Sértõdött Epic? vagy Nem jön PC-re a GoW 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez már egy korrekt vélemény, sokkal jobb, mint az elõzõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát én beszarok rajtad "pajti".
Reménykedj, hogy legyen "hangos fórum", ott tuti te leszel a Jenõ :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Rettenetesen mooonnoootooon játék volt, a második pályán ráuntam. egyszerûen nincs semmi szórakoztatót nem találtam abban, hogy ugyanolyan gyíkokat írtok órákon keresztül ugyanúgy kinézõ helyszíneken ugyanolyan taktikával, ugyanazokkal a fegyverekkel, ugyanazokkal az emberekkel.
- Nagyon gyér sztorija volt, teljesen érdektelen és unalmas
- A grafika. Nos a grafika nem volt rossz, csak nagyon egyhangú. NAGYON egyhangú.
Ettõl függetlenül a játék nagyon jól lett optimalizálva, de ez az egyetlen jó pont amit adok neki.
*Szubjektív véleményt hallottak
Szerintem jó játék volt, leszámítva azt, hogy két tárat kellett beleereszteni egy ellenfélbe, mire megdöglött, és valóban rövid volt a játék, mert attól hosszabbnak nem fogom érezni, hogy egy pályán egy órán át kell gyilkolásznom és 125 tárt elfogyasztanom, maxmimum lassabbnak.
Ebbõl egy nagyon jó játék is lehetett volna, de az idegesítõ hibák miatt csak egy szimplán jó játék lett.
Viszont ha a második részt tényleg nem adják ki PC-re, akkor le vannak szarva, lesz más játék, amivel majd lehet nyomulni.
Nem is nagyon értem miért puffogsz. Ott voltak a szmájlik, nem bántóan írt.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
segítek: ez vagy te.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Ugyeugye kedves diLLetáns bÕszme fórumtárs?:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ad1: TPS hentbõl az egyik legjobb,csak nem szaros billentyûzetre,és egérre lett kitalálva--> feleakkora élmény
Ad2: Ha annyira tipikus konzoljáték...Akkor ajánlom bármelyik hülyegyerek figyelmébe az MGS4-et,mert azis tipikus csak konzoljáték és hopp,baromihosszú,iszonyatosan változatos,szép,5letes,és még hosszan lehetne sorolni mindazt amikben messze lekörözi BÁRMELYIK tps játékot pc-n.:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Az, hogy "szar" az továbbra sem említésre méltó kritika. Nem árt kifejteni -hely van itt bõven-, hogy miért "szar" egy sikeres játék?
De ha lövölde... a Far Cry anno 20 óra+.
bezzeg mi szép szál tenyésztett tesztoszteron-tengerész gyerekek voltunk finom arcéllel<#hehe>#hehe>
ugyan én jót szórakoztam vele (egynek elment), de nem több mint egy megyekosztlövök. mindenki csinálta a dolgát, anélkül hogy azt a pár nyavajás parancsot egyszer is használni kellett volna...az meg hogy van fedezék, nem teszi taktikaivá. na mindegy.
GoW2 meg lesz PC-re, 1 év múlva bejelentik, ennyi.
A
De viccet félretéve a GoW kimondottan konzol játék: rövid, egyszerû ebbõl adódóan monoton, fuss és lõj. Egyáltalán nem izgalmasabb vagy érdekesebb akármelyik lövöldözõs akció játéknál.
DE HÁT AZÉRT MEG KELL VENNEM XBOKSZOSTÚ MERT LÁNCFÛRÉSZ VAN A FEGYVEREN!! Érted!? LÁNCFÛRÉSZ + FEGYVER + MUSZKLICSÁVÓ = COOL. Napszemüvegben meg hátracsapott baseball sapkában szoktam játszani hubba bubbát rágva <#hawaii>#hawaii>
engem speciel nem érdekel hogy nem adják pc-re, a legkevésbé se.
minek nekünk egy szar konzoljáték? :D
Szvsz egy nagyon is jól kitalált játék; az, hogy nem egy megszokott játékstílust igényel, igenis üde színfolt. Grafikailag pedig kimondottan szép.
Sértettség, Microsoft a neved! - sztem ez életszerûbb verzió. Fõleg hogy az értékeléseket tényleg nem a széles játékosközönség írja. Az meg, hogy letöltik és nem megveszik, hát no comment: a világ bizonyos részein ez a dolog nemcsak az Epicet és nemcsak annak ezt az egyetlen játékát sújtja; ahol pedig nem "divat" a töltögetés, ott ezután se lesz az, szal röviden: elmehetnek a francba M$ f...okat sz.pni.
Gondoljatok bele milyen szép lenne ha pl. a mozifilmek is igy müködnének - ááh ugyis csak lehuzós szar - minek verjem át az embereket, hogy kiadják a mozijegyet, inkább teret adok a tehetségeknek - mondhatná pl. Andy Vajna
- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...
De emellett nem hiszem el, hogy nem érte meg nekik kiadni PC-n az elsõ rész, szerintem még így is voltak vevõi bõven.
Ebben tuti, hogy a Microsoft keze van, nekik éri csak meg, hogy ne adják ki PC-re (még egy érv, hogy vegyék a konzolt, és az eladott játékokért is kapnak vmennyit).
Mind1, nekem nem fog hiányozni a 2. rész úgysem...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én reménykedek, elsõ részt élveztem pc-n.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(