő:
"Martin Linklater. "Optimizing Cell Code". Game Developer Magazine, April 2007: pp. 15–18. "To increase fabrication yelds, Sony ships PlayStation 3 Cell processors with only seven working SPEs. And from those seven, one SPE will be used by the operating system for various tasks, This leaves six SPEs for game programmer to use.""
de ő is marha, el is felejti gondolom használni a rendelkezésre álló magot a játékai alatt...
az IBM meg teljesen mind1, hogy késziti a cell-t, ha végül a egyik (esetleg épp hibás) mag le van tiltva, a te forrásod egyáltalán nem releváns :P (ill. annyiban igen, h bennevan a mag, csak épp nem funkcionál)
ezért jó ez a flémtopik, semmiségekről is napokig mehet a parttalan vita :D -
Sir Ny #1088 " The Cell BE includes one POWER™ Processing Element (PPE) and eight Synergistic Processing Elements (SPEs). "
forrás: http://www.ibm.com/developerworks/power/library/pa-cellperf/
de gondolom a wikipédia sokkal megbízhatóbb, mint az IBM.com -
#1087 Fordítsuk már meg a kérdést. Mutasd meg te hogy honnan szeded a 9! magot és azoknak a cáfolatát amit mi neked elmondtunk, leírtunk, bemásoltunk.
Hajrá! -
Sir Ny #1086 igen, gondolom. ha te nem így gondolod, akkor keressél egy hivatalos ps3/cell leírást, ahol le van írva, hogy egy SPU tiltva vagyon. -
#1085 irtam mailt az [email protected], ha válaszolnak beteszem ide -
#1084 Gondolod hogy fals információ kerülne fel a wikire a PS3al kapcsolatban? ami ott le van írva minden szava és betüje igaz. -
Sir Ny #1083 egy kicsit hivatalosabb forrásból, ha lehet. -
#1082 "The PlayStation 3 uses the Sony, Toshiba, IBM-designed Cell microprocessor as its CPU, which is made up of one 3.2 GHz PowerPC-based "Power Processing Element" (PPE) and eight Synergistic Processing Elements (SPEs).[77] The eighth SPE is disabled to improve chip yields."
forrás -
#1081 A 8. mag csak abban az esetben lép működésben ha a 7 közül egy elszáll. Hülyeséget meg ne terjeszd, pláne ne próbálj másokat meggyőzni vele, amúgy ha már kellően félreinformáltak téged ajánlom hogy nézz utána. -
Sir Ny #1080 ez a skót vicc átköltése akart lenni? mert annak jó volt, egyébként nem.
9 mag van. egy sima powrpc mag, és 8 SPU, amiből egy a hypervisort futtatja. letiltásos marhaságodat meg nem tudom, hogy honnan szedted. -
#1079 -
#1078 Sosem volt 9 mag. 8 mag abból 1 le van tiltva biztonsági okokból. 7 mag áll rendelkezésre abból 6ot használhatnak a fejlesztők 1 pedig az oprendszeré. -
Sir Ny #1077 a 9 mag az bizony 9 mag. -
#1076 XboxKlub Karácsonyi Adományozási Akció 2009
most olvastam és gondoltam berakom, mert szép dolog segíteni azokon aki rászorul
100Ft is segítség!
Ez nem reklám/ nem warez/nem flame! -
#1075 sir ny: 8k az a 9k és 7mag az a 9mag a ps-ben :P -
Sir Ny #1074 Wii < Xbox360 < ps3 < görögdinnye
a wii-ben 1 mag van, az xboxban 3, a ps3-ban meg 9, a görögdinnyében meg jósok. -
Sir Ny #1073 ha szeretnél multizni, akkor évi 9 kilót számolj bele a box árába. -
#1072 Akit érdekel esetleg:
Van egy eladó Xbox Classic-om a következő tartozékokkal:
- Két Joystick (az egyik eredeti a másik utángyártott Madcatz)
- Scart kábel
- Joystickba behelyezhető USB olvasó
- 3 eredeti játék: Max Payne 2, Star Wars Knights of the Old Republic, Scarface: The World is Yours (illetve a winchesterre is van telepítve egy GTA 3 is)
A gép chippelt, szép állapotú, keveset használt. A winchesteren rengeteg program és homebrew játék van, többek közt DVD lejátszó program is, tehát nem kell külön a DVD távírányító hogy filmet nézz rajta, illetve a jól ismert Xbox Media Center is telepítve van.
Akit érdekel keressen meg egy ajánlattal priviben, vagy emailen: [email protected]
Köszöntem -
#1071 az elterjedtség miatt itthon a boxos játékárak (használtan) kicsit olcsóbbak, újak általában egy árban vannak
xboxon a multi fizetős, ezt érdemes figyelembe venni, ha szeretnél interneten ismerősökkel játszani
xboxon kicsit szebbek/jobban futnak az alant emlitett verekedősök/foci -
astrobal #1070 köszi a választ. akkor tulajdonképpen mi dönthet egyik vagy másik konzol javára ha választani akar valaki? az xbox olcsóbbnak is tűnik, jön hozzá a natal, a játékok ugyanazok. a játékok ára? lehet egyértelműen azt mondani hogy xboxra vagy ps-re drágábbak?