2173
mancit_0.png\"
  • Jakuza001
    Ertem en hogy azert is a Barcelona a hibas, hogy az MUnak olyan golt se fujnak be ami a golvonaluk mogott kb 1.5 meterre esik be. :D
  • Tyler1
    mondja ezt egy Barca drukker? na ne máár. azt hiszem a futballtörténelem legnagyobb csalása még mindig a katalán klub nevéhez fűződik(ugye rémlik a Chelsea elleni BL elődöntő?).

ne kezdjünk linkelgetésbe, mert ott Uefáék gyorsan elvéreznének.
  • Jakuza001
    Ugyan, dehogy nem is tortenik veluk ilyen sohasem, mint ahogy pilboy irta, csakis velemenyes dolgok. :D Mint ez a kezezes, amiert nem jart semmi szinten, hiszen a szovetseg csapata szabalytalankodott. Persze ha ellenuk becsuszik valaki, azt kiallitjak egybol, hogy eselyuk legyen.

• Effe88
    lol
    te jó égS:S:S:
    ezt nem látni hogy gólt volt
    de egyébként igaz mintha mindig egy kis segítséget kapnának a mu játékosai a bírótol vagy valami mindig van a rangadókon meg főleg(mondom ezt semlegesként egyszerű premier líg nézőként)
  • Jakuza001
    ???? Ez egy Tottenham-MU merkozes nem is ertem mirol beszelsz.
    A lenyeg meg nem azon van ki jatszott az MU-val, hanem hogy milyen "velemenyes" szituaciok szegelyezik allandoan az MU utjat.
  • pilboy
    na, ezt pont nem egy chelsea-snek kellett volna....
    (chelsea-tottenham: ha jól tévedek elég sok múlt azon a "nemgólon")
    tehát a chelsea is csal. ennyi :D
  • Jakuza001
    A rengeteg "velemenyes" eset kozul az egyik. :D

• pilboy
    "kisfiam" lol
    érdekes, h most volt egy VÉLEMÉNYES, hangsúlyozom VÉLEMÉNYES eset a javunkra és rögtön minden egyes meccset úgy nyerünk meg, h csalnak nekünk a bírók
    hm, érdekes

a citynél maradva johnson "belépője" egyértelmű kiállítás lett volna. de akkor csalt a pool is
  • Tyler1
    jól látod, reménytelen. be is fejeztem veled a kommunikációt, meg az offot, mert az elvakult butaságaiddal csak a hozzá nemértésedet igazolod.
  • Steve Downie
    Látom reménytelen a dolog. Azért egy kicsit gondolkozz el azon, amiket írtam, kisfiam.
  • Tyler1
    ésszerű érveket vársz, mikor olyan abszurd hülyeségeket beszélsz, hogy a United minden meccsét elcsalja? az összeesküvés elméleteiden kívül még értelmes megnyilvánulást nem olvastam tőled futball témában. saját magadon szorítod csak a hurkot, de látom nem veszed továbbra sem észre.
  • Steve Downie
    Latom a hsz-od ismet sikerult ugy megirni, h barmilyen eszszeru ervet nelkulozzon. 85 sorban boncolgatod azt, h honnan szedtem a kepet :-D
    Termeszetesen csak illusztracio, de megjegyem azt is jol mutatja, h eleg ritka az, h egy csapatot annyira tamogassanak a birok, h egy jatekos is balheba keveredjen az igazaert. Nem most kerestem ra a kepre, nagyon jol emlekszem arra, h Ryan Babel az elcsalt mu elleni meccs utan (ki hinne?) posztolta ezt twitteren, majd erdekes korulmenyek kozott hamarosan elhagyta Angliat, asszem a Hoffenheimbe ment.
  • Tyler1
    :DDD úristen
    tehát ez butaság, persze az tök reális, hogy az egész FA minket segít, a bírók nekünk fújnak, az egész futball a Manchester Unitednek CSAL. ez a sport már csak így működik. nem érzed már magad tök röhejesnek? tudom nálatok már jó pár éves múltra tekint vissza az a tézis, hogy összes vereségetekért a bírót kell okolni, de a baromságaid már kezdenek végtelenül szánalmasak tűnni.
    ezt a képet is nem tudom minek szúrtad be(vmi hatalmas bizonyítékot akartál keresni google-ben "man utd cheat" kifejezések alapján), még talán helye is lenne a baromságaid között, ha ő vezette volna a meccset, de gondolom addig már nem jutottál el, hogy ennek utána járj. egy bizonyos Chris Foy volt a játékvezető(gyorsan keress róla is képet, még mentheted magad).

nem tudom tanították-e az isiben a "ne szólj szám..." közmondást, nézz utána, aztán legközelebb inkább ne írogass böszmeségeket random képekkel alátámasztva azokat, aminek valóságalapja a nulla gyökével vetekszik.
  • Blum
    Balotelli edzésen. Megláttam a képeket és már röhögnöm kellett :D

• Steve Downie
    Tényleg nagyon érdekes, ezek szerint mindenki hülye. De legalább oda ne írnál ekkora butaságot (szokásodhoz híven), akiket pont a közelmúltban ejtettetek ki az FA kupából hatalmas csalással.

