66
-
unisol1 #25 Réken a retekklubot favorizáltam, de úgy 2 éve nálam veri a TV2! Ütősebb premierek... Mára kb 65-35 %-ban az utóbbit nézem. A logo kicsit hasonlít az M2-ére, meg a 15 éveel ezelői, akkor MTV2 kísérleti logójára is... Mára a retek elásta magát nálam (is) az önkényes filmes megvágásokkal, újraszinronizálásokkal, lassan, de biztosan elássa magát a f.szságaival...
De a fenti műsorokat amúgy nem nézem... -
BIZ0906 #23 Terrasztár sem lenne sikeres nemhogy a megasztár pffff ugyan már. Remélem 5 is lesz, hogy annál nagyobbat bukjanak mint az eddigi 4 részel xD. Idióták már nincs semmi 5let akkor adjanak valami nézhető, nem mexikói és társai sorozatokat, filmeket hanem valami értelmeset vagy poénosat! -
npityusk #22 Ugy szeretem ezt az én csak diszkavericsenölt nézek hozzászólásokat:D -
winnie #21 ja. legyen még több ismétlés meg z-kategóriás videóvacak. most komolyan, ki akar tévében filmet nézni? -
bmw #20 "krimi hetfo" az jo pl, a House is meg a csillagkapu is... -
#19 Ha a sok hülye műsor helyett valami jó filmeket adnának... -
torma99 #17 élelmesebb emberek, ha meg akarnak nézni valamit letöltik (nincs reklám és akkor nézik amikor jólesik), pláne nem kíváncsiak a 3-5 évvel ezelőtt moziban vetített dolgokra ,mert már látták őket (néhányat még a bemutató előtt :) ) natgeo, meg dch sztem sem olyan nagy durranás mert 15 percenként nyomják a reklámot az arcodba, azt is inkább letöltöm én is, mint az előttem szóló. A tv nekem már nem tud érdemeset mutatni (max spektrum , sportcsatornák - de azokon sem labdarúgás) -
#16 Én akkor is jobban csipázom a Tv2-őt (habár ritkán nézem azt is), mint a retek klubot. -
sandor8206 #15 hátha ezek a nagy durranások akkor idén is lemarad a tv2. RTL klub bedob egy B. Spencer T. Hill filmet és verhetetlen -
JTBM #14 A TV2 sajnos mindig lemarad a végén.
A cápár szvsz. nézhetetlen. Egy részt megnéztem véletlenül azóta azonnal elkapcsolok, ha azt írja ki a digiTV infobox-a. ;-)))
Van egy javaslatom a digiTV-hez. Lehessen letiltani műsorokat, ha az megy, akkor nem kapcsolja a csatornát automatikusan. A cápák lenne az egyik első a listámon. ;-))) -
kalapos01 #13 Nocsak, "lécci"? Elég kislányos:) Amúgy meg nem tetszett Bibliát olvasni? -
#12 "A TV2-nél eldöntötték, hogy ősztől RTL-t fognak vacsorálni,"
mondjátok lécci, hogy ma már divat a cikkírásban ez a szleng... -
JL666 #11 minda2 ugyanaz, mint az ENSZ, vagy az amit jelent: Egy Nagy Szar... -
#10 igen 1 perccel max és az is műsorajánló, néha egy hüvelygomba :D Van ott Viasat explorer meg a többi is. -
#9 Az RTL klub egyszerűen profibb és sokkal tehetségesebb műsorvezetői állománnyal rendelkezik... ennyi -
#8 fene -
#7 ha már tv2, akkor...kreatív logótervezés...
remélem sikerült belinkelni, néha szarozás esete forog fenn. -
winnie #6 discovery, natgeo? érdekes csatornák, kár, hogy tele vannak ismétlésekkel és hihetetlen sok reklámmal és reklámszünettel. (ha már discovery, akkor érdemesebb letölteni, ami jó (majdnem minden):) -
winnie #5 "Miért nem egyeznek meg a játék előtt hogy ki milyen nagyságrendű összeget vigyen el és majd maguk között kiegyenlítik."
hú, az de érdekes lenne. ebben a játékban épp az az egyetlen izgalom, hogy a vége jó. (már akinek). ha a vége az lenne, hogy automatikusan mindenki a harmadot kapja, nézettségi csúcsot aratnának:)
nem mellesleg: a játékosok nem tudják, kikkel játszanak és a mostaniak még azt sem tudták, hogy mi ez a játék. nyilván idővel erre fognak hajtani, így nem is lehet a játék sokáig műsoron. -
AlexX #4 Discovery Channel és National Geographic. Én ezekkel el is vagyok, TV2 meg kaparjon az RTL után ahogy akar... -
zedow #3 Már elnézést de a cikk tele van hibákkal (Irify, önriónia, stb.), tessék használni helyesírás ellenőrzőt ha másképp nem megy.
A cápákról meg annyit hogy nagy baromság. Miért nem egyeznek meg a játék előtt hogy ki milyen nagyságrendű összeget vigyen el és majd maguk között kiegyenlítik. -
senoy #2 "valószínűleg nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy ezúttal az is TV2-t fog nézni, aki eddig minden porcikájával tiltakozott a csatorna létezése ellen."
Dehogynem!Ez tulzas!Es nem kicsit! -
#1 Az aktiv müsorvezetői mondjanak le, nagyon bééénáááák.... Claudiát küldjék el a mokkábol, bárdos és a neje szintén távozzon, ezek után lehetne valami esélye a csatornának