Személyi igazolványok helyett bőr alatti azonosítók?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.zeitgeistmovie.com
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Különben nekem semmi kifogásom ha valaki akarja magáát ilyen bõr alatti azonósítóval azonosítani az legyen az õ dolga, de az amire nem létezik jogalap (kivéve, hogy puskát fognak rád ha nem engedelmeskedsz), hogy kötelezõ legyen. Ugyanígy minden személyi igazolványról ez a véleményem, ha akarsz lehet ha nem akkor senkinek sincs jopga, hogy kötelezzen, persze az erõ a hatalom rádkényszerítheti, mert ha azt mondod nem, akkor büntetés, börtõn és ha nem engedelmeskedsz akkor a végén a golyó lesz a vége. A kérdés, hogy ilyen világban akarunk élni, senkinek sem ártunk és mégis büntetnek vagy akár puskát fognak ránk... szóval szép. Na de ez mind a falnak duma...
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
én nem fikázom divatból bro. születésem után megkereszteltek, és keresztény szellemben neveltek. és még jóval, évekkel azelõtt, hogy láttam volna ezt az állítólagos "a kereszténységet divatból lehúzó" filmet, kiábrándultam. mert magamtól is rájöttem hogy az egész 1 irtó nagy humbug.
az alap igazságok alatt, ha a 10 parancsolatot érted kb, akkor azokat betartom. jóindulatú, jószívû embernek tartom magam, és sztem ebbõl a szempontból "jobb" életet élek mint sok hívõ, bár az egyszerû ember földi élvezeteit nem vonom meg magamtól... 😊
on
sajnos nem értitek. igaza van azoknak, akik azt mondják, ez hasznos és jó dolog lenne. baleseteknél, elrabolt vagy eltévedt embereknek, illetve tényleg piszokul kényelmes így fizetni, belépni vhova, ésatöbbi ésatöbbi.
a gond csak az, hogy ez mind elmélet, illetve az a része, amit TI szeretnétek ebbõl viszontlátni. de azok, akik ezt kitalálták, nem elsõsorban ezeket a célokat tartották szem elõtt. nem azért készülnek ezek a chipek, és nem azért fognak a bõrötök és a gyermekeitek bõre alá kerülni, hogy megkönnyítsék az életeteket, hanem hogy teljes, totális függésben legyetek a rendszertõl. most is ez van már, részben, de ha mindent, ami hozzád kötõdik, az adataid, a pénzed, az azonosságod, a helyzeted (GPS), vagy akár az aktuális egészségügyi állapotod egyetlen helyen, 1 kis chipben összpontosul, akkor bizony nem maradnak titkaid azok elõl, akik az vezeték másik végén ülnek...
Allatokba es bunozokbe jo 5letnek tartom a beepiteset. Nekem a "Fortress" cimu film jutott az eszembe a tovabbiakban: "Engedely nelkuli alom! Fajdalom indul!" "Elhagyta a kijelolt zonat! Megsemmisites indul!" De valoszinubb az, hogy: "Nem engedelyezett tuntetes a kormany ellen! Fajdalom indul!" es meg olcsobb is mint a konnygaz...
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A keresztyének már látjá,k készül a fenevad bélyege. Lehet igazuk lesz.
Egyetértek, hogy csak egy jó nagy világmegrázó terror bunyó kell egy kis gazdasági világválsággal megspékelve, meg egy Duke Nukem stílusú világ kormányzó, és máris kötelezõ lesz az azonosítás. Mondjuk nem ebben a formájában, mert ezzel még igen könnyen vissza lehet élni, pl. egy hajléktalan két felesér bárkinek eladná azonosítóját, nem olyan nagy cucc a bõr alól kivágni. Szerintem az újabbak már érzékelni fogják a "gazda test" élet jeleinek elvesztését, ha megszûnik akkor a chip mûködése is le áll, törli az adatokat, és nem a bõr alá hanem létfonosságú ér, szerv közelébe ültetik, így gyakorlatilag eltávolíthatatlan. Bár aki ért hozzá még így is fel tudja majd törni gondolom, anélkül, hogy kivenné. Júúúúúúj itt a viléágvééégeee. 😊Egyébként hasznos ez, csak az ember haszontalanságában nem tudja hosszasan hasznosan használni, így az elõbb utóbb nem hasznára hanem kárára válik. 😊
Ha valaki attól fosik, hogy esetleg baleset éri, és nem tudják meg azonnal a vércsoportját, az hordja a nyakában ezt az infót, mint a katonák a dögcédulát, vagy hordjon kis szalagot a csuklóján ezzel az infóval ellátva. Ehhez ugye nem kell chip.
Addig nincs baj, amíg - bármilyen formában is, akár chipbe bekódolva - olyan információ kerül rá, amit az azt hordozó szabadon eldönthet. Onnantól válik problémássá, ha nem az egyén döntheti el, hogy milyen információt akar hordozni, illetve ha ezt kötelezõvé teszik. Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki chip-et hord magában, mint ahogy az sem zavar, ha valaki tetováltatja magát, vagy éppen piercing-et hord. Az már zavarna, ha pl. mindenki számára kötelezõvé tennék a piercinget, vagy valamilyen tetoválást, és persze a chipet is.
Mellesleg ez a téma már sokszor ki lett tárgyalva az sg-n. Kifogytunk a témákból, cikkíró úr?
ez is olyan mint az on-line biztonság - minden ami internetre van kötve az veszélyben van - ergo : minden ami nyilvánosan elérhetõ az utcán bárki számára az veszélyezteti a személyi jogaidat.
olyan mintha egy papirral a hátamon rohangálnék az utcán, hogy HIV pozitiv vagyok - és elmennék egy állásinterjúra.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egyelõre nem kötelezõ. Ez jó. DE az lesz. Ez is jó?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(bocsi)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Minek, nem tokmindegy, hogy van vagy nincs alkotmany? Bush szavaival elve: "Alkotmany? Az csak egy darab papir..."
Ma mar a legtobb orszag magasrol tojik az alkotmanyara. Ki igy, ki ugy. Ki ennyire, ki annyira...
Hogy lehetsz ennyire naiv?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem pedig te es a hozzad hasonlok vagytok undoritoak, akik ahhoz is hulyek, hogy kivegyek a fejuket a seggukbol. Korlatolt szerencsetlen flotas.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
persze emellett vannak benne érdekes vélemények, gondolatok
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de talán még erre se lesz szükség, mert ha az új eu-s alkotmánytervezetet sikerül keresztül vinni, akkor az - ha a közösség érdeke úgy kívánja - a tagállamok alkotmánya fölé helyezhetõ
a jog jogot szolgáltat és nem igazságot
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.zeitgeistmovie.com
ültessenek csipet a kurva anyjukba...
milyen vagyok én 1 hozzászólás alapján?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
LZ forever
majd jól lekommunikálják, hogy valójában ez kell meg milyen kurvajó, majd az emberek követelni fogják (kell hozzá pár katasztrófa: pl óriási terrormerénylet --> bezzeg a csippel kiszûrtük volna).
Ha nem tolod be a bõröd alá, akkor anarchista csõcselék vagy.
Ha pedig már bent vagy, és kimondod, hogy egy politikus köcsög, akkor 1 katt, és kiírnak a társadalomból.
Szép új világ.

Vajon miért nem lehet egyetlen kártyán a személyi, diák, bérlet, TB, jogsi, adó, bankkártya???
Mert szinte mindenhol alkotmányba ütközik, és kész.
Teljesen mindegy hogy egy kártyán vagy a segged alatti rizsszemben hordod...