6043
Egy böngésző a Google-től.
  • Borg
    Szedd ki a zenét.
  • csóksúglak
    Segítséget szeretnék kérni. Bár kicsit úgy vagyok, mint a túrista: "csak az a baj, ha a kérdésre válaszolnak, azon a nyelven":))
    Már én is a chrome-ot használom, nagyon bírom. De van egy kis gond. Két honlapot is bütykölgetek, amik alatt aláfestő zene van. Egy éve végre sikerült olyan parancsot találni, hogy IE-ben és FF-ban is szól. Chrome-ban nem. Mit tegyek?
  • Montanosz
    ha elmentek egy könyvjelzőt nem találom a totalcommanderrel, és más böngészővel sem.
    ez mitől van?
  • ba32107
    Jó kis kiegészítők :)

Kár, hogy most váltottam Operára.
  • n3whous3
    Most nálam 10 fül van nyitva, 193 mega.
  • Bassboy
    Chrome funkciok a Firefoxban
  • Dark Angel 666
    ezt már láttam én is
    de a következő verzióra nem vagyok kíváncsi
  • FZoleee
    khm...
  • B@ldrick
    No akkor itt az én tesztem is (taksmgr, átlagok):

|Firefox 3.0.1 |Chrome beta |
    |(Load,Mem/Proc)|(Load,Mem/Proc) |
    --------------------------------------------------
    43tab |30%-37s,156M/4%|80%-10s,270M/15%|
    43tab+adblock |30%-32s,120M/1%| |
  • Mardel
    37 tab 180 MB memória, 1-7% CPU, görgetésnél 49-60% CPU.

Linux, Xfce felhasználói felület, Iceweasel (Firefox) böngésző.
  • ba32107
    Biztos benne, hogy eltávolítja a Google Chrome-ot? (Valami rosszat mondtunk?)

Beszarok
  • N o N a m e
    nekem 100 mega körül van mindig, a CPU használat meg 5-50% :S
  • Bexter
    detto
  • n3whous3
    Nem tudom hogy csinálod, de nálam egy kis idő után legalább 200 mega az ff3.
  • Malakai
    Minél több a tab, annál rosszabb a memória terén a helyzet. 7 tab 116 megát eszik, ff3 122-t 27 tab-al..
  • Bexter
    Látom pár gyökér is betalált ide :D
  • n3whous3
    "-memóriakihasználtságban van még mi javítani."

Indításnál 2 x 30 mega meg 1-2 lappal is 100, azért szerintem az jó.
  • Hegi90
    Első indításra tapasztalatok egy kcisit tőlem is:

Hátrányok:
    - a telepítő elég furcsa ugye a letöltéssel, és hoy nem tom kiválasztani , hogy hova tegye fel.
    - a google adatgyűjtési módszerei nem tetszenek, biztos itt is fogunk vele találkozni, ha odafigyelünk.
    - nos és elég gyorsan, és vakon írok, és zavar az, hogy egy picit mintha akadozna a gépelés. Lehet, hogy a helyesírás ellenőrző miatt van.
    -memóriakihasználtságban van még mi javítani.
    -kíváncsi leszek menyire lehet majd testreszabni. (skinek, bővítmények, adblock)

Előnyök:
    - villámgyors (bár ez inkább a motornak köszönhető, nem a google-nek)
    - felhasználóbarátabb kezelőfelület. (bár ezt a parancsikonos dolgot nem találtam meg első ránézésre, ez zavar =( )

Szóval eddig az előnyök inkább a Webkitből származtak, és nem egyéni fejlesztésekből. Sajna. Majd a véglegesnlé újra megnézem sztem, és akkor döntök. Addig marad a firefox. (Kivéve ha vmit sürgősen meg akaork nézni :P )
  • n3whous3
    ÁÁÁáhhh nem tudom alátámasztani, mert nem találom az amerikai szerzői törvényt és fejből nem vágom, hogy mi volt a gixer, de valahogy nekem nem tetszik ez a bejegyzés.

