6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#975 Csak a suliban van ilyen probléma :O -
ldavid #974 azon az oldalon belépsz amit linkeltél, és a youtube előtt ott lesz a web history (vagy használd a ctrl+f kombót) -
Angyalifény #973 olyan kieg. nincs hozzá amivel a nézett képet lehet képernyő méretűre nagyítani ? -
Angyalifény #972 Egyesítette erejét a Chrome és az Avast
-
Angyalifény #971 Nem találtam hol keressem ? -
ldavid #970 hát akkor a nem a chrome-al van gáz
Angyalifény: kattins rá a Remove items or clear Web History-ra -
Angyalifény #969 itt hogy lehet megnézni hogy mit szedett össze rólam a GOOGLE ? Állítólag itt meg lehet.
Bejelentkezni be tudok Gmail-al -
#968 IE sem hozta be a Google Wave et... Tanusiitvány hiba miatt. -
Angyalifény #967 Ez a simító egészen jó :) simább mint az operám volt.
Azt olvastam tegnap valahol hogy azt igérik ügyelnek a minőségre éls nem lesz az mint a FF-nél hogy a kiegészítőktől belassul a böngésző . Erre kiváncsileszek. Bár ez annyíra engem nem érint mert a FF-t se nyomtam tele kieg-el. -
Angyalifény #966 ezzel a bétával mehetek rázósabb oldalakra is ? -
Angyalifény #965 Ahogy behozza a lapokat. Az ebben nekem lassabbnak tűnik. -
ldavid #964 szerintem nálad lesz a gond, más böngészőből jó? -
#963 Sebesség alatt mi kell érteni? Egyébként van Smooth Scrolling extension is. -
#962 nekem a google meg a wave nem akartam bejönni. Ja, és a youtube:
-
Angyalifény #961 nos mintha simább lenne a görgetés
gyorsabbnak nem érzem.
1 enlőre próbálgatom fent van flasblock meg az addblock. -
Angyalifény #960 ez a reklám blokkoló amit a hivatalos oldalról szedtem le tetazik :)
-
Angyalifény #959 Köszi.
feltettem a bétét remélem nem bánom meg volt aki nem ajánlotta mertt csk béta és veszélyes lehet (nem itt az ag-n )
viszont a FFből megszokott reklámblokkolót szeretném és az állítólag csak az újba megy .
-
ldavid #958 ilyet és hasonlókat fogsz látni, ha olyan oldalra tévedsz
-
Angyalifény #957 bocs nem vastagította ki
erre gondoltam
"Google Chrome rendelkezik egy beépített funkcióval, amely megvédi a gépünket a phishing és malwarekkel szemben." -
Angyalifény #956 "Google Chrome egy egyszerû és független böngészõ, amely sok innovatív funkciót kínál. A füles böngészés mellett a böngészõ egy ún. Incognito mód funkciót kínál, amellyel az interneten tudunk böngészni anélkül, hogy használati nyomokat hagynánk hátra.
b]Google Chrome rendelkezik egy beépített funkcióval, amely megvédi a gépünket a phishing és malwarekkel szemben.[/b]
Továbbá egyszerûsítve van a fájlok letöltése és meg van az a lehetõség, hogy a jelenlegi böngészõ beállítások, kedvencek és jelszavak az Internet Explorerbõl és Firefoxból importálhatóak legyenek.
A friss felhasználati felületbe be vannak építve az ún. Shortcuts( gyorsindító ), amellyel elindíthatjuk a kedvenc szoftvereinket."
forrás
a kivastagított rész mennyíben igaz ?
-
Angyalifény #955 Halika.
Újra Chrome-m van nem bírtama véremmel bármit hallani róla de teccik.
kérdés a béta biztonságos ?
Annyían azt nyomják...
gondoltam megnézem. -
#954 de sztem ez a legjobb reklám blokkoló rá
https://chrome.google.com/extensions/detail/ckjpjmhmiffokalpobkilhekmlcgokii -
#953 https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom -
#952 Nem tudom már hol találtam. Vagy a hivatalos Google Extension Gallery-ben, vagy van valami chromeextensions.org féle oldal is. -
#951 Linked van hozzá ? -
#950 Nekem valami hivatalos AdBlock+ portom van. Eddig nem láttam sehol reklámot, de mostanában kb. napi 10 oldalt ha megnézek. Mondjuk szinte biztos, hogy nem olyan hatékony és nincs mögötte annyi támogatás mint FF fronton. :] -
#949 Hát igen - ez igaz.
