Érintőképernyő az Apple újabb nagy dobása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennyi a szintje nem kell vele foglalkozni, aki olvassa rendszeresen a forumot :)
tényleg nyitni kéne olyan támát hogy, Fikázzuk ki sanyixot <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Nem kicsit szánalom ember...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Amugy meg nem tudom miert nem lehet elfogadni azt a tenyt, hogy a Win, a Linux, es az OS X 3 mas OS, es van akinek az egyik van akinek a masik szimpatikusabb, kezreallobb? Ennyi. Emellett a Mac a design-t is szem elott tartja, mint PC-s fronton nehany gyarto.
Nem ertem miert alazzatok porba egymast es magatokat ezzel a vitatkozassal? Biztos mindegyikotoknek van olyan rokona baratja akivel tok jol megertik egymast, csak epp mondjuk mas OS-t szeretnek hasznalni. Veluk is elkezdtek kurvaanyazni?
Sanyix: Te meg ne hidd, hogy jobb vagy a sablonos szövegnél, kiragadni mondatrészeket, másokat ismételni legalább annyira dedós. Kb. azt sugalja, hogy nem tudsz mivel visszavágni, inkább ismétled a másikat, és kifigurázod.
én vagyok hiperaktív? nem én szolok oda minden cikkhez valamit amin lehet flamelni, flamer király.
kitérdel a fos linuxod. senkit. ez a cikk se arról szól, de te csak a fasságodat tudod is bedobni, aztán másodpercenként frissíted a témát. magyarországon
sajnos kénytelen vagyok linuxot használni, mert sokan szervernek használják, vagy ha téonlájntól vesznek gépet, akkor azon van, és kétségbe vannak esve, hogy nem tudják használni a frissen vett, webcamjukat. és olyankor sajnos el kell mondani, hogy hát igen, olcsó húsnak híg a leve, ezzel bizony semmi se fog együtt mûködni.
egy divat csoró vagy. szánalmas hogy már divat szegények mondania magát az embernek. én nem fogom, megdolgoztam ezért a gépért, nekem se volt rá pénzem, osx68al probálkoztam, megtetszett. nem tudod elfogadni, hogy abból hogy egésznap az sg-t lapozgatot nem kapsz pénzt, és így nem tudsz márkás, jó dolgokat megvenni.
értem én hogy nincs senki aki hozzád szóljon, ezért elintézed, hogy legalább a neten megtegyék, de hát azért ember, get a life.
mi baj van a távirányítóval. kényelmi eszköz, azért mert neked csak második világháborús tekerõs világrádiód van, nehogy már nekünk kelljen szégyenkezni.
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
A sablonoskodással jövök, mert sablonokkal élsz, azokkal a sablonokkal, amiket a média, és a sztívdzsobsz a szájadba ad, és amiket olvasol a "pro" flamerektõl, miért ne tegyem szóvá te hiperaktív óriásarcú majom? :D
Kit érdekel a hülye epl? Szarok rá, hogy nem bírsz egy gépet használni, arra is ha 1 cm-el máshova kell kattintani, akkor lefagy az idegrendszered, ez van, van akinek hülyebiztos os is kell. Egy divat sznob vagy aki, mély sötétségben él, és csak azt akarja bizonyítani, hogy õ milyen felsõbbrendû és profi amikor átbasszák, és még örül is neki, és a legrosszabb, hogy terjeszti a marhaságait :D
(azt hittem, a véresszájú xykonzolvérfanboyoknál nincs rosszabb, de az utóbbi pár hónapban rájöttem, hogy sokkal magasabb szintet képviselnek mint az epl vérfanboyok, mert õk legalább tudnak elfogadható érveket mondani néha)
Egyébként a távirányítós kérdésre várom a választ ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Anyu meg a munkahelyén van asszem :\ de szólok neki, hogy csatlakozzon fel a gépemre remote desktopon ok? :D
LZ forever
csak szeretnéd ha ilyen fiad lenne <#mf2>#mf2>
gondolod hogy elárulnám ha az idegi összeroppanásodra utaznék? haha úgy mi lenne a poén?
LZ forever
te most vagy nagyon hülye vagy, vagy az én idegi megroppanásomra utazol :D de nem fog sikerülni :D
Drágább "ugyanaz" a konfig (szûk értelemben vett konfig). Összeségében több, persze ez egyes usereket nem érint, mivel nem érinti nem érdekli és persze hogy nem fizet érte többet mert benne van az ilife.
Virus ide oda: nem sok tolvaj pörög ott, ahol kevés zseb van. Ha macék többségben lesznek várom az eredményt..
