DeathSpank

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt a .... de kár hogy nem vágom az angolt...
mért nem fordítod le??--
balee4
Bazz ezen a küldetésen majd beszartam.

Egy farmon találkozol egy farmerrel:

DeathSpank: Üdvözöllek téged te mezõgazdasági jómunkásember! Mi a helyzet véled?
Farmer: Üdvözöllek DeathSpank! Nagyon jól megy a sorom, de szükségem lenne egy kis sz@rra.
DS: Akkor javaslom hogy válts diétát, és kerüld a salátát!
F: Ohohó, nem úgy értem! Trágyára van szükségem, elég speciálisra...
DS: Konkrétabban?
F: Démonsz@rra!
DS: És mond te termõföldeken oly serényen dolgozó jóember, hogy én olyat mégis hol találok?
F: Tessék, itt ez a kalapács, használd ezt. Ezzel még a sz@rt is kivered a démonokból... szó szerint.

Kapsz egy kalapácsot, ami ilyen "Sz@rkalapács" vagy mi a neve, leírása ez: "Ezzel még a sz@rt is kivered a démonokból, szó szerint!".

A fegyver maga 1-et sebez, de ha beleütsz 2-3x egy démonba az összesz@rja magát.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ja már megvan :)
hogy dobom le a kútba az üllõt?
kösz
Seth
Egy üllõt kell ledobni a kútba. Amíg azt húzza fel, te lelopkodhatod a cseresznyét

PSN ID.: Beegabor

de addig nem tom megcsinálni a cuccot a boszorkánycsajnak amíg nem mehetek át, mert a farmer nem engedi hogy a cseresznyéhez nyúljak
Seth
Akkor még nem csináltál meg vmi fõküldetést. A boszorkány csajnak pl mindent meg kell csinálni, utána már át lehet menni

A demon's mine-ba hogy lehet bejutni? nem tok átmenni a hídon,mert nem ér végig a szakadékon
balee4
Néhány kép a kalandjaimról. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Hát ez kurva jó játék, rohadt beteg az egész. :D

balee4
Sajnos ott nem vagyok fent. :(

Pl. magon fent van.

balee4
Torrenten láttátok vhol?, rapidról 5 óra alatt jönne le. :D

DeathSpank.v1.0.crackfix.READ.NFO-THETA <#smile>

This release fixes saving/loading problems on Vista/7 OS.

wedge31

Akik szeretik ezt a müfajt ki ne hagyják, plusz eszméletlenül szarkasztikus humor szövi át a játékot persze csak annak aki vágja az angolt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DeathSpank.v1.0.cracked.READ.NFO-THETA
wedge31
Ha minden igaz ma jön a játék addig is egy interjú a pc verzióról

Nekem a legfontosabnak az egér + bill portolása tünik mert ez a stilus szerintem ugy az igazi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
Mi a bajod? Zavar vmi?

zorrobomber
<#levele>

Rip
Na végre! Már majdnem el is feledkeztem róla!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Seth
Jó késõn,már a 2. "részt" is végigvittük XD

lolSL
okt 26-án jön PC-re.
addig 10% kedvezmény elõrendelésre
http://store.steampowered.com/app/18040/

konzolos ign review:
http://www.youtube.com/v/3xjZE-xOZM8&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"

Rip
Na végre! Már majdnem el is feledkeztem róla!

Köszi!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Prince23
Prince23
Képek

Végre vmi!

Rip
Még nem, de valami infó jöhetne már.

Prince23
Ez már megjelent, nem?

Tsaba86
Majd meglesem ezt a két gammát.
Egyébként ez a Ron Gilbert csak amolyan agyament játékokat csinál? Mert azokat komálom, de nagyon!! :)

Rip
Áh, ez a trailer zseniális! :D

Prince23
Ajánalnám a Titan questet és a lokit. azok is ilyenek, humor nélkül persze

Tsaba86
<#circling> Jó az :)
Habár nem sok ilyen játékkal játszottam, de a humor végett ezt biztos kipróbálom :)

Prince23
Hack and slash, tehát, kattingtatós bigyó <#idiota>

Tsaba86
És milyen nézetes lesz a game? Felsõ, tps, (esetleg fps), vagy csak amolyan "oda kattintok és odamegy"?
Egyébként trailer alapján királynak tûnik. Igaz gameplayt nem láttam belõle :(

Prince23
Az IGN szerint már 2008. dec. 31-én már játszhatunk is vele.

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Prince23
Írásba foglalva:)
Ron Gilbert neve a kalandjáték fanatikusoknak talán nem ismeretlen, hiszen az õ keze munkáját dicséri többek között a Monkey Island vagy éppen a Maniac Mansion, a teljesség igénye nélkül. Talán még év elején érkezett a hír, hogy nagyban készülõdik egy új játék, amely szerinte a Monkey Island és a Diablo legjobb elemeit vegyíti össze. Ha Gilbert bácsi mondja, mi elhisszük neki... A Hothead Games csapat közremûködésével készülõ játék epizódikusan fog majd elénk tárulni és Ron szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2009 elején már kezünkbe vehessük az elsõ részt, amelyet õ maga már 2004-tõl hegeszt...
Történetünk fõhõse a játék címadója is, DeathSpank a játék elsõ része pedig Orphans Of Justice címmel fog majd megjelenni. A nem kevés humorral, átszõtt sztori is köré fog felépülni, sajnos bõvebbet nem tudunk még róla, egyet és mást azonban igen. Mivel ez egy RPG elemekkel megrakott hack n slash típusú játék lesz, akad majd feladatunk bõven. Bár a sztori szála egy lineáris úton fog haladni, a fejlõdési rendszert lényegében mi szabhatjuk majd formára. Attól függ ugye merre szeretnénk elvinni karakterünket. Mivel epizódikus megjelenés lesz, karakterünket a második epizódban majd fejlõdve vihetjük tovább. Így érdemes lesz minden részt kipróbálni és nem belecsapni a közepébe.
A játék elviekben már szinte teljesen készen van, azt azonban nem tudjuk, hogy mi az oka a további várakozásnak, de Ron mindenkit megnyugtatott, hogy ne aggódjunk, jönni fog, ez már biztos... Nagyon várjuk... Ja és DeathSpank nem egy szuperhõs!

Platform: csak PC!

← ElőzőOldal 2 / 2