65
  • SzekelyG
    #65
    Én is hozzátenném: annyira unalmas volt a film, hogy elaludtam.
    A herceges jelenet azonban nagyon tetszett, amikor gyakorolt, kb 1 perces jelenet.
    A párbeszédek is nevetségesek voltak néha.
    A reklámja volt jó a filmnek, mindenhol erről írtak, az előzetest pedig nagyon feldobta a Rammstein zene.
    Az első rész se győzőtt meg igazán, A faun labirintusa viszont nagyon tetszett!
    Remélem a Hobbitot jól megcsinálja, ha nem veszik el tőle...
  • NiGhTM4R3
    #64
    Ez a film nevetségesen rossz, nálam a Múmia 3-mal vetekszik.
    Ajánlom helyette a 2 rajzfilmet (Blood & Iron, Sword of Storms)

    Megszokott dolog, aminek winnie tetszik az szerintem egy hulladék. Hozzászólásokból ítélve nem csak én vagyok így.
  • aRoma
    #63
    megjegyzem, az első rész tetszett :))
  • aRoma
    #62
    megnéztem moziban. xar
    megnéztem gépen, qrva xar
  • MiZo81
    #61
    Ron Perlman lesz az! Nézz csak ide: http://www.imdb.com/name/nm0000579/
  • Deryck
    #60
    ...ez egy szar film volt, nem hiszem, hogy azért mert batmant néztem előbb, hanem mert szimplán gagyi volt. azt mondták, hogy az első rész jó volt bár én nem láttam, a trailer is nagyon tetszett (bár itt azt olvastam, hogy az első rész se volt nagy durranás, akkor meg nem tudom, hogy lehet ennél a 2. résznél is roszabbat csinálni) erre a story is rossz volt akció alig volt és a rammstein zenét se nyomták be a zuzós részekbe, a szinkron meg szánalmas.
    annyira megrázó volt a film, hogy már minden hellboy 2 vel foglalkozó fórumban igyekeztem kisírni magam. bocsika, ha vkit megsértettem ezzel...
  • Mardel
    #59
    Inkább Doug Jones
  • Sir Quno Jedi
    #58
    Barátom fogalmazott úgy mozi után, hogy soha ne csináljanak rosszabb filmet! Merhogy jó volt. Technikailag abszolúte nem lehet belekötni, jó iparosmunka és még szórakoztató is, szerethető karakterekkel. Nyárvégi esti szórakozásnak tökéletes. Nem egy AAA+ kategória (bár technikában az), de élvezhető, főleg aki nyitottabb a témára.
  • Etinger
    #57
    Nem láttam a filmet, de azért az szemet szúrt, hogy a fikázók többsége nem moziba látta, hanem leszedte szépen a netről. Ezek után annyit is ér az pár fikázó komment.
  • schrank
    #56
    ...csába kifelejtettem a világok harcát meg a függetlenség napját ...
  • schrank
    #55
    azért ez a ron perlman érdekes szerepeket tudhat magának
    csupa áll-arcos szerep
  • hpteso
    #54
    kommented és hozzáállásod elnézve vegignezted a hellboy 2 ot. Amugy bocsi ha megbantottalak. Igazan nem akartam. Beke.
  • schrank
    #53
    bár én nem vagyok képregénybuzi a film címe akár az is lehetne hogy :
    MIB vs. gyűrükura vs. xman vs. diehard és szerencsére mindegyikből a jó dolgokat vették át
  • Scamp
    #52
    Az Én szubjektív véleményem:

    Gyanítom hogy a resszkes Gyűrűk ura az onnan adódik hogy a rendező (még ha nem is tetszik vkinek a film, észreveheti) rettenetesen jól jeleníti meg a mitológiai/fantasy lényeket szvsz. És mivel ő rendezi a Hobbit filmeket így ezek a lények és megjelenítési módjaik visszaköszönhetnek azokban a filmekben is ami csak előnyére válik a Hobbit filmeknek.Szó sincs a Hellboy és a Gyűrűk Ura összehasonlításáról.

    Sajnos az a helyzet hogy legtöbben tényleg úgy ülnek le a filmet megnézni hogy "úgy sem lesz semmi értelme és sz** az egész de azért megnézem mert mondani kell róla véleményt". Ilynekor megnéz belőle 5 percet vagy félórát és azt hiszi látta a filmet.

