2173
-
#50 Hirtelen, hogy befanoltak a Citynek... -
#49 Sztem is, vissza megy ő spanyol -vagy olaszhonba:)))))))))) -
#48 "Huhú me is van a jövőhét szombati programom:DDd"
azt hittem már azt írod,hogy melyik discoba mész -.-' -
#47 Chelsea kettő, kíváncsi vagyok h mit alakít Binho Manchesterben, de szerintem neméri meg a pénzét :> -
#46 wow
de jó lett a topik :D -
#45 olyan mintha Robinho oda lenne PS-elve... :D -
#44 Ez is attól függ szerintem hogy mit tervez jövő nyáron a city... Mert ha Robinho látja hogy teszemazt sztárok jönnek akkor hülye lenne egy épülő nagy vsapatból elmenni...Aztán ha az arabok beszélnek csak össze vissza akkor a Chelseabe fog menni szvsz -
Monoton #43
[center]
cikk -
Monoton #42 Engem Robinho sorsa érdekel :) Nemhiszem hogy 1 évnél tovább lesz a csapatnál. -
#41 Látom téged is érdekel hogy mi sül ki ebből:) -
Monoton #40 Majd kiderul :) -
#39 Hát ja meg akarnak venni minden jó játékos!! de mit érnek majd vele??? -
#38 Nem tudnak mit kezdeni magukkal az Arabok.. -
#37 Vigyétek C.Ronaldot 120milláért. Gyerünk Látjuk Real is mennyire sikeres volt amig nem csinált csapatot a sztárokból...
Amugymeg
GO MANCHESTER
.
.
.
United -
#36 Elanót nem is említitek, pedig sztem most ő a legjobb játékos a csapatban. :) -
#35 Adtam időt mindenkinek, hogy elmondja a bánatát, mostantól ON.
köszi szépen. :) -
pinnacle #34 nah ittvagyok mint az első divatfan^^
-
#33 Az biztos h Robinho a pénzért ment a Citybe. Nem rég sajtótájékóztatót hivott össze és azt mondta"a Chelsea-ba akarok menni" most meg aláírt a Citybe. Jött az arab manyus nyomott az orra alá egy jó szerződést és Robinho aláírt. -
#32 Azt hiszem, hamarosan meg fog nőni a City szimpatizánsok száma...:D Kb a United és a City lassan olyanok lesznek, mint a Chelsea és az Arsenal...vagy Arsenal és Chelsea?:O:S -
#31 Huhú me is van a jövőhét szombati programom:DDd
18:30 Eurosport2 City - Chelsea
20:30 Sport2 Inter - Catania
:)) -
#30 Esetleg Ő mehetne bannerba. Elég híres..
-
#29 consumtopic -.- -
#28 Naná:D Go Manchester!!(csak vitszel:>) -
#27 ugyanmár, divatdrukker topik, leigazoltak egy spílert azonnal mindenki nekik szurkol... -
#26 Jól látod:)
Bár én azért lesek még 1-2 pléján akik ott vannak:) Bojinov, Kompany, Petrov... Meg kell már nézem egy City meccset:DDd -
Gabe18 #25 Ugyan minek?Csak nem hiszi bárki hogy a topikot a "Man City" mint klub hozta létre.Kutyát nem érdekel itt a Man City múltja,híres játékosai,eredményei.A topikot a Real-os Robinho odaigazolása hozta létre,és az azt körülölelő szenzációhajhászás...
-
#24 Ja... a bannerban egy ősfocista kén szerepeljen, aki mc meghatározó focistája. nem pedig egy újonnan érkező sztár... bár ez az én véleményem. -
#23 egy játékos nem csinál nagy csodát! -
#22 Angol bajnokság szimpi... -
#21 Szia!
Ide tudnál nekem egy új bannert késziteni? Puerta ne legyen rajta, már egy éve van rajta, kihevertük már. sajnos
sry az offért -
#20 csak azt ne mond, hogy a City is szimpi neked? :Ddd -
#19 nekem az első jön be de már m1:D -
#18 Csináltam egykét bannert
Lehet választani
-
#17 -
Monoton #16 Hivatalos honlap -
#15 ok sirály:D -
#14 köszönöm -
Monoton #13 Hamarosan lesz banner! Köszönet fsgh Imikének :) -
#12 javitsd már ki légyszives a címet -