Playstation Vs. Xbox
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PPC CPU, meg UMA architektúra nem igazán van PC-n.
Szerintem ez, hogy a PS4 egy feltuningolt PC egyre inkább csak egyfajta marketing fogásnak tûnik.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyébként pedig továbbra sem hasonlítanám össze a 'dobozba zárt PC-t' az asztali PC-kkel, mert továbbra is céleszközként üzemelnek, azaz minden tekintetben maximálisan a futtatott játékra lehet optimalizálni a környezetét ... ellentétben az asztali PC-knél.
Továbbra is az lesz a lényeg, hogy beteszed a játékot és az gond nélkül menni fog ... ennyi. Nincs semmi szarakodás, semmi sallang.
Úgyhogy botorság temetni ilyen indokok miatt.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Minden esetre, ugyan kíváncsivá tett, de nem hiszem, hogy a megjelenéskor beruháznék egyre.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A portolhatóság mind a PC, mind a konzol számára elõnyös logikus döntés, egyszerûbb címeket áthozni erre-arra. Ez ha a jelen felállást nézzük, a PC számára lesz bíztató(bb) a jelenleginél, igaz, de nem rontja a konzolok piacát szerintem. A késleltetett megjelenések és exkluzivitás még mindig maradhatnak.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Nvidia ceased production of the Xbox's GPU in August 2005, which marked the end of brand-new Xbox production. The Xbox was discontinued in Japan in 2005 immediately after 360's launch, due to poor sales in the country. Sales were much better throughout Europe and North America where the console was discontinued in late 2006 and early 2007, respectively."
Tehát sajnálatos módon ott az nVIDIA rúgta fel Augusztusban azonnal a szerzõdést, valami komoly vitájuk volt erre emlékszem és elfogyott a GPU pikk-pakk. Ezt követõen csak Japánban tûnt el az Xbox a polcokról, EU és Észak Amerika még 1-1,5 évig kapott készletet. Játék support is 2006 -ot követõen kezdett megcsappanni - ha nem nagyon van már gép akkor ez annyira nem meglepõ - de Amerikában még 2008-ig (+2,5 év) volt pár új játékmegjelenés. Alkatrész support 2009 tavaszán (+3,5 év), Xbox Live support 2010 derekán szûnt meg (+4,5 év).
Csak a tények, semmi több.
A
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Wiiura most még kevés a játék, valószínû hogy 6 év alatt sok remek címmel fog gazdagodni, rossz esetben pár év után alig jön rá valami (a psp - vita - gamecubenál volt ilyen)
A hibákról meg annyit, hogy azt lehet tudni melyik lett olyan mint az elsõ x360ak, és olyant nem kell venni, más olyan konzol nem is volt, szerintem az ms sem követi majd el mégegyszer ugyanazt a baklövést.
A
szvsz szerint amikor kijönnek az új konzolok akkora rosszak lesznek tele lesznek hibával!
Régi xboxok is jól gyorsan felmelegedtek meg ez meg az
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
De ha csak eközül a kettõ közül akarsz, akkor valószínû, hogy az x360 jövõre eltûnik a piacról, mert jön az új gép, míg a ps4 talán késõbb jön, tehát szerintem most tovább marad a ps3.
A
konzolgép vásárlás elõtt járok és tudnátok segíteni hogy xbox-t vagy ps3-t vegyek nem tom eldönteni??
Ha megszüntetnék a régi konzol támogatását, akkor gyorsabban. Az X360-nál ez bejött, amíg a Sony majdnem beszopta, hogy még a PS3 kiadása után 1 évvel is még jobban vitték a PS2-õt, meg a Wii-t, ami gyak elõzõ generációs kütyü volt.
Az új konzolt vásárlók ennek a számnak a töredéke lesz, így egy ideig a mostani, és az új platform egészen biztosan párhuzamosan fut majd.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Szeretem a cicákat
attól még, hogy jönnek az új gen konzolok, ezekre is kiadják majd a játékokat, nem?:D
I met God. She's black
Ráadásul találtam Xbox-hoz átalakító kábelt.
PS3-hoz meg semmit nem találtam.
Azért kösz!
Az x360 azt hiszem igen, de errõl egy boxos tudna nyilatkozni.
Nos a kérdésem, melyiket vegyem xD?
Tényleg úgy vagyok, hogy nem tudok dönteni.
Grafikailag ahogy néztem nagyjából ugyan az, az én szemem legalább is nem fedezett fel különbséget, amúgy sem igazán izgat végül is.
Exkluzív játékok szempontjából nem igazán vannak olyan címek amik számomra "kihagyhatatlanok".(esetleg boxon a Minecraft)
Nagy jelentõséget kapna a multiplayer mod, már most tudom, hogy kezdetnek milyen játékokat vásárolnék hozzá(BF3(multi egyértelmû),GTA4 vagy 5, meg egy autós GT(PS3) vagy Forza(360), és talán valami tartalmas mászkálós).
