Google Chrome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://goo.gl/gd6Zi5
Figyuka Fatal. Erre nem jövök rá sehogy. 😞
Google keresésSearch Google for the selected text
1xerûen balfasz vagyok, de akármit is csinálok a kijelölt szöveg résszel nem keres rá gúglin. 😞
Nem lehet, hogy ez kavar be a Flash lejátszásánál, amikor reklám blokk van az elején?! <#worship>#worship>
Nem kívülrõl link-elget. Nem csak kívülrõl link-elget. Nagyon sok Saját adása van kint és saját videói.
Azért ennél kicsit összetettebb a dolog nem gondolod?😄
Egyébként ha már itt tartunk bizonyára minden anomáliának van egzakt magyarázata, csak valószínûleg 2078at írnánk mire megtalálod.
Ez nem HTML kód, ez gányolás. Az oldal tartalma hiába jó (mellesleg mitõl olyan jó, kívülrõl linkelget) ettõl még egy szar marad az egész és a user bezárja a picsába, meg sem nézi. Fejlesztõi igénytelenség. Amúgy nálam nem szenved, smoothscroll miat picit darabos a görgetés de simán használható.
Egy szóval sem mondtam, hogy az oldal EPIC! DE! Látogatom. És nem csak ez az 1 ilyen oldal van, amiket látogatok. Az 1 dolog, hogy az oldal tákolmány és nem profi módon elkészített oldal. DE! Fox megeszi reggelire még csak böffenni sem böffen utána, Chrome meg elvérzik súlyosan. 1xerûen szenved a Chrome motor lehet érezni. Engem az oldal tartalma érdekel nem az, hogy mennyire Faint-os a HTML kód alatta.
Úgy érzem, hogy ez a leggyengébb láncszem a Chrome-nál. De ezt már korábban is leírtam. Ismételni nem fogom Magam. <#worship>#worship>
korábban írtam, hogy csak egy gmail checker meg
Azért van mert ez az oldal egy szar már bocsánat, de hogy lehet ennyi fost egyetlen oldalra tenni? Nem véletlen nem listázza az sg sem 5000esével a hszeket egy lapon.
Nekem nem jut más az eszembe, hogy talán vmi egyéb alkalmazásod van telepítve, ami miatt jó a videó lejátszás és most ez a fotós dolog. I don't know. De qrvára szeretném tudni. 😄
Fel tudnád tenni egy screenshot-ba a Chrome-od névjegyét?! Amit Én pár nappal ezelõtt letöltöttem, mint bétát annak ugyanaz volt a ver. száma, mint a véglegesnek. Csak ott volt mögötte, hogy béta. 😊
Ill. már elfeledtem, hogy azt kérdeztem-e milyen kiegeket használsz?! Lehet van vmi amitõl jók lettek ezek Nálad. 😊
Áhhhh. Az Informatika világának egzakt tudománynak kellene lennie, de a 0-k és 1-esek nagyobb rejtélyeket hoznak létre, mint pl. az Aera 51; vagy a Bermuda háromszög. 😄
Más:
Az mitõl lehet, hogy sok beágyazott flash-t tartalmazó oldalakon érezhetõen lassabban görgeti az oldalt a Chrome, mint az Fox 4-es?! Semmi smoothscroll és hasonló kieget nem használok se Fox; se Chrome alatt. Fox alatt max. a beépített finom görgetés funkciót.
GPU gyorsítás, vagy Chrome bug?!
Ismét csak ezt a blog oldalt tudom példának felhozni:
GamerOnline
Fox-ban simán végiggörgetem az oldalt. Chrome-ban meg akadozik, szaggat, stb...
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Google Chrome 10 – majdnem 10pontos
A Google nagyon pofátlanul pont eggyel nagyobb verziójú böngészõt kínál a friss IE-nél. A verziószámozás számomra nevetséges, de annyira nem érdekel, hogy eltántorítson a böngészõ használatától. A 10. kiadás nem csak üres marketing. Komoly sebességbeli növekedéssel kecsegtet az új JS motor. A biztonságot tekintve a többiek fölé emeli a böngészõt az új sandbox ami már a Flash playert is homokozóban futtatja. Gyakorlatilag befoltozták az Adobe helyett az összes biztonsági rést, és a böngészõ elméletileg törhetetlen lett a flash beépülõn keresztül. Meg se próbálták az ide P2O megmérettetésen feltörni. A böngészõbõl kikerült a .H264 videók támogatása. Megujúlt még a beállítások részleg is. A számomra jobban használható ablak helyét egy belsõ lap vette át. Pozitívum, hogy keresõt is kapunk a beállításokhoz. Negatívum, hogy elveszett a gyári beállítások visszaállítása lehetõség. A WebM videók GPU gyorsítást kaptak, amik teljes képernyõn akár 80%-kal is csökkenti a CPU terhelését. A V8 teszten 66% százalékot javult a gyári adatok szerint a böngészõ, nagyon impresszív. A szinkronizálási képességek is bõvültek, lehetõségünk van a jelszavakat is szinkronizálni. Kicsit késõn jött, mert már áttértem a LastPass jelszó kezelõre, úgy hogy hidegen hagy ez a funkció is. Bekerült valami felhõ alapú nyomtatás is, amit nem nagyon tudok mire használni, se nyomtatóm, se felhõm. Futattam pár tesztet, természetesen mindenkit maga mögé utasított. Indításának sebessége egy szinten van az IE9-nél tapasztaltaknak, tehát nagyon gyors. A weboldalak megjelenítése is hasonlóan sebes. Azt hiszem még mindig nem alapértelmezetten GPU gyorsított a böngészõ. Az about:flags oldalon lehetõség van azonban bekapcsolni, bár még nem ajánlott. A memória fogyasztás az ami miatt utoljára fogok rinyálni, de a Chrome eszi a legtöbb memóriát, a felsorolt böngészõk közül. Az opera védelmében, õ volt a legtakarékosabb. Kiegészítõk közül, csak a must have kategóriába esõket használom. ADBlock,LastPass,XMarks,RSS Feed Subscriber, meg a SmothScroll mert finnyás vagyok. A böngészõ még mindig nem tartalmaz simított görgetést. Én nem azt mondom, hogy ez a böngészõ a legjobb böngészõ a világon, meg csak ez az egyetlen amit használjon az ember. Pár logikus érv miatt használom, mert ez a legkisebb rossz, amit ma választhat az ember, ha képes kompromisszumomra. Elég vicces ilyet írni, mert pont ez a böngészõ kényszerít a legkevesebb kompromisszum meghozására. Bátran ajánlom mindenkinek. Az oldalak legtöbbje hibátlanul és szélsebesen jelennek meg. Nagyon hamar frissül, a Google rengeteg erõforrást öl a böngészõbe, és meg is látszik a fejlesztési ütemén. Nagyon hamar elértek arra a szintre, hogy én elméletileg végleg átváltottam rá. Ez jelenleg a legszabványosabb, leggyorsabb, legstabilabb, böngészõ a piacon ez tény. A kényelmet tekintve, éppen elmegy kategória, mégis ajánlott a kipróbálása mindenkinek.
