122
  • Rexhawk
    #122
    nem csak az applenél, hanem pl a konzoloknál is, meg ahol lehet flame war :)
    ennyi a szintje nem kell vele foglalkozni, aki olvassa rendszeresen a forumot :)
    tényleg nyitni kéne olyan támát hogy, Fikázzuk ki sanyixot
  • GregSB
    #121
    Amióta olvasom az SG-t Sanyix gyerek _minden_ egyes Apple hírnél osztja az eszét, és fikázza az Apple-t.

    Nem kicsit szánalom ember...
  • hpteso
    #120
    En Mac et hasznalok. Es szeretem is az iMacem. A windowsal sincs semmi baj. Igaz jobban kell vigyazni ra, esetleg par honaponta urjatelepiteni, de ezzel nincs bajom. A baj ott van hogy a pc gyartok nem hozzak azt a minoseget amit az apple. Sot, meg se kozeliti. Arban egyezo macet es pct szinte ossze se lehet hasonlitani minosegileg. A jo hir hogy lassan emelkedik a pc-k minosege is. Most kineztem magamnak egy Dell Studio 15 ot. Istenien nez ki. Muhaha. Ha lesz penzem megveszem. Udv szamitogep hasznalok. Ja, es nem eri meg ezen ennyire osszeveszni, nem er annyit hogy mar szidkozodasig menjetek. Bekuljetek meg testvereim. Szeressetek egymast. Joccakat mindenkinek.
  • PyRex
    #119
    Dettó. Sorry, én is felkaptam a vizet, pedig annyit nem ért volna meg, hogy válaszra méltassam. Úgyis minden apple topicban a legtöbb mocskolódás csak irigységből megy. Kár velük foglalkozni.
  • Lavigne
    #118
    tök igaz, csak már felkaptam a vizet ettől az egész apple fujjolástól. unatkozik a srác, beszól mindenkinek, én meg partner voltam benne, lesüllyedtem a fikázó szintjére. remélem jön majd mod. és törli, mert most visszanézve ciki.
  • Macc
    #117
    Hat szanalom ez az egesz. Itt nem moderalnak?

    Amugy meg nem tudom miert nem lehet elfogadni azt a tenyt, hogy a Win, a Linux, es az OS X 3 mas OS, es van akinek az egyik van akinek a masik szimpatikusabb, kezreallobb? Ennyi. Emellett a Mac a design-t is szem elott tartja, mint PC-s fronton nehany gyarto.

    Nem ertem miert alazzatok porba egymast es magatokat ezzel a vitatkozassal? Biztos mindegyikotoknek van olyan rokona baratja akivel tok jol megertik egymast, csak epp mondjuk mas OS-t szeretnek hasznalni. Veluk is elkezdtek kurvaanyazni?
  • Ability
    #116
    Szerintem meg mindannyian szánalmasak vagytok.

    Sanyix: Te meg ne hidd, hogy jobb vagy a sablonos szövegnél, kiragadni mondatrészeket, másokat ismételni legalább annyira dedós. Kb. azt sugalja, hogy nem tudsz mivel visszavágni, inkább ismétled a másikat, és kifigurázod.
  • Lavigne
    #115
    igen, azok érvek, hogy a winfos fagy, vírusos, stb. az hogy sokan divatból használják nem érv amellett, hogy szar az apple. érted (gondolom nem, de azt mégse írhatom h "nem érted!" :DDD) sztem nézz utána mit jelent az "érv", "érvelés" szavak.

    én vagyok hiperaktív? nem én szolok oda minden cikkhez valamit amin lehet flamelni, flamer király.

    kitérdel a fos linuxod. senkit. ez a cikk se arról szól, de te csak a fasságodat tudod is bedobni, aztán másodpercenként frissíted a témát. magyarországon

    sajnos kénytelen vagyok linuxot használni, mert sokan szervernek használják, vagy ha téonlájntól vesznek gépet, akkor azon van, és kétségbe vannak esve, hogy nem tudják használni a frissen vett, webcamjukat. és olyankor sajnos el kell mondani, hogy hát igen, olcsó húsnak híg a leve, ezzel bizony semmi se fog együtt működni.

    egy divat csoró vagy. szánalmas hogy már divat szegények mondania magát az embernek. én nem fogom, megdolgoztam ezért a gépért, nekem se volt rá pénzem, osx68al probálkoztam, megtetszett. nem tudod elfogadni, hogy abból hogy egésznap az sg-t lapozgatot nem kapsz pénzt, és így nem tudsz márkás, jó dolgokat megvenni.
     
