26
  • Janika5555
    Д Clэar Sky a király !
  • obe
    thx
  • Hege91
    Nem kell hozzá.
  • obe
    sräcok ki tudja: clear sky futtatäsähoz kell az elözö game is vagy önälloan telepithetö?..köszi
  • Tinman #22
    XBOX360-ról optimális esetben 2-3 hét megfeszített munkája elég egy porthoz! Ezt nem én találtam ki, fejlesztők regélték.

Lesz Gears of War 2 PC-re, de nem mostanában, ebben holt biztos vagyok.
  • Tinman #21
    Azt írják... magyar oldalakon, magyar eladók.
    Ha meglesz, már pedig meglesz, dobok fel részletes fényképeket.
  • koschwarz
    hát igen...de pl. ott volt a CRYSIS, ami pc exkluzív volt, mégsem fogyott úgy, ahogy elvileg kellett volna. persze sokakat megijesztett a gépigény, éngem meg speciel már a demó is halálra untatott, de lehet hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban...úgy értem, szerintem hosszú ideig nem lesz több mainstream pc only játék a jövőben...és megértem a fejlszetőket/kiadókat.

itt a hír hogy - elvileg - nem lesz gears of war 2 pc-re. az első résznél pc-re a tizedét adták el, mint konzolra. és a portolás sem egyszerű vagy olcsó mulatság. lehet hogy tényleg nem éri meg. persze lehet hogyha pc-re ugyankkor jön mint a konzolokra, nem féléves késéssel, akkor több fogyott volna (bár én ezt nem hiszem)
  • koschwarz
    regény??
  • Tinman #18
    A katonai táska kimaradt.
  • Tinman #17
    Mind a két verzió /normal és a CE is/ idehaza magyar SZINKRONNAL jelenik meg.
    Ez engem inkább tántorít a Stalker esetében, ahol a néha a full orosz káromkodások is szépen adtak az atmoszférához, a tűz körül oroszul csevegő emberkékről nem is beszélve.

Amúgy pedig túlzás +6k-t elkérni a CE verzióért ugyanis se szobor, se figura se semmi, igaz a MEDÁL-nak örülni fogok, pedig pár hónap és 30 leszek :-D

CE tartalma:

-288 oldalas regény
    -bónusz DVD (játékzenék, videoanyagok a játék készítéséről)
    -A2-es méretű térkép a Zónáról
    -Stalker logós fémmedál
  • Nortai
    Most irj olyan játékot is ami PC-re is megjelent, de olyat ami elöbb volt PC-n mint konzolon... Mert igy sorolhatod a példákat csak igy értelme nem sok! :)
  • schrank
    ember nézzé má hány pc van a világba és mennyi játékot adnak el rá ...
    aztán vegyük csak a nextgen konzolokat ahol a gtaIV,MGS4,HALO3 nagyobb számban fogyott eddig mint az összes pc eladás egy év alatt ...
    akkor most kik vágják maguk alatt a fát
  • Kindred Blades
    Természetesen egyetlen PC-t birtokló játékos sem vett meg soha semmilyen játékot, már csak a feltételezés is sértő, mi mind ingyenélők vagyunk, sőt, még a monitort is a szomszéd kukájából szedtük ki.
    Sigh. Azért ennyire nem kéne végletekbe bocsátkozni.
  • Evogordon
    Magyar szinkronnal jön a játék vagy rosszul értettem mert akkor nem kintről rendelem meg.
  • bitbandita
    ja, közben meg neki is csippelve van a boxa...
  • Tinman #11
    Sajnos a Clear Sky CE 12.900 Ft lesz indulóban IDEHAZA.
    Igazából engem nem érdekel a magyar szinkron, jó lesz nekem a Collector's Edition kintről 7k-ért.

Amúgy kintről próbáld meg... SoC-t, nagyon jó áron van már bontatlan. Ja, nekem 8k-ba fájt csak a SoC.
  • koschwarz
    radiation pack

megvettem volna egyébként is a shoc-ot, de olyan "szerencsém" volt, hogy bundle-ban lett meg...
  • bertino
    bírom ezeket a hype híreket.
  • nohea
    Ááá, nem blama, dehogyiiiis... -_-; ...csöppet se támadt olyan érzésem, hogy arrafelé is legalább pár nagyonamatőr ül olyan székekben, ahol nem kéne. -_-;
  • Lobsterman
    Szeretem hogy mindig felbukkan egy ember(konzolos?) aki azzal jön hogy a pc játékokat mindenki lewarezolja
  • FoodLFG
    jogos

a hírhez meg nem lehet sokat hozzáfűzni. ennyit tudnak. :P
  • Tinman #5
    http://jatekaim.hu/index2.html

"Többiek" fül... keresd szépen Tinman-t a lista élmezőnyében, majd kérj bocsánatot.

Szeretettel csak neked:

• schrank
    mert ti fogjátok felvásárolni mi ? nektek elég lenne egy amit rippelnek aztán azt is viiszzaviszitek a oltba hogy nem tetszett
  • Szefmester
    hehh..
  • Tinman #2
    "körülbelül 10.00 darabot"

Az nem sok ^^
  • Mr Manson
    LoL