Motorola ROKR E8

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja csak az sokkal drágább

Én nem ajánlom neked egyik telefon gyári fülhallgatóját sem, vegyél hozzá külön, mert azoknak sokkal jobb a minõsége
sapkafej
na ez már használható infó

György

ramerone
Na meg az MP3 minõségén is múlik.

---life is a give me 5---

ramerone
A Motorolában tényleg az a jó, hogy viszonylag jól néznek ki a telefonjai.
Nekem U6-om van, és azért vettem csak meg, mert baromira tetszik az, ahogy nyílik. Akik nem ragaszkodnak egy márkához, azoknak sokat jelenthet egy-egy ilyen különlegesség.
A nokiában nekem is az nem tetszik csak hogy mind egy kaptafa. Felvehetnének már pár terméktervezõt vagy designert a fejlesztõcsapatukba, mert egyszerûen unalmas amit gyárt.
Én ezért nem veszek sose Nokiát. Lehet hogy jobb amit csinál, de egyszerûen mindegyik telefona csúnya (tisztelet a kivételnek).
Minõségre meg vitatkoznék azzal hogy a Nokia jobb lenne. Nekem 3 éve megvan a telóm és semmi baja. Pedig már röpült le kocsiháztetõrõl, meg esett bele vízbe is...

---life is a give me 5---

sapkafej
pedig van

György

Én igazából nem nagyon tudok különbséget tenni a különbözõ telefonok mp3 lejátszók hangzása között. Szerintem inkább a fülhallgatón múlik a legtöbb. Ott tényleg nagy eltárásek vannak.
máskor odafigyelsz és menni fog:)..amúgy szerintem van olyan jó hangzása a ROKR-nak mint a Nokia-nak.fix

techgirl
attól még nem kell mindkét helyre beírnod, hogy kecibuta vagy

sapkafej
amúgy ezt ide akartam írni mert látom itt csak a hülyeség megy, de persze még reggel van...
bocsi

György

sapkafej

Errõl van vkinek tapasztalata?
Elegem van a szar mp3 lejászómból, úgyhogy ez zenére kellene nekem, ez meg arra elég jó, nem? Nagy a memóriája, de pl a milyen a fülhallgató hozzá? Stb
Infó: Motorola ROKR E8

György

Szerintem is különbözõ profilú telefonokban jó a két márka. "Komoly vállalkozótelefonokban" talán jobb a Nokia, de az olyanokban, amiket nem csak telefonálásra lehet használni, a Motorola a nyerõ. Meg a formákban is. A Nokiák valahogy mind olyan egyforma téglára sikerülnek, a motosok meg sokkal bátrabban kísérleteznek.
Hát én akkor is inkább motorola fun leszek még ha más gyengének is mondja,szerintem megtalálta a maga piacát. Szóval az embereknek el kell döntenie hogy mire is akarja használni a telefonját :)
Ez nem ipod,nem más,ez motorola E8
Hát igen,szeritnem ez így van, elég jól leírtad,és talán ez is a korrekt hozzáállás. Szerintem kár vitatkozni hogy most melyik a jobb vagy rosszabb telefon,mind a két márkának meg vannak az erõsségei és gyengeségei.
Motorolának kicsit több van,de azért ezzel az új telójával már eléggé összeszedte magát :)
Hát azért szerintem még el kell telnie egy kis idõnek hogy õk oda érjenek a nokia-hoz. Szerintem soha nem fogja utol érni mert a nokianak van egy presztizse amit nem hiszem hogy el tud érni a motorola,hiába gyárt jó telefonokat,az emberek véleményét nehéz megváltoztatni...
Ez olyan mint a régi meg az új Suzuki Swift,sokan szidják még mindig a suzit pedig az új már teljesen rendben van...
rozver
na azért az iPodhoz nem hasonlítanám a motorolát, az egy külön kategória a szórakoztató elektronika világában.

jaj ne csináld már!

jah és a 4 giga mellé még a telóben is van 2 giga alap memória szal az mmár 6 összesen:)jobb mint az ipod:D
azért még bõven van a lemaradásukból..de nem olyan jelentõs mint korábban. ez a ROKR talán beváltja a hozzáfûzött reményeket

ja ugynézki motorolánál próbálnak felkapaszkodni szorosan a nokia és a sony ericsson mögé
Na énis ezért vagyok úgy oda ezen modellért, a 4 gigás tárhely iszonyat jó. Arra már vigan rak az ember zenét is filmet is
hellobello
hát az album, annyit nem ér viszont a 4 gigás kártya az nagyon ott van, legalább azt nem kell venni hozzá kiegészítõként

Nem az album miatt nem drága ennyiért, hanem azért, mert az öledbe hullik egy 4 gigás microSD kártya
51.990-ért nem drága, pláne, hogy egy egész albumot kapsz hozzá
ForzaInter
mirõl beszélsz? alapból 2 giga memóriája, kamerája meg 2 mp

