Itthon ismét az Internet Explorer vezet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Majd ha kulturalt modon reklamoznak bekapcsolom.
2. Lehet kozossegi portalt uzemeltetni adomanyokbol is - lasd HUP + uj szerver. Igy meg lehet sporolni az olvasok modszerek atvereset is a cikkek cimevel, mittomen "Lecsuktak a finn informatikai minisztert", cikk folytatodik: "... legalabbis majdnem".
3. Van egy moralis vetuelete is a dolognak, ugyanis az oldal nem er semmit kliens gepek nelkul. A reklamfeluletet pedig az olvasok szamitogepe jeleniti meg. Jogom van azt latni az altalam fenntartott eszkozon amit en akarok. Ha ebbe a reklam nem fer bele akkor pa.
4. Lehet fizetos cikkeket is irni a reklam elhagyasaval.
5. Ki kene mar debugolni az oldal CMS-et mert egy kalap szr.
6. Nem artana lektoralni is a cikkeket.
7. Meg neha illene adni a moderaciora - lasd: anno arrakistor tanyasi beszolasai.
2. Lehet kozossegi portalt uzemeltetni adomanyokbol is - lasd HUP + uj szerver. Igy meg lehet sporolni az olvasok modszerek atvereset is a cikkek cimevel, mittomen "Lecsuktak a finn informatikai minisztert", cikk folytatodik: "... legalabbis majdnem".
3. Van egy moralis vetuelete is a dolognak, ugyanis az oldal nem er semmit kliens gepek nelkul. A reklamfeluletet pedig az olvasok szamitogepe jeleniti meg. Jogom van azt latni az altalam fenntartott eszkozon amit en akarok. Ha ebbe a reklam nem fer bele akkor pa.
4. Lehet fizetos cikkeket is irni a reklam elhagyasaval.
5. Ki kene mar debugolni az oldal CMS-et mert egy kalap szr.
6. Nem artana lektoralni is a cikkeket.
7. Meg neha illene adni a moderaciora - lasd: anno arrakistor tanyasi beszolasai.
Element Hiding Helper amit még tegyetek fel FF-hez. i betû lenyomása után azt tüntettek el amit akartok, én egy darab reklámot nem látok sg-n de máshol se.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tényleg kiváncsi vagyok, mit fognak mérni szeptembertõl....
senkinemertemmit.blog.hu
nekem adblock plus-szal minden reklám kivan tiltva itt az SG.hu-n
talán sokan nem tudják, h amikor adb.-ban létrhozunk egy szûrõt, van ugye egy url(www.akármi.hu/blablabla?=314stb) na itt a végétõl kitörlöd a .hu-ig, vagy ha van benne banner szó, akkor elég addig(vagyis a banner is ki legyen törölve) ilyenkor nem csak azt az egy reklámot blokkolja, hanem minden bannert ami arról az oldalról érkezik.
remélem segítettem ezzel a "tutorial"-lal<#lookaround>#lookaround>
talán sokan nem tudják, h amikor adb.-ban létrhozunk egy szûrõt, van ugye egy url(www.akármi.hu/blablabla?=314stb) na itt a végétõl kitörlöd a .hu-ig, vagy ha van benne banner szó, akkor elég addig(vagyis a banner is ki legyen törölve) ilyenkor nem csak azt az egy reklámot blokkolja, hanem minden bannert ami arról az oldalról érkezik.
remélem segítettem ezzel a "tutorial"-lal<#lookaround>#lookaround>
Nekem is megy az adblock, mégis van az oldalon egy reklám (és ahogy nézem négy reklám blokkolva van).
A
És ezt mivel kompenzálják? - hogy a látóknak még több rekláámot basznak az orra alá - amikor én kikapcsolom az adblokkot megrémülök és bekapcsolom ujra és ezt mivel kompenzálják?
juteszembe -nemrég volt itt sg.hu n csinnadratta, hogy blokkolhatatlan reklámokról irtak alá szerzõdést - na most azok már megjelentek csak én blokkolok? vagy egyszerüen szartak rá.
juteszembe -nemrég volt itt sg.hu n csinnadratta, hogy blokkolhatatlan reklámokról irtak alá szerzõdést - na most azok már megjelentek csak én blokkolok? vagy egyszerüen szartak rá.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Mé kerül pénzbe az áramon kivül a linux is jó mégse kell fizetni érte tehát reklám nélkül is ellehet csak jó stratégia kell hozzá😊. És nem lopás ilyen alapon ha áttekerem a tv-ben a reklámot az is az<#duhos2>#duhos2>
Az opera 9.5 0,5%, a 9.51 meg 0,8, az összesen 1,3%, mégis az opera csak 2,6%
Pedig szinte minden pcn kívüli eszközben opera böngészõ van, mint pl Nintendo gépek, mobiltelefonok, néhány TV készülébe is be van építve, mégis csak 1,3% használja azokon keresztül (vagy kevesebb, mert pcn is lehet valaki régebbi operát használ)...
Pedig szinte minden pcn kívüli eszközben opera böngészõ van, mint pl Nintendo gépek, mobiltelefonok, néhány TV készülébe is be van építve, mégis csak 1,3% használja azokon keresztül (vagy kevesebb, mert pcn is lehet valaki régebbi operát használ)...
A
mousee:
Tudatos felhasználóként tehát szart arra, hogy szinvonalas tartalom elkészítése pénzbe kerül, a pénzt reklámokból szerzik meg az oldalak, tehát tulajdonképen meglopod a netoldalak üzemeltetõit.
Tudatos felhasználóként tehát szart arra, hogy szinvonalas tartalom elkészítése pénzbe kerül, a pénzt reklámokból szerzik meg az oldalak, tehát tulajdonképen meglopod a netoldalak üzemeltetõit.
és még így is 40 % asszem ez a legelterjetteb nyiltforású vagy tévedek?
Legalapabb addon... szerintem nem egy tudatos felhasználó használja ezt... ennyi
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ha valaki adblock plust használ a mozillában az Adverticum tiltható... Ennyit az objektivitásról...