6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#614 te most elárulnád, hogy mégis mi a retkes túróról beszélsz, hogy nevezel engem amatőrnek úgy, hogy freemailt használsz, és mi a baj a nevemmel, és hogy jön ez ide? -
#613 a freemailt már én sem használom, a gmail teljesen stabil és gyors telón is, ráadásul "hivatalos" ügyekben is elfogadott -
twenty1 #612 Jaaaj.....Úgy hiányzot már egy amatőr ilyen jellegű hozzászólása, aki azt hiszi hogy ő milyen fa..a gyerek, és hogy ő mindent tud.Kib...ottul senki sem volt rá kíváncsi hogy a freemail milyen oldal, de azért köszi hogy megosztottad velünk tapasztalataid... Teee profi gyerek!
Még egy normális nevet nem tudsz kitalálni magadnak! -
#611 freemailt-t csak amatőr használ. gyakorlatilag egy reklámoldal, ahol mellesleg elvileg levelezni is lehet, gyakorlatilag teljesen alkalmatlan rá. -
twenty1 #610 Nah....Sikerült rájönnöm.A freemail-oldalamra nem tudtam belépni, de ez azért volt mert a "biztonságos belépés" be volt jelőlve az oldalon.Kinyomtam és már "muokdik":) -
#609 Nem lassabb, csak a görgetés miatt tűnik úgy. HTTPS oldalakon meg nem menti a jelszót. Vagy melyik oldalra gondolsz pontosan? -
twenty1 #608 Köszi Penge!
Megcsináltam a frissítést, de mintha ez a verzió lassabb lenne.
Vagy csak én érzem így?
Jah....Miért van az hogy bizonyos oldalakon nem menti el a felhasználó nevet, és jelszót?
Hogyan lehet ezen segíteni? -
ldavid #607 az FTP letöltés nálatok sem megy? pl. ez -
ldavid #606 frankó, akkor várjuk -
#605 Ha így haladnak, akkor év végén Chrome 5 is lesz.
Ez még csak Dev verzió (elég stabil, eddig még nem volt vele gond), max olyan 1 hónap múlva szerintem jön a végleges 2.0 -
ldavid #604 fail xD már teljesen abban a hitben voltam, hogy van chrome 2.0
kb. mikor várható egyébként a végleges? évvégén? -
#603 Pontosabban EZT töltöd le, futtatod, a Dev-et pipálod be, majd leokézod, elindítod a Google Chrome-ot, ott csavarkulcs->A Google Chrome névjegye, innentől meg már tudod. -
ldavid #602 letöltöd -
twenty1 #601 Ja igen....Meg az a Ctrl lenyomásos dolog a letöltésnél nekem valahogy nem sikerült. -
twenty1 #600 Köszi Penge az infókat!
Hogyan tudok 2.0-ra frissíteni? -
#599 de elég szomorú hogy csak így lehet megoldani az eltüntetését.
Ebből a mondatból te mit vennél le, ha nem azt, hogy te hiányosságnak gondolod, hogy nem csináltak neki ugyanolyan gombot?
Lássuk a többi "hibát":
ha beírok valamit egy szövegsávba, nem jegyzi meg, mindíg újra kell írni
Már van benne AutoFill Frissíts a Chrome 2.0-ra.
Az előzményeket mindíg csak manuálisan tudjuk törölni, ezt sem lehet beállítani, mint a firefox-nál, hogy naponta törölje.
Ctrl+H -> Delete History for this day
Ha mindent akarsz törölni (cookiek...stb), akkor eleve indítsd inkognitó módban, akkor kilépés után mindent töröl. Ha csak bizonyos böngészést akarsz így, akkor Ctrl+Shift+N és máris inkognitó módban vagy. Ez annyira jól sikerült, hogy még a Firefox is lemásolta félig, de ha ezek után bajod van vele, a te dolgod.
A letöltésnél mindíg ott marad a kép alján a letöltött anyag ikonja, és mindíg ki kell x-eljük, ha nem akarjuk hogy ott maradjon.
