Hellboy 2 - Az aranyhadsereg - Reszkess, Gyűrűk ura!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedves földhözragadt, realista fórumtársaim! Kérlek benneteket, NE NÉZZETEK FANTÁZIA ÉS FANTASZTIKUS FILMEKET, mert azok nem nektek készültek! Kifogásoljátok a mindenféle fantázia-lényeket? Nézzetek drámát, nézzetek akciófilmet, de ne ilyeneket, mert nem értitek, nem tudjátok értékelni, nem tudjátok elfogadni! Köszönöm, hogy meghallgattatok!

A HB2 jó film lett, jobb, mint az elsõ rész. Érdemes megnézni moziban!
Pokolfajzat szinkronhangja szerintem jobb lett, mint a korábbi.

Nothing to say

Atisz
Szerintem sem rossz, ahhoz képest hogy képregényadapt. Külön tetszett a cikkben a Sikoly 2 a témához kapcsolódó jelentének említése.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

arty
... igy jár aki a szinkron rabja 😊

Forza.

aha. Szóval te itt alattam nyílván megnézted a filmet. Sebaj, legközelebb a lottószámokat is közöld már, ha ennyire ott vagy a szeren megmondásból. Én nem vártam semmit, sõt! Igazából öcsémék miatt néztem meg és iszonyatosan jól szórakoztam rajta. Toro mester kicsit gyúrt a sötét elfekre ésazt hiszem nem kell tartanunk a Hobittól, jó kezekben van.
E mán egy idióta film.Mintha valami jelmezbál lenne nem mondom de elég amatõr maskarába bujtatták a szinészeket.A zöld emberke fején meg mintha vmi kávéfõzõ lenne, sztem a barátok közt nagyobb sikert hoz mint ez.
A csávónak ezért kell erõsen kopaszodnia mivel idétlenûl nézne ki a szarva (és annak a helye) egy dús frizurával. Ez egy kicsit szánalmas.
ott a pont!
rigidus
> a szarva!

Aha. Az fontos. Kosz

Broafka
a szarva!

Amúgy ez a film már annyira szar, hogy már jó!
Anyni baromság van benne, meg idétlen szörnyek egyvelege, hogy a végén már röhögtem rajta.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

rigidus
Valaki meg tudna mondani, hogy mi az ket negercsok a manus homlokan? Koszi

Trisztin
"(a film levedlette a Pokolfajzat címet)" - pedig a fõszereplõnek kifejezetten tetszett a magyar cím,mikor itthon forgattak...

féltem tõle,hogy velem van a baj,amiért tetszett a film...de akkor szerencsére nem 😊Nagyon tetszett a film 😊
Tetszett a stílusváltás az egyhez képest 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Adam II
Túl sok a fafejû akik félnek az ilyen dolgoktól és számukra könnyebb elfogadni valami muszklis fickót aki egy kifogyhatatlan géppuskával lelõ egy hadseregnyi terroristát, hogy megmentse kedvesét/lányát, hogy aztán kitüntessék hazafiasságáért. Hiszen ez így van a valóságban is. Emberek léteznek, fegyverek is meg terroristák is ... nem kell gondolkozni viszont furcsa lények nem léteznek ergo totális baromság.
Ez van de ne foglalkozz vele hanem élvezd a filmet.

saxicola
Nagyon jó film lett: mind a történet, mind a látvány ott van. A faun labirintusa is remek volt, remélem a rendezõ következõ filmje, a Hobbit már jelentõs anyagi sikert is fog hozni.

www.gportal.hu/bioshock

valamit
A Hellboy 2 nem egy gyenge film folytatása, hanem egy olyan elsõ részé, ami nem a moziban, hanem az alternatív csatornákon lett népszerû. Némileg ilyen volt a Batman Begins is. A világba az információ egy nagy hálóban áramlik, ebbe az egyes emberek kb. egy-egy idegsejt és ha valami sokakra hat (legyen az, mint mozifilm, vagy az abból készült játék, DVD, házibulik beszélgetései, stb.), akkor arra lehet építeni. A Hellboy elsõ része sokaknak tetszett, HBO-n, DVD-n, és emiatt a 2. már sokkal többeket vonz.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Szolnokboy1
"A Hellboy elsõ része sajnos idehaza nem volt túl elismert, fõleg a szokásos képregényes deficitünk miatt (nagy piros ember pisztollyal? kössssz, nem, inkább vándámm)"

egyetértek maximálisan! nagyon jól összefoglaltad a idétlen magyar mentalitást. sajnos tényleg ez van. <#szomoru1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

← ElőzőOldal 2 / 2