58
Motorola ROKR E8, az új zenephone
  • vizilou
    ja csak az sokkal drágább
  • mirakon
    Én nem ajánlom neked egyik telefon gyári fülhallgatóját sem, vegyél hozzá külön, mert azoknak sokkal jobb a minősége
  • sapkafej
    na ez már használható infó
  • ramerone
    Na meg az MP3 minőségén is múlik.
  • ramerone
    A Motorolában tényleg az a jó, hogy viszonylag jól néznek ki a telefonjai.
    Nekem U6-om van, és azért vettem csak meg, mert baromira tetszik az, ahogy nyílik. Akik nem ragaszkodnak egy márkához, azoknak sokat jelenthet egy-egy ilyen különlegesség.
    A nokiában nekem is az nem tetszik csak hogy mind egy kaptafa. Felvehetnének már pár terméktervezőt vagy designert a fejlesztőcsapatukba, mert egyszerűen unalmas amit gyárt.
    Én ezért nem veszek sose Nokiát. Lehet hogy jobb amit csinál, de egyszerűen mindegyik telefona csúnya (tisztelet a kivételnek).
    Minőségre meg vitatkoznék azzal hogy a Nokia jobb lenne. Nekem 3 éve megvan a telóm és semmi baja. Pedig már röpült le kocsiháztetőről, meg esett bele vízbe is...
  • sapkafej
    pedig van
  • hugomal
    Én igazából nem nagyon tudok különbséget tenni a különböző telefonok mp3 lejátszók hangzása között. Szerintem inkább a fülhallgatón múlik a legtöbb. Ott tényleg nagy eltárásek vannak.
  • vizilou
    máskor odafigyelsz és menni fog:)..amúgy szerintem van olyan jó hangzása a ROKR-nak mint a Nokia-nak.fix
  • techgirl
    attól még nem kell mindkét helyre beírnod, hogy kecibuta vagy
  • sapkafej
    amúgy ezt ide akartam írni mert látom itt csak a hülyeség megy, de persze még reggel van...
    bocsi
  • sapkafej

Erről van vkinek tapasztalata?
    Elegem van a szar mp3 lejászómból, úgyhogy ez zenére kellene nekem, ez meg arra elég jó, nem? Nagy a memóriája, de pl a milyen a fülhallgató hozzá? Stb
    Infó: Motorola ROKR E8
  • htmano88
    Szerintem is különböző profilú telefonokban jó a két márka. "Komoly vállalkozótelefonokban" talán jobb a Nokia, de az olyanokban, amiket nem csak telefonálásra lehet használni, a Motorola a nyerő. Meg a formákban is. A Nokiák valahogy mind olyan egyforma téglára sikerülnek, a motosok meg sokkal bátrabban kísérleteznek.
  • kirula
    Hát én akkor is inkább motorola fun leszek még ha más gyengének is mondja,szerintem megtalálta a maga piacát. Szóval az embereknek el kell döntenie hogy mire is akarja használni a telefonját :)
    Ez nem ipod,nem más,ez motorola E8
  • vernyog
    Hát igen,szeritnem ez így van, elég jól leírtad,és talán ez is a korrekt hozzáállás. Szerintem kár vitatkozni hogy most melyik a jobb vagy rosszabb telefon,mind a két márkának meg vannak az erősségei és gyengeségei.
    Motorolának kicsit több van,de azért ezzel az új telójával már eléggé összeszedte magát :)
  • makpadi
    Hát azért szerintem még el kell telnie egy kis időnek hogy ők oda érjenek a nokia-hoz. Szerintem soha nem fogja utol érni mert a nokianak van egy presztizse amit nem hiszem hogy el tud érni a motorola,hiába gyárt jó telefonokat,az emberek véleményét nehéz megváltoztatni...
    Ez olyan mint a régi meg az új Suzuki Swift,sokan szidják még mindig a suzit pedig az új már teljesen rendben van...
  • rozver
    na azért az iPodhoz nem hasonlítanám a motorolát, az egy külön kategória a szórakoztató elektronika világában.
  • Izgága1
    jah és a 4 giga mellé még a telóben is van 2 giga alap memória szal az mmár 6 összesen:)jobb mint az ipod:D
  • vizilou
    azért még bőven van a lemaradásukból..de nem olyan jelentős mint korábban. ez a ROKR talán beváltja a hozzáfűzött reményeket
  • tuccser
    ja ugynézki motorolánál próbálnak felkapaszkodni szorosan a nokia és a sony ericsson mögé
  • tuccser
    Na énis ezért vagyok úgy oda ezen modellért, a 4 gigás tárhely iszonyat jó. Arra már vigan rak az ember zenét is filmet is
  • hellobello
    hát az album, annyit nem ér viszont a 4 gigás kártya az nagyon ott van, legalább azt nem kell venni hozzá kiegészítőként
  • mirakon
    Nem az album miatt nem drága ennyiért, hanem azért, mert az öledbe hullik egy 4 gigás microSD kártya
  • mámászítá
    51.990-ért nem drága, pláne, hogy egy egész albumot kapsz hozzá
  • ForzaInter
    miről beszélsz? alapból 2 giga memóriája, kamerája meg 2 mp
  • papara94
    hmm egész jó ez az oldal, szeretem az ilyen flashes megoldásokat
  • rozver
    ja nem akciós..csak albumot kapsz hozzáá..United:S
  • rozver
    papara94 nézd meg itt: http://www.vodafone.hu/microsite/united/index_hu.html

itt valami akciósan lehet megkapni
  • papara94
    hát az kicsit húzós, nem? hol tudnék még valami infot nézni róla?
  • vintage
    hát ha jól tudom akkor a Vodafone fogja árulni,ill már árulja is és kártyás csomagban 51,990 HUF lesz.
  • ribot
    hát szerintem elég jó a formája,azzal nincs is semmi baj... egyedól talán a tudását kéne emlegetni,nekem a kamera kicsit kevés
  • torrik
    nekem eddig az életembe csak motorolám volt, mivel ők gyártyák a legjobb és a legmezbízhatóbb telefonokat !!!!
  • mámászítá
    Ez a seria amúgy is már gyenge, semmi jó új formát nem tudnak kitalálni.
  • techgirl
    nem tudjátok hogy mennyi is lesz az annyi? szóval melyik szolgáltató és mennyiért fogja ezt vesztegetni?lesz e belőle kártyás változat vagy csak előfizus és ilyesmi...
  • hellobello
    szerintem akkor is jobb az új MOTO
  • karosult
    hát nem egészen érintőképernyős de marha jól néz ki és ügyes kis teló is,szóval szerintem is jobb mint ez a nokia
  • papara94
    ennél a nokiánál sztem a motorola Rokr ezerszer jobban néz ki + érintő kijelzős :P
  • Énvagyokazapád
    ennyi pénzért...
  • Frosty01
    motorola mindig szép de gecibuta telókat gyártott, szal ez nem meglepő :)
  • bardocz
    hogy 20-at ér,nagyon max 30-at.
  • tobias88
    mihez képest?

van benne egy gyenge kamera, max 2gbos memókártya megy bele...
    csak a dizájnja jó, annyi

én 55ért vettem a ku990-em, csak 10ezerrel drágább, de érintőképernyős, és 5 megapixeles kamerája van, nameg nem csúnya az se