6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#1560 Szerintem sincs mint mondtam meg is szabadultuam a simítótól.
Sebesség: törölni kell időnként a böngészési adatokat. Ennyí,. -
#1559 Az előbb megnéztem, én nem vettem észre óriási különbséget. -
#1558 Van akit zavar szerintem ha megszokja az ember fel se tűnik. De Operához meg FF-hez képest valóban kicsit akad. . -
#1557 Amúgy mi ez az akadozós görgetés, nem vágom én nem vettem észre lényeges különbséget a böngészők görgetési között. Na de most megnézem, lehet fel is tűnik valami :) -
#1556 Hát én feltettem Chrome alá időjárás előrejelzőt, valuta árfolyam kijelzőt, ie tab-ot, 2 reklámszűrőt és ugyanolyan gyors maradt (szemre, mert a futuremark bencmarkja alaján némileg lasabb, mint a comodo, de így is üti az operat meg a fájert is. -
#1555 de ki mit szok meg. Sokan írják (nrm itt) hogy a Chrome is belassul a kieg-ektől nem tudom hogy így van e de az egérsimítótól megszabadulzam. (mert állandóan azzal bactatott indítsam újra a Chrome-t) mintha a böngésző is gyorsabb lenne. Na én meg ezt a viszonylag akadozós görgetést szoktam meg Chrome-nál. -
#1554 Annyíra engem se zavar de mikor látom hogy a proci csíkja 100%-ra ugrál mikor betőlt 1 oldalt és mondjuk az adblock-os FF-nél csak max 80 de általába 60-70 na az már számomra zavaró. Bár már mondták párn hogy ez nem árt a gépnek, nem fogyaszt többet stb.
Egyébként ígí van mexokható mikor én is használtam hozzá szoktam,. De ha ismét 1 olyan böngit használsz ami blokkol akkor nehéz vissza szokni. :)
-
#1553 először nekem is fura volt, de már megszoktam :) -
#1552 :) engem zavarnak a villogó rekik nem bírok olyan böngit használni ami nem tiltja őket, a rendes reklámokkal semmi bajom értem én abból ingyenes a portál.
Chrome legalább már eltűnteti. -
#1551 Hát nekem a digisport.hu-n akáérhányszor élőben akartam nézni, mindig behalt és az már a 4.0-s volt. Hát igen Comodoba kellene 1-2 kiterjesztés, de én így is szeretem. Fájert hagytam ott miatta. -
#1550 a 4.0-ás stabil verzió nem omlik össze. Ott csak azt tapasztaltam hogy kikapcsol a monitor aszittem a Chrome miatt de azt mondják nem.
Nagyon jó böngi a Dragon de 1 reklámblokker elkéne bele. -
#1549 Nekem is összeomlik, ezért használok Comodo Dragont, az még 1x sem omlott össze. -
#1548 Akkor max azt tudom tenni hogy átállítom a várakozási időt gondolom. köszi. -
#1547 nem, ez mindennél lekapcsol, ha böngészőben nézed... -
#1546 KÉRDÉS: nézem az online sorozatot, de a monitor kikapcsol és beindul a képernyő kímélő, ez a Chrome miatt van ? -
#1545 adThwartal simán megy . -
#1544 A Chrome-ba megoldottam a problémát semmi köze sem volt a verzió számhoz :) A reklám blokkoló túl buzgó.
Gondolom ChromePlus-ba is ez van csak ott még nem jöttem rá hogy kell 1 oldalt kivétel listára venni. -
#1543 máshol még hasonlóval sem találkoztam
-
#1542 Jónak kell lennie, akkor az oldalon van a hiba elvileg. -
#1541 kivéve a beépített szótár.
Én hiba jelenségem amúgy a ChromePlusból van és az elvileg rendes stabil verzió.
De a 4.1-es GChrome-nál is ugyanúgy van. -
#1540 4.0.249.89 (38071)ez jó? -
#1539 Általában akkor jelentkezik ez a hiba, amikor a weboldalon egy script a parentnode-ba olyan childnode-ot akar beszúrni, ami ott nem szerepelhet/nem megengedett.
Szóval ez a weboldal (vagy valamelyik extension) hibája. Amit nem értek az csak annyi, hogy az ilyen hibákat az inspectornál szokta mutatni, nem kellene ablakot dobálnia. Milyen verzió? Ha valami beta csatornáról való, akkor leírom újra: használjatok stabil kiadást, abba is benne van már minden, cserébe viszont megkímélitek magatokat az ilyenektől. -
A fenti dolgot mért csinálja a chrome és hogyan tudnám kiküszöbölni? -
#1537 nekem a a Chrome plus-al se jó
és online filmnes oldalon ahol divx van összeomlik "mindkét" chrome FF nem.... -
#1536 Nekem jól jelenik meg, de egyébként az ATW frames hirdetési rendszere egy kalap szar. Itt SG-n is szokott lenni bármilyen böngészővel, hogy a reklámot pl a topik fejlécbe teszi, ahol szintén szerepel egy frame. -
#1535 EZ mitől van ?
-
#1534 Sorry hogy itt kérdezem de ez tűnik a legalkalmasabb helynek. A ChromePlus-ba hol kell bállítani hogy ne kérdezzen mindig ha kilépek ? (ne kérjen megerősítést) -
#1533 Roppant idegesítő, hogy HARMADSZOR próbáltam ki ezt a Speed Dial nevű extensiont, és HARMADSZOR felejtette el a beállított 20 oldalt másnapra a böngésző...
Senki nem találkozott ilyen hibával eddig, csak én??????
Ultimate angol Win7-et használok, legújabb Chrome-mal. -
#1532 Forma1-es témát tudtok rá ? -
#1531 A topik fejlécében a leírást korrigálom majd, mert van benne hiba, illetve az említett bővítményeket is belerakom a listába, csak most sok a dolgom, de pótolni fogom. Ha mégis elfelejteném, akkor szóljatok rám. :] -
#1530 :D -
#1529 thx, ez nekem is kellett, nalam epp az volt a baj h magyar volt nem pedig angol. -
#1528 működik, köszi! :) -
ldavid #1527 beállításokban az első lap alján találsz olyasmit, hogy alapértelmezett kereső kezelés
ott hozzáadsz egy újat pl.:
google hu
google hu
http://www.google.hu/search?{google:RLZ}{google:acceptedSuggestion}{google:originalQueryForSuggestion}sourceid=chrome&ie={inputEncoding}&q=%s
a listában kijelölöd, és rányomsz az alapértelmezésre (elvileg így jó lesz) -
#1526 Angol windowson nem lehetne valahogy beállítani, hogy az alapértelmezett kereső ne a (angol) google.com legyen?
Elég idegesítő -
#1525 Hát nekem ilyen érdekes eredmények születtek
Chrome 3.0.195.33 (Comodo Dragon) 3586
Chrome 4.0.249.89 2975
Firefox 3.6 2434
Opera 10.10 1852
Internet Explorer 8.0 833 -
#1524 Stabil 4.0-val is mennie kell. -
#1523 Ez ha jól látom a leírást csak Dev verzióval működik. :( -
#1522 gépfüggő -
#1521 ja, a tesztnél az opera szűz volt, a chrome alatt 6 kiterjesztés futott