2173
-
karajjj #250 megy a rétre motozni XD -
Monoton #249 Lehet nagy a kert :DD -
A jelek szerint Robinho még emlékszik arra az időszakra, amikor a kispadosok keserű kenyerét ette Madridban, és most azzal "fenyegette meg" edzőjét, Mark Hughest, hogy nem igazán lesz kedve játszani, ha két honfitársa, Jo és Elano nem jutnak több lehetőséghez.
Még szerencse, hogy a feszült légkört némileg oldja Micah Richards, rajta röhög ugyanis az egész csapat. A fiatal játékos nemrégiben ugyanis vásárolt egy Harley Davidsont, a dolog bökkenője, hogy nincs jogosítványa...
Úgy tűnik, ő is ugyanazt az elvet vallja, mint a klubja: mindegy, hogy mire, csak költsünk minél többet...
-
#247 hát nem voltXD
se a city, se a chelsea... -
#246 hát nem lesz jó napod holnap akkor -
Monoton #245 -
#244 holnap mencseszteri rangadó, City - United, remélem kikap az united, mert a chelsea az arsenallal játszik és a chelsea is nagy kedvenc... -
#243 Schalke 0 - 2 Manchester C.
Mwaruwari és Ireland
ezzel buktam a tippmixem, de sebaj -
#242 A Liverpool lecsapna a City braziljára
Üdv, csatlakozom én is a City fanokhoz:) -
campy #241 nincs pénzünk -
#240 valakinek nem kell egy city mez+nadrág?
eredeti Kappa, új, hosszú ujjú, még a régebbi változat, zöld-kék, Brother-es szponzorral -
campy #239 60 millió fontért vennénk meg Terryt és évi 10 millió fontos fizetéssel a világon a legjobban fizetett játékos lenne, azta mindenit...:O:O -
campy #238 Man. City - Arsenal 3-0!!!!
GSZ: Ireland, Robinho, Sturridge nem semmi -
campy #237 Kakát akarja a city nagyon...! de ez egyenlő a lehetetlennel -
#236 Robinho volt a csk tegnap...NC -
#235 Tuti nem fog oda semmilyen Torres meg David Villa sem menni, Robinho is azért ment, mert a Realba egyszerűen nem maradhatott az után a műsor után, amit levágott...Egy jó korban lévő játékos nem fog a sztárklubjától odamenni, maximum levezetésképpen Ronaldók odalátogathatnak, de ez nagyon a max... -
campy #234 jesszus :/ -
#233 am mostmár kajak várom a téli átigazolási szezont:D Röhögnék ha csak a szájuk nagy most... -
#232 ironia volt:D -
karajjj #231 jajjj haggyad már, zsebből kirázzák az egész világgazdaságot :\ -
#230 Tettek volna többet is csak az a fránya gazdasági válság... -
Monoton #229 A Manchester City tulajdonosai 243 millió eurót tettek félre Fernando Torres, David Villa és Kaká leigazolására. /AS/ -
campy #228 nyugi... elég már egyébként fontosabb hír hogy Elanot, és Jo-t is megbüntették 40 ezer fontra...
a téli átigazolásoknál megválnak jópár embertől az arab milliárdos nem cicózik kapásból Elanot, Hamannt, és sok más emberkét elküldene innen -
#227 :D:D:D ezmost komoly, hogy még mindig azon megyy a para, hogy legalább 2x (tyűűűűha) használtam ezt a szót?:D:D:D komolyan, ezen a fórumon annyira imádtok kipécézni magatoknak egy-egy embert...:D:D -
karajjj #226 nemártana bővíteni a szókincsed... -
campy #225 Man city - Tottenham 1-2
GSZ: Robinho, ill Bent 2x
hát ez van majd legközelebb nem véletlenül mondta Corluka a meccs előtt hogy szerinte jobb csapat a Tottenham -
#224 Szánalmas már ez a sok szánalmasozás... -
campy #223 én figyeltem a topikot végig csak nem nagyon írt senki:( -
Monoton #222 Kezd elegem lenni a sok "szánalmas" megjegyzésből, ideje lenne befejezni! -
#221 Egyébként én a szánalmas dolognak csak azt tartom, hogy ez a topic abban a pillanatban létrehozásra került, amikor Robinho ide igazolt, aztán mikor kiderült, hogy egy játékostól nem lesz egy csapat világverő, hirtelen mindenki leszarta... -
#220 Ne feledd barátom, hogy ez alapból Man City topicnak indult, csak titkon tudja mindenki, hogy ez Robinho topic...:D -
campy #219 csakúgy szólok Robinho már 6 gólos a bajnokságban pedig nem rég érkezett a csapat házigólkirálya lett hirtelen de érdekes? xD xD -
#218 Kell valami?:D
de am csak azért, mert átpártoltam a Rovershez, miután egy Bristol drukker belerugott a prosztatámba^^ -
#217 -
#216 -
#215 Milyen érdekes te se nagyon látogatod a Bristol-os topicodat már jó ideje...:)
Keresem a szavakat....talán a szánalmas lenne a jó?:D -
#214 látom a fanok nem írták be a még a legutóbbi meccs végeredményét sem. trehányak!
pótlok:
Bolton 2-0 (0:0) Manchester City
Ricardo Gardner 76'
Richard Dunne (og) 88'
Tényleg nincs élet ebben a topicban. Hol vannak a rajongók ? -
#213 ahogy mondod holtszezon van nekik már -
#212 nem-nem -
karajjj #211 még nem szánalmas, csak nem megy a szekér, majd ha bevásárolnak a télen meg jövő nyáron és akkoris semmi, na az lesz majd a szánalmas