    Filmek terén minden evő vagyok ugyhogy naggyából mindent megnézek ami kicsit jónak tűnik.A Hellboy 1 után a 2 kicsit erőltetettebb de fogyasztható és nekem kifejezetten tetszett benne jópár rész. Főleg az Elfek és az Ork(?). Az a Goblinos rész a végén az kicsit érdekes volt de vicces sztem :D A sztorit kicsit nyujthatták volna, ennek érdekében egy plusz félórát el tudtam volna viselni.Összeségében nagyon jó kis unalom űző mozi.

    Mielőtt sokan nekem esnétek, mert érzem hogy ez a szándékotok, ez az én szubjektív véleményem volt.
  • Chocho
    #51
    Hááát... ezzel erősen vitába szállnék, de nem teszem, mert lusta vagyok. :D
  • lama king19
    #50
    héééééééééééééé! az előző kommentemben ki és miért emelte ki az a részt? kedves szerkesztők?!?! nem kéne más kommentjébe beleköpni........
  • Falatka2003
    #49
    (Az első rész kellemes meglepetés volt, ahhoz képest, hogy utálom a képregényadaptációkat. A második rész nagyon kellemetlen meglepetés volt. Ezért utálom a képregényadaptációkat.... :P )
  • lama king19
    #48
    azért ez már +int vmi. sajnos rosz értelemben. ezt a filmet itt magyaro-on csinálták talán az a neve h etyekwood :D (vicces név) mindenki szidja a filmet és 1etértek velük még nem láttam a filmet de nem is fogom xD az a tény h amerikából jönnek ide Mo-ra és csinálnak 1 ilyen sz@r filmet... vhogy ez jellemző magyarországra. ezzel is beírtuk magunkat a "Lúzer Országok Top 10"-es listájába 1 újjabb fejezettel :D
  • tmk
    #47
    Én is megnéztem a 2. részt, lehet, hogy a Sötét Lovag elött kellett volna megnézni akkor jobban tetszett volna, de igy nem volt nagy szám.
    Én is olyan összecsapottnak éreztem a sztorit, hamar vége lett a filmnek (nem tudom hány perces).

    Egyébként az elfeknek is több fajtája van és alapból az elfek szépek és természetkedvelő és védő lények, de pl a sötét elfek már nem...
  • Kindred Blades
    #46
    Hja, reszkess, Gyűrűk Ura? Fenét! Reszkess Hellboy! Már 'sok-sok-tíz' éve megcsinálták a 12 dühös embert, hol van ahhoz a Hellboy bármelyik (beleértve a leendőket is) része? Úgy nagyjából ugyanannyi köze van a kettőnek egymáshoz, mint a LotR-nek és a Hellboynak. Az egyik egy pure fantasy, a másik egy képregényadaptáció. Gyakorlatilag a Star Wars-t is hasonlíthatnánk az Apollo 13-hoz, mindkettőben van űrhajó...
  • Sanyix
    #45
    Amúgy valós lény is, főleg a fórumok alatt fordulnak elő :D
  • Shiwo
    #44
    úgy tűnik, egyeseknek tényleg nem esett le, hogy a "reszkess gyűrűk ura" az a hobbit miatt van, s nem a hellboy 2 miatt... amúgy akinek nem tetszik a film, és legfőképp halvány lila gőze nincs arról, hogy ez milyen képregényen alapul, az minek jön ide okoskodni ?

    szerintem elég jó lett, ennél sokkal gagyibban sikerült képregény-adaptációk is vannak, szóval nincs a filmnek miért szégyenkeznie...ami engem leginkább zavart, hogy lecserélték a szinkronhangokat..a mostani nem igazán passzol a karakterhez, úgy érzem..persze ez szubjektív, meglehet másnak jobban bejön az új magyarhangja..reméljük, hogy lesz még hasonló színvonalú folytatás
  • Shiwo
    #43
    kommented és hozzáállásod elnézve lehetne róla vitatkozni, hogy most ki is az idióta..
  • Shiwo
    #42
    a troll az egy mitológiai lény, ami a híd alatt lakik..hogy a különböző fantasy regények, filmek, stb-k mit hoznak ki belőle, az eléggé eltérő..erre a legjobb példa, ha gugliba beírod, hogy troll, s megnézed milyen képeket dob ki..
  • Sanyix
    #41
    pedig a videokártya sokkal jobb... láttál már 203 ghz-n pörgő gpu-t? Naugye :D

