Újabb S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky gondok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz Gears of War 2 PC-re, de nem mostanában, ebben holt biztos vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha meglesz, már pedig meglesz, dobok fel részletes fényképeket.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
itt a hír hogy - elvileg - nem lesz gears of war 2 pc-re. az elsõ résznél pc-re a tizedét adták el, mint konzolra. és a portolás sem egyszerû vagy olcsó mulatság. lehet hogy tényleg nem éri meg. persze lehet hogyha pc-re ugyankkor jön mint a konzolokra, nem féléves késéssel, akkor több fogyott volna (bár én ezt nem hiszem)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ez engem inkább tántorít a Stalker esetében, ahol a néha a full orosz káromkodások is szépen adtak az atmoszférához, a tûz körül oroszul csevegõ emberkékrõl nem is beszélve.
Amúgy pedig túlzás +6k-t elkérni a CE verzióért ugyanis se szobor, se figura se semmi, igaz a MEDÁL-nak örülni fogok, pedig pár hónap és 30 leszek :-D
CE tartalma:
-288 oldalas regény
-bónusz DVD (játékzenék, videoanyagok a játék készítésérõl)
-A2-es méretû térkép a Zónáról
-Stalker logós fémmedál
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
aztán vegyük csak a nextgen konzolokat ahol a gtaIV,MGS4,HALO3 nagyobb számban fogyott eddig mint az összes pc eladás egy év alatt ...
akkor most kik vágják maguk alatt a fát <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sigh. Azért ennyire nem kéne végletekbe bocsátkozni.
Igazából engem nem érdekel a magyar szinkron, jó lesz nekem a Collector's Edition kintrõl 7k-ért.
Amúgy kintrõl próbáld meg... SoC-t, nagyon jó áron van már bontatlan. Ja, nekem 8k-ba fájt csak a SoC.
megvettem volna egyébként is a shoc-ot, de olyan "szerencsém" volt, hogy bundle-ban lett meg...<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a hírhez meg nem lehet sokat hozzáfûzni. ennyit tudnak. 😛
https://twitter.com/foodlfg
"Többiek" fül... keresd szépen Tinman-t a lista élmezõnyében, majd kérj bocsánatot.
Szeretettel csak neked:

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az nem sok ^^