Majd este ha nem hullok bele hullafáradtan az ágyba, akkor megnézem otthon, ott van pár kivonat a törvényből.
  • Malakai
    Bocs, én hülye vagyok, kifejtenéd?
    A kérdéses bejegyzés ugye ez:
    11. A Tartalomra Ön által adott licenc

11.1 Ön megőrzi a Szolgáltatásokba beküldött, ott közzétett vagy megjelenített Tartalomra jelenleg meglévő szerzői jogait és minden egyéb jogát.
    Nincs több pontja.
  • n3whous3
    Módosították = megfogalmazták úgy, hogy a sok hülye nem veszi észre, hogy részben még mindig hozzájárulsz az adatok kiadásához. Olvasd el a kérdéses részt + az amerikai szerzői jogi törvényt.
  • tugyiti
    sózry kötél vagy pisztoly?
  • Sil78
    Kicsit le vagy maradva, ezt már módosították.
  • Sil78
    Már miért lenne gyorsabb egy skintől? Csak van, akinek tetszik a kinézete.
    Egyébként ha láttok a Chrome-ban valami olyat, ami tetszik (az olyanokon kívül, mint a külön processzek pl), és szeretnétek, ha a Firefox is tudná, akkor szóljatok, segítek. Van egy csomó olyan dolog, ami már rég létezik kiterjesztésként, vagy lehet rajta állítgatni alapból, csak kevesen ismerik.
  • tugyiti
    NE HASZNÁLJ CHROME-OT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Arcor
    "A manóba!
    Valami nem sikerült a weboldal megjelenitése során.A folytatáshoz nyomja meg az Újratöltés gombot, vagy látogasson meg egy másik oldalt!"

:D
  • N o N a m e
    Nekem csak egy greasemonkey plugin kellene a Chromehoz és mindig azt használnám, addig marad a FF.
  • Dzsini
    a Chromiumot fel lehet telepíteni OSX-re (van is leírás a fejlesztői oldalon hozzá), a Google Chrome jelenlegi állapotában olyan biztonsági rendszereket használ, amelyek csak XPSP2 és Vista alatt léteznek.
    Ez azt jelenti, hogy mind Linux/Unix, mind OSX alá gyakorlatilag újra kell írni a kész böngészőt minden moduljával, ami az alapra épül - valószínűleg folyamatban, de még nem mertek időpontot mondani.
  • Borg
    Ráadásul béta böngészőt.
  • 5c0rp330n
    sok agyra vall egy lokalizáció minősége miatt leírni egy böngészőt..
  • N o N a m e
    hehe
  • N o N a m e
    jah :)
  • lck
    Köszi.
    Akkor asszem kiveszem a folyamatokból az GoogleUpdate.exe-t. Aztán majd manuálisan frissítem, ha jön ki update.
  • mflex #301
    Van valami hír, hogy mikor dobják ki mac-re?
    Én semmit nem találok róla...
  • B@ldrick
    nem látszik, nem is frissít, akkor sem ha visszanyomom az update processzét :)
  • lck
    Mintha a Firefox is gyorsabb lenne ezzel a skinnel.
  • Malakai
    Ez a felül vannak a tab-ok dolog egy reklámozott feature volt, szóval szerintem márcsak elvből se lehet majd áttenni..
    Kiegészítések közt meg erősen kétlem, hogy lesz ilyesmi, mivel valószinüsítem, hogy nincs olyan flexibilis, mint a XUL.
    Persze lehet igen, csak nehezebb...
  • Sil78
    Csinálhatnának olyat is, ahol a címsor alatt vannak a tabok, mert ez így nagyon zavaró. Egyébként Firefoxhoz is van már Chrome téma (Chromifox néven).
  • Malakai
    Je, hivatalos oldalra is felkerültek.. De az egy vicc, hogy egyiknél sincs módosítva a bookmarks toolbar, aztán így elég gázul néz ki, amikor másmilyen szín mellett egyszercsak égkék...
  • lck
    Bocs hogy türelmetlen vagyok, de lécci nézze meg valaki hogy Vista alatt a névjegyben látszik e a frissítés !