Eddig siker az új Megasztár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt az egész Megasztárt elfelejthetné végre a tv2. Engem idegesít ahogy a mûsorvezetõk kántálják a telefonszámokat. Az elsõ óta nem is nézem, lejárt lemez.
A videó: szerintem részeg a hölgyike 😊
A cikk meg kap egy 4-est.
A videó: szerintem részeg a hölgyike 😊
A cikk meg kap egy 4-est.
Dettó (3)
középút 😄
jól tetted!😄 én 1 pontot adtam xD
Azért én adtam neki 5 pontot ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ez + már megint mi???😄 én mindig olyan jól érzem magam mikor ilyeneket látok. "értékeld a cikket!" haha xD biztos az SG vezetõség már nem akarja tétlenül nézni h minden kommentelõ szidja az összes szerkesztõt ezért bevezették ezt a szavazós sz@rt h akinek a cikkje 3 pont alatt van azt kirugják az állásából 😄 (sztem) sztem az elsõ áldozat a szekeres viktor lesz 😄
Neked nem úgy tûnt, mert nézted.
Az, hogy egy ilyen kaliberû show 1 legjobb esetben 1.3 milliónak néztek az RTL filmjét meg majdnem 2x annyian az bukás kérem.
Egyébként a Ruzsa Magdolna a repedt hangjával számomra a megasztár mélypontja.
Ok, hogy dobogós esetleg, de egyszerûen irritáló a hangja.
Ez meg ízlés kérdése, nekünk nem jött be.
Az, hogy egy ilyen kaliberû show 1 legjobb esetben 1.3 milliónak néztek az RTL filmjét meg majdnem 2x annyian az bukás kérem.
Egyébként a Ruzsa Magdolna a repedt hangjával számomra a megasztár mélypontja.
Ok, hogy dobogós esetleg, de egyszerûen irritáló a hangja.
Ez meg ízlés kérdése, nekünk nem jött be.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a megasztár 3 bukta volt? nem úgy tûnt...
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user