Playstation Vs. Xbox

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
ámen 😊

Forza.

nekem fontos ,hogy a játék alatt jól érezzem magam ,legyen az autós ,rpg ,fps ,tps ,stb. kössön le ha én nem érzem ezt egy játékban onnantól az nekem nem valószínû ,hogy tetszeni fog ,mondok egy példát amikor végignyomtam a turok új részét 360 on szinte végig még a talpam is ökölbe szorult ,na ez az az érzés amire azt mondom van a játékban valami ,vagy mondhatnám a gears of wart, medal of honort, wolfensteint ,granturismot ,stb csak legyen a játékban ami megfog a gt ben még mindig érzem ezt a forzában régen sem éreztem semmit csak azt ,hogy idegesít de nagyon. az ,hogy nekem mi tetszik az nem azt jelenti ,hogy másnak is az az oké vagy ,hogy egy teszten az nyerne ami nekem tetszik. összességében nálam még mindig a gt a nyerõ lehet ,hogy egy nagyítós teszten valaki magasabbra pontozná a forzát de engem ez nem nagyon érdekel ,a forzában én nem érzek semmit a gt ben igen lehet ,hogy ezzel más pont fordítva van de ez sem gond. csak valaki ezt túlreagálja. néha én is.
az adatlapod alapján 30-35 éves vagy ez a legjobb kor ,még öreg sem vagy sem zöldfülû. ha tényleg ennyi idõs vagy akkor értened kéne ha mégsem érted akkor meg irigyellek ,hogy gondtalan életed volt van. ennél egyszerûben nem tudom de nem is akarom leírni.
Milyen problémák érnek utol? Milyen következményekkel kell szembenézni? Ez itt egy fórum, nem a vadnyugat. <#vigyor2>

Papesz

ui. ha az életben ha mindig te futsz el ha konfliktusod támad akkor egy idõ után nem marad számodra hely ,a problémák úgyis utol érnek így jobb azokkal minél elõbb szembenézni. ha mindenkinek meg akarnánk felelni elõbb utóbb mi vinnénk a hátunkon a lovakat. az én szememben is van itt olyan akit nem látok szívesen mégsem mondom hogy húzzon el ,akit nem látok szívesen azzal nem kell foglalkozni nem kell rá reagálni. ennyi ,ha mégis megteszi valaki amit nem kéne az meg számoljon a következményekkel.
nem vagyok én áldozat ezt nem is mondta senki sem ,engem sem kell félteni. egy nagy gond van velem kimerem mondani ,hogy tetszik a gt és a legjobbnak tartom ez volt az alapja mindennek. ezt ahogy elnézem sokan nem bírják elviselni feldolgozni ,errõl nem én tehetek. ha valakinek nem tetszik amit írok nem kell elolvasni amit írok és nem kell belémkötni. ha én is beálltam volna a sorba bólogatni és forzát meg a másik szépséget a race-t isteníteni fényezni bõ nyállal akkor nem lett volna semmi gond ,de mivel van saját véleményem így támadnak ez az életben is így zajlik ,akinek más véleménye van dolgokról azt vagy nyíltan támadják ,a sunyik meg vagy hátulról ,alulról ,oldalról ,felülrõl fúrják.
Lambo fan
Én a helyeben azért elgondolkoznék róla, hogyha ennyi embernek baja van veled itt, és máshol is, akkor mégsem lehetsz annyira kis áldozati bárányka, mint ahogyan állítod.
Másrészt, én rég kapcsolnék, ha valahol nem látnak szívesen, és lekopnék. De én ebbe tényleg nem akarok jobban beleszólni.

Látom szelektíven olvasod az írásokat akkor had mutassak neked valami érdekeset.

951.Idézet!!! KillTheKonzol-tól: „olvastam az ottani faszságait, egy idióta hülyegyerek”

953.Idézet!!! Papesz-tól : „de minket szórakoztatnak az ilyen félkegyelmûek”

955.Idézet!!! Lageszgt-tõl: „egy idióta hülyegyerek”

mi következik ebbõl? Az ,hogy nem én kezdem soha a kirohanásokat én csak válaszolok rájuk legtöbbször szó szerint ugyanazokkal a szavakkal amiket nekem mondtak. Aki trágárul szól hozzám ahhoz én ugyanúgy viszonyulok , gondolom most a másik két gyöngyszemnek is megy a figyelmeztetés igaz?