Azért néha szűr magától is - néha meg nem. :)
Reméljük majd javul. -
#948 Hát az a reklámszűrő még mindig egy rakás lócitrom.
Eddig egyik adblock plus filtereit használó szűrővel sem sikerült hozzáadn ajnasz filter listáját.
Én meg nemfogok neki állni egyenként blockolgatni mindent ami nincs benne alapból. -
#947 Persze, egyéni vélemény volt, de kinek mi a fapados? Nekem a FireFox undorító, gusztustalan, kényelmetlen felülete, a marha lassú indulás, a gép felzabálása, a weboldalak betöltése és scriptek lassú futása jobban irritál. És nem is gondolom, hogy egy Chrome kevesebbet tudott volna mondjuk a 3-as kiadások óta. Az vizony tény, hogy gyakorlatilag alig lehet valamit beállítani rajta, mondjuk úgy, hogy a testreszabás korlátoltabb még most is, de egyébként mindenben jobb. Nekem az extension-ök sosem voltak szükségesek, most meg már ez is van. Az Opera lágy görgetéséhez meg a FF alapból beépített (pluszként kiemelt!) funkciója annyira szánalamasan gagyi volt, hogy eszméletlen. Chrome-ben egy szemét JS végzi az egészet és az szebbet, jobb teljesítményt produkál. De hozzáteszem, hogy az Opera ebben még mindig felülmúlhatatlan pl.
De amúgy szeretem a Firefoxot, nincs vele baj, fejlesztőeszköznek szinte nincs is jobb nála, amúgy egy jó böngésző, csak vannak _számomra_ irritáló dolgai. Ezért ez nem általánosítás, hanem személyes vélemény. Mint ahogy mindig is megvolt minden böngésző pro/kontra tulajdonsága, igazából nem létezik legjobb, csak igények szerinti legjobb. Opera pl. egy példakép, most már kezd lecsúszni, de majd tudom, hogy szépen megint feljönnek és nagyot, innovatívat alkotnak. FF esetén hatalmas támogatás és közösség van mögötte, ez is egyfajta példakép. -
#946 Nekem a hivatalos devel. channel hivatalos chrome programjának, hivatalos kiterjesztései vannak fenn. Ezek automatikusan frissíthető dolgok. Tudtommal ezek a legújabbak.
Az hogy a legjobb böngésző - szerintem - azon múlik hogy kinek mire van igénye. Nem feltétlen a gyorsaság mindig a legelső szempont. A fapadosság ezt le tudja rontani.
A fapadosság nálam most kezd elmúlni.
-
#945 Szerintem már a 3-as óta normálisabb van benne, mint az Operában. Szép, látványos, jól használható. Egyetlen baja, hogy nagy felbontásnál kicsit kevés fér ki, de konfigból megnövelhető.
LCK: neked még mindig nem a legfrissebb van, egyébként ezek már elég régóta benne vannak, sőt, szerintem már egy ideje a legjobb böngésző. Az én véleményem szerint, természetesen. AdBlock-ból is van tengernyi amúgy, nekem nem is tudom melyik van, de teljesen jól működik. -
#944 Normális gyorshívó nincs még hozzá ? -
#943 Na - lassan úgy néz ki mégiscsak lesz valami a Chrome-ból.
Feltettem a 4.0.266.0-t.
VÉGRE:
- Oldalanként megjegyzi a nagyítást.
- Van a simított görgetéshez jól működő kiterjesztés: SmoothScroll
- Van egy már-már elfogadható reklámszűrő hozzá : AdThwart
Már csak a magyar nyelvi ellenőrzés kellene bele + finomítgatások.
Másfél év kellett hozzá. -
#942 gyorsitotár ürités segitett, köszi -
ldavid #941 ctrl+shift+del -
#940 és azt hogy tudom kivitelezni?:) -
ldavid #939 ha ez az új, akkor nálad van valami
töröld a bőngészési adatokat, hátha -
#938 kicseréltem a bannert, de Chrome-ban nem cserélődött le. IE-ben vagy Firefoxban igen. -
ldavid #937 és mi lenne a friss benne? nálam ugyanolyan mindenben -
#936 a tf2 topikban a flashbannert mégsem akarja frissíteni :/