Nos a PS3-on ugye ingyen van a multi.
Régen volt PS1-em azt tudom, hogy a kontrollerével nagyon meg voltam elégedve, valószínûleg majd az Xbox360-ét is kipróbálom nemsokára, de meg kell szokni így is bármelyiket szóval nem mérvadó.
A másik fõ szempont az élvezhetõ multiplayeren kívül az, hogy rá tudjam kötni a monitoromra a cuccot, TV-vel nem rendelkezek, van egy 17"-os monitorom kezdetnek megfelelõ lenne csak D-Sub(VGA) bemenete van, egyébként egy LG Flatron L1753S monitorról van szó.
Olvastam valami Input Lag nevû jelenséget nem tudom engem mennyire érintene ez a monitorommal...
Nos akkor a lényeg:Élvezhetõ jó multi(nincs lag sok játékos van)
VGA bemenettel rendelkezõ monitorra ráköthetõ legyen.
Normális tartalmú játékok(ne legyen hanyagság)
És nagyjából ennyi lenne, lehet megvárom a jövõ idei E3-at még vétel elõtt, mert ki tudja mit jelentenek be, aztán majd kiderül gyorsan, érdemes lesz-e azonnal megjelenés után új konzolra beruházni vagy nem(vagy nem is lesznek új konzolok még jövõre).
De tudják ezt jól a játék fejlesztõi is, nem hiába dolgoznak ennyit a következõ részen.
Nekem kb. 2003-ig tetszettek legjobban ezek a játékok, hiszen arra a technikai szintre volt kreativitás, új ötletek, megvalósítás. Hogy aztán, utána mi történt... A grafika fejlõdött, az tény.
részemrõl nagyon unalmas már hogy a legtöbb játék nem szól másról, csak hogy lõdd át magad A-ból B-be. Pont emiatt tervezek majd egy Nintendo konzolt, úgyse volt még nekem olyan sohase, szal van mit bepótolni.
Szeretem a cicákat
Ha a következõ generációt meg fogom venni, akkor az a Grand Theft Auto következõ része miatt lesz, vagy ahhoz hasonló miatt... Mondjuk abban is sok az erõszak. Csak remélni tudom, hogy GTA5-el elérik a jelenlegi generáció legjobbját. De mondjuk a Forza Horizont sem rossz irány.
Szeretem a cicákat
Mi?
Heavy Rain?
MGS4?
Uncsártidok?
melyik a "monoton" ?
Leginkább az Xboxot ajánlanám, mert a PS3 exkluzív címei túlságosan monotonok. Xboxnak nagy elõnye, hogy a multiplatform játékok általában jobbak, jobban futnak, míg PS3-nál egy két Move-s játék páratlan élményt tud nyújtani.
De mondjuk nem sok játék tetszik, mert túlságosan unalmasak a többsége, erõszakosak, vagy kidolgozatlanok.
<#hehe>#hehe>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
hajjak meg tezsvírem, lehet veszek egyet, megjött a kedvem a retrohoz... beszép is vót még a SNES-en donkey kong country2-zni <#sir>#sir>
Polysztésn rulez!
Konzol vásárlásán gondolkodunk (ps3 v. xbox), amit a 7végén szeretnénk megvenni (ajándékba). Ahhoz, hogy letöltött játékokat használjak, kell vmilyen chippelést végezni a gépen, és ha igen/melyiken? Sajnos nem vagyok benne a témában, és nem szeretnék olyat venni, ami utólag a játékok miatt sokba kerülne...
Köszi!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
<#hehe>#hehe>
Forza.
Azokra hallgass, akik minél nagyobb tévét javasolnak.
Papesz
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Thrash \'Till Death
Modell: VH222D
Tulajdonságok:
Képernyõ
•Szín : 16,7 millió szín
•Pontméret: 0,248 mm
•Felbontás: 1 920 x 1 080 pixel (Full HD)
•Fényerõ: 300 cd/m
•Kontraszt: 20 000:1 (dinamikus)
•Vetítési szög: 170 : 160
•Válaszidõ: 5 ms
További jellemzõk
•Videó bemenet /Típus: 1 x VGA
•Frame Rate: Vertikális: 50 - 75 Hz
•Horizontális: 30 - 83 kHz
•Maximális fogyasztás: 55 Watt
Tv-t nem írnám le mert egy nagy szar...xD
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Ha XBox360-at,ha Ps3-at veszel,érdemes egy HD kijelzõre kötni,hogy igazán ki is élvezd a látványt.
Én nem ragoznám tovább. <#integet2>#integet2>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Papesz
milyen CRT-d? (ennek nem akarok utánaguglizni, azt ird le, h mennyire jó cucc? 100hz, 16:9-es lapos félmilliós? :)) )
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10