    értem én hogy nincs senki aki hozzád szóljon, ezért elintézed, hogy legalább a neten megtegyék, de hát azért ember, get a life.

    mi baj van a távirányítóval. kényelmi eszköz, azért mert neked csak második világháborús tekerős világrádiód van, nehogy már nekünk kelljen szégyenkezni.
  • PyRex
    #114
    Annyira sajnálom azokat az embereket, akik személyesen ismernek. De komolyan: őszintén sajnálom őket :(
  • Sanyix
    #113
    nem szégyen bevallani hogy buta, és értetlen vagy, hát tedd meg. Ne nekem kapálóddzál amikor nyilvánvaló hogy ti ketten egetrengető baromságokat írtok(ezt megerősítették páran). Én érvekkel fikáztam, jogosan, a másik okossal meg nyomtátok a hülye vírusos, meg fagyós rizsát, ami csak arról árulkodik, mennyire nem ért hozzá egyikőtök sem :)
    A sablonoskodással jövök, mert sablonokkal élsz, azokkal a sablonokkal, amiket a média, és a sztívdzsobsz a szájadba ad, és amiket olvasol a "pro" flamerektől, miért ne tegyem szóvá te hiperaktív óriásarcú majom? :D

    Kit érdekel a hülye epl? Szarok rá, hogy nem bírsz egy gépet használni, arra is ha 1 cm-el máshova kell kattintani, akkor lefagy az idegrendszered, ez van, van akinek hülyebiztos os is kell. Egy divat sznob vagy aki, mély sötétségben él, és csak azt akarja bizonyítani, hogy ő milyen felsőbbrendű és profi amikor átbasszák, és még örül is neki, és a legrosszabb, hogy terjeszti a marhaságait :D
    (azt hittem, a véresszájú xykonzolvérfanboyoknál nincs rosszabb, de az utóbbi pár hónapban rájöttem, hogy sokkal magasabb szintet képviselnek mint az epl vérfanboyok, mert ők legalább tudnak elfogadható érveket mondani néha)

    Egyébként a távirányítós kérdésre várom a választ ;)
  • PyRex
    #112
    és lol :D
  • Lavigne
    #111
    ne szégyeld, valakinek annak is kell lennie. egyébként ha már szintekről beszélsz, jó lenne ha tükörbe néznél, vagy legalábbis amiket írtál, hogy meglásd milyen egy undorító szánalmas söpredék szintet képviselsz. érvek nélkül fikázol olyan dolgokat, amihez nem is értesz, csupán azért mert másokkal való kötekedés növeli az adrenalin szintedet. csak sablonoskodással tudsz jönni, meg az isteni linuxoddal. kit érdekel? egy divat csoró vagy, az a bajod és csak azért hogy sajnáltathasd magad. :)
  • Sanyix
    #110
    Látom a 12 éves korhoz inkább közelebb vagy mint a 13-hoz, ehhez a korosztályhoz tartoznak a hasonló szintű, egyébként megint csak sablonos személyeskedések :)
  • Lavigne
    #109
    önmagadnálvagycsakhülyébb :D anyád meg hol dolgozik? free webcam sex. inkább ne zavarjuk szerintem :D
  • Sanyix
    #108
    megint "bibibítevagyahülyébbakkoris"-t nyomod :D

    Anyu meg a munkahelyén van asszem :\ de szólok neki, hogy csatlakozzon fel a gépemre remote desktopon ok? :D
  • Lavigne
    #107
    megállapítást tettem, hogy hülye vagy. :D te jössz az óvodás dolgokkal állandóan. gondolom most is anyu segít neked otthonról, hogy mit írj :)
  • Ferrer
    #106
    unalmasvagy...
  • Sanyix
    #105
    nakiazönelégülthe
  • PyRex
    #104
    "kisfiam"? :)
    csak szeretnéd ha ilyen fiad lenne
  • Sanyix
    #103
    meg benyomtad a "deteakkorishülyébbvagybibí" ovisablont, arról volt szó :)

    gondolod hogy elárulnám ha az idegi összeroppanásodra utaznék? haha úgy mi lenne a poén?
  • Ferrer
    #102
    Üljél le kisfiam, egyes.
  • Sanyix
    #101
    hát akkor hegessz tortát, kaszálj szilvát, vagy verd a segged a földhöz, és számold hányat szikrázik, vagy amit akarsz azt csináld. Vagy talán kényszerítenek egy tarkódhoz szorított maroklőfegyverrel az olvasásra? :D
  • Lavigne
    #100
    tul sok cukrot nyomtál be vénásan? vagy mivan? :DDDD épp beismertem, hogy azt átugrottam, és baromságot írtam :D -"selfowned"- :D :)

