65
  • Inquisitor
    Del Torro bácsi által kitalált (mert van fantáziája az öregnek) szörnyeket miért is kéne más könvekhez viszonyítani? Másrészt ő is főleg kelta mondákból táplálkozik, abban meg kb. minden lény leírásából van vagy tucat féle egymásnak ellentmondó, nem de?
  • Broafka
    annál a résznél alakította a haverom a tömeget! :D
  • Yutani
    Troll piac nagyon baba volt, kicsit Star Wars fílingem lett néhány másodpercre (Mos Eisley)!
  • Lavigne
    ez jó :DDDDDD

"Tipikus tévhit a nézők részéről, hogy ha egy filmnek folytatása készül, akkor az gyengébb lesz. Erre a badarságra idén már a harmadik cáfolat érkezik.

Bár a minőség megítélése természetesen szubjektív"

amúgy tényleg jó a második rész, a troll piac elnevezés priceless :D

• Sir Quno Jedi
    70*70 aranykatona az szerinted mennyi??! (kb. félezerszer rágják a szánkba a filmben)
  • Chocho
    Én megnéztem a filmet... háát... Nem is tudom, mit mondjak. Az első rész még nagyon tetszett régen, kellemes meglepetés volt. Ez a folytatás viszont egyfelől túl meseszerű és túl humoros, másrészről pedig agyonlátványozott lett. Lehet, hogy csak én nőttem már ki ebből, de untam... majd legközelebb.
  • John Wayne #19
    Hmm,"Bár a minőség megítélése természetesen szubjektív", hát, az én szubjektív megítélésem szerint ez a film harmatgyenge és erőltetett humorú, az első rész nagyon tetszett, ezt csak két darabban tudtam megnézni. Csupa elcsépelt filmes közhely, és logikátlanságok. Néhány jó kis akciójelenettel megspékelve. Ebből sztoriból egy egész monumentális kis filmet ki lehetett volna hozni, és a látványvilág az tényleg ott van, de egyébként összecsapták az egészet. Kár.
  • diablo1336
    Nem rég néztem meg a filmet(spoiler köv.) az elsőről még csak nem is hallottam, de egyik haver mutatta az előzetest és ott megtetszett mondom nézhető kis film lesz. A film tényleg bőven nézhető kategorián belül van. Nekem ami nagyon tetszett az a sötét elf megformálása,mind kinézetre mind fegyver tipusra! Sőt bevallom öszintén eddig ez az elf tetszett a legjobban az összes film közül,télleg pöpeccül megcsinálta. Viszont ami nem tetszett az a csata jelenet. Az Elf gyorsaságát azzal probálta érzékelni h felgyositotta a jelenetet. Hát ez sztem elég gagyi. Ezt minimum inkább a szereplő gyorsaságára biznám. Amuyg kicsit nevetségesre sikerültek "szörnyek". Ami miatt a gyűrűk ura annyira jó lett az a különböző fajok megjelenitése-pl a gyűrűk ura első részében a troll az troll volt ha nem mondjha senki akkor is rájövök ,de itt? hát még amikor mondták se akartam elhinni h ilyen kis "szarok" a trollok-bocsánat a kifejezésért. Amugy még a főhős maskarája nem tetszett nem tudom h az első rész miatt maradt ilyen(mivel nem láttam enm tudom ott h nézett ki),de hogy ez a gumi vagy nem is tudom milyen anyagú izé amit felhuzott red elég gagyi hatást keltett ismét. Kb mintha batman ruháját beszineznék pirosraés felhuzná a szereplő és közbe meg el akarják hitetni h az a teste. Meg a vége! kérem szépen összesen háűny aranykatona volt? mert kb az utolsó képeken amikor már leállt az aranyhadsereg egy távoli képet mutattak ahol az egész terület csak aranykatonából állt. Meg azt se érttem ha legyőzhetetlen akkor minek annyi belölük. Let volna 300 :D belőlük az annyi. Persze ez már kukacoskodás,amuyg a film tetszett:)
  • Midas
    Sztem mindket resze jo lett az elsoben is voltak jo dolgok a masodikban tobb minden van bele preselve es latvanyosabb talan.
  • m minnifield
    "az első rész nézői által megismert szinkronhangokat (a 4 főszereplőjét) kivétel nélkül lecserélték, s erre az sem mentség, hogy egyikük éppen nyaralt, másikukat pedig sajnálatos baleset érte. "

hogy merészelik, nyaralni meg betegeskedni??? hát milyen ember az ilyen?
    a szerző úr bizonyára laptoppal a hasán napozik az adrián.
  • Yutani
    Kedves földhözragadt, realista fórumtársaim! Kérlek benneteket, NE NÉZZETEK FANTÁZIA ÉS FANTASZTIKUS FILMEKET, mert azok nem nektek készültek! Kifogásoljátok a mindenféle fantázia-lényeket? Nézzetek drámát, nézzetek akciófilmet, de ne ilyeneket, mert nem értitek, nem tudjátok értékelni, nem tudjátok elfogadni! Köszönöm, hogy meghallgattatok!

