2173
-
#330 és ha most kezd el vki szurkolni a citynek az olyan nagy baj?? mivan ha 20 év múlva is nekik fog... -
#329 Szerintem nyilvánvaló lámikám. -
#328 Reszben igazad van te ge.i féreg de a kuldonbseg az hogy gyerekkorom ota szurkolok nekik. -
#327 ja hat nem minden ember drukkol mu-nak barcanak meg milannak egyszerre xD -
#326 neked mi bajod? -
#325 Cambiassot akarták pl -
#324 ja hétfőn már megyek mezért:DDdd
Ez nagy lavinát fog elindítani, csak remélem hogy az Interből nem visznek senkit:S -
#323 fanolj be nekik -
#322 Most már kezdek kíváncsi lenni:D Ha Kakát el tudják vinni akkor nagyon sok más játékost is... -
#321 ehh
Kaká a jövő héten a Cityhez igazol
Angol lapértesülés szerint Kakát mégis eladja az AC Milan, és a brazil labdarúgó jövő héten csatlakozik a Premier League-ben szereplő Manchester Cityhez.
A Daily Mirror szombati számában azt írta, az AC Milan képtelen ellenállni a Manchester City átigazolási rekordot jelentő 108 millió fontos ajánlatának, és eladja a brazil karmesterét, aki a jövő héten csatlakozik az angol bajnokságban is gyengélkedő, jelenleg a tabella 15. helyén szerénykedő „kékekhez".
Az angol lap azt állítja, Kaká szívesen maradt volna Milánóban (szerdán arról beszélt, hogy a piros-feketéknél szeretne megöregedni), ám a klubja a megtartása helyett inkább a pénz mellett döntött, állítólag nyomást gyakorolt az aranylabdás labdarúgóra, hogy fogadja el a Manchester City ajánlatát.
Árulkodó jel, hogy Kaká - bár pénteken ott volt az AC Milan edzésén - a jelen állás szerint kihagyja a Fiorentina elleni szombati bajnokit. A hivatalos információk szerint Bosco Leite, a játékos édesapja, egyben ügynöke hétfőn Milánóban tárgyal a Manchester City képviselőivel, ugyanakkor úgy hírlik, hogy már megköttetett az egyezség Kaká és az újgazdag szigetországi klub között, csupán a részletek tisztázása maradt hátra. -
Rudee #320 Vezet a City, de emberhátrányba is kerültek rögtön. Most megmutathatják, hogy van tartása a csapatnak. -
#319 és akkor mivan? lett pénz, ismertebb játékosok...ennyi:)
én nem vallom magam hatalmas city drukkernek, de azért ha adja a tv a meccset megnézem...ha az Almeriában is lenne egy Robinho vagy egy Wright Phillips akkor nekik is szurkolnék...lol -
#318 Aze birom hogy eddig mig nem volt penz szurkolok se voltak itt amint jottek az arabok nyilt egy topik es sok kamuszurkolo lett!!!! -
#317 Lehet h most nem megy a játék a citynél, de hidd el, 1-2 év és már te sem ezt fogod mondani -
#316 remélem kiesnek a bajnokságból és akkor a második ligában kergethetik a labdát Bin Ladenékkal... normális játékos nem igazol a MC-be, nincs aza pléjer aki ekkorát visszalépne -
karajjj #315 azért a legrosszabb szereplés erős túlzás, úgy írtad, mintha kiestek volna a bajnokságból... -
Gabe18 #314 Ez a veszek százmilliókért csodacsapatot olyan nagyon még senkinek se jött be.A Chelsea ért el sikereket,a Real viszont mire összeszedte a Galaktik Team-et,szinte az elmúlt idők legrosszabb szereplését hozta.
Az viszont hogy a beleinvesztál százmilliók nyomán egyfajta egyeduralkodóvá váljanak az európai futballban,senkinek sem sikerült,és szerintem a Citynek sem fog.
Az összegek meg? Ha jól tudom Buffon-ért is 100 millió körül igérgetnek.Az már szép,egy kapus,egy irányitó,egy csatár (Robinho)és elment cirka 240 millió.Normális klubvezető ennyiből egy egész csapatot felépit... -
Rudee #313 Manapság a Bilbao-n kívül más csapat szinte nem is alapozza jövőjét a saját fiataljaira. 2-3 embert betesznek a keretbe, hogy azért ott legyen, aztán ennyi. -
#312 -
#311 city mindent a pénzre alapoz
arabok azt hiszik bevásárolnak aztán a csúcsra tőrnek
utánpótlás meg a habokban
ez csapat? -
#310 loál -
-
#308 gábber, City jövőre nem hiszem h indul a BLben vagy az UEFA kupában, Kaká pedig trófeákat szeretne nyerni és egyéni címeket továbbra is, Cityvel kb 2 év múlva játszhatna Európai kupában... különben is Ricky nem az a spíler akit a pénz befolyásol az ilyen döntésekben -
karajjj #307 akár hogy kinyalnák a seggét az arabok, akkorsem hiszem, hogy elmenne a citybe -
#306 Hát Rudi, én mindenkiből kinézem, mert a pénz az nagy Úr. -
Rudee #305 Meg van, az biztos. De én belőle pl nem nézném ki hogy előrébb helyezné a pénzt, mint a sikereket. Milannal meg valamivel több esélye van nyerni ezt-azt. -
#304 Rudi elhiszem, de mindenkinél meg van az a pénz, amiért igent mond. -
Rudee #303 Még ha a Milannal meg is egyeznének, szerintem Kaká nem menne Manchesterbe. Keresett Ő már annyi pénzt, hogy csak na. Majd 32-33 évesen elmegy Ázsiába aztán összeszed még pár milliót, de most kétlem hogy váltana. -
#302 Miccolinak Palermóban a helye, kedves Lászkár barátom. -
#301 mi a faszt nevetsz? :P
tök komolyan mondott egy árat, most olvastam. -
#300 Miccolit nem akarják? istenem ezek a szerencsétlen arab seggnyalók -
karajjj #299 :DDDDDDDDDDD -
#298 már 120-nál tartanak, Berlusconinak sikerült egy árat mondani. -
karajjj #297 Világrekordot jelentő ajánlatot tett Kakáért a Manchester City. Az angolok 100 millió eurót (91 millió fontot) fizetnének az AC Milannak, míg a brazilnak szezononként 15 millió euró kerülne a bankszámlájára. A játékos szóvivője szerint azonban nem minden a pénz. A City hivatalos küldöttsége már Milánóban tárgyal az irányítóról.
-
#296 ja ja -
#295 sok-sok hav és kurva hideg -
#294 Potsmouth - City --> elhalasztva
tudja vki h miért? -
#293 Manchester City-Nottingham Forrest 0-3 ::: összefoglaló
-
campy #292 BEK bocsánat BL csak 1991- óta van -
campy #291 hmm ne fogadjatok legközelebb a city kiismerhetetlen:):P a Nottingam Forrestnek óriási multja van... bár a Manchester United tartatana ott ahol a Nottingam kiesve másod harmadosztályban nyugodtabban aludnék...!!! ez a csapat ne felejtsd el 2x BL győztes mámint a Nottingam:)