Profin használják az internetet a terroristák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valljuk be, ha nem zsidókról lenne szó, senkit se érdekelne az egész affér.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
iSS!
1. Az nem az õ országuk, csak körbekerítettek egy területet
2. folyamatosan kötekednek
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként szerinted a keresztes hadjáratok miért akarták felszabadítani a szent földet a megszálló pogányoktól?)
Arról, hogy mindkét oldalon vannak áldozatok:
Csak azok a fránya ARÁNYOK!
Ez megint egy pofátlan hazugságod ami kb. arra hajaz amikor azt mondták, hogy a boszniai háborúban voltak ugyan bosnyák áldozatok, "de voltak a másik oldalon is!" Akkor nyilván egyremegy mindkettõ...
Az egész konfliktus alapja a zsidó terrorizmus, amely elüldözte az õshonos lakosságot, hogy így alakítsa meg Izraelt, amelyet azóta is a palesztinok elleni terrorral, apartheiddel, földrablással és illegális települések további létrehozásával tart fenn.
És persze a 8 méter magas úgymond 'biztonsági' fallal -ha már a határok megszûnésérõl locsogsz.
iSS!
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Vááááá, Jézus, Mária, Szent József! Ez fáj!
Így néz ki Izrael "önvédelme":
önvédelem1
önvédelem2
A 'terrorista' békeaktivista
Még egy...
A 'terrorista' kislány története
'potenciális terroristával' végez Izrael
Itt pedig a bátor Kínai Népköztársaság végez a gyáva tibeti tüntetõ terroristákkal:
Gonosz terroristák halála...
Csak a tisztánlátás kedvéért, hogy lássuk is végre azokat a "rejtõzködõ terroristákat".
iSS!
A Izrael terjeszkedési próbálkozásait hatalmas csúsztatás önvédelemnek mondani.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Mi ez a hatalmas csúsztatás? Iszlám = terrorizmus? Vagy csak Rainer Griesbaum népe szerint?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Az ártatlanok gyilkolása agressziót szül. Nézd meg hogy bántak pl amerikában, vagy máshol az arabokkal a robbantások után. Az eredmény mi lett? az hogy sokan elfogadták amerikának azt a lépését hogy ott van. Mert pl anglia, spanyolország után európában is megfigyelhetõ lett hogy a szélsõjobbosok nagyon megerõsödtek. Egyre több incidens lett hogy civilek baszogatják az arabokat. Tényleg elértek valamit, azt hogy a fél világ megutálta õket.
Amúgy bombákat nem azért robbantak, a nyílt utcán, hogy a kormánynak tegyenek keresztbe, hanem az embereket akarják megfélemlíteni, hogy ne bízzanak a saját kormányukban stb. A háborúban pedig általában az utánpótlási vonalakat vágják el.
Ne kevered a kettõt!
Bruhaha... ezt csak azért hiszed, mert kimosták az agyad. Nem baj, lehet tenni ellene, a legelsõ lépés az, hogy egyáltalán felismered az agymosás tényét.
ez szerintem elég logikus a felgyorsult világban
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
HÁHÁHÁHÁHÁHÁ.
JÓ VICC.
IRA, ETA, német diákmozgalom '67-68-ban.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bocsi az offért
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Esetleg Iránról magáról lenne szó, ahol ugyanúgy megy a saját nép irtása, ahol ugyancsak minden ellenzék, kritikus, más vallású, más beállítottságú emberre halál vár, ahol a nõknek ugyancsak nincsenek meg az alapvetõ jogai, ahol ugyancsak egy hülye vallás még hülyébb és elnyomóbb szabályait akarják rákényszeríteni az emberekre, ahol a rockzenét betiltották "sátáni mivolta" miatt, aki ugyancsak rá akarja az egész világra kényszeríteni a különleges fasiszta diktatúráját, aki igen aktívan finanszíroz terrorista csoportokat, illegitim, puccsal hatalomra jutott "kormányokat", stb stb stb.
Netalántán Szaud Arábiára gondoltál, a sharia törvények, és avval együtt a kõkemény primitív középkor (illetve kõkor) megtestesítõjérõl, ahol aztán már a nyomát sem leljük emberi jogoknak, személyes, politikai, sajtó, vagy bármilyen nemû szabadságnak, ahol a Valentin-nap be van tiltva annak "szemérmetlen" jellege miatt, aminek polgára volt a 9/11-et elkövetõ 19 terroristából legalább 8, és aminek a királya csilliókat költ az iszlám legdurvább, legelnyomóbb, legprimitívebb formájának elterjesztéséért Európában?