A HB2 jó film lett, jobb, mint az első rész. Érdemes megnézni moziban!
    Pokolfajzat szinkronhangja szerintem jobb lett, mint a korábbi.
  • Atisz #14
    Szerintem sem rossz, ahhoz képest hogy képregényadapt. Külön tetszett a cikkben a Sikoly 2 a témához kapcsolódó jelentének említése.
  • arty
    ... igy jár aki a szinkron rabja :)
  • emp
    aha. Szóval te itt alattam nyílván megnézted a filmet. Sebaj, legközelebb a lottószámokat is közöld már, ha ennyire ott vagy a szeren megmondásból. Én nem vártam semmit, sőt! Igazából öcsémék miatt néztem meg és iszonyatosan jól szórakoztam rajta. Toro mester kicsit gyúrt a sötét elfekre ésazt hiszem nem kell tartanunk a Hobittól, jó kezekben van.
  • NigRhymes
    E mán egy idióta film.Mintha valami jelmezbál lenne nem mondom de elég amatőr maskarába bujtatták a szinészeket.A zöld emberke fején meg mintha vmi kávéfőző lenne, sztem a barátok közt nagyobb sikert hoz mint ez.
  • dzsagon
    A csávónak ezért kell erősen kopaszodnia mivel idétlenűl nézne ki a szarva (és annak a helye) egy dús frizurával. Ez egy kicsit szánalmas.
  • zsellerm
    ott a pont!
  • rigidus
    > a szarva!

Aha. Az fontos. Kosz
  • Broafka
    a szarva!

Amúgy ez a film már annyira szar, hogy már jó!
    Anyni baromság van benne, meg idétlen szörnyek egyvelege, hogy a végén már röhögtem rajta.
  • rigidus
    Valaki meg tudna mondani, hogy mi az ket negercsok a manus homlokan? Koszi
  • Trisztin
    "(a film levedlette a Pokolfajzat címet)" - pedig a főszereplőnek kifejezetten tetszett a magyar cím,mikor itthon forgattak...

féltem tőle,hogy velem van a baj,amiért tetszett a film...de akkor szerencsére nem :)Nagyon tetszett a film :)
    Tetszett a stílusváltás az egyhez képest :)
  • Adam II
    Túl sok a fafejű akik félnek az ilyen dolgoktól és számukra könnyebb elfogadni valami muszklis fickót aki egy kifogyhatatlan géppuskával lelő egy hadseregnyi terroristát, hogy megmentse kedvesét/lányát, hogy aztán kitüntessék hazafiasságáért. Hiszen ez így van a valóságban is. Emberek léteznek, fegyverek is meg terroristák is ... nem kell gondolkozni viszont furcsa lények nem léteznek ergo totális baromság.
    Ez van de ne foglalkozz vele hanem élvezd a filmet.
  • saxicola
    Nagyon jó film lett: mind a történet, mind a látvány ott van. A faun labirintusa is remek volt, remélem a rendező következő filmje, a Hobbit már jelentős anyagi sikert is fog hozni.
  • valamit
    A Hellboy 2 nem egy gyenge film folytatása, hanem egy olyan első részé, ami nem a moziban, hanem az alternatív csatornákon lett népszerű. Némileg ilyen volt a Batman Begins is. A világba az információ egy nagy hálóban áramlik, ebbe az egyes emberek kb. egy-egy idegsejt és ha valami sokakra hat (legyen az, mint mozifilm, vagy az abból készült játék, DVD, házibulik beszélgetései, stb.), akkor arra lehet építeni. A Hellboy első része sokaknak tetszett, HBO-n, DVD-n, és emiatt a 2. már sokkal többeket vonz.
  • Szolnokboy1
    "A Hellboy első része sajnos idehaza nem volt túl elismert, főleg a szokásos képregényes deficitünk miatt (nagy piros ember pisztollyal? kössssz, nem, inkább vándámm)"

egyetértek maximálisan! nagyon jól összefoglaltad a idétlen magyar mentalitást. sajnos tényleg ez van.