138
  • Justil
    a kereszténységgel mit érdemes még csinálni, a kritizálásán kívül?
  • joebacsi
    zeitgeist-el azért nem árt vigyázni, mert nagyrészt egy hatásvadász kereszténységkritika sok buta és alaptalan érvvel

persze emellett vannak benne érdekes vélemények, gondolatok
  • joebacsi
    azt az alkotmányt szépen lehet módosítani, ha a szükség úgy kívánja

de talán még erre se lesz szükség, mert ha az új eu-s alkotmánytervezetet sikerül keresztül vinni, akkor az - ha a közösség érdeke úgy kívánja - a tagállamok alkotmánya fölé helyezhető

a jog jogot szolgáltat és nem igazságot
  • Justil
    hopsz, most láttam csak, hogy másnak is leesett a tantusz, de nembaj, én be is linkeltem a témát :)
  • Justil
    akit érdekel, hogy valójában mire jó ez az egész:

www.zeitgeistmovie.com

ültessenek csipet a kurva anyjukba...
  • joebacsi
    miért?
    milyen vagyok én 1 hozzászólás alapján?
  • matt taylor
    Olvasd el az 1982-t és megtudod hogy mitől fosunk:D
  • Nightwish006
    Mondtam már, hogy a tv ártalmas.
  • Adenoma
    végre!!! önkén és dalolva!! még azt kellene hogy mindenki HLA indentitását felmérni, és a gazdagoknak eladni egyes emebreket szervestől
  • Nightwish006
    Nem tudom mi bajotok van... Tipikus, fostok minden újtól, úgy, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy egy hasznos dologról van szó. u n d o r í t ó
  • Bandee1987
    Én meg az olyanoktól mint te, akik beírnak egy semmitmondó, fikázó mondatot, ahelyett hogy kifejtenék a saját véleményüket.
  • phoenix1
    Ez olyan gusztustalan, ilyen kis bigyót beültetni ... hát nem tudom. :(
  • Bandee1987
    Miért érzem, hogy a Zeitgeist című film végén lévő jelenet (amit én hitetlenkedve fogadtam) kezd megvalósulni?
  • valamit
    Az lesz majd az igazán jó, ha a véráramba fog keringeni, mint afféle mikrorobot, és valamelyik oltásban mellékesen ezt is beadják pluszba :) Az még különösen szép lesz, ha a tudtunk nélkül.
  • Ferrer
    Paranoia forever. Milyen katt? Ha engem ki akarnának írni, most is megtehetnék. Szóval miért ne mondanám ki, ha egy politikus köcsög? Szerintem Orbán egy köcsög.
  • szombi
    na jó, az ilyenektő mint te, hányok.
  • joebacsi
    mottó: "ültesd be anyádba is"

majd jól lekommunikálják, hogy valójában ez kell meg milyen kurvajó, majd az emberek követelni fogják (kell hozzá pár katasztrófa: pl óriási terrormerénylet --> bezzeg a csippel kiszűrtük volna).
    Ha nem tolod be a bőröd alá, akkor anarchista csőcselék vagy.
    Ha pedig már bent vagy, és kimondod, hogy egy politikus köcsög, akkor 1 katt, és kiírnak a társadalomból.

Szép új világ.
  • szombi
    Ez hülyeség, alkotmányjogászok úgyis megtámadják.

Vajon miért nem lehet egyetlen kártyán a személyi, diák, bérlet, TB, jogsi, adó, bankkártya???
    Mert szinte mindenhol alkotmányba ütközik, és kész.
    Teljesen mindegy hogy egy kártyán vagy a segged alatti rizsszemben hordod...