Az (egy) os felhasználási szempontból fontos és nem önmaga miatt, mert jobb, meg fényesebb, pl jó példa hogy valaki csak azért rak windowst hogy játszon. Ha videót vágni valaki jobban szeret finalcuttal akkor nyomja azon, a lényeg hogy minél könyebben érje el amit akar, eszköz, nem cél.
xms.hu:
Mac Pro
2.8GHz 8 magos
2X 2.8GHz Quad-Core Intel Xeon “Harpertown” processzor
2GB memória
ATI Radeon HD 2600 XT 256MB memória
320GB Serial ATA 3Gb/s 7200-rpm hard drive
16x dual layer SuperDrive
1-3 napon belül.
611.200 Ft
nettó: 509.333 Ft
Sajnos egy 2x jobb Pc-t össze lehet rakni annyiból mint egy Mac-et veszel:( Mármint "márkás" Pc-t! Az, hogy a szoftver 1-2 dologban jobb az oké, de maga ami a dobozban van az enyhén szólva is elavult (pl MacPro 667ezer, 7300GT 256Mbyte, 1 Giga 667Mhz Ram, 250GB SATA, 2.66Ghz 2db (ennyi erõvel quad is lehetne már).
Egyszerûen NEM ÉRI MEG!
LZ forever
LZ forever
LZ forever
de az éppen elég, sõt sok is amikor az ember melózni akar, nem azzal baszakodni, hogy honnan tudok ilyenolyan patch-et, drivert leszedni, stb...
- ki az a hülye aki firewall nélkül netezik
- van vírusirtó is (mondjuk ezt nem használok egy ideje, mert jó pár éve úgysem volt szükség rá)
- nem csak kíndózt lehet használni, osx-re tuti több vírus van mint linuxra, ráadásul ha arra írnak valamit, komoly hülyeség kell hozzá hogy meg is fertõzd vele
- fagyás a géptõl van, szarrátuningolás, alkatrészek elhasználódása (képzeld apple-n se csodakondikat használnak, azok is meghalnak egy idõ után), driver bug, ezek okozhatják. Ezek nélkül nincs gond windózon se, linux meg a driver bugok miatt se nagyon fagy le, oda komoly hardver porblémák kellenek.
Az egyszerre több pont megadás tényleg jó, de egy 1x1 pixelt eltalálni egy 2000 pixel felett felbontású monitoron... hát kérdéses. Más kérdés hogy nem lesz fárasztó? Levegõben tartott kar órákon keresztül?
biztos van egy két terület ahol jó lesz de átlag felhasználásra kétlem.
Mondjuk egy jó kis RTS játékot feldobhatna, amint két kézzel jelölöd ki a csapatokat, stb.
U.I.
bár látom már teljesen más a téma :P
Logic-ra meg Pro toolsra meg van alternatíva: Cubase, Pro tools win, te szar, legalább tudnál valamit :D
LZ forever
LZ forever
míg egy vista ugyanazon a platformon kb. meg sem mozdulna, a csodás aero-t el is felejtheted (bár az amugyis csak parasztvakítás)...
ha te olyan halk pc-t akarsz építeni, mint az imac, vagy mac mini, akkor igen komolyan a pénztárcád mélyére kell nyúlni. tudom, hiszen próbáltam.
nem tudom milyen zeneszerkesztõvel dolgozik a haverod, de én olyanokról beszélek mint Logic vagy Pro Tools... ezeknek nincs alternatívája és mellesleg mnden valamirevaló stúdióban megtalálhatóak.
- fagyós téma hülyeség? igen, persze, hát a windows nem szokott fagyni :)
- apple életérzésrõl nem volt szó, valakivel keversz.
a többi az megint csak blabla...
Tényleg ez feltûnt, de te a "komoly munkáidhoz" hol használsz távirányítót (amit az apple talált fel, és mást is tud mint az összes többi távirányító, pl teleportálni, teret görbíteni, kávét fõzni :D). Én ha dolgozom a billentyûzetet/egeret használom, ami miatt ott ülök a gép mellett. Persze igen lehet használni wireless billentyûzetet/egeret használni, de akkor minek a távirányító?
Oké, mi a fõ különbség? Hát az alaplap! De ha már láttál "márkás" pc gyártó alaplapját akkor ott is láthatsz érdekes dolgokat.
Leopard? Ez maga nem nagy szám, sõõt, a beépített programok mint pl a quicktime elég szar (oké, wmp is az, de linuxon felteszel csomagkezelõvel egy mplayert és megy minden, felirattal, stb..) :) Zeneszerkesztõ? Haverom azzal dolgozik, nekem vicces volt:) Szoftverben létezik alternatívája, a belsejérõl meg ne is beszéljünk.
Azért mert ultra vékony azért te kiadsz több száz ezer forintot, akkor nesze, ha erre akarod a pénzed kidobni hát tedd meg!