A cikk csak személyes szubjektív véleménynyilvánítás. Lehet velem egyet érteni, meg lehet nem egyet érteni, annyi a lényeg, hogy ti is mondjátok el a véleményeteket, trollkodás-mentesen és kulturáltan, mert nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Minden észrevételt, és kiigazítást szívesen olvasok. Remélem örömmel olvastátok végig eme kis irományt.
Nameless"
2.) Ezt nem értem. Én csak az alap Chrome-os kezdõlapot használom a thumbnail képekkel.
Valamint, aki használ Speeddial-t, annak fejlécbe beírja az oldal URL-jét? Mert nekem csak azokat írja be, amiket kézzel beírok.
Köszi!
Újra megnyitsz egy hsz-t; szerkesztõ módban. Közben ír vki más. Ráklikkelsz, hogy reply arra a hsz-re.
Megírod a hsz-ed. Közben lejár a szerkesztési idõd, mert limitálva van pár percre, most fingom sincs mennyi.
Elküldöd a hsz-t.
Ekkor veszed észre, hogy bakker szerkesztési módban voltam, de már nem tudod újra szerkeszteni mert lejárt az idõd. Így lehetnek ilyen anomáliák, mint most lásd Nálam kronológiában hátrébb van egy frissebb hsz-em, mint kellene lennie.
És ezért még pénzt is kérnek. 😞
Szerencsére Én eddig csak azzal a bug-al találkoztam amit a napokban agyaltunk itt.
Errõl jutott eszembe Freddy tedd fel az IE Tab Classic kieget és IE nézetben az is mûködik. Ez van. Egész pontosan úgy van, ahogy Fatal írja. IE-re; jobb esetben Firefox-ra készülnek a honlapok, ennyi a történet.
KranaZoli: Nem akarok én minden egyes alkalommal direkt linket elõhívni, én kattintani akarok és erre jöjjön fel a nagyobb kép. 😄
Image Properties Context Menu
btw: Nekem sem jelennek meg alap esetben a "teljes" képek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Idõvel majd megoldódik ez is.
THX fiúk! <#worship>#worship>
Persze, hogy nem mivel pont az a lényege, hogy IE motorral nyitja az oldalt. Gyakorlatilag egy kicsi IE a chromeon belül. Semmilyen kieg és chrome funkció nem megy az IE Tabbal nyitott oldalon.
Itt viszont nem találok ilyet a forrásban: link...
Mind1. Írok Nekik, ha módjukban áll, akkor tegyék Chrome kompatibilissé a friss adásokat, vagy majd a következõket - ha az archív állománnyal már nem tudnak mit kezdeni.
Nincs Opera a gépemen. Meg tudná vki nézni akinek van fenn Opera-ja, hogy abban is bug-ose, vagy ott okés?! Mert akkor azt is jelzem feléjük.
<#worship>#worship> + minden mást is!
ctrl+u, ctrl+f, beírod, hogy flowplayer és ott az url
Hagyjátok a csudába. Ne töltsétek ezzel az idõtöket. Köszönöm az eddigi segítségeket is!!!
Jelzem a hibát az oldal készítõinek, talán orvosolják. Ha nem akkor meg IE Tab; vagy Fox; IE; stb...
ldavid
A Flash tartalmát hogyan bányásztad ki?!
Ui. ez egy olyan tartalom, ami relatíve ritkán frissül. Ez nem ValóVilág, hogy napotna 3 adás. 😊
Ennél a megoldásnál viszont nem zavar, vagyis itt semmi problémát nem jelent, hogy IE Tab-ban 100%-os a nagyítás. Ha csak ezt a videó tartalmat szeretném megnézni IE Tab-ban. Hogyan tudnám a többi problémás Flash adást ilyen URL-re alakítani. Az oldal forrásából nézted ki?! Vagy hogyan?!
<#worship>#worship>
IE Tab-al tökéletes. IE-ban lehet vhogyan növelni az oldal méretét?! Tudom Te nem használod ezt a funkciót, szal jótól kérdem. 😊 Csak Te meg okos vagy. 😄
IE Tab-al annyi a gondom, hogy annak a tartalmát nem nagyítja a Chrome.
Igazság szerint ez sem akkora probléma, csak lehet megoldható de Én nem tudok róla.
érdekes, hogy az enyém nem válogat... 😄
ha igazam van, akkor itt ezt menni fog