Hellboy 2 - Az aranyhadsereg - Reszkess, Gyűrűk ura!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A herceges jelenet azonban nagyon tetszett, amikor gyakorolt, kb 1 perces jelenet.
A párbeszédek is nevetségesek voltak néha.
A reklámja volt jó a filmnek, mindenhol errõl írtak, az elõzetest pedig nagyon feldobta a Rammstein zene.
Az elsõ rész se gyõzõtt meg igazán, A faun labirintusa viszont nagyon tetszett!
Remélem a Hobbitot jól megcsinálja, ha nem veszik el tõle...
Ajánlom helyette a 2 rajzfilmet (Blood & Iron, Sword of Storms)
Megszokott dolog, aminek winnie tetszik az szerintem egy hulladék. Hozzászólásokból ítélve nem csak én vagyok így.
megnéztem gépen, qrva xar
annyira megrázó volt a film, hogy már minden hellboy 2 vel foglalkozó fórumban igyekeztem kisírni magam. bocsika, ha vkit megsértettem ezzel...<#confused>#confused>
"Timeo Danaos et dona ferentes."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
csupa áll-arcos szerep <#hehe>#hehe>
MIB vs. gyûrükura vs. xman vs. diehard és szerencsére mindegyikbõl a jó dolgokat vették át <#papakacsint>#papakacsint>
Gyanítom hogy a resszkes Gyûrûk ura az onnan adódik hogy a rendezõ (még ha nem is tetszik vkinek a film, észreveheti) rettenetesen jól jeleníti meg a mitológiai/fantasy lényeket szvsz. És mivel õ rendezi a Hobbit filmeket így ezek a lények és megjelenítési módjaik visszaköszönhetnek azokban a filmekben is ami csak elõnyére válik a Hobbit filmeknek.Szó sincs a Hellboy és a Gyûrûk Ura összehasonlításáról.
Sajnos az a helyzet hogy legtöbben tényleg úgy ülnek le a filmet megnézni hogy "úgy sem lesz semmi értelme és sz** az egész de azért megnézem mert mondani kell róla véleményt". Ilynekor megnéz belõle 5 percet vagy félórát és azt hiszi látta a filmet.
Filmek terén minden evõ vagyok ugyhogy naggyából mindent megnézek ami kicsit jónak tûnik.A Hellboy 1 után a 2 kicsit erõltetettebb de fogyasztható és nekem kifejezetten tetszett benne jópár rész. Fõleg az Elfek és az Ork(?). Az a Goblinos rész a végén az kicsit érdekes volt de vicces sztem 😄 A sztorit kicsit nyujthatták volna, ennek érdekében egy plusz félórát el tudtam volna viselni.Összeségében nagyon jó kis unalom ûzõ mozi.
Mielõtt sokan nekem esnétek, mert érzem hogy ez a szándékotok, ez az én szubjektív véleményem volt.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Én is olyan összecsapottnak éreztem a sztorit, hamar vége lett a filmnek (nem tudom hány perces).
Egyébként az elfeknek is több fajtája van és alapból az elfek szépek és természetkedvelõ és védõ lények, de pl a sötét elfek már nem...
aha...hát,persze...hihető volt
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
szerintem elég jó lett, ennél sokkal gagyibban sikerült képregény-adaptációk is vannak, szóval nincs a filmnek miért szégyenkeznie...ami engem leginkább zavart, hogy lecserélték a szinkronhangokat..a mostani nem igazán passzol a karakterhez, úgy érzem..persze ez szubjektív, meglehet másnak jobban bejön az új magyarhangja..reméljük, hogy lesz még hasonló színvonalú folytatás
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyébként 8 hobbit= hobbájt
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Pffff, bevetted a gyógyszered a cikk elõtt? Gondolom nem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Már miért lenne ez tévhit Viktorom???????
Azért, mert idén három -esetleges, és szigorúan SZERINTED- kivétel akadt? Mi az a három ahhoz a 33333-hoz képest, amiket eddig produkált a filmipar?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
huahhauhuhuauzuahahahahaa
Egyébként úgy látom sokan keverik a fantasyt, és a mitológiát. Már csak azért sincs sok köze ennek a filmnek a Gyûrûk urához, mert a benne megelevenített fantázialényeket Toro nem a klasszikus fantasyból emelte át a filmbe, hanem közvetlenül a mitológiai lények leírásaiból merített. Szóval felejtsük el, hogy az elfek szép magas, természetkedvelõ lények, akik csak békére vágynak, és harmóniára. Inkább vegyük elõ azokat a leírásokat, miszerint az elfek óvatlan kisgyerekeket rabolnak, hadat viselnek a trollok ellen, és az embereket még kutyaguminak sem nézik. Elemük az intrika és a háborúskodás.
Így már kicsit másként fest a film mi?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
(Majd ha ez is 11 Oscart kap, akkor esetleg talán.)
A Gyûrûk Ura-nak nem kell reszketnie, NINCS olyan film, ami azt überelné!!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
pi, hero, zatoichi, stb
/off
2. resz x, nem neztem meg, majd ha sok idom lesz, az elso viszont gyenge volt. gagyi sztori, erejen felul nagypofaju hos, gyerekes hatter. jo, tudom, comic-based, de akkor mar ezerszer inkabb batman.
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Mivel õa lelkében jó, ezért mindig levágja aszarvait, meg minél kisebbre csiszolja õket, hogy emberibbnek tûnjön, egyébként farka is van, nem csak szarva.
Ha nem vágja le a szarvait, akkor így néz ki:

"Timeo Danaos et dona ferentes."
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nothing to say
"Tipikus tévhit a nézõk részérõl, hogy ha egy filmnek folytatása készül, akkor az gyengébb lesz. Erre a badarságra idén már a harmadik cáfolat érkezik.
Bár a minõség megítélése természetesen szubjektív"
amúgy tényleg jó a második rész, a troll piac elnevezés priceless 😄
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gaming is believing.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
the world is mine
hogy merészelik, nyaralni meg betegeskedni??? hát milyen ember az ilyen?<#nemtudom>#nemtudom>
a szerzõ úr bizonyára laptoppal a hasán napozik az adrián.