    Egyébként 8 hobbit= hobbájt
  • Stiff
    #40
    - val (a hiba orvosolva)
  • Stiff
    #39
    Láttam a filmet, de semmi esetre sem vétenék akkora hibát, hogy egy lapon említsem ezt a filmet a "Gyűrűk ura" -hoz. Mellesleg szerintem jóval erőltetettebb volt mint az első rész, és ezt érezni is lehet!
  • kalapos01
    #38
    Másnak láthatóan leesett, hogy a Gyűrűk ura a közelgő Hobbitra utal. 11 oscar? Húú!
  • Blasta
    #37
    Nameg ez a hatásvadász alcím, "reszkess gyűrűk ura"...
    Pffff, bevetted a gyógyszered a cikk előtt? Gondolom nem.
  • Blasta
    #36
    "Tipikus tévhit a nézők részéről, hogy ha egy filmnek folytatása készül, akkor az gyengébb lesz. "

    Már miért lenne ez tévhit Viktorom???????
    Azért, mert idén három -esetleges, és szigorúan SZERINTED- kivétel akadt? Mi az a három ahhoz a 33333-hoz képest, amiket eddig produkált a filmipar?
  • hpteso
    #35
    JA. MEG VALAMI. SENKINEK NEM AJANLOM EZT A FILMET. AKI VEGIGBIRJA NEZNI AZ EGY TOTAL IDIOTA.
  • hpteso
    #34
    Ez a film egy total baromsag. A kozepenel mar sirtam az idiotasagtol, es persze le is allitottam a filmet es letoroltem a hardrol egybol. Senkinek nem ajanlom ezt a szart. Szerintem ezzel a filmel azt teszteltek hogy mennyire gyokerek az emberek, hogy ilyen filmre is befizetnek. Hat sajnos itt tartunk. Ennyire gyokerek az emberek. Sanyix neked meg jo a procid, kezdelek irigyelni. :D
  • Sanyix
    #33
    "A Gyűrűk Ura-nak nem kell reszketnie, NINCS olyan film, ami azt überelné!!!!!!!"ű

    huahhauhuhuauzuahahahahaa
  • Griphons
    #32
    Nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
    Egyébként úgy látom sokan keverik a fantasyt, és a mitológiát. Már csak azért sincs sok köze ennek a filmnek a Gyűrűk urához, mert a benne megelevenített fantázialényeket Toro nem a klasszikus fantasyból emelte át a filmbe, hanem közvetlenül a mitológiai lények leírásaiból merített. Szóval felejtsük el, hogy az elfek szép magas, természetkedvelő lények, akik csak békére vágynak, és harmóniára. Inkább vegyük elő azokat a leírásokat, miszerint az elfek óvatlan kisgyerekeket rabolnak, hadat viselnek a trollok ellen, és az embereket még kutyaguminak sem nézik. Elemük az intrika és a háborúskodás.
    Így már kicsit másként fest a film mi?
  • redfish
    #31
    Kész röhej!... Hogyan lehet egyáltalán 1 napon említeni A Gyűrűk Ura filmeket, Tolkint, és Peter Jacksont ezzel a filmmel?!...
    (Majd ha ez is 11 Oscart kap, akkor esetleg talán.)

    A Gyűrűk Ura-nak nem kell reszketnie, NINCS olyan film, ami azt überelné!!!!!!!

  • adampierson
    #30
    Engem igazi sokként ért, hogy nem Recviczky Gábor Hellboy magyar hangja. Az elsőt csomószor láttam és nagyon hozzá szoktam. Nála jobban nem mondja senki, hogy "Bakker". Ezt az egy dolgot leszámitva ez a rész is tetszik, alig várom a trilogia befejező részét. :)
  • kozik
    #29
    off
    pi, hero, zatoichi, stb
    /off
    2. resz x, nem neztem meg, majd ha sok idom lesz, az elso viszont gyenge volt. gagyi sztori, erejen felul nagypofaju hos, gyerekes hatter. jo, tudom, comic-based, de akkor mar ezerszer inkabb batman.
  • Nonix
    #28
    A filemt ott kapcsoltam ki mikor az ujsagiroknal megjelenik. Nagyon unalmas egy film , csodalkozom hogy csak nekem nem tetszett. Inkabb nezek valami dramat, manapsag sok ez a tucat akcio-urulek nekem. Hianyolom a Fight club-os filmeket. Esetleg valami ajanlas ?
  • Mardel
    #27
    Ő Lucifer fia, akit az első részben azért küldtek, hogy elpusztítsa a földet, hogy a németek világuralomra törjenek.
    Mivel őa lelkében jó, ezért mindig levágja aszarvait, meg minél kisebbre csiszolja őket, hogy emberibbnek tűnjön, egyébként farka is van, nem csak szarva.

    Ha nem vágja le a szarvait, akkor így néz ki:
  • Inquisitor
    #26
    A szinésznek gyárilag ilyen feje és arca van, ezért max. be kellett kenni pirosra, miféle gumi állarc? ;)