Tény. Erre még billentyűkombinációt sem ismerek. De viszont ha a letöltésre kattintva nyomvatartod a Ctrl-t, akkor új tabon nyílik meg a letöltés, így egy laza egérmozdulattal bezárhatod.
Torrentek letöltésének elindításánál pedig minden alkalommal le kell mentsük a torrent file-t is ahhoz, hogy meg tudjuk kezdeni a letöltést.Ravasz "róka" komámnál ez is egyszerűbb...
Igen, ez a funkció jelenleg bugos, de alapértelmezésben működik. Mint mondtam, én úgy oldottam meg, hogy úgyis megnyílik alul a torrentfájl, letöltöm, rákattintok, majd egérrel berántom a tálca gyorsindítás sávján elhelyezett Lomtárba.
De igen, ez is egy hiányosság.
Még valami, ami hiányzik belőle, hátha van rá megoldás? -
twenty1 #598 Penge!
Miért hiszed azt hogy nekem nagy gondot okoz az a hülye "X".
Nekem nem azzal az X-el van bajom, felőlem az lehetne egy Nagy pötty, vagy akármi...De mind1 nem is mondom el még egyszer, mert felesleges.
A gif-eknél pedig tényleg lassabb mint egy másik böngésző...
Ez sem probléma....legalábbis nekem nem, ezt is javítják nemsokára.Nekem igazából az összes többi hibája az ami miatt még nem az alapértelmezett böngészőm a Chrome.A többi hibát már egyszer elregéltem, most azt nem taglalnám ismét.
-
#597 Igen, megmarad minden jelenlegi beállításod. -
#596 kb 1hónapja használom a programot.addig firefoxom volt de lecseréltem és nem bántam meg!gyorsab és szebb is.kérdés:ha fölrakom a chrome 2.0 b-t megmaradnak a jelenlegi beállitásaim?hanem hogyan menthetem át őket? -
cherubim06 #595 Ó hát ez még mindig sehol sincs:-(
"We need feedback on anything that's currently broken, particularly with proxy servers,"
Vagyis még csak installálni se fogom tudni normálisan. -
#594 vicces, ebben pedig egyáltalán nem akar mozogni az előbb említett gif, csak ha új tabon megnyitom :) -
#593 Egyébként meg megérkezett a Chrome 2.0 bétája. Sokat fejlődött... -
#592 Észrevettem az "X-et a jobb sarokban":), de elég szomorú hogy csak így lehet megoldani az eltüntetését.
Mondd már el nekem, mi bajod van vele, hogy az X a bezárás? Jobban tetszene egy nagy piros gomb esetleg erre a célra? A Chrome-ban épp az a lényeg, hogy letisztult és minimalista. Minek legyen egy 40 pixel széles gomb, amikor meg tudták így is oldani és teljesen logikus?
Lásd Windows. Ott is annyira megszokták már az emberek a mégse gombot, hogy ha csak egy Ok gombbal és egy piros X-el ugrik fel egy dialógusablak, már megáll a tudomány.
bcrics: A legközelebbi merényleted mi lesz? Windowst uninstallálsz Windows alól?
Csak azon csodálkozom, hogy eddig hogy sikerült működésre bírnod a Flash-t, amikor minden böngészőt be kell zárni hozzá, de ezt ki is írja. -
ldavid #591 és úgy próbáltad, hogy bezárod a chrome-ot? :) -
#590 mondjuk abban nem is lennék biztos, hogy Opera 10-nél gyorsabb, maximim a program indulása, 1-2 másodperccel. -
bcrics #589 Hát köszi de énis így próbáltam és tesz az rám 1 nagyot.Próbáltam mindenféle fájlokat berakin a plugin mappába ahogy le van írva különféle oldalakon,de az a legszebb hogy nincs is plugin mappája:DD
na de evvel zárja a chrome a fleses telepítésem. -
twenty1 #588 Te Penge!
Képzeld.....Észrevettem az "X-et a jobb sarokban":), de elég szomorú hogy csak így lehet megoldani az eltüntetését.A GC telepítése után a flash plugint nem bírta telepíteni magától.
