138
-
Justil #18 a kereszténységgel mit érdemes még csinálni, a kritizálásán kívül? -
#17 zeitgeist-el azért nem árt vigyázni, mert nagyrészt egy hatásvadász kereszténységkritika sok buta és alaptalan érvvel
persze emellett vannak benne érdekes vélemények, gondolatok -
#16 azt az alkotmányt szépen lehet módosítani, ha a szükség úgy kívánja
de talán még erre se lesz szükség, mert ha az új eu-s alkotmánytervezetet sikerül keresztül vinni, akkor az - ha a közösség érdeke úgy kívánja - a tagállamok alkotmánya fölé helyezhető
a jog jogot szolgáltat és nem igazságot -
Justil #15 hopsz, most láttam csak, hogy másnak is leesett a tantusz, de nembaj, én be is linkeltem a témát :) -
Justil #14 akit érdekel, hogy valójában mire jó ez az egész:
www.zeitgeistmovie.com
ültessenek csipet a kurva anyjukba... -
#13 miért?
milyen vagyok én 1 hozzászólás alapján? -
matt taylor #12 Olvasd el az 1982-t és megtudod hogy mitől fosunk:D -
#11 Mondtam már, hogy a tv ártalmas. -
Adenoma #10 végre!!! önkén és dalolva!! még azt kellene hogy mindenki HLA indentitását felmérni, és a gazdagoknak eladni egyes emebreket szervestől -
#9 Nem tudom mi bajotok van... Tipikus, fostok minden újtól, úgy, hogy teljesen nyilvánvaló, hogy egy hasznos dologról van szó. u n d o r í t ó -
#8 Én meg az olyanoktól mint te, akik beírnak egy semmitmondó, fikázó mondatot, ahelyett hogy kifejtenék a saját véleményüket. -
phoenix1 #7 Ez olyan gusztustalan, ilyen kis bigyót beültetni ... hát nem tudom. :( -
#6 Miért érzem, hogy a Zeitgeist című film végén lévő jelenet (amit én hitetlenkedve fogadtam) kezd megvalósulni? -
#5 Az lesz majd az igazán jó, ha a véráramba fog keringeni, mint afféle mikrorobot, és valamelyik oltásban mellékesen ezt is beadják pluszba :) Az még különösen szép lesz, ha a tudtunk nélkül. -
Ferrer #4 Paranoia forever. Milyen katt? Ha engem ki akarnának írni, most is megtehetnék. Szóval miért ne mondanám ki, ha egy politikus köcsög? Szerintem Orbán egy köcsög. -
szombi #3 na jó, az ilyenektő mint te, hányok. -
#2 mottó: "ültesd be anyádba is"
majd jól lekommunikálják, hogy valójában ez kell meg milyen kurvajó, majd az emberek követelni fogják (kell hozzá pár katasztrófa: pl óriási terrormerénylet --> bezzeg a csippel kiszűrtük volna).
Ha nem tolod be a bőröd alá, akkor anarchista csőcselék vagy.
Ha pedig már bent vagy, és kimondod, hogy egy politikus köcsög, akkor 1 katt, és kiírnak a társadalomból.
Szép új világ.
-
szombi #1 Ez hülyeség, alkotmányjogászok úgyis megtámadják.
Vajon miért nem lehet egyetlen kártyán a személyi, diák, bérlet, TB, jogsi, adó, bankkártya???
Mert szinte mindenhol alkotmányba ütközik, és kész.
Teljesen mindegy hogy egy kártyán vagy a segged alatti rizsszemben hordod...