19
-
szarvasdinnye #19 Melyikre gondolsz, az Innocence-re, vagy a GitS 2.0-ra, mint masodikra? 2.0-t en is szeretnem mar latni, egyelore csak Japanban mutattak be, ha jol tudom juli 24-en. -
AzUs #18 Végül is szerintem mindegy, szvsz animét kizárólag eredeti hanggal érdemes nézni, igaz japán, szart se érteni belőle, de hogy megértsd elég a felirat is, eredeti hanggal jön át minden a legjobban -
Inquisitor #17 Annak idején Batu "magyarhangja" lobbyzott a GitS2 behozataláért, de sikertelenül :( -
Inquisitor #16 A könyvek hercegének miért is nem lehetett szinkront csinálni??? -
blitzy #15 Én is szeretem Miyazaki filmjeit, de most egy teljesen más anime jutott eszembe: nem tudjátok, mikorra tervezik kiadni itthon a Ghost in the shell 2. részét? Vagyis... tervezik egyáltalán? -
DarkEvilPiccolo #14 És én is jobban "zabálom" az ilyen animéket mint a Sötét Lovagot. :P -
DarkEvilPiccolo #13 Jobban. És nem véletlenül... -
#12 Japánban komolyan jobban zabálják az ilyen animeket mint a sötét lovagot?Effelett még mindig nem tudok napirendre térni... -
Kemuri #11 Genius Partyt csekkoljátok animerajongók, nagyon fasza kis antológia.
-
DarkEvilPiccolo #10 Pl. Berserk. :DDD Bár a Berserk-nek elég sok mondanivalója van, és a hentelés csak másodlagos benne. -
DarkEvilPiccolo #9 Persze, én nem is vitatom ezt, de akkor inkább úgy mondom, hogy nem az én stílusom. Leginkább a semmitmondó hentelős animék érdekelnek. -
#8 Kislányodnak kötelező:
- Totoro /nem véres, nem erőszakos!/
- Kiki a boszornykányfutár /nagyon aranyos/
- Vissza a gyerekkorba /nagyon életszerű, igaz sok a mély mondanivaló/
- Yamada család /egyszerű küllem, de szintén nagyon életszerű/
- Laputa az égi palota /nem rossz, nem rossz.../
- Porco Rosso /picit fiúsabb, akciódús, de alap ez is/
Neked:
-Nauszika /imádom, hatalmas alkotás!/
-Vadon hercegnője /szintén orbitális mű, kötelező!/
-
#7 Gyűjteményem legszebb és legjobb darabjai a Miyazaki ill. a Ghibli stúdió munkái, nagyon várom a DVD megjelenést... jöhetne már :-/ -
wolruf #6 28, én is komálom :) -
berserk87 #5 Korosztálytól függetllenül meg lehet nézni. Én 21 éves vagyok, de nagyon jól szórakozom mindegyik filmjének nézése közben, egyszerüen fantasztikusak. Van mondnivalója a történeteinek. Nem meglepő, hogy kétszer jelölték oscarra és abból az egyik jelölését oscardíjra váltotta. -
Hoz_Hun #4 Háhá, de jó!
"Az említettek szinte egytől-egyig mesterművek."
Mennyire igaz. (^_^) -
DarkEvilPiccolo #3 "Az említettek szinte egytől-egyig mesterművek"
Így van, de nem az én korosztályomnak szánt mesterművek. :D -
rolika #2 király. már vártam, mivel rukkol ki a mester. a chihiro és a vándorló palota mindennapos a dvd-ben, kislányom kedvenc rajzfilmjei :) -
wolruf #1 Megnézendő :)