88
www.deathspank.com
-
Orgi #48 Sziasztok,
lehet én vagyok a béna és nem jöttem rá vmire, de lvl 15-ön elég könnyen halok és állandóan zabálnom kell. Hol lehet vmi értelmes kaját kapni, ami esik az épphogy nem elég és csak vmi lvl 7-est tudok venni egy food árusnál a P. betűs városban... -
#47 Egek, micsoda játékdömping van!!!
Fallout New Vegas, meg most vettem meg a Fable 3-at, Shank, és még ez ez is. Nincs ennyi idő a világon :(
Francos meló... -
csaba91 #46 A prong-kastélyba mit kell szerelni hogy leengedjem a tavat? -
#45 Végigvittem, iszonyat jó volt, minden egyes kis mellékküldetést élveztem :)
Remélem hamarosan jön a következö rész pc-re, az szeptember 21-e ota van konzolokra. -
#44 De kemény. xD -
#43 Az öreg hős keményen tolja. :)
-
ricsa008 #42 jó lenne ? legyen igazad -
#41 Mert nem értek hozzá, meg időm sincs rá. De biztos lesz hozzá idővel, ha fordítható. -
csoli31 #40 Hát jól megnevettettél ezzel!
Lehet, hogy majd lesz fordítás hozzá (sose lehet tudni). -
ratgab #39 MegaLOL! -
ricsa008 #38 azt a .... de kár hogy nem vágom az angolt...
mért nem fordítod le??-- -
#37 Bazz ezen a küldetésen majd beszartam.
Egy farmon találkozol egy farmerrel:
DeathSpank: Üdvözöllek téged te mezőgazdasági jómunkásember! Mi a helyzet véled?
Farmer: Üdvözöllek DeathSpank! Nagyon jól megy a sorom, de szükségem lenne egy kis sz@rra.
DS: Akkor javaslom hogy válts diétát, és kerüld a salátát!
F: Ohohó, nem úgy értem! Trágyára van szükségem, elég speciálisra...
DS: Konkrétabban?
F: Démonsz@rra!
DS: És mond te termőföldeken oly serényen dolgozó jóember, hogy én olyat mégis hol találok?
F: Tessék, itt ez a kalapács, használd ezt. Ezzel még a sz@rt is kivered a démonokból... szó szerint.
Kapsz egy kalapácsot, ami ilyen "Sz@rkalapács" vagy mi a neve, leírása ez: "Ezzel még a sz@rt is kivered a démonokból, szó szerint!".
A fegyver maga 1-et sebez, de ha beleütsz 2-3x egy démonba az összesz@rja magát. -
csaba91 #36 ja már megvan :) -
csaba91 #35 hogy dobom le a kútba az üllőt? -
csaba91 #34 kösz -
#33 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy üllőt kell ledobni a kútba. Amíg azt húzza fel, te lelopkodhatod a cseresznyét -
csaba91 #32 de addig nem tom megcsinálni a cuccot a boszorkánycsajnak amíg nem mehetek át, mert a farmer nem engedi hogy a cseresznyéhez nyúljak
-
#31 Akkor még nem csináltál meg vmi főküldetést. A boszorkány csajnak pl mindent meg kell csinálni, utána már át lehet menni -
csaba91 #30 A demon's mine-ba hogy lehet bejutni? nem tok átmenni a hídon,mert nem ér végig a szakadékon -
#29 Néhány kép a kalandjaimról. :D
-
#28 Hát ez kurva jó játék, rohadt beteg az egész. :D -
#27 Sajnos ott nem vagyok fent. :( -
Csokis #26 Pl. magon fent van. -
#25 Torrenten láttátok vhol?, rapidról 5 óra alatt jönne le. :D -
Csokis #24 DeathSpank.v1.0.crackfix.READ.NFO-THETA
This release fixes saving/loading problems on Vista/7 OS. -
Akik szeretik ezt a müfajt ki ne hagyják, plusz eszméletlenül szarkasztikus humor szövi át a játékot persze csak annak aki vágja az angolt. -
ricsa008 #22 DeathSpank.v1.0.cracked.READ.NFO-THETA -
#21 Ha minden igaz ma jön a játék addig is egy interjú a pc verzióról
Nekem a legfontosabnak az egér + bill portolása tünik mert ez a stilus szerintem ugy az igazi. -
#20 Mi a bajod? Zavar vmi? -
#19 -
#18 Na végre! Már majdnem el is feledkeztem róla! -
#17 Jó későn,már a 2. "részt" is végigvittük XD -
#16 okt 26-án jön PC-re.
addig 10% kedvezmény előrendelésre
http://store.steampowered.com/app/18040/
konzolos ign review:
-
#15 Na végre! Már majdnem el is feledkeztem róla!
Köszi! -
#14 Gameplay -
#13 Képek
Végre vmi! -
#12 Még nem, de valami infó jöhetne már. -
#11 Ez már megjelent, nem? -
#10 Majd meglesem ezt a két gammát.
Egyébként ez a Ron Gilbert csak amolyan agyament játékokat csinál? Mert azokat komálom, de nagyon!! :) -
#9 Áh, ez a trailer zseniális! :D