26
-
Janika5555 #26 Д Clэar Sky a király ! -
obe #25 thx -
Hege91 #24 Nem kell hozzá. -
obe #23 sräcok ki tudja: clear sky futtatäsähoz kell az elözö game is vagy önälloan telepithetö?..köszi -
#22 XBOX360-ról optimális esetben 2-3 hét megfeszített munkája elég egy porthoz! Ezt nem én találtam ki, fejlesztők regélték.
Lesz Gears of War 2 PC-re, de nem mostanában, ebben holt biztos vagyok. -
#21 Azt írják... magyar oldalakon, magyar eladók.
Ha meglesz, már pedig meglesz, dobok fel részletes fényképeket. -
#20 hát igen...de pl. ott volt a CRYSIS, ami pc exkluzív volt, mégsem fogyott úgy, ahogy elvileg kellett volna. persze sokakat megijesztett a gépigény, éngem meg speciel már a demó is halálra untatott, de lehet hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban...úgy értem, szerintem hosszú ideig nem lesz több mainstream pc only játék a jövőben...és megértem a fejlszetőket/kiadókat.
itt a hír hogy - elvileg - nem lesz gears of war 2 pc-re. az első résznél pc-re a tizedét adták el, mint konzolra. és a portolás sem egyszerű vagy olcsó mulatság. lehet hogy tényleg nem éri meg. persze lehet hogyha pc-re ugyankkor jön mint a konzolokra, nem féléves késéssel, akkor több fogyott volna (bár én ezt nem hiszem) -
#19 regény?? -
#18 A katonai táska kimaradt. -
#17 Mind a két verzió /normal és a CE is/ idehaza magyar SZINKRONNAL jelenik meg.
Ez engem inkább tántorít a Stalker esetében, ahol a néha a full orosz káromkodások is szépen adtak az atmoszférához, a tűz körül oroszul csevegő emberkékről nem is beszélve.
Amúgy pedig túlzás +6k-t elkérni a CE verzióért ugyanis se szobor, se figura se semmi, igaz a MEDÁL-nak örülni fogok, pedig pár hónap és 30 leszek :-D
CE tartalma:
-288 oldalas regény
-bónusz DVD (játékzenék, videoanyagok a játék készítéséről)
-A2-es méretű térkép a Zónáról
-Stalker logós fémmedál -
#16 Most irj olyan játékot is ami PC-re is megjelent, de olyat ami elöbb volt PC-n mint konzolon... Mert igy sorolhatod a példákat csak igy értelme nem sok! :) -
#15 ember nézzé má hány pc van a világba és mennyi játékot adnak el rá ...
aztán vegyük csak a nextgen konzolokat ahol a gtaIV,MGS4,HALO3 nagyobb számban fogyott eddig mint az összes pc eladás egy év alatt ...
akkor most kik vágják maguk alatt a fát -
Kindred Blades #14 Természetesen egyetlen PC-t birtokló játékos sem vett meg soha semmilyen játékot, már csak a feltételezés is sértő, mi mind ingyenélők vagyunk, sőt, még a monitort is a szomszéd kukájából szedtük ki.
Sigh. Azért ennyire nem kéne végletekbe bocsátkozni. -
#13 Magyar szinkronnal jön a játék vagy rosszul értettem mert akkor nem kintről rendelem meg. -
bitbandita #12 ja, közben meg neki is csippelve van a boxa... -
#11 Sajnos a Clear Sky CE 12.900 Ft lesz indulóban IDEHAZA.
Igazából engem nem érdekel a magyar szinkron, jó lesz nekem a Collector's Edition kintről 7k-ért.
Amúgy kintről próbáld meg... SoC-t, nagyon jó áron van már bontatlan. Ja, nekem 8k-ba fájt csak a SoC. -
#10 radiation pack
megvettem volna egyébként is a shoc-ot, de olyan "szerencsém" volt, hogy bundle-ban lett meg... -
#9 bírom ezeket a hype híreket. -
nohea #8 Ááá, nem blama, dehogyiiiis... -_-; ...csöppet se támadt olyan érzésem, hogy arrafelé is legalább pár nagyonamatőr ül olyan székekben, ahol nem kéne. -_-; -
#7 Szeretem hogy mindig felbukkan egy ember(konzolos?) aki azzal jön hogy a pc játékokat mindenki lewarezolja -
FoodLFG #6 jogos
a hírhez meg nem lehet sokat hozzáfűzni. ennyit tudnak. :P
-
#5 http://jatekaim.hu/index2.html
"Többiek" fül... keresd szépen Tinman-t a lista élmezőnyében, majd kérj bocsánatot.
Szeretettel csak neked:
-
#4 mert ti fogjátok felvásárolni mi ? nektek elég lenne egy amit rippelnek aztán azt is viiszzaviszitek a oltba hogy nem tetszett -
Szefmester #3 hehh.. -
#2 "körülbelül 10.00 darabot"
Az nem sok ^^ -
#1 LoL