6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#735 Így nézett ki, csak a Widget blokkot el lehetett tüntetni, és akkor teljes hosszában mutatta a recent activities-t. Most lecserélték medig... -
#734 Na felraktam a 3.0.197.11-et :) Tetszik, gyors, AdSweeppel végre reklámok sincsenek (a js-t kicsit szerkeszteni kellett, mert az egész jobboldali sávot eltűntette a PH-n, nem lehetett belépni:D), az időjárás kieg is jópofa (aniweather), másra meg nincs szükségem per-pill. :) -
#733 hivatalos beta, már ha van ilyen -
#732 Majd elrontják. Nem tudom Te melyik variációt láttad, én Linuxos Chromiumot használok, minden nap frissítik, egyik nap kijött egy újragondolt főképernyő, teljesen jól nézett ki, volt egy Recent Activities blokk, ahova mindent beraktak, belefért vagy 20 bejegyzés, oda tették a letöltésektől kezdve a bezárt ablakokat, tök jól nézett ki, szerettem, aztá' rá másnapra kivették az egészet, helyette betettek egy vékony csíkot amire épphogy kifér az utolsó 3 bezárt ablak. Elrontották, előző nekem rohadtul bejött. Meg tök logikátlan lett, ha nem használod a thumb képeket, hanem ilyen listát választasz azt eddig két oszlopba tette, még jól is nézett ki, most meg egymás alá teszik, elveszik a helyet, jobb oldalt meg üresen áll az egész. -
#731 nagyon fasza lett az új főoldal -
ldavid #730 nemtom, szerintem nem olyan régen
#729: igen, van amelyiknél csak hibaüzenet van (gondolom majd javítják) -
Apocalipto #729 Nem műűködnek... -
#728 mióta lehet kiegészítőket felrakni?:O -
ldavid #727 témák 3.0-hoz
#726: sajna nincs ötletem -
#726 nincs egyik sem, wines kikapcsolva, proxyt meg nem használok -
ldavid #725 proxyt gondolom nem használsz, vagy igen?
víruskereső vagy tűzfal miatt nem lehet? -
ldavid #724 ez a legidegesítőbb bug, megcsinálhatnák már
-
#723 az miért van, hogy elindítom, és az elsőoldalt amit beírok, mindig azt írja, hogy proxy azonosítása folyamatban, kb 3-4 másodpercet eltököl vele, és csak utána jön be az oldal, de csak a legelső megnyitott oldalnál jön ez elő, amit utána nyitok már gond nélkül megy... -
ldavid #722 2.0 óta asszem 100/100, de még mindig failed -
Apocalipto #721 Yeah -
#720 Köszi szépen! Amúgy én is az XnView-et akartam kiváltani vele, de nem tudta. -
cherubim06 #719 Az XnView az alapprogi; nélküle már nem lenne munkám se. -
#718 Na rágugliztam, mert gondoltam hogy nem létezik hogy nem lehet átméretezni. Szóval alul a picasa tálcán van az exportálás ikon. Abban van egy átméretezési lehetőség, de csak fix méretekre. Ez így elég gagyi. :( -
#717 Én nem találtam meg. Emiatt van fenn XnView is. -
#716 Tudja valaki, hogyan lehet Picasa3-ban a képeket átméretezni? Sehol nem találom és kezd rohadtul idegesíteni... -
ldavid #715 2010 második felében jön a Chrome OS, a netbookokra szánt operációs rendszer
link -
aphex #714 Nem tudja valaki, hogy miért fut a chrome.exe azután is, hogy leállítottam a programot?
(malware-em elvileg nincs) -
ldavid #713 kösz, arra nem is gondoltam -
#712 beállítások/alapok/alapértelmezett kereső/szerkesztés -
ldavid #711 ezt kéne eltakarítani:
-
cherubim06 #710 Én a kérdést sem értem! -
ldavid #709 hogyan lehet törölni egy keresőt az új fül odalról? (véletlenül megnyomtam a tabot) -
#708 A 2-es már nem béta. Akkor frissíti magát ha az online telepítőt töltöd le (560 kb), és nem a full-t. Akkor beteszi a rendszerbe a google update-t és az aboutban issít. -
ldavid #707 nálam a névjegyen a verziószámnál mindig van egy frissítés link, ha elérhető az új release -
#706 már nem az szvsz -
#705 A 2.0 még csak béta, instabil, bár sokan használják, egyelőre erre nem is fog frissíteni magától. Ha ki akarod próbálni akkor: ide látogass el. -
#704 Srácok, mi a teendő, ha nem akar frissülni a Chrome?
Jelenleg a névjegyben 1.0.154.65 a verziószáma és nem akar 2.0-ára frissülni. Menüben nem találtam frissítés menüpontot.
Help pls!
THX! -
#703 Nem tudom én sose törlöm a let. előzményeket :) -
ldavid #702 eleve hótronda' és nem lehet törölni egyesével, csak egyszerre mindent
nekem nem igazán frissül auto egy ideje (bár lehet csak várni kéne rá), ezért az about ablakban szoktam nyomni keresést -
#701 1.0 autómatikusan frissül! Lehet a béták nem frissülnek, ha esetleg neked az lenne, de passz. -
#700 hogyan lehetnálam még 27, hogy lehet force frissíteni? -
#699 Lehet félre értetted én csak a letöltés menüre gondoltam, már nekem is 2.0 van és sok a változás! -
ldavid #698 itt le vannak írva -
#697 Nem tudom, én nem vettem észre nagy változást :o -
ldavid #696 a letöltések menü kurva szar lett