Tarol az új Miyazaki-anime

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyikre gondolsz, az Innocence-re, vagy a GitS 2.0-ra, mint masodikra? 2.0-t en is szeretnem mar latni, egyelore csak Japanban mutattak be, ha jol tudom juli 24-en.

A jogvedoknel szanalmasabb nincs ezen a vilagon. RIAA, MPAA, pfff

Végül is szerintem mindegy, szvsz animét kizárólag eredeti hanggal érdemes nézni, igaz japán, szart se érteni belõle, de hogy megértsd elég a felirat is, eredeti hanggal jön át minden a legjobban

Annak idején Batu "magyarhangja" lobbyzott a GitS2 behozataláért, de sikertelenül 😞

A könyvek hercegének miért is nem lehetett szinkront csinálni???

Én is szeretem Miyazaki filmjeit, de most egy teljesen más anime jutott eszembe: nem tudjátok, mikorra tervezik kiadni itthon a Ghost in the shell 2. részét? Vagyis... tervezik egyáltalán?
És én is jobban "zabálom" az ilyen animéket mint a Sötét Lovagot. 😛

DBZ is My Favourite

Jobban. És nem véletlenül...

DBZ is My Favourite

Victor1103
Japánban komolyan jobban zabálják az ilyen animeket mint a sötét lovagot?Effelett még mindig nem tudok napirendre térni...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Genius Partyt csekkoljátok animerajongók, nagyon fasza kis antológia.

Pl. Berserk. 😄DD Bár a Berserk-nek elég sok mondanivalója van, és a hentelés csak másodlagos benne.

DBZ is My Favourite

Persze, én nem is vitatom ezt, de akkor inkább úgy mondom, hogy nem az én stílusom. Leginkább a semmitmondó hentelõs animék érdekelnek.<#vigyor2>

DBZ is My Favourite

Tinman
Kislányodnak kötelezõ:

- Totoro /nem véres, nem erõszakos!/
- Kiki a boszornykányfutár /nagyon aranyos/
- Vissza a gyerekkorba /nagyon életszerû, igaz sok a mély mondanivaló/
- Yamada család /egyszerû küllem, de szintén nagyon életszerû/
- Laputa az égi palota /nem rossz, nem rossz.../
- Porco Rosso /picit fiúsabb, akciódús, de alap ez is/

Neked:

-Nauszika /imádom, hatalmas alkotás!/
-Vadon hercegnõje /szintén orbitális mû, kötelezõ!/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Gyûjteményem legszebb és legjobb darabjai a Miyazaki ill. a Ghibli stúdió munkái, nagyon várom a DVD megjelenést... jöhetne már :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

28, én is komálom 😊
Korosztálytól függetllenül meg lehet nézni. Én 21 éves vagyok, de nagyon jól szórakozom mindegyik filmjének nézése közben, egyszerüen fantasztikusak. Van mondnivalója a történeteinek. Nem meglepõ, hogy kétszer jelölték oscarra és abból az egyik jelölését oscardíjra váltotta.
Háhá, de jó!

"Az említettek szinte egytõl-egyig mestermûvek."
Mennyire igaz. (^_^)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"Az említettek szinte egytõl-egyig mestermûvek"
Így van, de nem az én korosztályomnak szánt mestermûvek. 😄

DBZ is My Favourite

király. már vártam, mivel rukkol ki a mester. a chihiro és a vándorló palota mindennapos a dvd-ben, kislányom kedvenc rajzfilmjei 😊

Megnézendõ 😊