16
-
#16 Azért ennyire nem kell lemondani egy cikket. Ha nem érdekel, akkor nem kell elolvasni. Attól még, hogy téged nem érint a probléma, nem árt tudni, hogy ilyen is előfordulhat a világban.
Szóval szerintem a cikk jó, amiről ír, azt jól leírja, érdekesnek találtam. -
fv #15 Hát... Én se értem ezt a cikket.
-
#14 pontosan
a gep hazat meg ki kell kenni vastagon zsirral :) -
#13 Attyaúristen!
Hát ehhez meg mi a faxközünk van!?;)))
Legközelebb meg a Horn-fok közelében tevékenykedő bálnavadászhajók legénységének mobilozási problémájával kapcsolatban kapunk infókat. Vagy hogy a mélytengeri nehézbúvárok ipdojainak milyen elviselhetetlen körülményeket kell kiállnia, és az a q/a Apple még garanciát sem ad nekik.
Esetleg a maszáj tehénpásztorok laptopjainak drasztikusan csökkenő üzemidejéről is szívesen látnék cikket. -
viizo #12 panasonic toughbook a megoldás :)
link -
Csaba42 #11 Na várjunk csak! A hibernálás során is kikapcsol a gép (kiírja a memóriák tartalmát a lemezre, majd shut up/down, ahogy tetszik)! Vagy tévednék, esetleg csak nálam? Nem inkább alvó (sleep) üzemmódba állítja a gépét? -
stain #10 Ha a majom nem a barométerről olvasta volna le a páratartalmat, akkor lehet, hogy kiderült volna, hogy a szekrényben is ugyanannyi, mint kind. -
#9 Nekem a mobiltelefonom fülhalgató csatlakozójába fészkelte be magát egy hernyó. -
Aspirin #8 Inkább a gyártóknak gáz. A 3 év garanciájukkal ott feltörölhetik a raktáraikat. -
rohamkukac83 #7 "A masina javítása végül fél évig tartott. Mióta visszakapta, eszébe sem jutna kikapcsolni, legfeljebb hibernálja."
Fél év...
Nálunk ha egy két napon belül nincs kész már jönnek a telefonok, hogy jöhetnének-e érte.
-
#6 AZ én egyik-másik gépemben is volt már egércsalád, mindenféle bogarak és persze vastagon por. Mi ebben az újdonság. Csak náluk még a páratartalom is magas, haller. Egy szemfüles gyártónak rá kéne állni az olyan gépekre, amik extrémebb körülmények között is hajlandóak üzemszerűen MŰKÖDNI!
1. beépített UPS
2. teljes por/homokszűrés
3. páratartalom tűrés (erre is vannak megoldások már)
4. méreggel átitatott gép falak/alkatrészek (van fugázó, tégla, mindenféle szar már ami öli/riasztja a rágcsálókat, avagy a rovarokat, esetleg a gombákat/konkrétan a penészt)
5. saját zárt hűtőrendszer
Kinti extrém brand gépárak mellett nem mind1, hogy évente kell-e cserélni a cuccost, vagy 3-4 évet túlél felárért. Nem beszélve az anyagi kárról, amit az adatok elvesztése, vagy a munka kiesés okozhat. -
Cat #5 turistaszempontból eszembe se jutna a pálmafás paradicsomban internetezni, viszont a hasonló klímájú országokban élve tényleg gáz lehet a helyzet. -
#4 nembaj - ha menne segitünk mi neki megirni - a roma lakosság helyett is kitölteném a szükséges iratokat.D -
Yutani #3 Meg azért, mert meg sem tudnál írni egy kivándorlási kérelmet... -
#2 Pedig az akcentusod már megvan hozzá (legalábbis írásban) -
#1 na eszer nemmetyek en costaricaba lagni