• Tyler1
    bíróknak semmi köze, hogy kit hány meccsre tiltanak el...
    az meg baromság, hogy segítik, ugyanannyit fújnak ellenünk, mint nekünk, csak érdekes mindenki az utóbbit veszi észre.
  • IXEMGabeo
    egyszer még én lettem odaát leszúrva, és lehülyézve, mert azt, mert mondani talán 1 éve, hogy a MU-t állandóan segítik a bírók. Cáfoljon meg, aki szerint nem így van...
  • szomferi
    valamivel nyomni kell a mu-t...
  • IXEMGabeo
    Kompany 4 meccses eltiltás? mikor olvastam a telómon a hírt nem hittem el:S:S
  • karajjj
    amúgy, ha belegondolunk, de jong se :D
  • szomferi
    Egri Viktor szokta sűrűn emlegetni a MC meccseken ha közvetítik, hogy szellemi vetélkedőn nem lenne a helyezettek között
  • Blum
    True...:D
  • Jakuza001
    Nem mindegy, hogy reklamaltak vagy sem ? Csak a szovetseg csapatanak lehet azt. :D
  • Blum
    Röhej...City játékosok mégcsak nem is reklamáltak?

Mint említettem nem néztem a meccset
  • szucsy89
    Még sárga sem
  • Blum
    Ezért gondolom nem járt piros.
  • Jakuza001

Persze ha nem az MU az ellenfel nem tortenik semmi. Raadasul ez valoban nagyon durva volt ellenben azzal, amit Kompany csinalt.
  • szucsy89
    nem unod még? :D
  • limperatore
    de ibra cigany is raadasul :D rosszabb mint balo
  • Blum
    Nem szó szerint idéztem mert már nem emlékszem rá,de valami hasonló volt.
  • bakkerman
    ilyet lemertek írni a képes sportban???? :DDDDDDDDD
  • Blum
    Ibra csak úgy szimplán paraszt. De Balotelli még segghülye is és lehet rajta nevetni :D
    Azt hiszem a KS-ben olvastam,hogy "Balotelli az élő bizonyíték rá,hogy agy nélkül is van élet"
  • karajjj
    Ibra se húzta sokáig, pedig ő csak fele ilyen tahó paraszt :D
  • Blum
    Barcelonánál egy hónapnál tovább nem húzná. Guardiola jól valagba rúgná avagy agyvérzést kapna. Vagy a többiek vernék meg Balotellit. Vagy Balotelli verne el mindenkit :DDDD

Manchini csak azért tudja elviselni,mert ő is olasz. Lehet,hogy már hozzászokott az ilyen ökrökhöz
  • bakkerman
    óriási egyéniség,lehet hogy egy öntelt,nagyképű,buta paraszt,de van saját stílusa,ami a szívén az a száján,a futballtudása se gyenge,én személy szerint kedvelem őt,vagyis inkább úgy mondanám,focistaként kedvelem a játékát,a technikai tudását,és mondom,ő egy egyéniség,minden pozitív és negatív dolgokkal együtt :DD bár,kimenekülnék a világból ha egyszer meglátnám Barca mezben :DDDDD
  • Steve Downie
    :DDDDDDDD
  • Blum
    Legnagyobb :D

"In October 2010 he drove his Mercedes through an open security gate at a women’s prison in Italy after deciding he would take a look around. He was questioned by prison officials for half an hour before he was allowed to leave."

Hát ő csak úgy bement körülnézni egy börtönbe :D
    Ekkora állatot mint ez...:D Futball karrierje után tárt kezekkel várnák a Jackass-ba vagy a Nitro Circusba :D De szerintem Rémi Gaillarddal is jó barátságot ápolna
  • Steve Downie
    Még mindig röhögök, ahogy elképzelem, hogy ül a Bentley-ben, épp edzésről tart hazafelé, majd egyszer csak gondol egyet, megáll egy sulinál, bemegy wc-re, aztán ha már ott van, akkor körbenéz, közben meg a diákokkal ünnepelteti magát :D
  • karajjj
    :DDDD
  • Blum
    Kész ez az ember :D