    te most vagy nagyon hülye vagy, vagy az én idegi megroppanásomra utazol :D de nem fog sikerülni :D
  • PyRex
    #99
    unalmasvagy...
  • Sanyix
    #98
    Ja jobb beírni hogy a megint csak tipikus "a sok hülyeség között nem láttam" visszavágást, mint beismerni. :D
  • Sanyix
    #97
    Milyen kielégült. Be vagy lőve kisbarátom? :)
  • Lavigne
    #96
    hát azt kár volt. 3 éves designál, gondolom csak amiket az apple kötlezővé tesz, azokat változtatja. lényeg, hogy nálunk nincs hivatalos apple kirendeltség, csak resellerek, és egy cég ami behozza, úgy hogy inkább a boltokat érdemes nézni
  • Iamzozo
    #95
    Kicsit elfajult..
    Drágább "ugyanaz" a konfig (szűk értelemben vett konfig). Összeségében több, persze ez egyes usereket nem érint, mivel nem érinti nem érdekli és persze hogy nem fizet érte többet mert benne van az ilife.
    Virus ide oda: nem sok tolvaj pörög ott, ahol kevés zseb van. Ha macék többségben lesznek várom az eredményt..
    Az (egy) os felhasználási szempontból fontos és nem önmaga miatt, mert jobb, meg fényesebb, pl jó példa hogy valaki csak azért rak windowst hogy játszon. Ha videót vágni valaki jobban szeret finalcuttal akkor nyomja azon, a lényeg hogy minél könyebben érje el amit akar, eszköz, nem cél.
  • tarBubbles
    #94
    Én az apple.hu-n néztem...
  • Lavigne
    #93
    néha töröld ki a gyorsítótárat :D

    xms.hu:

    Mac Pro

    2.8GHz 8 magos
    2X 2.8GHz Quad-Core Intel Xeon “Harpertown” processzor
    2GB memória
    ATI Radeon HD 2600 XT 256MB memória
    320GB Serial ATA 3Gb/s 7200-rpm hard drive
    16x dual layer SuperDrive

    1-3 napon belül.
    611.200 Ft
    nettó: 509.333 Ft
  • tarBubbles
    #92
    Nem használok Vistát, Xp és Ubuntu:) És Ubuntun minden leopardos dolog tökéletesen megy:) És nekem rosszabb videó kártyám van mint egy iMac-ben!

    Sajnos egy 2x jobb Pc-t össze lehet rakni annyiból mint egy Mac-et veszel:( Mármint "márkás" Pc-t! Az, hogy a szoftver 1-2 dologban jobb az oké, de maga ami a dobozban van az enyhén szólva is elavult (pl MacPro 667ezer, 7300GT 256Mbyte, 1 Giga 667Mhz Ram, 250GB SATA, 2.66Ghz 2db (ennyi erővel quad is lehetne már).
    Egyszerűen NEM ÉRI MEG!
  • Ferrer
    #91
    De kár.. Pedig mi lehettünk volna barátok is! izé.. XD
  • Lavigne
    #90
    jaja, ezt sikerült átugranom. hát azt hiszem egy baromság részemről is belefér, a te 620 hülyeséged mellet :D
  • Lavigne
    #89
    ha neked az kielégült, meg az önelégült, ugyan azt jelenti, akkor ne találd már ki, hogy velem van a hiba :DDD a másikat meg megmagyaráztam, de te csak nyomod a monológot. tipikus linuxos olcsójános
  • PyRex
    #88
  • Ferrer
    #87
    nincs
  • PyRex
    #86
    Mintha ezt már hallottam volna valahol, egy saját gondolatod sincs? :)))
  • Ferrer
    #85
    Hát, sajnos az elveim tiltják, hogy iq nélküli vitapartnerrel eszmecserét folytassak, úgyhogy ha nem haragszol..... :)
  • PyRex
    #84
    windows-on nekem is "csak" a driver bugok, meg a szarul megírt inkompatibilis programok miatt van fagyás
    de az éppen elég, sőt sok is amikor az ember melózni akar, nem azzal baszakodni, hogy honnan tudok ilyenolyan patch-et, drivert leszedni, stb...
  • PyRex
    #83
    cubase? az kb. olyan mintha a mercire a trabantot mondanád alternatívának. pro tools win, omfg lol, persze, sok sikert hozzá... :)))