12
  • rigidus
    1. Majd ha kulturalt modon reklamoznak bekapcsolom.
    2. Lehet kozossegi portalt uzemeltetni adomanyokbol is - lasd HUP + uj szerver. Igy meg lehet sporolni az olvasok modszerek atvereset is a cikkek cimevel, mittomen "Lecsuktak a finn informatikai minisztert", cikk folytatodik: "... legalabbis majdnem".
    3. Van egy moralis vetuelete is a dolognak, ugyanis az oldal nem er semmit kliens gepek nelkul. A reklamfeluletet pedig az olvasok szamitogepe jeleniti meg. Jogom van azt latni az altalam fenntartott eszkozon amit en akarok. Ha ebbe a reklam nem fer bele akkor pa.
    4. Lehet fizetos cikkeket is irni a reklam elhagyasaval.
    5. Ki kene mar debugolni az oldal CMS-et mert egy kalap szr.
    6. Nem artana lektoralni is a cikkeket.
    7. Meg neha illene adni a moderaciora - lasd: anno arrakistor tanyasi beszolasai.
  • Narxis
    Element Hiding Helper amit még tegyetek fel FF-hez. i betű lenyomása után azt tüntettek el amit akartok, én egy darab reklámot nem látok sg-n de máshol se.
  • czyi
    tényleg kiváncsi vagyok, mit fognak mérni szeptembertől....
  • M0rph3u5
    nekem adblock plus-szal minden reklám kivan tiltva itt az SG.hu-n

talán sokan nem tudják, h amikor adb.-ban létrhozunk egy szűrőt, van ugye egy url(www.akármi.hu/blablabla?=314stb) na itt a végétől kitörlöd a .hu-ig, vagy ha van benne banner szó, akkor elég addig(vagyis a banner is ki legyen törölve) ilyenkor nem csak azt az egy reklámot blokkolja, hanem minden bannert ami arról az oldalról érkezik.

remélem segítettem ezzel a "tutorial"-lal
  • zola2000
    Nekem is megy az adblock, mégis van az oldalon egy reklám (és ahogy nézem négy reklám blokkolva van).
  • Vorpal
    És ezt mivel kompenzálják? - hogy a látóknak még több rekláámot basznak az orra alá - amikor én kikapcsolom az adblokkot megrémülök és bekapcsolom ujra és ezt mivel kompenzálják?

juteszembe -nemrég volt itt sg.hu n csinnadratta, hogy blokkolhatatlan reklámokról irtak alá szerződést - na most azok már megjelentek csak én blokkolok? vagy egyszerüen szartak rá.
  • Amcir
    Mé kerül pénzbe az áramon kivül a linux is jó mégse kell fizetni érte tehát reklám nélkül is ellehet csak jó stratégia kell hozzá:). És nem lopás ilyen alapon ha áttekerem a tv-ben a reklámot az is az
  • zola2000
    Az opera 9.5 0,5%, a 9.51 meg 0,8, az összesen 1,3%, mégis az opera csak 2,6%

Pedig szinte minden pcn kívüli eszközben opera böngésző van, mint pl Nintendo gépek, mobiltelefonok, néhány TV készülébe is be van építve, mégis csak 1,3% használja azokon keresztül (vagy kevesebb, mert pcn is lehet valaki régebbi operát használ)...
  • b10
    mousee:

Tudatos felhasználóként tehát szart arra, hogy szinvonalas tartalom elkészítése pénzbe kerül, a pénzt reklámokból szerzik meg az oldalak, tehát tulajdonképen meglopod a netoldalak üzemeltetőit.

• Amcir
    és még így is 40 % asszem ez a legelterjetteb nyiltforású vagy tévedek?
  • mousee
    Legalapabb addon... szerintem nem egy tudatos felhasználó használja ezt... ennyi
  • drwho
    Ha valaki adblock plust használ a mozillában az Adverticum tiltható... Ennyit az objektivitásról...