Egy a lényeg kulturáltan kell egymást elküldeni melegebb éghajlatra! Oké majd figyelek rá
De azért had ne kelljen szó nélkül hagyni ha valaki trágárul beszél veled.
Úgyis ha beleolvasol a legtöbb itteni fórumba legyen az szinte bármelyik ,szinte mindenhol ölik egymást az emberek nem is kicsit ,mindenki marha okos de ha kérdezel valamit
válaszolni szinte senki nem tud.
narumon
Vita az nincs csak kabaré 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Lammer
Mivel uj vagy ezert most csak figyelmeztetlek, de vegyel vissza nagyon gyorsan legyszives, mert ha igy folytatod akkor jon a buntipont izibe! lehet kulturaltan is! 😉
(foleg szol a #955-es gyongyszemdnek is!)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

én már nem teljesen értem! állítólag én valamilyen nemlétezõ játékkal játszom egy nemlétezõ emulátorral ha jól értem. vagy valami ilyesmi. csak kár ,hogy én nem tudok róla! azért nekem is szólhatott volna ,legalább tudjak róla ,hogy mit csinálok. de azt hiszem én elteszem magam holnapra meló lesz ,bár lehet hogy KillTheKonzol-nak nem kell dolgoznia az intézetben nem szoktak.
balla27
mirõl is van a vita?

legalább te jól szórakozol. ha másra nem is jó ez a fórum erre akkor legalább jó.
dehogy van! szerintem ilyen nem is létezik mint ahogy ps3 emu sem! nem tudom mi a faszról beszél ez a szökevény.
nah és még én vagyok a hülye! milyen emulátorral játszottam én? ki mondott neked ilyen baromságot? 1. race pro nincs is pc-re csak 360-ra! milyen néven vagyok fent? regisztráltam erre az oldalra 2009. 05. 12. én ezzel a névvel lageszgt. mi a jó halálról süketelsz? ahogy így elhallgatlak te viszont biztos ,hogy egy idióta hülyegyerek vagy. mivan nyitva hagyták tekerespusztán az ajtót és kiszöktél?<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
ha tényleg megvan neked az xbox360 emulátor, mindenképp nézz be ide, hátha valaki elcseréli a PS3 emulátorra!

van már x360-on mûködõ béta verzió is!

Kösz a figyelmeztetést, de minket szórakoztatnak az ilyen félkegyelmûek. Engem legalábbis biztosan.

Papesz

Nem bólogatok mások után, az épkézláb megnyilvánulásokat meg ne az ítélje már meg, aki a saját korlátaival sincs tisztában. <#vigyor2>

Papesz

mindenki figyeljen! ez a lageszgt már volt másik topiban is, olvastam az ottani faszságait, több néven is fent volt ott, joinboy volt még, meg valami harmadik néven, olyan hülyeségeket mondott ott is, hogy Xbox360 emulátorral játszik meg van Race Pro PC verziója, amikor Xbox only, egy idióta hülyegyerek, ne vegyétek komolyan!

NEM OSZLATOK NEM VAGYOK ÉN SÜN! JÓ RAJTAM RÖHÖG MINDENKI ,DE NEKED MEG EGY ÉPKÉZLÁB MEGNYILVÁNULÁSOD SINCS CSAK MÁSOK UTÁN BÓLOGATSZ. MELYIK A JOBB?
TE DE MOST KOMOLYAN MÁR MEGINT MI A FASZRÓL BESZÉLSZ? VALAMI VÍRUS VAN A GÉPEDEN ÉS NEM AZT LÁTOD A MONITORODON AMI ODA VAN ÍRVA? VAGY MI?
Jó, rendben, akkor ne oszlasd el a kételyeket.

Viszont (ahogy gondolom látod is) mindenki röhög rajtad, akkora ökörségeket írsz hasraütve. Gondoltam szeretnéd a mondanivalódat némi bizonyítékkal is alátámasztani. De ha nem, hát nem.

Pedig jó sokan kíváncsiak lettünk volna rá.

Papesz

Istencsászár
autós játékot a grafika miatt játszod vagy a szimuláció miatt? döntsed el és ne fárasszuk egymást a továbbiakban...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem jár a népszabadság ,ez a fényképezd le meg linkeld be már más fórumban is ment ott is gyepáltak vele egy gyereket aztán meg mégsem volt jó soha semmi.
igen meg is van minden része ,szép a grafika csak az irányítás és a fizikája nem tetszik ,sok esetben már már túlzottan suta és béna. a grafikára is azt tudom mondani szép de nem olyan élethû mint a gt-ben. melyik a legjobb rész én azt mondom ,hogy az 1,2 egyformán jó ,nekem a kedvencem a gt3 ,az úgy egyben van ,hogy párját ritkítja. én nagyon örülnék ha 360 ra is lenne valami ultra brutál autos game de az én számomra egyenlõre nincs. a gt után berakok egy autos gamét és pár perc alatt eldõl a sorsa sûjesztõ vagy azt nyomom. de például ilyen mint a forza vagy a race a gt után olyan mint egy fejedelmi lakoma után száraz zsíros kenyeret enni ,lehangoló akárhogy keresed benne a jót nem nagyon találod. 360 on egyenlõre nekem a grid viszi a pálmát minden tekintetben irányítás ,grafika ,modellezés ,fizika ,lehet hogy arcade de ez legalább élvezetes már kétszer végignyomtam.
Ebbe inkább ne menjünk bele ennél mélyebben 😊

Én nem ezt vitatom, hanem, hogy "király" a plazmán egy SD konzol. Messze nem az.