Jah...Egyébként a torrentes dolgot megcsináltam , mégsem nyitja meg magától, hiába jelölöm ki "az ilyen típusú fájlokat mindig nyissa meg".Ugyanazt kell tennem mint eddig.
Persze még gyerekcipőben jár, és ne értsetek félre......Nem szidni akarom a Chrome-ot.A Google Chrome tényleg villám gyors az összes többi böngészőhöz képest, és szép,letisztult formája van, ami nagyon tetszik.Én csak a hibáiról beszéltem, amiket biztos javítani fognak, és ha ez bekövetkezik, akkor én is integetek messziről a FF-nak.De addig marad a FF. -
#587 egyáltalán nem biztonságos. pont mostanában volt valami újabb botrány, hogy mekkora védelmi hiba van benne. igazából az ie-vel e legnagyobb baj, hogy mindenben a legrosszabb. de tényleg mindenben, egyszerűen nicns egy szaros érv mellette. messze a leglassabb, messze a legszarabbul hoz be mindent, szarik a szabványokra, szarik a védelemre, szarik mindenre. -
ldavid #586 letöltöd és telepíted -
#585 Az IE-hez való ActiveX-es plugint használja.
Jelszókezelővel mi bajod van?
A iwiw meg úgy szar, ahogy van. Jelentsd a Google-nak a hibát a Report bug or broken website menüponttal.
5c0rp330n: Az IE-t meg miért kéne elfelejteni? Azonkívül, hogy egy invalid fos, Vistán UAC mellett, védett módban az IE7 egész biztonságos, már ha valakinek csak annyi fícsörigénye van, amit az IE nyújt. -
#584 függetlenül bármitől jobb, ha az explorer-t most elfelejted. -
bcrics #583 hell,mégis hogyan kell telepítenia chrome-ohz azt aflash -plugint amit egyébként nem enged felrakni hogy a youtubesos videókat le tudjam vele játszani?..mert írja hogy kell neki ,,és le is tölti de feltelepíteni már nem engedi mert csak "Browser: Firefox, Safari, Opera" ezekhez a keresőkhöz valót tudja leszedni!!honan tuduk akkor 1 értelmes plugint levadászni??...
explorer simán jó csak ez vcakol..
Egyébként fasza a böngésző,,tetszetős ,gyors,1-2 -3 sok hibája azért van még..pl.jelszómentés,,iwiwnél ha az ismik képei között lapozok akkor csak az első laponszereplő képeket tudom sasolni met ahogy lapoznék a saját képeimet tölt be:OO.??..meg ien finomságok,, -
#582 Na, így már mindjárt más. A CPU használat volt elég magas, 15-20% körül, némelyiket nem játszotta le, csak ha jobbklikk->Open image in new tab-ra mentem, annyira nem vészes, de aki sok gifet nézeget, annak zavaró lehet. -
#581 hidd el, hogy a te érdekedben mondtam :)
google segítségével találtam egy kevésbé kompromitáló helyet, mondjuk itt csak 1 gif van egyszerre, ennél voltak sokkal durvábbak is: link
egyszerűen belassul, másfélszer annyi idő lejátszani, mint egy rendes böngészőn. -
#580 Egyszerűbb, ha bevallod, hogy nem tudsz ilyet linkelni, tehát vagy nem létezik, vagy csak egyszeri alkalom volt és már nem emlékszel, melyik oldalon. -
#579 általában ilyen humoros topicokban szokott előfordulni, de mostanában ott pl inkább videóból és képből szokott állni a felhozatal, más topicokban inkább jellemző, de nem biztos, hogy a gyomrod bírná azokat a helyeket :) -
#578 köszi - megnézem -
#577 Akkor olyat linkeljél. -
#576 nem egy darab gif az általában, ami kiakasztja, hanem ha mondjuk van 10-20-30 egy oldalon, és ne a legkisebb fajta gifekre gondolj, mindegyik akár 1 mega feletti mérettel.. -
#575 5c0rp330n: Linkelnél egy ilyen gif-et?
lck: Chromiumban már valamivel jobb, teljesen finomnak (mint Operában) ott sem nevezném, de próbáld ki. Telepíteni sem kell, csak kicsomagolod a .zip-et és futtatod.