19
  • szarvasdinnye
    Melyikre gondolsz, az Innocence-re, vagy a GitS 2.0-ra, mint masodikra? 2.0-t en is szeretnem mar latni, egyelore csak Japanban mutattak be, ha jol tudom juli 24-en.
  • AzUs
    Végül is szerintem mindegy, szvsz animét kizárólag eredeti hanggal érdemes nézni, igaz japán, szart se érteni belőle, de hogy megértsd elég a felirat is, eredeti hanggal jön át minden a legjobban
  • Inquisitor
    Annak idején Batu "magyarhangja" lobbyzott a GitS2 behozataláért, de sikertelenül :(
  • Inquisitor
    A könyvek hercegének miért is nem lehetett szinkront csinálni???
  • blitzy
    Én is szeretem Miyazaki filmjeit, de most egy teljesen más anime jutott eszembe: nem tudjátok, mikorra tervezik kiadni itthon a Ghost in the shell 2. részét? Vagyis... tervezik egyáltalán?
  • DarkEvilPiccolo
    És én is jobban "zabálom" az ilyen animéket mint a Sötét Lovagot. :P
  • DarkEvilPiccolo
    Jobban. És nem véletlenül...
  • Victor1103
    Japánban komolyan jobban zabálják az ilyen animeket mint a sötét lovagot?Effelett még mindig nem tudok napirendre térni...
  • Kemuri
    Genius Partyt csekkoljátok animerajongók, nagyon fasza kis antológia.
  • DarkEvilPiccolo
    Pl. Berserk. :DDD Bár a Berserk-nek elég sok mondanivalója van, és a hentelés csak másodlagos benne.
  • DarkEvilPiccolo
    Persze, én nem is vitatom ezt, de akkor inkább úgy mondom, hogy nem az én stílusom. Leginkább a semmitmondó hentelős animék érdekelnek.
  • Tinman #8
    Kislányodnak kötelező:

- Totoro /nem véres, nem erőszakos!/
    - Kiki a boszornykányfutár /nagyon aranyos/
    - Vissza a gyerekkorba /nagyon életszerű, igaz sok a mély mondanivaló/
    - Yamada család /egyszerű küllem, de szintén nagyon életszerű/
    - Laputa az égi palota /nem rossz, nem rossz.../
    - Porco Rosso /picit fiúsabb, akciódús, de alap ez is/

Neked:

-Nauszika /imádom, hatalmas alkotás!/
    -Vadon hercegnője /szintén orbitális mű, kötelező!/

• Tinman #7
    Gyűjteményem legszebb és legjobb darabjai a Miyazaki ill. a Ghibli stúdió munkái, nagyon várom a DVD megjelenést... jöhetne már :-/
  • wolruf
    28, én is komálom :)
  • berserk87
    Korosztálytól függetllenül meg lehet nézni. Én 21 éves vagyok, de nagyon jól szórakozom mindegyik filmjének nézése közben, egyszerüen fantasztikusak. Van mondnivalója a történeteinek. Nem meglepő, hogy kétszer jelölték oscarra és abból az egyik jelölését oscardíjra váltotta.
  • Hoz_Hun
    Háhá, de jó!

"Az említettek szinte egytől-egyig mesterművek."
    Mennyire igaz. (^_^)
  • DarkEvilPiccolo
    "Az említettek szinte egytől-egyig mesterművek"
    Így van, de nem az én korosztályomnak szánt mesterművek. :D
  • rolika
    király. már vártam, mivel rukkol ki a mester. a chihiro és a vándorló palota mindennapos a dvd-ben, kislányom kedvenc rajzfilmjei :)
  • wolruf
    Megnézendő :)