Yo, Bitch!

hmm egész jó ez az oldal, szeretem az ilyen flashes megoldásokat
rozver
ja nem akciós..csak albumot kapsz hozzáá..United:S

jaj ne csináld már!

rozver
papara94 nézd meg itt: http://www.vodafone.hu/microsite/united/index_hu.html

itt valami akciósan lehet megkapni

jaj ne csináld már!

hát az kicsit húzós, nem? hol tudnék még valami infot nézni róla?
hát ha jól tudom akkor a Vodafone fogja árulni,ill már árulja is és kártyás csomagban 51,990 HUF lesz.
hát szerintem elég jó a formája,azzal nincs is semmi baj... egyedól talán a tudását kéne emlegetni,nekem a kamera kicsit kevés
torrik
nekem eddig az életembe csak motorolám volt, mivel õk gyártyák a legjobb és a legmezbízhatóbb telefonokat !!!!

EPIC... wait for it... FAIL!

Ez a seria amúgy is már gyenge, semmi jó új formát nem tudnak kitalálni.
techgirl
nem tudjátok hogy mennyi is lesz az annyi? szóval melyik szolgáltató és mennyiért fogja ezt vesztegetni?lesz e belõle kártyás változat vagy csak elõfizus és ilyesmi...

hellobello
szerintem akkor is jobb az új MOTO

hát nem egészen érintõképernyõs de marha jól néz ki és ügyes kis teló is,szóval szerintem is jobb mint ez a nokia
ennél a nokiánál sztem a motorola Rokr ezerszer jobban néz ki + érintõ kijelzõs :P
Énvagyokazapád
ennyi pénzért...

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Frosty01
motorola mindig szép de gecibuta telókat gyártott, szal ez nem meglepõ :)

practitioner of the forbidden arts of death

bardocz
hogy 20-at ér,nagyon max 30-at.
tobias88
mihez képest?

van benne egy gyenge kamera, max 2gbos memókártya megy bele...
csak a dizájnja jó, annyi

én 55ért vettem a ku990-em, csak 10ezerrel drágább, de érintõképernyõs, és 5 megapixeles kamerája van, nameg nem csúnya az se
MatyiG94
az nemvészes ahoz képest....

tobias88
45ezer
Pepsi Twist
ROKKER :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

MatyiG94
mibe kerül? 70ezer <#wilting><#fejvakaras><#idiota>

Frosty01
mesélj plz O.O
érdekelne... nekem is motorolával kell.. együttélnem :D

practitioner of the forbidden arts of death

soulhunter
sötétben jol nézhet ki :)
kár, h rühellem a motorolákat, mert hogy is mondjam...
nem éppen idõálloak :D

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

passatgt
menõ ez az ujjlenyomatolvasásos cucc, csak kár hogy 20-ad osztályú kínai másolt iphone-ban is volt már ilyen:D

<#eljen><#eljen>

tudományosba?
mellesleg a topic helyes címe Motorola ROKR E8, nem szimplán Motorola..
RIZLA
http://www.youtube.com/v/eV1DlOvJbZ4&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999

----------------------
Frekvenciasáv: 900/1800/1900
Telefonkönyv db: dinamikus
Memória MB: 2 GB
Memória bõvíthetõség: microSD (T-Flash)
Magyar nyelvû menü: Van
Flight mode: Van
Operációs rendszer: Nincs
Készenléti idõ óra: 300
Beszélgetési idõ óra: 5
Súly g: 100
Méret mm: 115*53*11
Akkumulátor: Li-Ion
Kijelzõ pixel: QVGA (240*320)
Színes kijelzõ: TFT
Színárnyalatok száma db: 256k (18 bit)
GPRS: Van
EDGE: Van
Generáció: 2,5G
WAP: v2,0
EMS: eMail
MMS: Van
Infraport: Nincs
Bluetooth: A2DP
WLAN: Nincs
Blackberry: Nincs
Vibra jelzés: Van
Kihangositás: Van
Hanghívás: N/A
Hangjegyzet: N/A
Csengõhang letöltés: OMA DRM
Dallamszerk.: Nincs
Polifonia: MIDI
MP3 MP3, MP4a (AAC, AAC+, e-AAC+)
Rádió: stereo
Kamera: CMOS
Kamera felbontása: 2 Mpixel
Video: 3GPP formats (H-263), H-264/AVC, MPEG-4
GPS: Nincs
Java: 2 MIDP
Push to Talk: Nincs
RotaS: Nincs
TV be vagy kimenet: Nincs
Brand: MotoROKR
Limited Edition: Nincs
Egyebek: T9 input, Calendar
SAR: 1,01

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Oldal 1 / 2Következő →