Érintőképernyő az Apple újabb nagy dobása?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igazság az, hogy a Mac-ek nem valami jó teljesítményûek, kb egy közepes árszínvonalú PCnek felel meg hardver szempontból. Beépített intel X3100 grafikával adják a fele MacBook családot, a többibe meg csak 9600GT van, ez nem valami fényes hw, és mennyi pénzért majd félmilla egy ilyen, én nem adnék érte annyit, fõleg nem 700 Ezret. Ez lehúzás a javából, annyi innováció nincs benne, amennyiért az Apple osztja.
azér a monitoron "megnyomott" ctrl-alt-del vicces 😊

PyRex
kezelése pl?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Az ipodban mi az innovatív? A kerek forma vagy a menürendszer amiért fizettek a creativenak? 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

PyRex
"egy Unix fut Apple OS-nek hazudva"

jajjmár... akkor az összes autó 7 sebességes váltóval is mercedes, mert náluk volt elõször? :|

egyébként senki nem állította soha, hogy az alábbi dolgokat az apple találta fel, de az viszont biztos, hogy pl. a tocuh-screent õk hasznosítják a legjobban. Bárcsak a többi gyártó is ilyen innovatív megoldásokat találna ki mint pl. az iphone gui, vagy akár az ipod.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Én használtam Mac-et. Ez egy "konzol PC", kész ennyi. Nem kell túlragozni. Tökre nem értem miért van így hypolva, drága és semmivel sem tud többet mint egy noname gép. Az, hogy az oprendszere milyen... felteszel egy linuxot és kb ugyan ott vagy (plusz egy napi állítgatás) 😊
valamit
Szerintem ezt is fogják majd elhelyezni, ahogy a billentyûzetet. Tehát kicsit ferdén az asztal lapjával közel egy síkban lehet majd õket használni. Ha még az aljába beépítik a számítógépet is, akkor egész kicsik lehetnek az ilyen gépek.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Ilyen alapon az összes Linux diszribúció is csak Unix, xy Linuxnak hazudva. Ami persze butság. Az alapjai onnan jöttek, de elég sokat hozzátettek.

te életben nem láttál Mac-et, jószerivel azt se tudod mi az, csak hogy fikázni kell. MAC végig nagy betüvel, az hálózati eszközök egyedi azonosító jele (common use), az i dolgok után pedig nincs kötõjel. az apple hol veri magát hogy feltalálta a táccsot? vagy bármit. bazdmeg, az iphone marketingje is, nagyából 5-6 reklám, a többit a tech magazinok, geek blogok, és a többi ajnározta. és így van ez minden mással. ne legyél már ilyen vadbarom

crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush

Az Apple "titka" az, hogy nem csak odavet eléd egy hw-t, valami szedett-vetett programmal, koncepciótlanul, hanem jól kidolgozott, egységbe kovácsolt, kézre álló cuccot rak eléd.

Lost Lont
Most direkt lemértem, nekem a képátló megtételéhez 3 centi kell az asztalon. Ez nem fáraszt. A mutogatás igen 😄. De azért kipróbálnám (nem mintha nem tudnám milyen a tácsszkrín).
Ja meg amúgy jobb ma egy touchscreen, mint holnap egy touchpad.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Hiszed vagy sem, én nekem az Apple szimpatikus volt, csak azt tartom undorítónak, hogy olyan dolgokat állít be forradalmi saját találmánynak, amihez semmi közük.

Régebben az Apple egy saját platform volt, saját oprendszerrel.
Most csak egy márkás PC, amin egy Unix fut Apple OS-nek hazudva.
Amikor a 68x00 procikról áttértek a PPC-re, az érthetõ volt, de ez az inteles váltás csak egy PC-t csinált a MAC-bõl.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Emelett azért el kell ismernem, hogy a multi-touch baromi látványos funkciókat és lehetõségeket képes megvalósítani, tehát nem egy elveszett dolog, csak most így rövidtávon azt gondolom, hogy nem nekem találták ki.
#6: Én is elég lusta vagyok számítógépezésnél. Inkább megmozgatom az egeret 5 centire, kattintok, megint 5 centi, minthogy egy nagy képernyõ felé nyújtózkodjak, kitakarjam a kezemmel, amit látni akarok, majd 20+20 centit mozgassak úgy, hogy görcsben állnak az ujjaim. Ja, mindehhez mindkét kezemet kell használnom.
Nem vagyok MS fan, de ilyet már bemutattak õk is. Tehát tuti nem Apple találmány. Mondjuk ez iTouch, tehát jobb <#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Hát nem hardcore gamereknek van az már biztos😊

Nemtom, de sztem nem lehet túl kényelmes folyton a monitor felé nyújtózkodni. Egy sorszámosztó terminál még oké, vagy egy asztalba épített megoldás, de folyamatosan felemelt/kinyújtott kézzel elég hamar elfárad az ember a böködésben.

\"...lámák kíméljenek.\"

En nem oly regen lattam egy hasonlo multi touch megoldast egy videon, ami emlekeim szerint Vista op rendszerrel futott, es egy asztalba volt epitve... Kivancsi vagyok ki nyeri a gigaszok csatajat...
zolo
Az egy dolog hogy érintõképernyõs megoldások eddig is voltak, nemcska PDA-ban, Pc-ben is(lásd bármelyik Kresz-vizsgahely), nem az itt a nagydolog, hanem a multi-tács monitoron, álá iPhone. Ebbõl azért nincs olyan sok a piacon, habár egyre több lesz. Apple kicsiben megcsinálta, bevált, most megcsinálja otthoni méretben....Logikus és érthetõ lépés.

Egy darab almás cuccom sincs, és nem vagyok fan, de azért rögtön fikázás hamár kivan írva valahol...Ez azért hmm....

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hát az érintõképernyõrõl mindíg az jut eszembe, hogy pontatlan már amelyik nem kényelmes, koszos lesz, drágák, néha idegesítõek és ezekután még sorolhatnám hogy milyen hibái vannak. Majd meglátjuk, hogy milyen megoldásokat fognak kitalálni rá.

Nothing Ever Changes

Ravkin
hát kb <#szomoru1> , kapja be az apple <#gun>

Windows 7

Hú de nagy dobás az érintõképernyõ!
Az Apple találta fel az MP3 lejátszót, a mobiltelefont, mindent.
Meg nem erõsített információk szerint betörnek a gépjármûpiacra is.
Egy olyan új forradalmi megoldással rukkolnak majd elõ, ahol egy kulcs zárban történõ elforgatására beindul a motor, így nem kell többet kurbliznunk.
Slusszkulcsnak hívják a fejlesztési stádiumban, de a piacra dobása után i-key lesz a neve. A hétzenés kvarcóra piacra dobását a karácsonyi szezonra idõzítik.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

← ElőzőOldal 3 / 3