2173
-
#210 milyen érdekes, mintha csöppet hanyagolva lenne a topic, mióta érdekes módon mégse váltotta meg a City a világot Robinho óta...:D:D Keresem a szavakat....talán a szánalmas lenne a jó?:D -
#209 na -
campy #208 hmm a Liverpoolban ott van egy Torres nevű valaki aki szenzációs:D
amúgy nem volt rossz a city főleg az első félidő volt bíztató! majd belendülnek! sztem még sokan fogják éljezeni ezt a csapatot a jövőben de lehet hogy nem így lesz... -
#207 1. a 11es parbaj altalaban pont ennyin mulik, ennyi erovel Ronaldo kihagyta, es ennyin mult volna h a Chelseae.
2. Eddig is ruhelltem ezt a csapatot, aki a rohadt meccseit oda adja az osszes rivalisnak, a MU ellen meg brilliroznak persze, de hogy hazai palyan 0-2rol kikapnak, teljesen betett. Kivanom a legrosszabbakat ennek a "csapatnak":) -
campy #206 hagyjuk... Terry elcsuszik az esőben a 11-esnél? ...csak ennyin mulik és az is igazságtalan h 2 ezüstérem a Chelseanek...legalább az egyik lett volna meg nekik... Man cityvel foglalkozzunk! szoval ki mit tud Martin Petrovról? játszik még egyáltalán a Cityben? -
#205 me méris nem? meg a bajnoksagot sem ugye? azt eddig is tudtuk, hogy mindig az erdemli meg a BLt, aki a vegen nem nyer, de mar kezdem ezt unni...; -
kretyás #204 éli világát -
campy #203 érthető!:) amugy sztem az nem büntethető ha kifigurázom a nevéta gyereknek:D mindig akkor szerez gólt amikor nem jo:D de jó játékos télleg! én meg nem vagyok Inter fan sőt... én "sajnos" Juve fan vagyok:P ugyhogy:D:D megint ellenség vagyok ugy látszik vkinek xD
Martin Petrovval mi ujság? rég hallottam felőle! -
#202 nyugi van, ez egy tök normális válasz volt:) -
#201 nyugalom :) -
#200 esetleg normálisan leírni csapatnevet és játékos nevét... és nem akar elmenni, mert minek? az Inter a világ egyik legjobb csapata, MAn City jelenleg meg sehol... ráadásul Cambiassonak kb olyan az Inter mint Javier Zanettinek, esélytelen hogy megvegyék, Mourinho nem fogj egy kulcsjátékosát sem elengedni... -
campy #199 pénzügyileg nem lehet kérdés! jól járna vele a City! csak nem tudom h elakar e jönni Campobasso az Interkéből:):P -
#198 biztos megveszik:DD -
#197 meglátjuk
részemről nem oszt, nem szoroz :) -
daviddavid #196 semmi -
#195 Hát ki... :/
Állítólag szemet vetettünk Cambiassora, kiváncsi vagyok mi fog kisülni belőle -
campy #194 befejeztük vége...City kikapott 2-1 re a Wigantől:S -
#193 Már ne is haragudjatok, de áruljátok már el, hogy az United ügyeit méris a City topikban kell kitárgyalni? -
campy #192 neee ám mert szívinfarktust kapok...jól leszerepeltek a Zenit ellen is ugyhogy nem ők 2008 legjobb csapata... BL-t meg abszolút nem érdemelték meg! -
campy #191 azt nem hinném...nem értek egyet...most mondták be h őket is már vagy 2 évvel ezelőtt megvette valami külföldi befektető csak arról nem tudsz...
egyébként nem írom le mégegyszer de kitiltanak miért gyűlölöm őket!!!méghogy nem sztárolják magukat??? Ronaldora mit mondasz akkor? -
#190 Év vicce:D -
#189 Zaki 11-esből 2-1
sztem akkora műesés volt mint a ház... -
#188 Kompany egyenlített Elano beadásából, 1-1 -
#187 Valencia góljával vezet a Wigan... nem kicsit ragasztott a jobb felsőbe...
1-0 -
Monoton #186 thx :) -
#185 Eurosport 2-n megy a meccs :) -
karajjj #184 szerintem ezzel a világ legjobb csapata kijelentéssel nem dobálózzál... köszipuszi -
#183 -
#182 gratulálok...az MU pont az a csapat aki visszahúzodott nem sztárolja magát, mégis a világ legjobb csapata...az MU nem a sztárokból él nem a pénzből, hanem ők focit csinálnak saját nevelésből stb...erről asszem ennyit. -
#181 legyél büszke rá akkor... -
campy #180 azért az gondolom lejött h szívből gyülölöm azt a bizonyos másik csapatot:D:D a Unitedet... -
campy #179 ezt most miért kellett? -
campy #178 - moderálva - #174 -
#177 -
#176 neizéljémá :D. -
#175 Annyira birom amúgy, hogy egy normális hozzászólásra jönnek ezek a reakciók, ezek a hasonlóan értelmes reakciók, és akkor már persze, hogy nincs helye...de azért köszi legend killer, igazán hálás vagyok... -
Monoton #174 Ennek a beszélgetésnek a továbbiakban itt nincs helye! -
#173 Te ilyen nagyon vicces srác vagy? -
#172 de azt se kérte :D, vagy igen? :D -
#171 "képest soha, a töredékét nem kapta annak a sztárolásnak, mint Wenger, vagy a te Mourinhod"
csak a brit birodalom lovagjává ütötték xDD