Papesz

arty
megerõsíthetem, plazmán klasszisokkal szebb bármilyen SD forrás (így a ps2 is)

Forza.

nem mintha igazat akarnék adni ennek a futóbolondnak, de plazmán egy fokkal tényleg jobb a PS2 képe, fõleg a HD-ready-s, 1024x768 felbontasuakon - az LCD-knek sokkal elesebb a kepe altalaban, jobban kijonnek a recek

persze igy sem egy foto mod, az biztos!

narumon
Ezt senki nem állította, sõt! Szerintem az egyik legjobb autós program. Csak ettõl függetlenül nem kell valótlanságokat állítani. Pl az 500M-s szám, pl a fotómodra azt mondani hogy ingame grafika, pl azt mondani, hogy az egyetlen játék amit komolyan vesznek a cégek. stb stb. Mert ezekkel csak magadat égeted de sajnos nem kicsit.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"baromság! vagy akkor az lcd tévéd igencsak csere érett. szerintem meg nincs is ps2-õd."

Szerintem meg pár éve fent van a szekrény tetején, mert nem használom, de jópár éve megvan. Az LCD tévém meg kibaszott jó.

Az LCD és a plazma között csak megjelenítéstechnológiai különbségek vannak, vagyis igen-igen erõsen kétlem, hogy a 102 centis plazmádon királyul fest a PS2. Már ha van egyáltalán ilyen tévéd. Gyanús, hogy ha tényleg lenne, akkor nem írnál ekkora ökörséget.

De tudod mit? Legyen itt a bizonyítás ideje. Nyomd be a GT4-et, aztán fényképezd le azt a tévét, hadd lássuk mennyire király rajta. A hitelesség kedvéért legyen mellette mondjuk egy friss Népszabadság.

Papesz

Istencsászár
most idézzelek vissza hogy milyen magasztos dumákat írkáltál a GTrõl? senki nem mondja hogy rossz, viszont te azt állítod hogy az egyetlen...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sippie
amúgy te játszottál a forzával?
no offense csak kérdem, nekem ps van, szal nem kell leugatni hogy xbotbuzivagyok <#idiota>

jut eszembe... ps1-re melyik a legjobb gt rész ha már itt tartunk? lehet berendelek egyet <#vigyor>
PoisonChihuahua
Ezt megint benézted.
Az elõzõ generációs konzolok nem néznek ki jól LCD megjelenítõn, azokat CRT-re "tervezték", aki használta már így az látja a különbséget...
tisztelet a normálisabb rétegnek! istencsászár meg aztán nagy szakértõ azt sem tudja ,hogy épül fel a gt ,de véleménye az van róla szar. majd ha végignyomtad utána írj véleményt ! még a végén megszereted. nyomd a nõi tesco gazdaságos light szimulátort a forzát. ha legalább lett volna ps2-õd nem írnál marhaságot.<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
a suzuki reklám jut eszembe rólatok csak a suzuki csak azt szeretik más autóra rá sem néznek == csak a forza csak azt szeretik más játékra rá sem nézek. nem látom ,hogy elégedettek vagytok-e? a gt leírással hisz ezt akarjátok mondani hallani.
Neme.
Az arty által linkelt kép inkább, ez itt ki tudja, hányszor volt le-fel skálázva.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Istencsászár
biztos szép rajta a PS2<#wilting>

A LÉNYEGETEK OTT VAN ALUL. HA MEG ILYEN SZAR AZ LCD VEGYÉL PLAZMÁT NEKEM AZ VAN 106CM ES AZON KIRÁLY.
Ember! Láttad már valaha, hogy milyen képe van a PS2-nek egy LCD tévén? Mert ha láttad volna, akkor nem írnád, hogy baromság.

Papesz

foglaljuk össze a ti lényegeteket!: 1. a granturismo minden része szarul néz ki ,2. szar az irányítás ,3. szar a játék , 4. szar a fizika és a modellezés ,5. az egész el van baszva , 6. nincs játékélmény ,7. az egész játék rosszul van felépítve ,8. egy elbaszott kudarc az egész ,9 minden elhibázott rossz programozási felület a granturismo-ban találkozik ,10. ez a világ legrosszabb autós játék programja.???????????????????????????????????????????????????????? így teljes a boldogság?
baromság! vagy akkor az lcd tévéd igencsak csere érett. szerintem meg nincs is ps2-õd.
narumon
Érdekes én pont ezt látom amikor ráteszem a ps2t az LCD tévére.

lehet ,hogy te ezt ott találtad de ez egy agyontömörített kép ,hidd el nem így néz ki. ha feltûnt volna még a szöveg is el van mosódva ez sem véletlen.
DanielT
Jjjjjjjjjjjjjézusmária. <#wilting>
narumon
Ez is a te általad linkelt oldalról van. Igen igen, ez nem fotó mód hanem realtime ingame kép. Igy néz ki valójában:

narumon
Igy van itt a valóság. Ezt linkelted be pl. Ugye te is érzed, hogy ez nem olyan mint korábban? :

narumon
Jók az érveid Laci. Csak nagyon gyorsan elfogytak. Azért egy matektanárt még mindig ajánlanék.

narumon
A fotomódot azért hivják ugy mert plusz effekteket rak rá a valós játék (ingame) effektjeihez képest. Lagesz nõvögessél még egy kicsit utána beszélgetünk.