Nem is tudom, te melyik iszlamofasiszta országra gondolsz?
A cikkíró szemérmesen elhallgatta, kit is akartak megmerényelni ott Szomáliában, és miért?
A valódi terror cselekményekrõl mélyen hallgatnak, a szabadságharcosokat pedig terroristáknak titulálják. Aki hisz a mai hazug médiáknak, csak sajnálni tudom.
Ellenben a magyar felszólaló vajon miért nem mondta, h azok a bizonyos büntethetetlen fiatalok (akik egyre erõszakosabb bûncselekményeket követnek el)
nem a kaukázusi rasszhoz tartoznak? He?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Túl nagy.
" Egyébként meg megszokhattátok már, a napi médiában mindig az aktuálisan leigázott amcsi érdekeltség egyenlo a terrorizmussal. Ma Eurázsia, holnap Keletázsia... "
Ha ez igaz lenne, a kommunistákat is terroristázták volna, márpedig ilyen esetre nem emlékszem. A terrorizmus az iszlám sajátja.
Nem tudom a pontos adatokat, de azt igen, hogy a világon a legtöbb ember kínai, és arrafelé nem az iszlám a módi...
Ha tippelnem kellene, akkor univerzalizmus, ami nem is szerepel az opcióid között (második tipp a buddhizmus lenne, beleértve az összes változatát).
Kedves Turdus!
Íme itt az elsõ kérdés:
Melyik a legnagyobb vallás a Földön 2008-ban?
a, hindu b, iszlám
c, keresztény d, buddhizmus
Telefonos segítség: 1
Felezõ: 1
Közönség segítség: 1
Hajrá ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Népbutítás folyik mindenhol, és birkákat nevelnek az emberekbõl. Lásd pl a wtc-s eset, ha már lassan évfordulót ünneplünk ugyebár. Akinek van egy kis ideje, olvassa át ezt.
Lehet, hogy összeesküvés-elmélet, de nekem elég meggyõzõ. Nagyon nem szeressük amerikát...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Sõt tiltsák be a vallást.<#banplz>#banplz>
Esküszöm amíg különbözõ vallásokat gyakorolnak az emberek addig nem lehet világbéke.<#boxer>#boxer>
Kiderül, hogy ezek a szerencsétlenek tényleg csak egy focicsapatot akartak csinálni, aztán lecsukják õket érte 😊 Jó persze, ez poén, bár kitudja. Amerikáról beszélünk XD
Máshol meg szépen fejlõdik a gazdaság, stb és még a nép is jól érzi magát. Dubai, Quvait pl elég jól elvannak, és a polgárok sem pampognak. Persze minden országban vannak rasszisták, de ezekben nem képpesek igazán érvényesülni.
Kína is megengedte hogy az amerikai gyárak nálluk épüljenek fel, és most ott tartunk hogy dollármilliárdokkal tartozik az USA kínának. Szar üzletet csinálni vagy kihasználni a lehetõségeket nem mindegy. Rasszista mozival tönkre lehet vágni egy országot. Ugye vágod mit jelent a jihad?
A provokátor ugyanolyan bûnös ebben igazad van! DE ártatlan emberekt megölni gyáva undorító dolog, lásd Beszláni tragédia.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
trükkös módszerekkel, átveszik a vezetést a fontosabb poziciókban és
addig ügyeskednek míg a gonosz terveiket el nem érik
Magyarországot különösen kipécézték maguknak, pontosan azért mert ide akarnak betelepedni, majd , ha már az õshazájukban teljesen elfogyott az ivóvíz.
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Egyébként meg megszokhattátok már, a napi médiában mindig az aktuálisan leigázott amcsi érdekeltség egyenlõ a terrorizmussal. Ma Eurázsia, holnap Keletázsia...
De akkor tovább ---> terroristák = Szijáéj? ^^
Iszlám? A világ legnagyobb vallására gondolunk... mirõl is beszélünk tulajdonképpen?
Ki nyom el kit? Mik az okok?
Hagyjuk -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Iszlám = terror???????????