6043
Egy böngésző a Google-től.
-
#1640 Újabb rakás biztonsági hibára derült fény a Firefox-ban -
#1639 Köszi, akkor marad ez utóbbi. -
#1638 Alapesetben ennyi.
Viszont most kipróbáltam - tényleg nem minden oldalon működik. Esetleg ott használhatod az Orbit gyűjtőkosarát. -
#1637 Az megvan ,de akkor hogy bírom működésre? -
#1636 Hali.
Meg lehet valahogy csinállni hogy a további könyvjelzőknek legyen egy ikonja a csavarkulcs melett?Mert nekem nem kellene az a csík ami melette van balra.Csak a helyet foglalja.De az is jó lene ha nem ikon lenne csak át lehetne helyezni vagy valami. -
ldavid #1635 5-ösben már működik a pin tab -
#1634 Orbit: Eszközök > Beállítások > Figyelés > Böngésző integráció : Chrome - pipa
Nálam jó. -
#1633 Ez az Orbit, hogy épül be, mert akárhogy állítgatom ,csak nem akarja ezt használni a böngésző, ugyanúgy a sajátjával akar letölteni. Egyedül az áthúzós dolog működik, de hát az meg nem az igazi. -
#1632 Ezt én is néztem, de nem akarok még plusz programot futtatni.
LCK, kösz megnézem. -
ldavid #1631 csak ezt találtam, bár ehhez kombózni kell -
#1630 Orbit be tud épülni. -
#1629 Olyat nem tudsz, mint a firefoxban a flashgot? Tehát ,hogy külső letöltés vezérlőt hív meg a letöltéshez? -
ldavid #1628 jaja elég jó. nincs mit. -
#1627 Fú egész komoly ez a speed dial, mégegyszer kösz. -
#1626 Kösz. -
ldavid #1625 kiegészítő van -
#1624 Nincsen valami állítási lehetőség, vagy kiegészítő amivel a speed dial ablakban nem csak 8 hanem több oldal is beállítható? -
#1623 értem a verseny lényegét csak nem értem mit várnak tőle? :D hogy egyszer majd nem tudják a böngészőket feltörni? :D amennyire én látom ahhoz hogy egy programot ne lehessen feltörni ahhoz egy mesterséges intelligenciával ellátott op rendszer kell a gépre:D na azt győzd kivárni :D bár azokat meg le lehet fizetni ^^
hacker: "naaaa, szerzek neked egy új ddr9-es ram-ot csak engedj be!"
Op rendszer: "hmm, na jó de 8000Mhz-s legyen az a ram..." -
#1622 A Chrome kivételével percek alatt feltörték az összes böngészőt
-
#1621 Feltettem de a film ugyanúgy akadozott :( -
#1620 Itt. :] -
#1619 és azt a bétát hol szedhetem le ? köszi -
#1618 Flashplayert is frissíthetnéd, az új béta sokkal megbízhatóbb, mint a legutolsó "stabil kiadás". Plusz van benne 3D hardveres gyorsítást, a Flash is egy kalap sz*r volt eddig, most indult el a változás útján. -
#1617 nos ha az a gond volt amit írtál. akkor ezzel nem szabad megesnie. :)
a hivatalos oldalról vettem le ( bár ugyanúgy 4.1-es verzió volt fenn..)
de most akkor kiváncsi vagyok ez is rendetlenkedik e. -
#1616 elviselhető :) azok mellett amit a 4.1-es nyújt.
Mikor lesz már megoldva hogy a fordítót lehessen ki meg bekapcsolni ? És 1 nyelvet ne csak végleg lehessen kilőni. -
#1615 DEV verziókban szokott vele probléma lenni legtöbbször. Stabil kiadásoknál atomstabil a legtöbb ember számára. -
#1614 köszi akkor ezekszerint nem egyedi eset. -
ldavid #1613 a flash néha ilyen chrome-ban, egyszer csak megcsinálják
(ahogy észrevettem, leginkább akkor jön ez elő, ha egyszerre több flash látható a képernyőn) -
#1612 Nektek is akad a tv2-n a jóban rosszban ? (vagy más videó de mivel mást nem nézek ott ezért ezt mondtam) illetve 1-2 esetben online sorozatnál is észrevettem. Míg operába akadás mentes. plusz tv2-n a Chrome v-mi külön plugint nyit és van olyan is hogy lefagy. -
#1611 akkor nemtom, safariban van egy activity monitor beépítve, és ír mindent ami forgalom:) -
#1610 baro cucc -
#1609 Ez kell neked? :D most telepitem -
#1608 Külső programot használjon apád fasza :D -
#1607 netforgalamat nézi, nincs böngészőhöz kötve, tehát megy mindennel -
Arkon #1606 De ott nem csak az van! -
#1605 Ez biztos Chomre alkalmazás?
Mert itt IE-hez van.
Ha nincs ilyen kiterjesztés, vagy plugin Chomre-hoz, maradok FF-nél.:D -
#1604 az időjárás nekem nem kell :D -
#1603 replay media catcher
itt-ott van ingyen is:) -
Arkon #1602 Hali!
Itt nézz szét. -
#1601 olyan kiegészítőt keresek, amivel flash és egyéb dolgokat lehet letöltnei honlapokról. firefoxnál ez a downloadhelper. ez van chrombe- is?