2173
-
#290 Manchester C. [0 - 3] Nottingham F.
komolyan mondom, idegesítő...ezt nem hiszem el
-
Rudee #289 A Forrest ellen fogadni bűn, ez alapszabály -
#288 half time Manchester City - Nottingham F. 0-2
big grat, olyan jó 7000-em fog elmenni ezen és olyan jó 20.000et nyerhettem volna... -.-
lsr(s). -
campy #287 Wayne Bridge is biztos... -
#286 -
karajjj #285 mingyá kapsz egy beutalót -
#284 - nincs reklám az SG-n - -
#283 Adriano mehet:) Sok pénzért vihetik:P És talán az Adri-Robinho támadósor se lenne olyan rossz:D -
#282 Santa Crus szerintem már 100% hogy jön, Adriano-t nem hinném, viszont Tourera is nagy az esély hiszen az Arsenalnál már csak kispados... -
A köztudottan jó anyagi helyzetben lévő Manchester City neve több játékossal kapcsolatban felmerült. Egyes értesülések szerint Mark Hughes csapata élénken érdeklődik Roque Santa Cruz, a Blackburn támadója, valamint az interes Adriano iránt, és a City Kolo Tourét is szeretné megszerezni az Arsenaltól. -
campy #280 valszeg én is:) ők 3 jukat nagyon tisztelem tényleg sportemberek nem úgy mint pl C Ronaldo -
karajjj #279 akkor divat city drukker lennék :DDDDDDDDDDDDDDdd -
campy #278 ha mind a 3 man mennének a citybe akkor esküszöm leugrok a hídról:D -
#277 egyik se fog jönni:D:D -
karajjj #276 Buffon, Ronaldinho, Kaká... -.-
A_S:D_FAS:GD_FAs -
campy #275 2. jelölt még 3 kell:P:D -
#274 A The Manchester Evening News információi szerint a Manchester City trénere, Mark Hughes leigazolná a Chelsea balbekkjét, Wayne Bridge-t. A City 8 millió fontot költene az angol válogatott játékosra. -
campy #273 Az angol Daily Mail című lap információi szerint a Manchester City és a Blackburn Rovers megegyezett a paraguayi csatár, Roque Santa Cruz átigazolásáról.
A Daily Mail szerint a most futó bajnokságban három gólnál járó Santa Cruz 18 millió fontért szerződhet a Blackburntől a Cityhez.
Amennyiben a lap információi beigazolódnak, és Santa Cruz valóban klubot cserél 18 millió fontért, úgy a Blackburn nagyon jó üzletet csinálhat a 27 éves támadóval, hiszen 2007-ben 5 millió euróért igazolták a Bayern Münchentől.
az első jelölt sztem ő jó csatár -
#272 Manchester C. 5 - 1 Hull C.
bezzeg a szuperújonc csapatonak aki a Livelpoolt is "megszivatta" berámolunk egy 5öst...:D -
campy #271 pénz beszél kutya ugat... -
kretyás #270 igy elég nehéz motiváltan focizni, ha tudod h akármilyen jol játszol, ugyis egy sztárt fognak igazolni a helyedre, sztem ezért szivnak most :\ -
#269 ugyan ki igazolna egy kiesőhelyen tanyázó csapathoz? -
#268 tippek?:D -
campy #267 5 játékos alap hogy jönni fog xD -
karajjj #266 na nemsokára kezdődik az átigazolási szezon :D -
campy #265 hatalmas gól volt -
#264 OMG -
#263 -
#262 -
campy #261 elvileg sérült...sajnos nem láthatom az angol bajnokságot a UPC miatt...úgyhogy a cityt nem látom, de mivel nem rúgdossa a gólokat nagyon a city ezért gondolom h sérült a "napközis" egyébként utoljára másutt az Arsenal meccsen láttam ott szenzációsan játszott -
pacclacc #260 Üdv. Mi van Robinhoval? Mekkora magaslatokba emeli a City fényét? Megy neki a játék? Vagy már edzésre se jár? -
campy #259 kíváncsi vagyok mit csinálnak az Arab tulajdonossal ha kiesik a csapat xD pénz pénz nem minden ám...5 játékost akar a city leigazolni az átigazolási szezonban -
#258 West Bromwich A. 2 - 1 Manchester C.
idegesítő... -
campy #257 egyelőre megbíznak Mark Hughesban... -
Rudee #256 Szerintem kéne egy tapasztaltabb edző a sok igazolás előtt, aztán lehetne bizakodni a szebb jövőben. -
campy #255 nem baj lesz jobb is...David Villát nagyon szeretné a City, érdekes átigazolás lenne kb heti 150 ezret tehetne zsebre -
#254 nah már megint kikapott a City...0:1 az Evertonnak... -
campy #253 ne becsüld le a Fulhamet... alig kaptak gólt ha megnézed -
#252 Fulham - City 1:1
6' [0 - 1] B. Mwaruwari
27' [1 - 1] J. Bullard
azért a fulhamot pedig illett volna megverni... -
#251 bazzeXD ha én is szarnám a pénzt akkor megvennék én is mindent:D