Sony: a Blu-ray az utolsó optikai szabvány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mainframe-re nem áldoznak, jóval olcsóbb nekik x86(márpedig csak annyit költenek amennyi éppen szükséges).
Egy szót sem írtam a backupról.
Na most egy idõben azt gondolták, hogy a hangsebességet élve nem lehet túllépni, még régabben meg azt, hogy a föld korong alakú és a szélein lefolyik az óceán a semmibe.... <#nevetes1>#nevetes1>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
floppy meg jó rég létezett. A sony csinált egy kisebb meretût. Ez nem találmány, max enyhe fejlesztés.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szerintem ne folytasd, egyre jobban égeted magad.
Semmiféle tárgyi tudásod nincs a mainframekrõl, csak mások meséit szajkózod.
A mainframe nem olcsóbb megoldás, pont nem azok veszik akiknek nincs pénzük, épp ellenkezõleg. A magyar bankok pont ezért nem alkalmazzák.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Ja, backupra. Folyamatos hasznalatra vannak eleg szep FICON-os diszkes storage-k, pl. a DS8000.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Gyári, mûsoros lemezeket meg sosem fogja leváltani (csak talán valami más, hasonló, de fejlettebb dolog): 1. gyártási költség 10-100x annyi, mint a mûsoros lemezek, 2. a flash-ra rá kell másolni az adatot, ami több perc, a mûsoros lemezekre viszont préseléssel kerül az adat, egy pillanat alatt.
Pet
Egyedül a digitális mozi szabvány az ami ma ekkora, 4K-s felbontást tud felmutatni, viszont azt nem otthoni használra tervezték, hanem digitális mozitermeknek. Én még nem igazán olvastam arról hogy annak a szabványnak készülne egy lightosabb, otthoni felhasználására szánt 4K-s változata. Az eredeti szabványból meg nem nagyon hiszem hogy egyhamar otthoni szabványt lehetne csinálni, mivel 300 Mbps feletti bitrátájához erõsen 500GB körüli korongokra lenne szükség, az pedig széleskörû elérhetõséggel még elég távoli jõvõ.
Az UHDV 8K-s felbontása pedig pláne távoli jõvõ, az NHK 2025 elõtt nem igazán valószínûsíti az elérhetõségét. És ha akkor el is startol onnantól még legelább egy évtizedbe, ha nem többe bele fog telni mire szélesebb körben elterjed, ahogy a HD-nek is kellett ennyi idõ. 2-3 évtized múlva pedig a lemezes technológiák már talán csak ugyanolyan emlékek lesznek, mint mondjuk ma egy floppy. Az UHDV 600 Mbps körüli bitrátája mai szemmel még nagyon magasnak tûnik de 2-3 évtized múlva mire elérhetõvé válik, az akkori hálózati technológiákkal már nem lesz akkora kihívás. Addigra szerintem már rég online alapú lesz a filmterjesztés.
"Ehhez meg tiz evig biztos nem lesz megfelelo TV."
Hm... Ötéve láttam az IBM-tõl egy mindössze 22"-os WQUXGA ( 3840x2400 pixel ) felbontású LCD monitort. Szerintem nem kizárt hogy azóta már van ilyen felbontású kijelzõ is...
A 11,8% kb. ezt is tükrözi. Ebbõl szvsz. 11% az US-ban kel el, a többi a világ egyéb részén.
Most fejleszették ki és terjesztették el a blu-rayt...
Mi az, hogy elég nekik a mostani rendszer, ami alig több, mint 1 éves?
Szerintem nincs olyan bant a világon ahol ne mainframek végeznék a mûveleteket.
Ezenkívül egy csomó másik cég is használja.
Attól mert a mainframe nagy gép, meg nem ma találták ki... A pc is több évtizedes elv, mégsem elavult...
Amirõl te nem tudsz az nincs is.
2008Q2-ben a globális szervereladások bevételének 11,8%-át a mainframek adták. Biztos azért vesznek új gépeket, hogy ne használja senki, sehol...
A Sony sajnos már eléggé régen haldoklik, szvsz. ez a mentalítás elterjedt lehet a cégen belül.
Ha a futóversenyen valaki leül és nem fut tovább, akkor nagy valószínûséggel elveszíti a versenyt...
Ezt a baromságot kitõl hallottad???
Senki sem használ már mainframe-t. Sehol. Már az US-ban sem...
Nálunk archiválási célokból van egy mainframe emuláció, de az sem mainframe, hanem egy unix szerver...
Szerintem Magyarországon kevesebb, mint 10 valódi mainframe mûködik még, azoknál a kevésbé nyereséges cégeknél, ahol nincs pénz lecserélni õket...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Valoszinuleg a sony a betamax idejen is hasonloan nyilatkozott a formatumrol.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kijelzok teren meg siman lehetnek elorelépések akár a 3d-s megjelenites terén,
és a fejlbontás terén is.
Egyébként meg kitudja nem biztos hogy tv lesz, lehet hogy szemuveg lesz, amit mobilként is használhatsz 😊
Minden jog fenntartva!
de egyébként még mit akarnak? majd ha drasztikus lesz a TVk újbóli növekedése és már nem lesz elég a HD akkor jöhet valami nagyobb mint a BD, addig simán jó
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
LZ forever